Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: PROBLEMATYCZNA WAGA??? (339 postów)
autor: ~ona
~ona
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-09-09 22:11 Temat: (339 postów)

PROBLEMATYCZNA WAGA???

Co się stało z pania wagą??? Dlaczego zniknęła z zodiaku??? Czy naprawde nie stac was ludzie na obiektywne oceny???

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~ona, 2009-09-09 22:11
    PROBLEMATYCZNA WAGA???

Co się stało z pania wagą??? Dlaczego zniknęła z zodiaku??? Czy naprawde nie stac was ludzie na obiektywne oceny???

zgłoś do moderacji
    • ~on_waga, 2011-06-12 17:43
      Odp.: PROBLEMATYCZNA WAGA???

Ja właśnie zakochałem się w Pani Wadze.

Wdzięk, inteligencja, dyplomacja. Ma skłonności do flirtów. Ale jak kocha to unika romansów.

Przeważnie uzdolnione artystycznie potrafi oczarować.

Nie piszę o panach ale o Paniach.

Wiem jak drażni innych tyle zalet u wag. Wiedząc że wagi mają wielkie powodzenie u płci przeciwnej maluczcy uciekają się do plotek aby obniżyc notowania tych "arystokratycznych" osóbek.

Niestałe wodniki(rozwodniki) i podstępne skorpiony są dobrym przykładem.

. Nie obniżajcie swoich lotów uwierzcie w siebie a zdobędziecie wszystko co sobie zamarzycie.

Całuski dla Pań Wag

zgłoś do moderacji
      • ~mimi, 2011-09-17 22:11

Dziękuję za całuski , bo jako waga uwielbiam całuski...od miłych i uprzejmych panów najlepiej... Baranów

zgłoś do moderacji
        • ~borek, 2011-10-12 12:52

z dala od pani wagi z pazdziernika to sa wredne baby

fałszywe jak diabli

ciagna zwiazki na odleglosc bo lubia byc szturane

nudza sie facetem

nie sa stale w zwiazku

same negatywne cechy

lubia sie tylko tapetowac

zgłoś do moderacji
          • ~to nie ja, 2011-10-12 15:39

proszę przestać manipulować i zrzucać winę i przekręcać fakty na niewinną panią wagę

zgłoś do moderacji
            • ~to nie ja, 2011-10-12 15:47

a przede wszystkim przestań szukać miłości w internecie...to wszystko jest brzydko mówiąc hipokryzja. idz na spacer i odejdz od tej głupiej maszyny

zgłoś do moderacji
          • bety ... , 2011-10-15 16:47

chyba Ci sie w głowie pomieszało ... napisałes same bzdury ... chyb aze to o sobie pisałe, to się zgadzam

zgłoś do moderacji
          • ~nnn, 2011-12-20 08:18

A przede wszystkim są głupie i totalnie puste.

zgłoś do moderacji
          • ~mmm, 2012-02-01 10:04

W 100% procentach się zgadzam. Siostra mojego chłopaka jest wagą. Jest najbardziej wredną egoistką, jaką do tej pory znam. Waga to w ogóle najgorszy znak zodiaku, szczególnie ta z października.

zgłoś do moderacji
          • ~o takiej marzenie, 2012-04-22 18:28

co racja to racja.

tamta była jeszcze z września, ale wszystko sie zgadza:

- zakłamana i to bardzo

- interesuje ją każdy facet w okolicy w tym żonaci i rozwodnicy

- flirciara na potęgę, jednego ma za drugim już patrzy

- znajomi mówią o niej, że lubi wszędzie i z każdym a inni jeszcze inaczej...

- ma słabość do alkoholu

- lubi wyjazdy, ale w sumie to nie wiadomo gdzie i za czym

Na plus tylko walory wizualne tzn jak to waga ,,wszystko duże" poza tym ciągle powtarza że chce sie zmienić, ale to tylko taka gadka.

zgłoś do moderacji
      • ~nikos, 2011-10-04 15:41

Ale pitolisz jak potłuczony gej jakiś...

zgłoś do moderacji
      • ~nikos, 2011-10-04 15:53

ty naprawdę jesteś gejem? statystyki mówią że najwięcej homoseksualistów jest spod znaku wagi i te statystyki muszą być prawdziwe!

