Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (15151 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: skorpion (154 posty)
autor: Foxyfire
Liczba wpisów:
651
Na forum od: 2008-07-17
  zobacz wizytówkę
2008-08-05 10:54 Temat: (154 posty)

skorpion

Jestem skorpionem, ale nie wiedziałam, że w horoskopach uchodzą za takie.. "złośliwe" istoty.

Mój horoskop nigdy mi się nie sprawdził, jakikolwiek by nie był i gdziekolwiek bym go nie czytała.

nie jestem typowym skorpionem, bo wszystkie cechy z daleka odbiegają od stereotypu :P

odpowiedz
Sortuj według:
  • Foxyfire ***, 2008-08-05 10:54
    skorpion

Jestem skorpionem, ale nie wiedziałam, że w horoskopach uchodzą za takie.. "złośliwe" istoty.

Mój horoskop nigdy mi się nie sprawdził, jakikolwiek by nie był i gdziekolwiek bym go nie czytała.

nie jestem typowym skorpionem, bo wszystkie cechy z daleka odbiegają od stereotypu :P

zgłoś do moderacji
    • ~LLL, 2011-11-08 00:39
      Odp.: skorpion

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOMASZ ORYLSKI

ur. 04.06.1964

jest pierdolnięty jak mało kto.

TOMASZ ORYLSKI

ur. 04.06.1964

TOMASZ ORYLSKI

ur. 04.06.1964

Wszystkie profile stworzył po to aby rozmawiać między sobą.

Te profile to:

Pudlis

kogito

Fryteczka

Ffi

dorape

buliban

ulkomaalainen

quest

Krzysztof

Nouredine

Toya2

TO TYLKA NIEKTÓRE PROFILE.

Ten człowiek ukrywał się przez kilka lat pod nikiem na ONET PL

CZUŁY_WOJTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ten człowiek jest chory psychicznie

WŁAMUJE SIĘ NA KOMPUTERY

Uważajcie

TOMASZ ORYLSKI

ur. 04.06.1964

w Szczecinie

Uwaga na tego człowieka jest bardzo niebezpieczny!!!!!

TOMASZ ORYLSKI NAUCZ SIĘ SZACUNKU DO INNYCH LUDZI!!!!!!

zgłoś do moderacji
    • ~R;, 2011-07-30 15:29

E tam gadanie,..złośliwe tylko gdy ktoś je zrobi w balona czy okłamie, skorpion natychmiast intuicyjnie to odbierze jako atak, czy nietakt.Mściwi jesteśmy dla chamów,hipokrytów.

zgłoś do moderacji
    • ~Foxy Lady, 2008-09-06 00:39

To prawda, ze skorpiony są złośliwymi, upartymi i wrednymi osobami , intrygantami <przynajmniej ja> ;) ale tylko wtedy gdy ktoś na to zasłuży. Wrogów traktuje srogo, a przyjaciół cenie nad życie. Jeżeli ktoś jest dla mnie dobry otrzymuje to samo, ale dla wrednych, zakłamanych ludzi nie mam litości. Jestem gotowa ich zniszczyć jeżeli wejdą mi w droge. Cenie szczerość, prawde i lojalność i odwdzięczam się za to. A miłość... "Solą życia jest miłość"- jak śpiewa karolak. Dla miłości jestem gotowa na wszystko. Choć zdażają sie też intrygi z mojej strony, ale to tylko w exstramalnych sytuacjach. Dla mnie to jest proste- każdy otrzymuje odemnie to na co zasłóżył. Ale to nie wynika z bycia skorpionem, a z bycia POPROSTU człowiekiem. Taka jest natura ludzka... Pozdrawiam zaiteresowanych tematem.

zgłoś do moderacji
      • ~Dorota75, 2008-09-06 13:41

Podpisuję się pod wszystkim, mam identycznie!!! Bardzo do mnie trafia to zdanie "Skorpion - najlepszy przyjaciel, najgorszy wróg". Może skorpiony są wredne, mściwe, pamiętliwe, ale przynajmniej nie są byle jakie, mają charakter a ja takich właśnie ludzi cenię: białych lub szarych, nie znoszę szarości. Sami sobie wybieramy przyjaciół i te przyjaźnie pielęgnujemy z pietyzmem. Moi przyjaciele nigdy sie na mnie nie zawiedli. Mój brat jest wodnikiem. Ten skubaniec to dopiero potrafi dołożyć wrogom. Więc nie przypisujmy tej cechy charakteru tylko skorpionom. Pozdrawiam wszystkie skorpiony, zwłaszcza te z 29 października :-)))))))

zgłoś do moderacji
      • ~rudzielec, 2009-01-11 22:27

Nie w każdej naturze ludzkiej jest tyle mściwości co w Twojej. Skorpion nie daje szansy i bierze odwet nawet w małych sprawach. Jawisz mi się jako groźna nieugięta osóbka. Życie może zweryfikować Twoje podejście do ludzi, których dzielisz zbyt sztywno - dobrzy i źli. W majej najbliższej rodzinie ma 2 skorpionów, nie zauważyłam u nich takiej zajadłej chęci zemsty i niszczenia innych.

