Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (15151 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Jakie kobiety lubi Pan Wodnik? (414 posty)
autor: ~kizia
~kizia
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-11-26 20:58 Temat: (414 posty)

Jakie kobiety lubi Pan Wodnik?

Wiem, że było już tu wiele tematów o Wodnikach, ale tego chyba jeszcze nie było ... ;] Jakie kobiety lubi Pan Wodnik? Wpadł mi w oko taki jeden i nie wiem czy mam u niego szanse bo jest zabójczo przystojny i inteligentny oraz jak z nim postępować :) Z tego co zdążyłam zauważyć, to jest bardzo dumny, wybredny i zagadkowy, zupełnie nie wiem o czym myśli i jaki jest naprawdę stąd mój wątek na tym forum

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~kizia, 2009-11-26 20:58
    Jakie kobiety lubi Pan Wodnik?

Wiem, że było już tu wiele tematów o Wodnikach, ale tego chyba jeszcze nie było ... ;] Jakie kobiety lubi Pan Wodnik? Wpadł mi w oko taki jeden i nie wiem czy mam u niego szanse bo jest zabójczo przystojny i inteligentny oraz jak z nim postępować :) Z tego co zdążyłam zauważyć, to jest bardzo dumny, wybredny i zagadkowy, zupełnie nie wiem o czym myśli i jaki jest naprawdę stąd mój wątek na tym forum

zgłoś do moderacji
    • ~ex wodnika, 2009-11-27 20:26
      Odp.: Jakie kobiety lubi Pan Wodnik?

szkoda twojego czasu na wodnika...

zgłoś do moderacji
      • ~kobieta, 2009-11-28 00:30

Szczerze, to szkoda Twojego czasu na wodnika, to wredne typki. Beznadziejni mezczyzni!!!!!!!!!!!!!!!! Byłam z wodnikiem i nigdy wiecej.......

przez 5 lat sie tak szarpałam

odchodził i wracał..... odchodził i wracał..........

i tak ciagle

wykonczył mnie psychicznie

i ciagle zachowywała sie jak rozpieszczony mały chłopiec

ciagle udawał ze nie wie o co mi chodzi

i ciagle ogladał sie za panienkami.

Załuje ze z nim byłam...... ale dopiero po czasie to rozumiałam.........

zgłoś do moderacji
        • ~wodnik77, 2009-11-28 10:57

Nie udawał ale rzeczywiście nie wiedział o co Ci chodzi i o co masz pretensje do niego. Wodniki niczego nie udają. Lubimy kobiety inteligentne i zazwyczaj dobrze rozwinięte fizycznie, z charakterem i osobowością.

zgłoś do moderacji
          • ~kizia, 2009-11-28 11:30

O w końcu przemówił jakiś Wodnik ;] Wodniku co masz na myśli pisząc "kobiety dobrze rozwinięte fizycznie" - tzn. urodziwe czy dorodne? :)

Charakterek to ja i owszem mam jak przystało na przedstawicielkę żywiołu Ognia, ale mój Wodniś już chyba jest zajęty więc co z tego ... ;/ Chciałabym go tylko lepiej poznać na gruncie koleżeńskim bo narazie jest dla mnie człowiekiem-zagadką

zgłoś do moderacji
            • ~wodnik77, 2009-11-28 12:33

To proste - mam na myśli 75C i powyżej 175 cm wzrostu :) Jeśli jesteś lwica lub strzelec to warto nawiązać bliższa znajomość bo czekają Ciebie niezwykle miłe doznania ;)

zgłoś do moderacji
              • ~kizia, 2009-11-28 13:25

Jestem Lwica ale wzrostu mam troszkę za mało :P Jednak mi nie chodzi bynajmniej o seksualne zbliżenie z wodnikiem ale bliższe poznanie jego osobowości, które mnie niezmiernie intryguje :) A wzrost i rozmiar miseczki to raczej kwestia gustu a nie znaku zodiaku - spotykałam się w z wodnikiem (180 cm) wzrostu, który "preferował" kruszynki takie jak ja - każda jego kobita miała w okolicy 160 nie więcej cm ;]

