|
2009-06-23 01:18
Odp.: Pan Blizniak?Szanowne dziewczyny, Moim celem nie było zdominowanie tego forum, narzucanie mojego myslenia i opinii (co przypadkiem się mi udało) a raczej wspomozenia was w intensywności kobiecej intuicji. Kazdy znak ma swoje wady i zalety, ważne żeby zakończyć związek w momencie kiedy spojrzycie w lustro(co i tak robicie często) i powiedzieć sobie samemu -nie stać mnie było na nic więcej, walczyłam w każdej z możliwych kwestii. Jesli jesteście tego pewne kończcie te związki najprędzej i uciekajcie jak najdalej. Każdy człowiek ma swoje przeznaczenie, nadal wierzę że wiele zalezy od nas. Pozdrawiam i życzę wiele wytrwałości w poszukiwaniu swojego szczęścia (no pozbyłyście się bliźniaka76 z forum). Co z nim zrobicie to przecież wasza wola:) |

Już pisałam na tym forum.Dodam tylko że zmarnowałam wiele lat próbując żyć z Bliżniakiem-za wolność rząda tylko pieniędzy /z majątku wspólnego/.Zapłace choć mu to sie nie należy -nie jestem młoda ale nie mam wyjscia bo chce żyć nareszcie normalnie.Bez przemocy/bardzo cwany -znęca sie psychcznie/,kłamstw,skąpstwa ,oszustwa itd.Wspólczuje wszystkim paniom które dały sie nabrac na tego
"dobrego człowieka'-tak mówi o sobie.
habset ,nie ma czego zalowac zycia z gadem i tak miec nie bedziesz ,ja tez przeszlam pieklo ,tez sie wypowiadalam na tym forum ,ciezko jest samej ,ale ja zyje ,przynajmniej nie dreczy mnie psychicznie ,moj byly tez mowil o sobie ze jest dobrym czlowiekiem i jak to wszystkim pomaga ,szczegolnie kolezankom ,samotnym i biednym ,ktore dreczyli mezowie,pozdrwiam i trzymaj sie dziewczyno ,zdrowie najwazniejsze ,dzieci ,wnuki ,ciesz sie zyciem .
znałam faceta bliźniaka,to babiarz,kłamczuch,który mając stałą partnerkę chodził do koleżanek na sex,do tego skąpy,nie potrafi być wierny
,
2009-06-23 01:18 Szanowne dziewczyny,
Moim celem nie było zdominowanie tego forum, narzucanie mojego myslenia i opinii (co przypadkiem się mi udało) a raczej wspomozenia was w intensywności kobiecej intuicji. Kazdy znak ma swoje wady i zalety, ważne żeby zakończyć związek w momencie kiedy spojrzycie w lustro(co i tak robicie często) i powiedzieć sobie samemu -nie stać mnie było na nic więcej, walczyłam w każdej z możliwych kwestii. Jesli jesteście tego pewne kończcie te związki najprędzej i uciekajcie jak najdalej. Każdy człowiek ma swoje przeznaczenie, nadal wierzę że wiele zalezy od nas. Pozdrawiam i życzę wiele wytrwałości w poszukiwaniu swojego szczęścia (no pozbyłyście się bliźniaka76 z forum). Co z nim zrobicie to przecież wasza wola:)
;-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-);-),;-),;-)
Znałam kiedyś pewnego bliźniaka i chodź już nie mamy kontaktu to uważam ,ze był super.Niczego nie żałuje no i pozostały mi miłe wspomnienia.
i Bog z toba blizniaku 76,najlepsza decyzja jaka mogles podjac w swoim zyciu ,madra przemyslana ,i napisana z takim zrozumieniem sytuacji,zostaw to forum w spokoju ,zyj swoim zyciem bo wy bliznacy tak lubicie ,pozdrawiam
POSIADAMY DWIE OSOBOWOŚCI- SZUKAM BLIZNIAKA DO PARY PONOĆ TO DOBRZE WRÓŻY
DO *******blizniak76
Wlasnie pokazujesz jakim jestes pyszalkiem i jak malo wiesz o zyciu.
