Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (15151 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: **Facet Waga** (153 posty)
autor: ~sara
~sara
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2008-10-04 22:46 Temat: (153 posty)

**Facet Waga**

Jaki jest on Waga? Jk go sobą zainteresować?

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~sara, 2008-10-04 22:46
    **Facet Waga**

Jaki jest on Waga? Jk go sobą zainteresować?

zgłoś do moderacji
    • ~LLL, 2011-11-08 00:40
      Odp.: **Facet Waga**

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOMASZ ORYLSKI

ur. 04.06.1964

jest pierdolnięty jak mało kto.

TOMASZ ORYLSKI

ur. 04.06.1964

TOMASZ ORYLSKI

ur. 04.06.1964

Wszystkie profile stworzył po to aby rozmawiać między sobą.

Te profile to:

Pudlis

kogito

Fryteczka

Ffi

dorape

buliban

ulkomaalainen

quest

Krzysztof

Nouredine

Toya2

TO TYLKA NIEKTÓRE PROFILE.

Ten człowiek ukrywał się przez kilka lat pod nikiem na ONET PL

CZUŁY_WOJTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ten człowiek jest chory psychicznie

WŁAMUJE SIĘ NA KOMPUTERY

Uważajcie

TOMASZ ORYLSKI

ur. 04.06.1964

w Szczecinie

Uwaga na tego człowieka jest bardzo niebezpieczny!!!!!

TOMASZ ORYLSKI NAUCZ SIĘ SZACUNKU DO INNYCH LUDZI!!!!!!

zgłoś do moderacji
    • ~elf, 2011-07-21 16:40

Z takim Panem to i nędzny taniec smakuje.Wyrozumiały uczuciowy i łagodny partner.http://poznajdate.com

zgłoś do moderacji
    • ~miranda :), 2011-04-12 23:27

może zauważył, że jesteś niewykształcona !!!???

zgłoś do moderacji
    • ~aga, 2009-06-10 19:31

znam 3 panów spod tego znaku. wszystkich łączy kilka cech : to despoci, zdrajcy, egoiści. a im później urodzeni (pod koniec znaku), tym gorzej. mają skłonność do używek i przemocy. każdy z nich dba tylko o siebie i tak przeinaczają fakty, żeby ich było na górze. totalna porażka.

zgłoś do moderacji
      • ~job, 2009-06-10 20:34

ja znałem kobiete wage i powiem jedno nie ma roznicy czy to facey czy kobieta miala sklonnosci do roznych narkotykow + wodka ale szwankujacy organizm wymusil na niej radykalne zmiany stalo sie rowniez to co poprzedniczka napisala zdrajcy zdrajczynie odeszla bez powodu napisala tylko smsa spotkalam swoja drugo polowe a tak na powaznie to ona dla mnie była ta prawdziwa miloscia !

po roku czasu odezwala sie ze nadal mnie kocha i jak sadzicie co mozna w takim przypadku zrobic?

zgłoś do moderacji
      • ~mazlo, 2010-09-22 23:59

Chyba razem pracujemy :-)))

zgłoś do moderacji
    • ~lwica*, 2009-01-05 12:12

to wszystko prawda Facet waga ma tą niesamowitą intuicję jak z twardo stojącej na ziemi kobiety zrobić naiwniaczkę.Trzy lata temu w pakowałam się w związek z Holenderską WAGĄ to naj gorszy przypadek łgaża i babiarza jaki znam . jest miszczem kłamstwa i perfidnym egoistą ale zarazem pantoflażem u swojej żony . od trzech lat okłamuje mnie że ją zostawi dląmnie bo mnie kocha nad swoje życie.Kobiety jak usłyszycie że on to waga to uciekajcie jak najdalej ,,przez tego faceta straciłam dziecko i miałam depresję ,bo zlikwidowałam moją stadninę gdyż wmówił mi że kupił dom w Holandii ..a teraz kiedy jestem szczęśliwa z kim innym niedaje mi spokoju.......

zgłoś do moderacji
    • ~dede, 2010-07-14 10:41

facet waga przyciaga jak magnez ale to slepa uliczka... trzeba z nimi uwazac i tyle. sa egoistyczni, seks dla nich to zaspokojenie samyych siebie a druga osoba sie nie liczy potrafia nawet zgwałcic....choc mowisz nie oni sie dopiero rozkrecaja. Waga nie potrafi rozmawiac twarza w twarz, ucieka od odpowiedzialnosci. Lubia kobiety z twarda reka zeby kontrolowała kazdy ich ruch a przy okazji ustawiała kiedy nalezy. Kobiety tzw dobre dla nich nie moga istniec

zgłoś do moderacji
      • ~Rybcia, 2010-07-14 16:15

Niezła opinia. Oj przyciąga przyciąga Pan Waga - i to mocno. A seks z nimi bywa zmysłowy i musi być mocny. Przy Wadze warto kochać ich bronią, niejako być ich lustrzanym odbiciem i ufać identycznie tak samo jak oni ufają nam. W kobiecie ceni ciepło i inteligencję, no i najlepiej jakby miała pazur i była czasem dzika.