A jeśli chodzi o "mojego" wodnika to faktycznie chyba nie pasujemy do siebie pod względem "fizycznym" bo on chyba lubi "duże" gabaryty, zapewne dlatego, że sam ma tak na oko prawie 190 cm wzrostu (przyuważyłam, że faktycznie ogląda się tylko za wysokimi dziewczynami a małych zdaje się nie zauważać :)

zgłoś do moderacji
                • szymonbrzeczek , 2011-06-12 10:32

Ja równiez poznałem pania wodnik Niewiem jeszcze jak sie będze miedzy nami dalej układalo Intryguje mnie w niej to co ma w sobie ale tu nie chodzi o seks ma to cos co mnie w niej pociaga wydaje sie byc osoba spokojna i o dobrej duszy

zgłoś do moderacji
              • ~kizia, 2009-11-28 13:29

Ja bym się cieszyła na Twoim miejscu, ciesząc się tak dużym zainteresowaniem na forum (mało jest tutaj wątków o Lwach). Czy to złe, że chce bliżej poznać swój "obiekt" zainteresowania? Wolałabym, abyśmy w moim wątku nie obrażali siebie wzajemnie a głos zabierali tylko Ci, którzy faktycznie chcą udzielić sensownych odpowiedzi na zadane przeze mnie w tomacie pytanie ...

zgłoś do moderacji
              • ~zoja, 2009-11-28 13:52

A ja osobiście znakom ognistym odradziłabym wodnika na kochanka bo jest za bardzo "powietrzny". Jam owca i w seksie z wodnikami - a miałam ich 3 - brakowało mi spontaniczności, temperamentu i płomieni (chyba każdy baran wie co mam teraz na myśli). Baran lubi sobie w łóżku poświntuszyć a wodnik jest przesadnie delikatny i opanowany jak dla mnie, no chyba że trafi Wam się jakoś wodnik z Ascendentem w znaku ognistym lub Marsem albo Wenus w Baranie, to może coś z tego wyjdzie. Chociaż chęci ma duże to technicznie wypada słabiutko może dlatego, że wszyscy moi wodnicy byli z lekka przy sobie i przeszkadzał im brzuszek ;] Poza tym wodnik to raczej przesympatyczny i uroczy typ więc kobiety za nim się uganiają a on za nimi nie, jest bardzo wybredny w doborze partnerki życiowej, seksualnej i znajomych (podobnie jak baran). A kobiety lubi chyba dominujące ale jednocześnie nie wtrącające się w jego sprawy, ładnie pachnące, uśmiechnięte i kolorowo ubrane :D

zgłoś do moderacji
                • ~inny wodnik, 2009-12-03 15:59

no no zoja... :) bardzo trafnie na temat tego co lubimy;) a co do delikatności to wodniki są może i przesadnie delikatne (większość kobiet woli wstępną delikatność) ale tylko do momentu gdy takie już nie muszą być i gdy śmiało możemy sobie pozwolić na więcej hehe, ja generalnie jestem fanem kobiet ognistych ale głównie Lwic i Strzelców, Baranice tez niby ok ale na końcu wśród tej trójki

zgłoś do moderacji
                  • ~zoja, 2009-12-04 22:00

Nom baran i wodnik są chyba tak średnio dopasowanie w seksie - w sumie nie jest źle ale mogłoby być lepiej ;) Ja tam najlepszy seks w swoim życiu miałam z drugim barankiem, jednak chyba na co dzień lepiej się dogaduje i czuje w towarzystwie wodników niż innych baranków ... Ciekawa jestem za to, jak wypadłby w igraszkach wodnik z ASC, Marsem lub Wenus w Baranie ... ;]

zgłoś do moderacji
                  • ~zoja, 2009-12-04 22:01

Nom baran i wodnik są chyba tak średnio dopasowanie w seksie - w sumie nie jest źle ale mogłoby być lepiej ;) Ja tam najlepszy seks w swoim życiu miałam z drugim barankiem, jednak chyba na co dzień lepiej się dogaduje i czuje w towarzystwie wodników niż innych baranków ... Ciekawa jestem za to, jak wypadłby w igraszkach wodnik z ASC, Marsem lub Wenus w Baranie ... ;]