zgłoś do moderacji
    • ~bobi, 2011-10-12 12:58

czytam wasze wypociny i nie moge dalej tego czytac poprostu mnie mdli:)

wodnik to wspanialy znak zodiaku jesli spotka ta jedyna kobiete potrafi oddac swoje serce na talerzu

warunek musi byc jeden to musi by ta jedyna i w jego typie poniewaz predzej czy pozniej znudzi sie toba

jesli bedziesz na niego krzyczala marudzila itd

owszem jest to typ samotnika uparty jak osiol nawet jesli nie ma racji ale pamietaj gdy zaczniesz go zwymyslac zapamieta i kiedys odejdzie to tylko kwestia czasu bedzie to w sobie tlumil bez oznak ze jest mu z toba zle

moge podac swoj przyklad jako partnerke mialem wage =to byla prawdziwa namietnosc

liczyla sie tylko ona czulosc namietnosc kwiaty prezenty bizuteria nie moglem wyjsc z podziwu

kiedy w nocy przebudzilem sie calowalem ja w czulko , w uszko nie byl miejsca na jej ciele ktore pozostawilbym bez pocalunku

sadzilem ze to byla moja druga polowa

niestety to ona mnie zostawila i to w jaki sposob ? sms

dopiero po 3 latach doszedlem do siebie i co sie stalo po tym czasie?

nagle otrzymalem kartke jedna po drugiej ze teskni itd ale nie moge dac jej szansy nawet dlatego ze byla moja najprawdziwasz miloscia

zgłoś do moderacji
      • ~to nie ja, 2011-10-12 15:31

miła pani waga oczekiwała szczerości od pana wodnika zadała mu jedno pytanie, a on uciekł gdzie pieprz rośnie więc niech rośnie jego duma tylko w jego oczach razem z pieprzem i dorotos

zgłoś do moderacji
      • ~jedna z wag, 2011-12-18 21:05

drogi bobi a co powiesz na wodnika , który zamieszkał ze mną naobiecywał , nadskakiwał a potem jak go złapałam na kłamstwie - rzecz jasna ta druga- która cały czas była a mnie wmawiał ,że koleżanka tylko... - to po prostu spakował manele i nawet przepraszam nie wykrztusił , czuł sie obrażony , wychodził z założenia ,że jak już ze mną zamieszkał to powinnam wszystko wybaczać nawet tą drugą , ciekawa ta jego postawa może mi to wyjaśnisz ? tak mają wodniki, że nie liczą się z uczuciami partnerek , ranią oszukują a potem znikają....?

zgłoś do moderacji
    • ~Waga Ż, 2012-03-09 22:17

Kiedyś dawno temu zainteresowałam się znakami zodiaku. Właściwie to wśród znajomych panował podobny pogląd: ten dobry, ten zły, ten pracowity, ten fałszywy, ten zazdrosny, ten wrażliwy i tak dalej. Na szczęście jest literatura na ten temat i to całkiem spora. Można tam poczytać o zaletach innych znaków i mając je w świadomości spróbować dostrzec je w innych ludziach. Wiem, że taki obraz jest ogromnie uproszczony, ale od czegoś trzeba zacząć. Problem właściwie na tym polega, że specjalistyczne fora astrologiczne posługują się już terminologią specyficzną, dla przeciętnego człowieka niezrozumiałą. Szybko, więc się zniechęci każdy, kto nie jest w te sprawy wtajemniczony. Na tym forum natomiast panuje zasada racjonalnej Panny. "Co rzeczywiste to prawdziwe, co prawdziwe to rzeczywiste" a ściślej mówiąc Hegla. Koziorożec również ziemski takiemu poglądowi przyklaśnie. Bo przecież nie ma, co bujać w obłokach, tylko trzeba zejść na ziemię i zobaczyć, że sąsiadka np. Strzelec jest taka a kuzynka np. Wodnik taka a koleżanka Waga tata a taka, wredna albo flirciara, czego Koziorożec nie lubi. A ja mówię tak: Astrologia to mowa planet i gwiazd, mowa nieba i klucza i języka do znaków zodiaku nie należy szukać tylko na ziemi. Opiekunem astrologii jest Uran, łączący często ze sobą dwa światy-planeta geniuszy. Naprawdę ciężko przesłuchać tych wszystkich złośliwości, napaści a czasem po prostu chamstwa pod adresem Wag. Dlaczego Waga zniknie z tego zodiaku? Zniszczona zostanie waszą nienawiścią. Waga z natury jest znakiem delikatnym w swej strukturze i nie wytrzyma tej lawiny agresji pod swoim adresem.

zgłoś do moderacji