zgłoś do moderacji
        • ~dobry obserwator, 2011-07-24 11:30

Nie zauważyłeś? Pewnie jeszcze ich nie sprowokowałeś, nie wlazłeś tym skorpionom z rodziny na odcisk! Spróbuj to uczynić, jeśli osądzą, a intuicję to oni mają, że uczyniłeś to z premedytacją i w złych zamiarach, to bez skrupułów utopią cię w łyżce wody. Mało tego, aby ci dopiec poświęcą własne życie, byle tylko mieć świadomość, że choć trochę cię drasną, złamią paznokieć, lub boleśnie uszczypną cię w tyłek. Nigdy, ale to przenigdy nie chciałbym mieć skorpiona za wroga, bo to okrutny wróg, walczy uczciwie, ale bardzo skutecznie. Lecz za przyjaciół chciałbym mieć całe stado skorpionów, przynajmniej miałbym poczucie, że mam prawdziwych przyjaciół, na których mogę polegać, którzy mnie otwarcie zganią gdy coś źle zrobię i zawsze pomogą, w miarę swych możliwości, w potrzebie, a nie pochlebców, którzy ode mnie się odwrócą wraz z kapryśną fortuną!

zgłoś do moderacji
    • ~Elf, 2011-07-21 16:41

Nie każdy skorpion to drapieżca.Wszystko zależy od naszej gwiazdy.Urodzeni pod tą właściwą potrafią uszczęśliwiać innych.http://poznajdate.com

zgłoś do moderacji
    • ~stefka, 2011-05-26 09:56

A ja odradzam skorpionów, zwłaszcza panów skorpionów. Są niewiarygodnie uparci, mściwi i pamiętliwi. Nie daj boże, gdy mają za żonę panią skorpion. Zgotują sobie piekło na ziemi.

zgłoś do moderacji
    • ~x, 2008-08-07 11:39

co wy wiecie

zgłoś do moderacji
      • Foxyfire ***, 2008-08-07 19:06

Napewno więcej niż -x , sądząc po długości twojej wiele wnoszącej wypowiedzi.

zgłoś do moderacji
      • ~roza, 2008-08-13 09:17

Jestem typowym scorpionem i zgadzam się w zupełnosci z charakterystyką i prognozami dotyczącymi tego znaku.Zawsze mi się sprawdzają!!!!

zgłoś do moderacji
        • Foxyfire ***, 2008-08-13 10:08

To w takim razie zazdroszczę szablonowości.

Mówi się, że skorpiony nie mogą być dobrymi przyjaciólmi, kolegami a przede wszystkim partnerami do życia. Co o tym powiecie?

zgłoś do moderacji
          • ~K, 2008-08-27 14:21

Jestem wagą, a on skorpionem. Ma potwornie trudny i egoistyczny charakter, ale jest nam rewelacyjnie!!!!!!!! Nasze cechy doskonale do siebie pasują, przy czym on nigdy nie pamięta o moich imieninach i nigdy nie przynosi mi kwiatów czy prezentów. Na szczęście nie stanowi to dla mnie problemu. Za to nasze wspólne chwile, są po prostu bajkowe!!!! Polecam związek pani wagi z panem skorpionem

zgłoś do moderacji
          • ~ewi, 2008-08-29 13:26

kompletna bzdura! Są najlepszymi przyjaciółmi, tylko przyjaciół wybierają długo. Oddanymi partnerami, od warunkiem, że nikt ich nie oszuka. To ludzie z charakterem i może dlatego nie każdy umie z nimi żyć/

zgłoś do moderacji
            • ~dana, 2010-03-14 23:03

TAK ZGADZAM SIĘ Z <ewi> W 100%-SAMA JESTEM SKORPIONEM! I JESTEM Z TEGO DUMNA,SĄ PRAWDZIWYMI PRZYJACIÓŁMI,UCZCIWI I SPRAWIEDLIWI DO BÓLU,OSZUKANI BYWAJĄ OKRUTNI I PAMIĘTLIWI,JEŻELI KTOŚ ZŁAMIE ICH SERCE TO TAK NAPRAWDĘ JUŻ JE NIGDY NIE ODZYSKA-CHOĆBY JAK KTO SIĘ STARAŁ! POZDRAWIAM WSZYSTKIE SKORPIONY!!!!!