,
2009-06-20 16:44 Wredna już Cię lubię. Wchodząc z takim nickiem oznacza że masz dużo
samokrytyki. A ja nic tak nie doceniam jak poczucie własnych błędów:)
Zresztą człowiek z przynajmniej jednym zwojem mózgowym więcej od konia,
powinien dostrzec że nie wybielam swojego znaku a raczej wytykam
wam wasze błędy. Oczywiście ze jestem tu w mniejszości ale jakie
to ma znaczenie? Przecież to ja jestem szczęśliwy a Wy poszkodowane
przez los hihi. AAA chcesz sie dowiedzieć to czytaj moje posty
ze zrozumieniem, wszystko jest w nich zawarte, przecież nie będę
się powtarzać. Zresztą gdzie wasza "kobieca intuicja". Skorpionica
sama widzisz, one nie mogą bezemnie żyć.:) Utracone kobiece cechy
nie pozwolą im przyznać jak bardzo je intryguję. hihihi
wszyscy wiedza ze blizniaki to szuje ,klamcy bawidamki ,egoisci ,dusigrosze ,wiec blizniak 76 nie wysilaj sie ,i tak ci juz nic nie pomoze ,jestes w mniejszosci ,kobiety wypowiadajace sie na tym fotum maja racje i ja do nich dolanczam nic i nikt nie zmieni mojego zdania o bliznakach ,wredni faceci i tyle ,dwulicowi ,a jak potrafia klamac nikt im nie dorowna zaden znak zodiaku nie przebije bliznaka
,
2009-06-19 13:15 zgadzam się, najgorsze połączenie jesli nie ma chęci zmian z dwóch stron.
tak ciezkie polaczenie byk -blizniak ja b sie staram zeby bylo dobrze ale slabo mi to wychodzi bo moj maz sie chyba znudzil sie byc mezem woli kochanke wiec niewiem blizniaku jak udaje ci sie zyc dobrze z zona bykiem bo moj moz ciagle mnie krytykuje ty swoja zone tez? znasz byka czy kiedykolwiek musiales sie zony prosic o sex pewnie nie i moj tez nie a jednak kochanke ma piszesz ze strona rozpadu malzenstwa lezy pol na pol zgadzam sie ale w tym przypadku gdzie moja wina ze mial ochote na paru miesieczny romans waze przez niego 46kg po wielkich walkach zwolnil ja z pracy ale nie wiem czy dalej sie z nia nie spotyka moze ty mi powiesz dlaczego nie odszedl do niej skoro ja woli? sama go o to prosilam poszedl co prawda na dwa dni ale wrocil sama sie zastanawiam dlaczego ? moze dlatego ze musilby kupic mi mieszkanie bo pod most nie pojde z jego dziecmi a prosil mnie o dziecko cztery lata a jak je ma to wogole sie z nimi nie zajmuje nie bawi nic poprostu nic buziaczek na dziendobry i na tym sie konczy zrobil sie skapy kiedys taki nie byl czy ty tez wydzielasz zonie pieniadze oklamujesz tak jak moj mnie?ale do tego sie przyzwyczailam tak wiec widzisz sielanki nie mam chociaz jestem pracochoiczka zrezygnowalam z pracy zeby byc kura domowa mecze sie strasznie a tak nie wiele potrzebuje -zeby mnie poprostu kochal i nie zdradzal ale on woli swoje pracownice no moze jednej tak wiec pozdrawiam twoja zone bo musi byc b cierpliwa i wyrozumiala -prawda i ulegla tak jak ja jestem
przepraszam, troche zejde z tematu, gdybys robila chocby znaki interpunkcyjne, tekst bylby latwiej zrozumialy; pozdrawiam
pozdrawiam gramatyke zejde z tematu ten kto chce mnie rozczytac to rozczyta
,
2009-06-20 08:03 skorpionica masz dużo racji, ale tu już chyba nie o znak chodzi. Mądra kobieta w związku nie walczy
z facetem. Mądra kobieta umie nim tak pokierować że tylko jemu samemu wydaje się że jest górą.
