|
~>>>
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Mój Pan Bliźniak jest trudnym partnerem jest uparty i lubi rządzić. Jesteśmy ze sobą od niedawna i już dał mi się we znaki. Ja jestem spod znaku wagi i nie wiem czy to dobry układ. Lubi rządzić. gdy ja proponuje spacer, randkę, kino czy po prostu spotkanie zawsze spotykam się z odmowa z jego strony, ale gdy on chce się spotkać to potrafi być milutki i kochany. Próbowałam postawić na moim ale nie wyszło, spryciarz i tak znalazł sposób żeby było po jego myśli.
Do Pani kwiatuszek
Trafiła Pani na uparciucha i nie ma to nic wspólnego ze znakiem zodiaku. Lepiej by było, gdyby Pani zastanowiła się nad sobą.
co mam rozumieć przez to ze mam się nad sobą zastanowić?
Skoro wady męża przypisuje Pani tylko i wyłącznie znakowi zodiaku, to nie najlepiej o Pani świadczy. Takie podejście blokuje w Pani rozsądną analizę zdarzeń. Należy męża zainspirować, spowodować, żeby poszedł za Panią na koniec świata... Życzę tego Pani.
Niestety musze przyznac rację kwiatuszkowi- manipulcje to chleb powrzedni pana blizniaka. Miałam do czynienia z dwoma i wiem co to za ludzie. Owszem ludzie są różni ale każdy znak zodiaku ma cechy osobowości których sie u innych znaków nie spotyka- a bliżniak to manipulant zasługuje na oskara w tym co robi.
Pani maju
Współczuję nie Pani lecz Pani mężowi. Będąc z Panią każdy facet, z obojętnie z jakiego znaku zodiaku,będzie zachowywał się podobnie. On ma Pani dość!!!
jeżeli to stwierdzenie tyczy się mnie, to nie rozumiem, dlaczego Pani tak mysli...
jestem w zwiazku od 3 lat z mezczyzną blizniakiem zakłamany nie przyznaje sie latwo do popelnienia jakiegos czynu w dodatku tak jak napisalas to uparciuch obojetnie o co mnie nie zapyta to wyprosi idzie mu to swietnie , a zeby jego namowic na jakies wyjscie nawet durny spacer z tym jest ciezko . "kwiatuszek " ja objełam inna taktyke i musze Ci sie przyznac ze moj Pan blizniak przestaje byc taki zaborczy wrecz uklada mi się po mojej mysli . Dzieki jednej stronie zajrzyj tam i przeczytaj wszystko na ten temat jak walczyc z facetami bysmy to my ich mialy w garsci ::D http://superbabki-zolzy.blog.onet.pl/ powodzenia
BZDURY!
Już dawno czytałam ksiązkę na temat''kobiet zołz'' a tych bzdur na blgogu nawet mi się nie chce czytać szczególnie jak zobaczyłam tą dziewczynę w czerwonych szmatkach i z wieloma sprawami się nie zgadzam,jest to kolejna propaganda na temat związków, kobiecości a o miłości w tych głupich poradach nie ma miejsca. Przykłady podane w statystykach:
('''' 9 tys. Rosjanek umiera co roku w wyniku pobicia przez bliską osobę?
58 proc. kobiet w Rosji przynajmniej raz w życiu padło ofiarą domowej przemocy, co piąta Rosjanka jest bita regularnie, prawie co trzecia przyznaje, że była pobita w czasie ciąży, połogu lub karmienia dziecka?
Każdy rok przynosi w Polsce 150 tysięcy nowych przypadków przemocy w rodzinie polegających na pobiciu kobiety przez mężczyznę?
Co dziesiątą Polka przyznaje się do bicia przez swojego partnera'''')
Są nie na miejscu i bardzo głupie to świadczy tylko i wyłącznie o tym kto stworzył tego bloga. Wszystkie statystyki są przykładem PATOLOGII a nie normalnych związków.Przecież wiadome jest że jeżeli kobieta jest bita przez faceta to nie świadczy o niej żle i ona nie musi się zmieniać na zołzę tylko skończyć chory związek i skończyć z nim raz na zawsze , a jak już to facet się powinien zmienić i poddać się leczeniu.
