Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Pan Blizniak? (1257 postów)
autor: ~>>>
Liczba wpisów:
12
Na forum od: 2010-02-05
  zobacz wizytówkę
2010-02-08 09:51

Odp.: Pan Blizniak?

Mój mąż jest pan Bliźniak,Jest cudowny,bardzo uczuciowy,uczciwy,jest bardzo dobrym ojcem,może tylko troszkę za mało towarzyski.Ale reszta jest w porządku.Nie zamieniłabym Go na żadnego Innego za żadne skarby świata.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~>>>, 2008-09-22 20:41
    Pan Blizniak?

Czy ktoś wie,jaki w związku jest Pan Blizniak?

zgłoś do moderacji
      • ~taka_tam, 2008-10-02 21:45

sama istota małżeństwa jest taka, że dwoje ludzi dobiera się na dobre i złe i to co piszesz jest dziwne, żadna żona nie chciałaby aby jej mąż skakał na boki, albo tak tylko piszesz albo go nie kochasz jeśli zgadzasz się na zdrady, bo to nie tylko seks, są też emocje, i w pewnym stopniu jakaś zażyłość z tą drugą, ja nie potrafię wybaczać zdrady, ale mimo wszystko gratuluję, że Ty potrafisz żyć z takim facetem

zgłoś do moderacji
        • ~sandy, 2008-10-03 08:32

żeby zrozumiec chociażby bliźniaka musisz zrozumieć umysł mężczyzny. Kiedy myślą o innej kobiecie myślą o seksie. To jest natura i tego nie da się oszukać. Przecież skok w bok w przypadku kiedy jest na to przyzwolenie drugiej osoby wcale nie jest zagrożeniem . To owoc zakazany pociąga. Seks z inną w moim przypadku wpływa na urozmaicenie naszego życia seksualnego. Uczucia to inna sprawa. Czy kobiety zawsze muszą myśleć sercem? Przecież seks po wielu latach z jednym facetem czy kobietą to być tzw. herbatką codzienną. Ponadto ja w moim związku czuję się spełniona. Mamy swoje metody na urozmaicenie np.idąc do klubu bawimy się osobno i zawsze lądujemy z innymi partnerami w hotelach , wracając rano do domu osobno. To się nazywa zabawa i szaleństwo.

zgłoś do moderacji
          • ~bliźniaczka, 2008-10-28 16:00

Dziewczyno zazdroszczę Ci,też bym tak chciała ale niestety.Mój związek jest jak flaki z olejem ,nudny .Jestem bliźniakiem który odchował dzieci ,trzymam się doskonale i chcę przeżywać drugą młodość ale niestety wszystko tłamszę w sobie i aż mnie rozrywa od środka.Mój partner to lew ,wydaje się że oboje jesteśmy sobą znudzeni i nic nas nie cieszy.Także pielęgnuj to co masz ale miej kontrolę.

Pozdrawiam

zgłoś do moderacji
            • astra2005 , 2008-10-28 16:51

*********DO BLIZNIACZKI********

U mnie to samo, ja Waga, moj maz Byk. Ja jeszcze chce korzystac z zycia, a on, choc jest w moim wieku 51, juz chce miec swiety spokoj, w seksie tez. Uwazam, ze i na co dzien i w sypialni porazka, a moze to tak wlasnie juz jest, ale znam wlasnie Blizniaka, tez 51, z wielkim apetytem na zycie, wydawaloby sie mna zainteresowanym, choc ze staloscia postepowania raczej marna, do czego nie moge sie przyzwyczaic i dlatego czytam to forum. Teraz staram sie o nim zapomniec, bo po wielu obietnicach, zapewnieniach o milosci poprostu stwierdzil, ze to nie ma sensu, bo dzieli nas odleglosc, ale nie jestem pewna, ze sie znow nie odezwie, ale ja dzieki m.in. waszym wypowiedziom juz jestem znieczulona w duzej mierze.