zgłoś do moderacji
    • ~Waga_On, 2010-07-13 15:11

Oj drogie Panie bez przesady :P

każdy uczy sie na błedach..

j ateż wiele ich popelniam ale przeciez nie każdy człowiek jest zły..

a Tym bardziej jest zły bo jest z pod tego znaku..

mialem parę kobiet...

zwiazek rozpadł się z głupich powodów..

ale ani raz nie zdradziłem tych dziewczyn...

lepiej!!!

gdy byłem z nimi ograniczałem kontakt z innymi kobietami do minimum,,,

zgłoś do moderacji
    • ~nowy34, 2010-06-03 12:27

Wagi ważą każde słowo, a i tak wychodzą na głupków. Słoma wychodzi im każdym otworem ciała. Szukają przyjaciół, a nikt ich nie chce - dlatego wchodzą w dupsko każdej napotkanej osobie. Zależy im na poklasku, chociaż nie ma podstaw, by ich chwalić. Żyją w ciągłym niepokoju, są ofiarami chorób psychicznych. Mają świetny gust, warto pytać ich o wzór na tapecie. Trudno przychodzi im zmiana zdania, raz powzięte nie zmienia się choćby widzieli, że brną w ślepą uliczkę. Posikują niekontrolowanie. Przyjaźnią się z Bliźniętami, Wodnikami, Wagami i Strzelcami, chociaż i tak żaden z nich go nie lubi.

Mężczyzna Waga jest przekonany o swojej wyjątkowości - jednak ładnym chłopcom ciężko jest w życiu. Kobiety chętnie ich gwałcą i wykorzystują finansowo. Uwaga! Nasienie Wagi jest dzieciopochodne - potomków Wag ci u nas dostatek.

zgłoś do moderacji
    • basia24 , 2008-10-07 22:10

Jak kobieta waga moze odzyskac faceta wage??

zgłoś do moderacji
      • ~zdradzana, 2008-10-11 16:46

Jestem z wagą od 28-miu lat. Cały czas miał romanse, kłamał i oszukiwał. Teraz również jesteśmy na etapie kolejnego skoku w bok mojego męża. Cierpię nie mniej niż za pierwszym razem, tym bardziej, że czuję upływ czasu. Moi synowie (24 i 17 lat) dowiedzieli się długo przede mną, ale nie chcieli mnie ranić. Cierpią również oni, młodszy ma problemy emocjonalne. Czuję się podle. Nie wiem czy warto starać się odzyskiwać kogoś takiego, czy nie rzucić tego wszystkiego w diabły razem z tym urokiem osobistym wagi i jego doskonałą techniką ars amandi. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że wciąż go kocham...

zgłoś do moderacji
        • kati26 , 2008-10-13 15:07

Bardzo ci współczuje niestety ale co do wagi to absolutna prawda, to oszust, kłamca i kobieciarz, żadnej nie przepuści.pozdrawiam

zgłoś do moderacji
          • ~beatrixxx, 2008-12-13 23:20

Bylam z facetem waga prawie 10 lat.Bywal troskliwy,bardzo pomocny i hojny.Ale wiele razy zlapalam go na klamstwie,nie szanowal mojego czasu,umawial sie i nie przychodzil,albo nie umawial sie i przychodzil.Czulam sie tak,jakby chcial miec mnie do swojej dyspozycji,ale sam rzadko byl do mojej dyspozycji.Lubi przechwalac sie stanem posiadania,a przy dokladnej analizie okazuje sie,ze ma kupe dlugow i pelno kredytow do splacania.Nie wiem,jak bylo z jego wiernoscia,nigdy nie mieszkalismy razem.Teraz jestesmy juz tylko przyjaciolmi i czuje sie z tym znacznie lepiej.To nie facet do zycia tzn ze mna.

zgłoś do moderacji
            • ~Oszukana, 2008-12-28 02:21

Macie rację kobietki, facet Waga to kłamca i flirciarz. Znam takiego, bez przerwy skacze z kwiatka na kwiatek, a w domu czeka żona.

zgłoś do moderacji