|
~tomek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Jestem z moja kobieta od 3 lat i jest naprawdę super. Ona jest wagą, a ja strzelcem. Polecam takie zwiazki
daj sobie na wstrzymanie======== ja jestem waga -on rak ====bylo strasznie
ja bylam z chlopakiem rakiem 4 lata, byl to najczulszy i najbardziej wyrozumialy mezczyzna jakiego poznalam, strasznie mnie jednak skrzywdzil, te dwa znaki sa strasznie wrazliwe, ale kobieta-waga wymieka przy wrazliwosci mezczyzny raka, pozatym rak to straszny domator i ja nie moglam z tym wytrzymac, roznilismy sie ambicjami i to ostatecznie nas poroznilo,moje byly duze, mialam sporo celow w zyciu, a on zadnych i wystarczalo mu do zycia absolutne minimum:( kiepsko wyobrazam sobie z nim prawdziwe zycie, ale moze to tez kwestia jego wychowania
Znam wiele wag i żadna z nich nie potrafi być wierna czy stała w u czuciach. Jeśli uważasz,że twoja waga jest OK to musisz przyjrzeć się dokładniej. Wagi lubią adoracje i korzystają ze skoków w bok,bez wyjątków,no chyba ,że któraś jest mniej atrakcyjna.
Nie ma się co dziwić,że nie otrzymują uczuć,bo raki wyczuwają co w nich drzemie i raków nie skłamią. Duża komunikatywność wag sprawia,że brak im hamulców i to w złym znaczeniu,bo mają duże przebiegi i z nie jednego pieca chleb lubią jeść.
W momencie kiedy mogą wykorzystać skok w bok,zagłuszają sumienie i tłumaczą sobie wszystko winą partnera w tym lub tamtym. Jeśli brzydzisz się zdradą to omijaj wagi szerokim łukiem,to one są inicjatorkami wielu zdrad.
zgadzam się w 100% , waga = skok w bok i to nie jeden, do tego fałszywa i obłudna
nie polecam, dla mnie panna to za bardzo chlodny znak zodiaku, totalnie nie pasuje do uczuciowej i kochajacej wagi, meczarnia
Zgadzam sie ,że to porażka totalna.Mam z panem rakiem -a jestem wagą,syna i nie wyszło
wydaje mi sie ze raczej nie!!mialam chlopaka raka i nie byl to najlepszy zwiazek,ale zawsze warto sprubowac
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOMASZ ORYLSKI
ur. 04.06.1964
jest pierdolnięty jak mało kto.
TOMASZ ORYLSKI
ur. 04.06.1964
TOMASZ ORYLSKI
ur. 04.06.1964
Wszystkie profile stworzył po to aby rozmawiać między sobą.
Te profile to:
Pudlis
kogito
Fryteczka
Ffi
dorape
buliban
ulkomaalainen
quest
Krzysztof
Nouredine
Toya2
TO TYLKA NIEKTÓRE PROFILE.
Ten człowiek ukrywał się przez kilka lat pod nikiem na ONET PL
CZUŁY_WOJTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten człowiek jest chory psychicznie
WŁAMUJE SIĘ NA KOMPUTERY
Uważajcie
TOMASZ ORYLSKI
ur. 04.06.1964
w Szczecinie
Uwaga na tego człowieka jest bardzo niebezpieczny!!!!!
TOMASZ ORYLSKI NAUCZ SIĘ SZACUNKU DO INNYCH LUDZI!!!!!!
Jeżeli Waga to do pary ktoś z bardziej twardego znaku zodiaku.Lew czy Byk to odpowiedni partnerzy.
Uwaga na Wodnika to nie za dobry związek.Dwoje marzycieli jednego dyszla nie pociągnie przy wozie.http://poznajdate.com
ja też jestem wagą i ze strzelcem jestem w związku prze 20 lat. Jest to najukochańszy ciągle mężczyzna na ziemi.
Otóż nie zgadzam się...jestem atrakcyjną wagą, niejeden ostrzy sobie na mnie ząbki, ja pozostaję wierna swojemu mężowi.
Owszem lubię być adorowana i podziwiana, ale zdradą sie brzydzę!
Ostatnio miałam okazję na romansik z 17 lat młodszym facetem- ja mam 40- ale nie dla mnie szybkie numerki...poza tym lubimy Mężczyzn, a tych - sorki panowie- ale jakby coraz mniej.
Zero polotu, brak ogłady i prezencji nie mówiąc o kulturze.
We współczesnym świecie Panie Wagi cierpią na brak interesujących Panów...
jestem waga, niestety moj partner strzelec po 15 latach bardzo mnie zawiodl.
jestem ze strzelcem 10 lat.roznie to bywalo ale bardzo polecam takie zwiazki!!!!!!!!!!!11
Ja Waga, On Skropion i to sporo starszy...Czy rzeczywiscie nic dobrego z tego nie wyjdzie? Macie cos w tym temacie do powiedzenia? Pozdrawiam
ja waga - on skorpion - od 18 lat razem - bez obrączek - z wyboru