zgłoś do moderacji
              • ~Przyjaciółka, 2011-05-25 23:33

Mam dwie przyjaciółki skorpionice....Oddane ,wierne,gotowe walczyć dla mnie i za mnie ,szczere do granic ale i wyrachowane na swój sposób...Pratnerami rządzą ,są silne,jesli jest taka potrzeba doskonałe aktorki.Pamiętliwe,zazdrosne ,szanują prawdziwą wiedzę,wyśmieją głupców i tchorzy....Partnera skorpiona nie chciałabym mieć ,zbyt trudny jak dla mnie ,za dużo walki . Ja lubię spokój .)))))

zgłoś do moderacji
          • adventicus , 2008-08-30 07:00

ja jestem coprawda facetem waga ale wychowanym przez kobiete skorpiona (ojciec ryba) nie bylo latwo ale dalo sie nauczyc zyc jedno co nabralem wtornie to pamietliwosc (a pamiec mam doskonala) i tendencja do msciwosci (na zimno a z jaka satysfakcja) dodawszy jeszcze wrodzone cechy wagi az dziw mnie bierze ze zwiazalem sie z pania koziorozcem (i to szczesliwie)

zgłoś do moderacji
        • ~sylwia34, 2010-04-24 23:06

witam.Jestem marcową Rybką i wokół mnie pełno Skorpionów. To kochani ludzie, ale tylko dla wybranych. Mam szefową Skorpiona- wymagającą, ale sprawiedliwa. Szanuje ludzi, którzy są lojalni, wzbudza respekt.Moje 2 najlepsze przyjaciółki to Skorpiony- idealnie jako Rybka dogaduje sie z nimi. Są szczere aż do bólu, ale ja to w nich uwielbiam. Rozumiemy się bez słów. To oddani przyjaciele, nigdy nie zawiodą. Na zewnątrz wydają się zimni, ale to tylko pozory.Bardzo emocjonalni, wrażliwi. Trudno jest zostać przyjacielem skorpiona. To oni wybierają- przynajmniej w moim przypadku tak było. Najpiew testują, ale jeśli wszystko jest ok są bardzo oddani. Moje przyjażnie ze skorpionami przetrwały lata i nadal mimo, że nie widujemy się często są to osoby dla mnie bardzo bliskie. to samo odczuwam z ich strony. Ryby łagodzą nieco charakterek Skorpionów. My natomiast zyskujemy od nich pewnośc siebie. Miałam też mężczyznę Skorpiona. Mimo, że nasza miłośc nie przetrwała to bardzo ciepło myśle o nim. Utrzymujemy ze sobą kontakt i wspieramy sie wzajemnie. skorpiony są zaborcze, tak okazują miłośc, ale niestety przez to osaczają partnera. Niestety my Ryby potrzebujemy troche luzu, ale to już nie podoba się skorpionom. z perspektywy czasu sądze, że Skorpionki to idealni partnerzy na przyjaciół. Gdyby nie ich nadmierna zaborczośc i zazdrość kto wie , może i na całe życie.....Rybki uwielbiają jak ktos się nimi opiekuje.są oddane, wierne, lojalne, a Skorpiony to w nas doceniają. Idealne połączenie na przyjaźn, z odrobiną kompromisu ...........na zawsze

zgłoś do moderacji
    • ~A.B, 2011-05-11 16:53

Jestem spod znaku skorpiona,jedno wiem napewno kocham strzelca na zaboj a on tego wogole nie rozumie...

milosc to slabosc - oddalam wszystko a on rzucil mnie jak zepsuta zabawke ;/ pozniej sie dziwicie ze skorpion za skurwe zalazl wam,my naprawde kochamy,jestesmy uparci,nie zawsze mowimy prawde o uczuciach-przynajmniej w moim przypadku boje sie ze ktos to wykorzysta cuz tak wlasnie sie stalo dziekuje ci Strzelcu.

zgłoś do moderacji
    • ~dark, 2011-05-10 14:50

Jaki partner? -> słabszy od niego, bo inaczej źle się czuje.

zgłoś do moderacji