zgłoś do moderacji
                  • ~zoja, 2009-12-07 19:34

Skoro już mówimy o żywiołach, to z mojej obserwacji i doświadczeń wynika, że chyba żywioł ma jednak niewielkie znaczenie ... Znałam bardzo ognistą rybkę w ASC w pannie (niam niam) i bardzo ognistą wagę w ASC w skorpionie (miodzio :) i obmierzłego lwa, który rzekomo powinien być ognisty i bardzo powietrznego barana w ASC w raku (zupełnie jak wodnik :) Ale fakt faktem, że - może to przypadek - wszystkie moje wodniki były do cna "zapowietrzone". Tak więc nie jestem w 100% przekonana, że temperament zależy od zodiaku ... Z moją ognistością też różnie bywa - ognista bywam głównie przy ognistym partnerze, którzy ma w sobie tzw. "pałera", którego wyczuwam na odległość :-) Poznałam też wodnika, który wydawał się być zajebiście ognisty, widziałam to w jego oczach i zachowaniu, ciągnęło nas do siebie jak diabli ale nie miałam okazji przekonać się o jego "ognistości" bo nasze drogi się rozeszły z przyczyn od nas niezależnych ... ;/

zgłoś do moderacji
                  • ~zoja, 2009-12-07 19:35

Skoro już mówimy o żywiołach, to z mojej obserwacji i doświadczeń wynika, że chyba żywioł ma jednak niewielkie znaczenie ... Znałam bardzo ognistą rybkę w ASC w pannie (niam niam) i bardzo ognistą wagę w ASC w skorpionie (miodzio :) i obmierzłego lwa, który rzekomo powinien być ognisty i bardzo powietrznego barana w ASC w raku (zupełnie jak wodnik :) Ale fakt faktem, że - może to przypadek - wszystkie moje wodniki były do cna "zapowietrzone". Tak więc nie jestem w 100% przekonana, że temperament zależy od zodiaku ... Z moją ognistością też różnie bywa - ognista bywam głównie przy ognistym partnerze, którzy ma w sobie tzw. "pałera", którego wyczuwam na odległość :-) Poznałam też wodnika, który wydawał się być zajebiście ognisty, widziałam to w jego oczach i zachowaniu, ciągnęło nas do siebie jak diabli ale nie miałam okazji przekonać się o jego "ognistości" bo nasze drogi się rozeszły z przyczyn od nas niezależnych ... ;/

zgłoś do moderacji
                • ~strzelczyni ;), 2010-05-31 15:45

ja strzelec a mój mąż wodnik - w łóżu rewelacja!!! raz sex rozmatyczny, taki z filmu żywcem wyjęty, innym razem odjazd na maxa bo i poświntuszyć lubi - wszystko zależy od naszego nastroju - ale grunt to sobie umieć powiedzieć (można to zrobić na różne sposoby) czego tak naprawdę chcemy :))) polecam szczere rozmówki :)

zgłoś do moderacji
                • ~Rafał - Wodnik, 2012-01-21 09:57

Zadziwiłaś mnie swoim postem. Jestem Wodnikiem i czytając to poczułem jakbyś mówiła o mnie ;] Czasem się zastanawiam czy nie jestem nawet za... wybredny... pozdrawiam.

zgłoś do moderacji
                • ~furgonetka, 2012-01-24 23:44

racja, to własnie mój facet, po waszych wpisach wątpie czy pasujemy, chociażby sejsualnie, ja skorpion, on jest dla mnie zbyt zimny, mało temperamętny:/ ehhh a taki milutki, tajemniczy

zgłoś do moderacji
                  • ~ernst, 2012-01-31 11:44

A kto byłby przy Tobie temperamentny??? czy w ogóle był ktoś taki?? WĄTPIĘ! skorpionice to ciężkie przypadki i znaki żywiołu wody, w ogóle nie pasują do lotnych wodników, więc jeśli niemają chociaż "walorów estetycznych" to lepiej niech zapomną o wodnikach.

zgłoś do moderacji