|
~zakochana
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

jak mam go w sobie rozkochac?? znamy sie juz 5 miesiecy ale tylko sie przyjaznimy a ja bym chciala cos wiecej! jak mam zrobic zeby to on zaczal sie starac ? plisssss
Skoro taki wspaniały i wierny to dlaczego ma być czujną i go kontrolować? :-) Hmmmm....:-)
bzdura wodniki to bardzo czuli i oniesmieleni mezczyzni ... zylam z wodnikiem 30 lat ! .... wodnik potrzebuje czulosci i oddania ale nie pnacego sie bluszczu bo zesztywnieje i zerwie bluszcz by uciec od takiej kobiety ... on musi czuc ze jest kochany,szanowany ale pamietaj ze wodnik potrzebuje samotnosci wiec trzeba mu ja dac ! to nie znaczy ze poleci i zaraz zdradzi - napewno musi miec poczucie wlasnej wartosci tworzenia i zachety by moc samemu adorowac partnerke nie wtracaj sie natarczywie do jego spraw - ale spraw mu takie podloze w zwiazku by czul ze jest nie tylko kochany ale rozumiany spelniaj sie w zyciu okaz serdecznosc i wiecej wolnosci bycia sam na sam zobaczysz jak szybko dojrzeje do tego by Cie adorowac i piescic - wczuj sie w jego image i pozwol mu dzialac ale trzymaj nad wszystkim cicha kontrole by nie zauwazyl ze kontrolujesz tylko ze sie martwisz o niego i badz czujna lecz jemu okazuj wylacznie czujnosc madrej kobiety uczucie, byle nie powtarzanie sloganow jak bardzo ci na nim zalezy . POZDRAWIAM
Wodnik to samotnik. Kobiety poznaje na chilkę, niestety. Ja byłam w związku z Wodnikiem 4 lata, a i tak mnie zostawił. Wodniki nie potrafią żyć z drugą osobą.
Nieprawda -wszystko zależy od zgodności charakterów.Jeśli króluje rutyna to każdy związek legnie w gruzach. Najwyrażniej nie iskrzyło nic między wami,albo ta iskra,która Was połączyła wygasła,a szkoda bo wodnik to elastyczny materiał by go uwiezć.Brak inwencji twórczej.
wodnika rozkochać ? nie da rady jeśli od początku nie zainteresuje się znajomością w takiej formie ...albo od razu zaiskrzy albo odpuść, to bardzo wybredny typ, właśnie testuje drugiego wodnika hmm ....pierwszy strasznie himeryczny niby latał jak z piórkiem ale spróbuj tylko skrytykować albo,, strzelić focha ,,już po nim... nie lubi problemów albo zamiata pod dywan albo spieprza- tak się zachował ten pierwszy... a ten drugi niby podobny ale póki co cały na tak , mam wrażenie, ze to nie tylko kwestia znaku - jeśli ktoś z natury jest po prostu dobry to nie nie będzie świadomie ranił .... jedno jest pewne lubią seks ale nie z przypadkowymi kobietami , szukają intelektu, niezależności i własnego zdania a potem całej reszty ......, tak w ogóle to bądź sobą po co udawać skoro prędzej czy później zorientuje się jaka jesteś naprawdę a wtedy na pewno zostawi .....
moj tez po 4 latah mnie zostawil .. bo potrzebowal zajac sie swim zyciem zawodowym. które wygląda jak wygląda i tak dzięki mnie... to boli.. no ale.. dzwoni pisze czasmi jaky nigdy nic.. tylko ja wiecej uczuc potrzebuje.. a on sie wycofal ze wszystkiego bo wspolne zycie go przerazilo. wiesz to juz był tak długi zwiazek ze musial sie zdecydowac.. i zdecydował wycofac sie............
Moze to ten sam?"Mój"tez zastosował metode raka.
To chyba domena wodnikow. Wspiac sie na karku innych, wykorzystac ich koneksje, dobroć i kase a jak sa juz niezalezni to Pa PA
oj fakt wodnik i lew to udany i szczesliwy zwiazek tylko wszystko sie kończy nic nietrwa wiecznie :(a rozkochac go chyba udajac nie zainteresowaną tak do konca pozwolic mu sie starac i zabiegac o wzgledy;)
ja nie bardzo wiem-ale jak się już zdecydują to na zawsze.Moi Rodzice są już razem 52 lata-lew i wodnik
Jakbym czytała o sobie i pewnym wodniku. Chce Was dziewczyny zmartwić, jego nie można zapomnieć. Ile bym sił w to nie wkładała ile bym się nie starała zapomnieć - wraca jak bumerang i czasami mam wrażenie, że z jeszcze większą siłą. Te dwa znaki mają coś takiego w sobie, chyba, że zbiegiem okoliczności trafiłyśmy na ciekawych, niepowtarzalnych ludzi.
,
2008-11-17 22:39 to prawda ze wodnikow sie szybko nie zapomina:)
Musisz mieć teleskop i ciągle patrzeeć w gwiazdy.Od czasu doczasu coś notuj i poproś o pomoc w zapiskach.Możesz nawet nie gotować !!! On zrobi wszystko za Ciebie.-naprawdę dobra rada znam wodników.
jestem lwem (nie wiem czy to ma jakies znaczenie) ale pewnego dnia zobaczylam wodnika a on mnie, nasze oczy się spotkały, do dziś nie wiem czemu uśmiechnęłam się do Niego a on do mnie i BOOM- strzała amora nas trafiła :) to trwało jakieś 2 lata, dużo rozmawialiśmy i dobrze się razem bawilismy, jednak wygasło bo on miał kogoś i niestety bał się ją zostawić i zacząć coś nowego ze mną. ale do dziś mile wspomninam tamte chwile i teraz jestem przekonana że miłość od 1-wszego wejrzenia istnieje. Wydaje mi się że on dobrze się czuł w moim towrzystwie bo jego nie ograniczałam, mógł robić wszystko... to chyba sposób na wodnika.
droga lwico23 jak przeczytałam Twoją opowieść to jakbym czytała o Sobie,to niesamowite i uwierz Mi identyczne,wszystkie tamte chwile wróciły do Mnie,tylko koniec jest inny,bo choć od naszych spotkań minęło 3 lata,a dziś spotykamy się tylko sporadycznie to zawsze nasze oczy się spotkają i chyba dalej czujemy to co wtedy i nie potrzebne są Nam słowa,dziękuję Ci za ten list dziś wiem, że LEW+WODNIK=TO NAJWIĘKSZE Z UNIESIEŃ ...Czekam i liczę,że kiedyś nadarzy się okazja do rozmowy po tych latach,choć boję się tego i czuję,że Ty wiesz czego skoro mamy tyle wspólnego,pozdr.:)LWICA
to jedyny skuteczny sposób na wodnika:)
Ja jestem z wodnikiem, ale to on za mną szaleje, a nie ja za nim... Jest fantastycznym chłopakiem! Musisz mu dac duzo wolnosci i swobody,pokaż,że ci na nim nie zależy,że masz własne życie, marzenia i plany, że możesz byc niezależna itp.. Wodnik lubi odkrywac twoje wnętrze,gdy już je odkryje i mu się spodoba, zaszleje za Tobą... pokaż mu, że jesteś osobą o interesującym wnętrzu, wykaż się inteligencją a zabłyśniez przed nim, bo wodnik to intelektualista i lubi interesujące nieprzeciętne kobiety... Bądz przy tym tajemnicza i intrygująca...,trochę prowokacji i będzie twój! No to do dzieła!