Oj, jestem wodnikiem i mam dużo takich koleżanek.
Z zasadami, inteligentne, mądre. Poważne.
Czasami dlatego przerażające- nie dadzą sobie w kaszę dmuchać.
Indywidualne i zamknięte w sobie.
Nie są głupimi idiotkami, które myślą tylko o ciuchach i flirtach.
facet nie ma lekko ;) musi stanąć na wysokości zadania.....
Godne zaufania.....
Pociąg do słońca, plaż i wody....
Chcialem cos napisac ale chyba wyreczylas mnie:))Moge tylko dodac ze wodniczki lubia podroze,nie cierpia monotonii,facetow bez ikry,GLUPOTY, tej na codzien zycie uprzykrzajacej ale,czy sa zamkniete w sobie?Tu bym polemizowal.Wszystkie chyba [moze o kims zapomnialem] dziewczyny spod tego znaku jakie pamietam,dalekie byly od skrytosci.
uparta jestrem bardzo,szczera do bólu,konkretna wie czego chce od zycia istaram sie dotego
dążyc,mam swoje zdanie ktore rzadko zmieniam,jak kocham to na zabój
lubie sie wyróżni z tłumu,nie lubie klamstwa ,chamstwa wole szczerą prawde wtedy lepiej sie zyje pozdrawiam wodniczki!!!!!najfajniejsze to wlasnie my
Wszystko to prawda ale...zaczynam sie zastanawiac dlaczego kazdy tutaj stawia przede wszystkim na upor?Ale moze rzeczywiscie cos w tym jest:)))
tez jestem wodniczką i samą prawdę o sobie tu wyczytałam, dodam tylko, że czasem mój partner ma ze mną 3 światy bo fakt, jestem uparta ale On też bo jest Baranem hehe. Ale jest barwną postacią a ja jak powiedziano wcześniej nie lubię monotonii;) zawsze go czymś zaskoczę a On mnie:) życie u mego boku jest pełne niespodzianek :) aha i nienawidze zdrady , fałszu i plotkarstwa. Dziękuję :)
jest bardzo ciężką z nią ''wodniczką '' wiecznie mnie się czepia i żyje przeszłością ,to co ją kiedyś spotkało cały czas się za nią ciągnie .W chwili obecnej przez to nie możemy normalnie żyć .Ja nie byłem i nie jestem tego przyczyną .Jest bardzo uparta ,jak coś sobie postanowi ,to taranem do tego dąży .Zawsze musi być po jej myśli ,bo jak nie to obraza na całego .
Doda jest spod znaku Wodnika i wszystko mówi samo za siebie. Kobieta Wodnik to podły znak
i tu się zgadzam , panie wodniczki /w przeciwieństwie do panów wodników a znam takich / są super!!!! , mam przyjaciółkę wodniczkę jest towarzyska, otwarta , serdeczna, mogę zawsze na nią liczyć, dusza człowiek..... oby takich osób było jak najwięcej na tym świecie .....