j.w.:)
(Nie piszcie, że nie warto marnować na niego czasu, zamiast tego polecam wysłać maila z zażaleniem do byłego.)
Nieatety nie mam do Niego meila ani dresu ... a szkoda, bo z wiekiem wydaje sie byc powazniejszy niz w dziecinstwie nieraz bywalo ... Pozdrawiam Joanna
Chyba nie masz zbyt wiele smaku w ustach?. Pozdrawiam
Mam ojca Bliźniaka i jestem jego córką Bliźniaczką... i z obserwacji mojego ojca i matki to mogę powiedzieć, że to dobry znak.. Fakt, że mężczyzna Bliźniak lubi trochę dominować ale też czasem oczekuje pomocy i kierowania ale czasem......lubi ładne, elegancko ubrane kobiety, zwraca uwagę na wlosy kobiety, na urodę, na makijaż, potrafi kobiecie kupić bieliznę i dobre kosmetyki, w tym nawet szminkę potrafi dobrać., mógłby każdą kobietę ubrać i doradzić jak ją ubierać aby była super elegancka.. Jest wszechstronny, oczekuje zainteresowania ale potrafi się odwdzięczyć...
Mam ojca Bliźniaka i jestem jego córką Bliźniaczką... i z obserwacji mojego ojca i matki to mogę powiedzieć, że to dobry znak.. Fakt, że mężczyzna Bliźniak lubi trochę dominować ale też czasem oczekuje pomocy i kierowania ale czasem......lubi ładne, elegancko ubrane kobiety, zwraca uwagę na wlosy kobiety, na urodę, na makijaż, potrafi kobiecie kupić bieliznę i dobre kosmetyki, w tym nawet szminkę potrafi dobrać., mógłby każdą kobietę ubrać i doradzić jak ją ubierać aby była super elegancka.. Jest wszechstronny, oczekuje zainteresowania ale potrafi się odwdzięczyć...
Blizniak kocha syberyjskiego kociaka, a ona kocha jego drapanie po plecach, z wdzięcznością i ufnością mu się łasi na kolanach i ociera brzuszkiem, kochanie która jest godzina?
WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tu jest problem:)
Naprawde szkoda czasu dla niego , to lowelas z paroma twarzami , nie dowiesz sie co mysli , zawsze udaje hehehe Mialam 4 blizniakow , wiecej nie chce ,strata czasu
sama się przekonasz że "pan bliźniak "to nie jest partner do życia ,on woli kobiety którymi może manipulować,jest tajemniczy ,stwarza grę aby świat kręcił się wokół niego ,czasami powie Ci że dziękuje za to co zrobiłaś ale to zbędne słowa na odczepnego aby nie wypadł w twoich oczach jako egoista bo takim właśnie jest lecz dobrze się maskuje,czas pokarze to sama się przekonasz -uprzedzam że nie warto marnować swojego cennego czasu bo i tak Cie nie doceni
Masz racje ,od 30 lat jestem z bliźniakiem i jest taki ,jak określiłaś.Jestem wodnikiem i uważam ,że na pewno nie jesteśmy dla siebie przeznaczeni,ale już zbyt późno na zmiany,pozdrawiam wodniczki
to co napisalas to trafilas w10 taki wlasnie jest blizniak egoista sknera a przytym dyktayor
Lubi spełniać marzenia, choć rani nawet o tym nie wiedząc i słodko się tłumacząc...
Bliźniak wymaga?Bliźniak nie ma żadnych wymagań.Jego kobieta ma być kochanką,seksowną i tyle,a no i żeby nie wymagała od niego niczego prócz seksu i zabawy.To są wartości na życie?Bliźniak chce być w związku bo jak każdy potrzebuje czułości, ale prócz zaszczycenia Ciebie swoją obecnością nic więcej nie daje.Gaduła?Być może,ale o błahych,wiadomych sprawach.Problemów nie pomoże Ci rozwiązać.Kobieta dla bliźniaka-niezależna,samodzielna,jednym słowem,taka która akceptuje wolny związek.
Pan bliżniak lubi łatwe ,głupie i takie które są chętne zawsze i wszędzie . Jak jest trochę mądrzejsza od niego to ma wielki problem . Nikt nie ma prawa być mądrzejszy od niego . On jest najmądrzejszy wszystko wie lepiej . Więc trudno mu będzie dogodzić tylko słodka idiotka może zgadzać się z jego głupotami ,bo nie ma własnego zdania i takie mu pasują.
lubi kobiety inteligentne, trochę zadziorne, z poczuciem humoru, uśmiechnięte, z fantazją seksualną, realizujące się na innych płaszczyznach, np. w pracy, kobiety, które nie narzekają, potrafią cieszyć się z tego, co mają i kim są, wyrozumiałe, kobiety, przy których mogą czuć się swobodnie, troskliwe, ciepłe...
muszą być połączeniem kochanki i przyjaciółki
Na Pana Bliźniaka naprawdę nie ma co marnować czasu. Owszem jest wymagający, ale sam od siebie nie potrafi nic dać. To straszny egoista i sknera. Dla pieniędzy zrobi wszystko... (wierzcie mi znam takich dwóch i żaden na szczęście nie był moim mężem).
Niezła z Ciebie "partnerka" . Po prostu nie każda sie nadaje do związku z bliźniakiem. I nie ma tu co bić piany tylko sie otwarcie przyznać do tego. Bliźniak wymaga to fakt, ale to chyba jedyny znak męski który "aż" tyle wymaga. W przeciwieństwie do znaków kobiecych. Wszystkie wymagają i jakoś żadna o tym nie wspomina jakimi są egoistkami. Ale to przeciesz jasne. Najlepiej zwalać winę na kogoś. Bo ja "super kobieta" jestem idealna prawda?
30 LAT W ZWIAZKU. BLIZNIAK TO CIOTA NIEUDACZNIK I TYLKO PATRZY BY KOBIETA PRACOWALA W DOMU JAK WOL W PRACY JAK KON W LOZKU JAK PANTERA. TO IDIOTA DEBIL I CIOTA..... CIOTA TO ZNACZY NIEUDACZNIK I PATRZY TYLKO KIEDY KOBIETA NA NIEGO ZAROBI... NIE DAJ BOZE GDYBY PRZEZ CHWILE NIE PRACOWALA ,,,, CIOTA JUZ JEJ POWIE NO CO TY..... JAJA SE ROBISZ ODPOCZYNKU CI SIE NAGLE ZACHCIALO WSZAK JA ZAROBIE TYLKO NA CHLEB A GDZIE SZYNKA ITP.... CUDA SWIATA. NIGDY NIE BIERZCIE TYCH LALUSIOW BO TO ON CHODZI WG. MNIE W SZPILKACH I STOI GODZINAMI W LUSTRACH.... BOZE PO CO TAKIE PEDALY NA SWIECIE DALES. CHYBA BY POKAZAC KOBIECIE ZE JEST FACETEM I CIOTE OLEWA.
Manuela, widocznie trafiłaś na złego Bliźniaka. Zresztą mógł to być każdy ze znaków. Charakter a zodiak mogą być podobne, ale niekoniecznie. To, że był jaki był to też i wina twoja - bo jeżeli raz pozwoli się wejść sobie na głowę, to dalej będzie tak samo.
Przestań wylewać żale z powodu tego, że sama wybrałaś sobie takiego a nie innego partnera, bo fora nie są od tego by ronić łzy rozpaczy a dyskutować.