I czasem nawet taki nudny maz sie przydaje, jesli odpowiednio dlugo suszyc glowe. Ja zaczelam bardziej dbac o siebie, ale i awanturki byly czesciej niz kiedys i w koncu cos sie ruszylo, czego wszystkim aktywniejszym zonom zycze.

zgłoś do moderacji
        • ~miriam, 2008-10-13 18:47

kazdy blizniak to cham i zdrajaca ,klamczuch ,bawidamek bawi sie kobietami

zgłoś do moderacji
    • ~Hari, 2010-03-18 01:21

Jeden na milion - ma serce.

zgłoś do moderacji
      • anna.ksiazkowska3 , 2010-03-18 09:03

To wspaniały człowiek i partner. Bardzo pracowity i usłużny ! Nie da się Go nie kochać , a przynajmniej nie lubić . Ma poczucie humoru , nie można się przy nim nudzić .

zgłoś do moderacji
    • ~kokos ze stycznia 1971, 2010-02-04 13:18

CUDOWNY, CUDOWNY PAN BLIZNIAK - POLECAM KAZDEJ KOBIECIE - POTRAFI ZAUROCZYC - JEST TOWARZYSKI, GRZECZNY , SOCJALNY I UNIJNY ... SAME PLUSY !

zgłoś do moderacji
      • ~Kama, 2010-02-04 14:17

co to znaczy , że jest "socjalny" ?? bo ja nie bardzo rozumiem

zgłoś do moderacji
      • maryś 56 , 2010-02-08 09:51

Mój mąż jest pan Bliźniak,Jest cudowny,bardzo uczuciowy,uczciwy,jest bardzo dobrym ojcem,może tylko troszkę za mało towarzyski.Ale reszta jest w porządku.Nie zamieniłabym Go na żadnego Innego za żadne skarby świata.

zgłoś do moderacji
      • ~famfat....., 2010-02-09 01:03

Ach cudowny,cudowny i jakiś tam jeszcze... Unijny także, bo nawiazuje bliskie kontakty z wieloma kobietami.. hahaha,niezaleznie od kraju pochodzenia.

zgłoś do moderacji
      • ~XD, 2010-03-14 10:01
        Odp.: Pan Blizniak?CUDOWNY, CUDOWNY PAN BLIZNIAK.......

zobaczymy jak ten cudowny cudowny narobi ci dzieci nazaciąga długów a potem zostawi cię z nimi i poleci za nową zdobyczą a tobą i WASZYMI dziecmi nawet się nie zainteresuje czy jeszcze wogóle żyjecie!!!!

zgłoś do moderacji
    • ~Pani, 2010-02-02 20:30

A ja się z tym wszystkim nie zgadzam!! Uważam, że bliźniaki są świetne, przesympatyczne, wesołe i naprawdę bardzo je lubię ;D Mam wielu znajomych i przyjaciół z tego znaku, zarówno płci męskiej jak i żeńskiej. Miałam też chłopaka spod tego znaku. Jedyne co mogę powiedzieć - to fakt, że są bardzo przewrotne, ale na tej podstawie nie można osądzać, że są źli. Nie polecam panów bliźniaków dziewczynom, które nie wierzą w siebie i własne możliwości, które są zaborcze i potrzebują mieć mężczyznę najlepiej 24h na dobę. Nie wiem skąd też opinia, że bliźniaki muszą rządzić. Naprawdę można się z nimi dogadać. Mają trochę trudne charakterki, ale wszystko zależy od waszego podejścia. Podsumowując jeżeli jesteście dziewczynami, które nie lubią stagnacji, "ciepłych kluch" i facetów bez poczucia humoru śmiało szukajcie bliźniaków!!!:))))

zgłoś do moderacji
      • ~mimi, 2010-02-03 00:18

Co Ty kobieto bredzisz???

zgłoś do moderacji
      • ~gosik, 2010-02-09 20:39

Oj Pani chyba jesteś wodniczką? Ciepłe kluchy ,to starsze babki po 70 tce już nie biorące udziału w takich forach. Konfiguracja BLIŹNIAK- WODNICZKA jest super . Ciekawe co powiesz jak będziesz po 40 tce?

zgłoś do moderacji
    • ~Ekspertka, 2010-02-09 19:53

Bliźniak jest cudowny,kochany ale niestety nie można go zatrzymać na siłę-przypomina trochę kota,chadza swoimi ścieżkami.Lubi kobiety!!!

zgłoś do moderacji
    • ~kokos ze stycznia, 2010-02-08 20:46

Nie wiem. W szkole jest szefem bandy pomazancow.

zgłoś do moderacji
      • ~raczek,,,, 2010-02-08 23:54

No,bo sam jest jakims pomazancem,ktory nie wie czego chce w zyciu. Blizniaki tak maja, i kobiety i meżczyźni. To cieżki gatun!!

zgłoś do moderacji
    • ~nikollettliqa, 2010-02-05 17:16

A jaki jest Pan bliżniak w łóżku ? ? ?

zgłoś do moderacji