witam blizniak 76 opowiec to nam kobietam jak kieruje sie blizniakiem bo przez tyle lat jeszcze nie udalo mi sie kierowac moim mezem? i co to znaczy ze madra kobieta nie walczy w zwiazku ? czy jak maz nie wraca na noc to po przyjsciu rano mam sie go zapytac - zjesz sniadanie sloneczko? to znaczy nie walczyc w zwiazku ?
,
2009-06-20 07:52 112233 No to jest to o czym pisałem. Tobie już nie można pomóc.
Baranico sama widzisz, nawet moje zdolnosci adaptacyjne nic w jej
przypadku nie pomogą:) Szkoda że nie umiesz odpowiadać na argumenty,
choć rozumiem, żeby odpowiadać trzeba je mieć. Baranico, no prosże,
przecież jesteś "inteligentna". Po prostu jak większość tutaj,
jesteś idealna i poszkodowana. Więc obojętnie co byś napisała,
miałabyś poparcie. To że umiesz kilka słów sklecić w słowotok,
czyni z Ciebie przedstawicielkę tej parti z zatraconą kobiecością.
No i nie używam wykrzykników-zauważyłaś. Niesamowite jak mozna
być tak zapatrzoną w siebie żeby nie widzieć swoich wad. Życie
przecież weryfikuje wasze poczynania-tym strasznym "losem".
Jedynie mądry człowiek umie wyciągać wnioski ze swego życia.
Urodzinki wczoraj miałem, dziękuję dziewczęta za prywatne życzenia:)
Ps. Baranico dlaczego tak bardzo przeszkadzam Tobie i innym
Twojego pokroju na tym forum?czyżby skończyły się wam naboje?hihhi
To forum to bliźniak w swoim ulubionym otoczeniu, a kobiety któr tak namietnie nie cierpią bliźniaka wrecz nie mogą sie doczekać jego kolejnego postu. To poprostu żenada i zaprzeczenie swoich myśli zawartych w postach. jak niecierpicie bliźniaka ignorujcie go on wrecz nie może się doczekać waszych odpowiedzi podobnie jak wy. znam kilku bliźniaków ale to ja kontroluje sytuację, trochę dyplomacji i przebiegłości i bliźniak wam nic nie zrobi a on nic nie wyczuje. pozdrawiam
Jasne, że zerkam, bo to bardzo zabawne co wyprawiasz na tym forum :) Potwierdzenie kolejnej tezy Bliźniaka - kobieciarza, popatrz sam: Ty jeden i stado bab - Twój żywioł, no nie?
Przede wszystkim staramy sie czytac ze zrozumieniem, bo naprawdę prościej juz się nie da wyłożyć kilku faktów. które podałam a więc : "miałam 3 partnerów Bliźniaków i z jednym z nich nadal pozostaję w udanym związku..." Nie pojmuję, skąd wziąłeś 4 ale w końcu poza innymi zaletami bliźniaki maja również nieograniczoną fantazję....
Inteligencja, hmmm.... wielkie słowo i nadużywane przez Ciebie dość często, ale niestety tylko nadużywane. Tłumaczysz się, że tylko zniżając sie do poziomu innych możesz przekazać swoje myśli prosto i zrozumiale. Popatrz, ja nie muszę a wszyscy mnie jakoś doskonale rozumieją. Twoje wykrzykniki i ozdobniki nie robią na mnie wrażenia ale może tak trzeba gdy już brakuje inwektyw w słowniku.... Widzisz, można porozmawiać kulturalnie i na poziomie, bo akurat tak sie składa, że ja też cenię sobie umiejetność komunikacji międzyludzkiej :) pozdrawiam i życzę udanego weekendu.