|
~maja
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

podzielcie sie dziewczyny swoimi doswiadczeniami bo wlasnie spotykam sie z takim jednym i jestem ciekawa jakim jest kochankiem :)
Witam Znam Wodnika 13 lat starszego doe mnie i wcale nie ciagnie do lozka Jest szczery,madry stateczny i tylko tyle Na dluzsza mete jest to udne,Nie planuje zycia we dwoje Pozdrawiam
Ja ze swoim wodnikiem zgrywam sie dobrze w lozku(poza nim tez)Jest to pierwszy moj facet z ktorym seks to cos wiecej niz fizyczne doznanie-czasem czuje sie jakbym byla poza tym i latam gdzies wysoko -taki nieziemski stan -moze to dlatego,ze sama jestem tez wodnikiem i po prostu trafilismy ze soba w 10 tke!Co do opinii ze wodnik nie jest zbytnim napalencem i nie mysli tylko o seksie to fakt -wodniki zawsze maja swoj swiat i czasem trudno im zejsc na ziemie do tak prozaicznych czynnosci jak akt seksualny : -)jednak jak juz sfruna z oblokow potrafia pokazac na co ich stac.....;-)
wodnika zeby kobieta pociagala musi byc tez psychopatka i nadawac na tych samych falach co on CHORYCH
egoista to dobrze powiedziane. Krytyka z jego strony nawet w łózku to jego chleb powszedni. Tak ci dogada, ze odechce ci sie amorow z nim do konca zycia, a potem bedzie sie dziwil , ze jestes oziebła. Okropny kochanek, nieczuly, malo wrazliwy, kompletnie bez wyczucia. Miłosc z nim to jak amory jeżozwierza z wiewórką. Za to jemu wydaje sie , ze jest poprostu idealny , za to ty jestes "do wymiany". Zawsze najmądrzejszy, najlepszy i debesciak absolutny. Przy wodniku masz byc wiecznie usmiechnieta kretynka, robiaca mu loda 10 razy dziennie. Dla niego to ideal kobiety, bo na nic mu twoja inteligencja, jesli w lozku wg niego sie nie sprawdzasz...
egoista to dobrze powiedziane. Krytyka z jego strony nawet w łózku to jego chleb powszedni. Tak ci dogada, ze odechce ci sie amorow z nim do konca zycia, a potem bedzie sie dziwil , ze jestes oziebła. Okropny kochanek, nieczuly, malo wrazliwy, kompletnie bez wyczucia. Miłosc z nim to jak amory jeżozwierza z wiewórką. Za to jemu wydaje sie , ze jest poprostu idealny , za to ty jestes "do wymiany". Zawsze najmądrzejszy, najlepszy i debesciak absolutny. Przy wodniku masz byc wiecznie usmiechnieta kretynka, robiaca mu loda 10 razy dziennie. Dla niego to ideal kobiety, bo na nic mu twoja inteligencja, jesli w lozku wg niego sie nie sprawdzasz...