Boże to przecież twój Blog!!!!
już nic nie chce mówić jedynie co nuda plus nuda mi doskwiera a jak jest hałas i rozruch to czuję się jak w domu
-inka,
wiemy wszyscy, ze te procenty rosyjskie wywodza sie butelki, bo narodowy trunek rosyjski to nie czaj a wodka i stad te bicie, bo przeciez na kims wyzyc sie za swoja niemoc trzeba, a i zabic cwieka tez. To nie wina rosyjskiej zony, ze z reguly po zamazpojsciu zostaje tym cwiekiem, a ten narodowy chaos spoleczy to raczej wynik wczesniejszego prania mozgu i nedzy narodowej. Wzrost stopy spolecznej i lat nauki "uczlowiecza" wszelkie istoty czlekoksztaltne, takze te rosyjskie. Ale jest nadzieja! Pare lat temu naukowcy odkryli, ze szare komorki mozgowe jednak sie regeneruja, wystarczy tylko przestac uzywac... plynow ognistych i fajek pokoju, haha!
Czy chodzi ci o to by mieć kogoś w garści? Jak można być tak porąbanym człowiekiem! Współczuję bliżniakowi i radzę trzymać się od takiej baby jak najdalej.
Do ~`waga blizniak - Czy chodzi ci o to by mieć kogoś w garści? Jak można być tak porąbanym człowiekiem! Współczuję bliżniakowi i radzę trzymać się od takiej baby jak najdalej.
tak samo mogę powiedzieć że współczuję pani wadze i radzę trzymać się od takich chłopów bliżniaków z daleka. będzie cię robił wciąż w konia i nigdy nie będziesz dla niego ważna, bo wolność (jego Żona) to jego obsesja w dobrym i złym znaczeniu, ponieważ bliznięta nie rozumieją co o znaczy słowo wolność, a raczej ubarwiają je pod swoje widzimisie np zdradzą cię w drugim pokoju, ale spróbuj ty ich zdradzić to dowiesz się kim jesteś usłyszysz wiele słów...
Jak nie potrafisz zrozumieć intencji i psychiki osób spod poszczególnych znaków to trudno będzie ci znależć partnera.Twoim partnerem będzie twój brat który zgadza się z tobą we wszystkim niech by tylko spróbował się nie zgadzać albo internet
Przestań niedopieszczona babo (~...) wypisywać takie pierdoły. Lepiej będzie jak pójdziesz do psychologa. Ludzie są różni w różnych znakach zodiaku i jak ty tego nie rozumiesz, to świadczy bardzo żle o twoim intelekcie. Ja z racji wykonywanego zawodu i ze swojej obserwacji uważam rozkłada to się różnie i tylko od naszego szczęścia zależy na kogo trafimy. Tak dziwnie się składa, że moje szczęście stawiało na mojej drodze dobrych ludzi i byli oni przeważnie bliżniakami, a jeden z bliżniaków jest moim od wielu, wielu lat moim kochanym mężem. Życzę powodzenia i powstrzymywania się od wypisywania bzdur.
Już spotkałam w swoim życiu kilku blizniaków. Mają wyobrażnię są komunikatywni inteligentni o trudno ich zaskoczyć. Lecz to cwaniaki manipulanci i uszuści. A jak przychodzi co do czego to zwalą wine na Ciebie pomimo że oni są winni. Ja nie jestem może aniołkiem ale bliżniak mnie pobił na głowę swoim zachowaniem.
Bliżniak to najcudowniejszy dla mnie znak zodiaku i tu zgadzam się, że najlepszy bliżniak to ten jak najbliżej raka. Jest to znak wiosny, zwiastun lata, znak chłopięcy, ktoś kto jak już raz pokocha, to jest wierny do końca. Znam wielu bliżniaków i wszyscy są boscy. Należą do tych, do których wzdycha każda kobieta. Nie wykluczam, że mogą być wyjątki.
tra ta ta ta ciekawe co bliżniak wymyśli aby mógł mi się spodobać jeszcze bardziej, może teraz zacznie śpiewać:)
zgadzam się, mój Pan bliźniak urodził się dwa dni przed rozpoczęciem horoskopu raka, tylko że jest dodatkowo numerologiczną 6 i to wszystko składa się na jego bardzo łagodne usposobienie, bardzo ceni sobie związki rodzinne, jest opiekuńczy, kochający...moja opinia opiera się na 9 latach doświadczenia życia z bliźniakiem, a nie na podstawie pół rocznego związku, zatem wiem co piszę:) poza tym uważam, że na całościowy profil osobowości składa się zarówno horoskop astrologiczny, numerologiczny jak i chiński, co świadczy o tym iż każdy stanowi indywidulany, niepowtarzalny byt nie dający się jednoznacznie określic....
Bliżniak to najcudowniejszy dla mnie znak zodiaku i tu zgadzam się, że najlepszy bliżniak to ten jak najbliżej raka. Jest to znak wiosny, zwiastun lata, znak chłopięcy, ktoś kto jak już raz pokocha, to jest wierny do końca. Znam wielu bliżniaków i wszyscy są boscy. Należą do tych, do których wzdycha każda kobieta. Nie wykluczam, że mogą być wyjątki.