Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Pani Wodnik (10 postów)
autor: ~elena
Liczba wpisów:
7977
Na forum od: 2008-10-24
  zobacz wizytówkę
2012-02-11 08:48

Odp.: Pani Wodnik

Wszystko to prawda ale...zaczynam sie zastanawiac dlaczego kazdy tutaj stawia przede wszystkim na upor?Ale moze rzeczywiscie cos w tym jest:)))

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~elena, 2011-12-22 20:56
    Pani Wodnik

Jakie są wodniczki?

zgłoś do moderacji
    • ~Iza, 2011-12-23 20:24

Oj, jestem wodnikiem i mam dużo takich koleżanek.

Z zasadami, inteligentne, mądre. Poważne.

Czasami dlatego przerażające- nie dadzą sobie w kaszę dmuchać.

Indywidualne i zamknięte w sobie.

Nie są głupimi idiotkami, które myślą tylko o ciuchach i flirtach.

facet nie ma lekko ;) musi stanąć na wysokości zadania.....

Godne zaufania.....

Pociąg do słońca, plaż i wody....

zgłoś do moderacji
      • collins01 *****, 2011-12-23 22:28

Chcialem cos napisac ale chyba wyreczylas mnie:))Moge tylko dodac ze wodniczki lubia podroze,nie cierpia monotonii,facetow bez ikry,GLUPOTY, tej na codzien zycie uprzykrzajacej ale,czy sa zamkniete w sobie?Tu bym polemizowal.Wszystkie chyba [moze o kims zapomnialem] dziewczyny spod tego znaku jakie pamietam,dalekie byly od skrytosci.

zgłoś do moderacji
        • ~nieodgadniona, 2012-02-10 14:21

uparta jestrem bardzo,szczera do bólu,konkretna wie czego chce od zycia istaram sie dotego

dążyc,mam swoje zdanie ktore rzadko zmieniam,jak kocham to na zabój

lubie sie wyróżni z tłumu,nie lubie klamstwa ,chamstwa wole szczerą prawde wtedy lepiej sie zyje pozdrawiam wodniczki!!!!!najfajniejsze to wlasnie my

zgłoś do moderacji
          • collins01 *****, 2012-02-11 08:48

Wszystko to prawda ale...zaczynam sie zastanawiac dlaczego kazdy tutaj stawia przede wszystkim na upor?Ale moze rzeczywiscie cos w tym jest:)))

zgłoś do moderacji
    • ~ada, 2012-01-07 12:11

tez jestem wodniczką i samą prawdę o sobie tu wyczytałam, dodam tylko, że czasem mój partner ma ze mną 3 światy bo fakt, jestem uparta ale On też bo jest Baranem hehe. Ale jest barwną postacią a ja jak powiedziano wcześniej nie lubię monotonii;) zawsze go czymś zaskoczę a On mnie:) życie u mego boku jest pełne niespodzianek :) aha i nienawidze zdrady , fałszu i plotkarstwa. Dziękuję :)

zgłoś do moderacji
    • ~rafal, 2012-01-07 00:09

jest bardzo ciężką z nią ''wodniczką '' wiecznie mnie się czepia i żyje przeszłością ,to co ją kiedyś spotkało cały czas się za nią ciągnie .W chwili obecnej przez to nie możemy normalnie żyć .Ja nie byłem i nie jestem tego przyczyną .Jest bardzo uparta ,jak coś sobie postanowi ,to taranem do tego dąży .Zawsze musi być po jej myśli ,bo jak nie to obraza na całego .

zgłoś do moderacji
    • ~stefan, 2011-12-26 20:30

pojebane

zgłoś do moderacji
    • ~gaga, 2011-12-25 20:08

Doda jest spod znaku Wodnika i wszystko mówi samo za siebie. Kobieta Wodnik to podły znak

zgłoś do moderacji
    • ~nutka, 2011-12-24 00:04

i tu się zgadzam , panie wodniczki /w przeciwieństwie do panów wodników a znam takich / są super!!!! , mam przyjaciółkę wodniczkę jest towarzyska, otwarta , serdeczna, mogę zawsze na nią liczyć, dusza człowiek..... oby takich osób było jak najwięcej na tym świecie .....

zgłoś do moderacji