Witam ,TO go zostaw,bo On ma inną kobietę,a Ty pracujesz w Galerii Pomorskiej
Julita zostaw tego faceta,on nie będzie z Tobą,Ty pracujesz w Galerii Pomorskiej wczoraj rozmawiał z Tobą, a był u mnie,to przelotna znajomość życzliwa Pozdrawiam ma na imię Marian
to czemu się z nim spotykasz?jest Ci tak wygodnie?jego imię to M
Dobrze ujęte. Jako zodiakalna baranica będąca z wodnikiem już od kilku lat w pełni potwierdzam słowa lwicy. Od początku czułam, że to materiał na przyjaciela nie kochanka i niestety sprawdza się to w 100%. Wariuję przy jego braku inwencji, bierności, totalnego braku inicjatywy, owszem zawsze poprze mój pomysł, nawet go zrealizuje ale nigdy sam niczego nie wymyśli. Totalny brak przedsiębiorczości, brak wsparcia w życiu zawodowym, taki po prostu kumpel do pogadania na luźne tematy ale jak już coś poważniejszego - radź sobie sama. Uważam, że baran-wodnik to dobra para jako kumple, przyjaciele, do wspólnych wypadów, wygłupów i "gadek szmatek" ale zero chemii. W łóżku to już totalna klapa. Najchętniej gadałby o pogodzie i znajomych....;-( Ile ja się nagadałam czego pragnę, co chciałabym zrobić, itd,itp., przebierałam w seksowną bieliznę, wypożyczałam filmy, żeby się trochę rozruszał - to tylko ja wiem (i niech mi nikt nie pisze, że go widocznie nie podniecam, wszystkim kolegom się mną chwali....). Zawsze znajdzie jakąś wymówkę żeby było szybko i nijako.....a w razie czego się popłacze, że taki wrażliwy niby, a ja zołza taka.....Gdyby nie dzieci już dawno byłabym sama. Dobry kochanek, ot co mi pozostało. Marzy mi się lew i mam nadzieję, że kiedyś go spotkam....
kurde wydaję mi się, ze mój taki jest:/ jeszcze spróbuje ale rzeczywiście jest taki jak Ty piszesz, biernosc brak inwencji, nie przedsięniorczy, w łóżku daaaleko za bliżniakiem:/
Po prostu go nie pociągasz dziewczyno! to banalne przecież, więc przestań już się nad nim pastwić.
Ja jestem z wodnikiem 7 lat , więc mogę dobrze ocenić jego umiejętności i charakter. Zarówno w życiu jak i w łóżku jest boski!!!!! Czuły, opiekuńczy, troskliwy i mega namiętny.
Jestem sama wodnikiem i ci którzy szkaluja. Wodnika ,to poznały jego zewnętrzna stronę . Nie zaslugujesz na Wodnika niedostaniesz tego do on ma do dania.
Wodnik to najlepszy kochanek, po nim bliźnięta
wodnik to pierdoltus w lozku mysli co ma do zrobienia myslami jest daleko a udaje ogiera kiepski
Skoro go nie pociągasz to co się dziwisz że myśli o innej? to naturalne.
Po prostu sobie nie zasłużyłaś na wodnika i tyle.
czytam wasze wypociny i nie moge dalej tego czytac poprostu mnie mdli:)
wodnik to wspanialy znak zodiaku jesli spotka ta jedyna kobiete potrafi oddac swoje serce na talerzu
warunek musi byc jeden to musi by ta jedyna i w jego typie poniewaz predzej czy pozniej znudzi sie toba
jesli bedziesz na niego krzyczala marudzila itd
owszem jest to typ samotnika uparty jak osiol nawet jesli nie ma racji ale pamietaj gdy zaczniesz go zwymyslac zapamieta i kiedys odejdzie to tylko kwestia czasu bedzie to w sobie tlumil bez oznak ze jest mu z toba zle
moge podac swoj przyklad jako partnerke mialem wage =to byla prawdziwa namietnosc
liczyla sie tylko ona czulosc namietnosc kwiaty prezenty bizuteria nie moglem wyjsc z podziwu
kiedy w nocy przebudzilem sie calowalem ja w czulko , w uszko nie byl miejsca na jej ciele ktore pozostawilbym bez pocalunku
sadzilem ze to byla moja druga polowa
niestety to ona mnie zostawila i to w jaki sposob ? sms
dopiero po 3 latach doszedlem do siebie i co sie stalo po tym czasie?
nagle otrzymalem kartke jedna po drugiej ze teskni itd ale nie moge dac jej szansy nawet dlatego ze byla moja najprawdziwasz miloscia
I dobrze robisz nie dawaj jej szansy bo wagi to fałszywe mendy, w ogóle do nas nie pasują. Lepiej poszukaj sobie Lwicę ewentualnie Łuczniczkę.
Jesteś kretynem itd , sam mówisz o sobie , chyba jesteś jakimś "wyjatkowym kretyńskim " Wodnikiem