Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (15151 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Pan Blizniak? (1239 postów)
autor: ~>>>
~sylwia
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-09-17 00:01

Odp.: Pan Blizniak?

Tam gdzie nie ma miłości, nie ma i związku...jest ewentualnie znajomość intymna, jaką ja miałam z Bliźniakiem 4 lata...i kto wie...może los nas kiedyś znów połączy:)...on mówił o przeznaczeniu, ja byłam ostrożna, unikałam wielkich słów i wszelkich deklaracji . Może nie jest on facetem z marzeń i snów, ale wiem na pewno, że prawdziwa miłość czyni człowieka lepszym, bez względu na to, jaki reprezentuje znak zodiaku...

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~>>>, 2008-09-22 20:41
    Pan Blizniak?

Czy ktoś wie,jaki w związku jest Pan Blizniak?

zgłoś do moderacji
            • ~sylwia, 2009-09-17 00:01

Tam gdzie nie ma miłości, nie ma i związku...jest ewentualnie znajomość intymna, jaką ja miałam z Bliźniakiem 4 lata...i kto wie...może los nas kiedyś znów połączy:)...on mówił o przeznaczeniu, ja byłam ostrożna, unikałam wielkich słów i wszelkich deklaracji . Może nie jest on facetem z marzeń i snów, ale wiem na pewno, że prawdziwa miłość czyni człowieka lepszym, bez względu na to, jaki reprezentuje znak zodiaku...

zgłoś do moderacji
              • ~fatum, 2009-09-17 13:19

"...i kto wie...może los nas kiedyś znów połączy:)...on mówił o przeznaczeniu," - bzdura - wiara w przeznaczenie jest dowodem skrajnej indolencji. Jak chcesz, to siedź i czekaj, a doczekasz się..... śmierci, bo to jest jedyna pewna rzecz. Jeśli Ci zależy, to zrób wszystko, żeby na starość nie pluć sobie w brodę. Jeżeli mimo wszystko nic z tego nie wyjdzie, to trzeba sobie powiedzieć "TRUDNO" i żyć dalej, a nie karmić się złudzeniami, że jakiś ślepy los powtórnie was połączy. Nic dwa razy się nie zdarza, a stracone szanse lubią się mścić.

zgłoś do moderacji
                • ~ktosia, 2009-09-20 11:27

uciekac od blizniakow ,to jest moje motto ,ciezkie charaktery,klamcy .bawidamki .egosici ,nie potrafia kochac ,sknery ,niech ich szlag trafi ,nawet do wlasnych dzieci serca nie maja ,potrafia byc mili i maskowac sie jak malo kto ,madry czlowiek ich rozgryzie ,ich postepowanie ,wszystko robia na pokaz ,lubia blyszczec

byla z blizniakiem prawie 30 lat i cale te 30 za duzo ,nie moglam odejsc ,byly rozne powody ,mlodym kobieta radze uwaznie sie przygladac blizniakom ,im wiecej bajeruja ,czaruja i sa mili ,tym gorzej dla kobiety ,lubia podwojnie zycie ,to juz sprawdzone na nie jednym blizniaku ,zlapani na goracym uczynku np ,zdrada ,,,,mowia ze to nie tak i ze nic zlego sie nie stalo

zgłoś do moderacji
                  • ~alga, 2009-09-30 10:04

Też z bliźniakiem od prawie 30 lat.. To nie tylko 2 ale nawet 3 w jednym. Zgadzam się , ze bawidamki, kłamcy, oszuści. Ciągle otoczeni różnego rodzaju paniami, któtym "tylko" oni mogą pomóc. Łapią się przy tym jak dzieci na naiwne komplementy i pochlebstwa. Zrobi taka słodką minkę a on leci jak ćma do ognia nie widząc jaki jest w tym wszystkim śmieszny i głupi. Okłamie / bez mrugnięcia okiem/ żonę, zaniedba dom i dzieci, aby tylko usłuźyć innej. Przyparty do muru nie przyzna się jednak do niczego, albo wszystko zbagatelizuje mówiąc: "no i co takiego". Nie potrafi stworzyć trwałego związku. Jak ktoś napisał; lubi gonić króliczka. Depcze jednak przy tym to co ma. UCIEKAC OD TAKIEGO bo zniszczy

zgłoś do moderacji
                  • ~iga, 2009-10-23 19:53

Mam tez meza spod znaku blizniat niestety zmarnowane lata Wszystko robia na pokaz zona i dzieci to dla nich najgorsze zlo na swiecie .obcy/ obca ok same pochwały W 100% zgadzam sie ztym co napisalas

zgłoś do moderacji
                  • ~hanna, 2010-12-13 18:33

wszystko co czytam na temat ,,bliżniaka"-jest tak trafne-ja też mam męża spod tego znaku,jest ich dwóch!-Kłamca-perfekcyjny! na poczekaniu ma odpowiedz,bawidamek,lubi błyszczeć,liczy się tylko zabawa,byle było wesoło a rodzina-któż to taki!-szkoda życia dla takiego bydlaka-Wielka Pomyłka Mego Życia!!!

zgłoś do moderacji
                • ~johanna, 2009-10-24 17:10

Witam. Taaak, pan Blizbiak jest nieobecny cialem i duchem, a szkoda ... lubie ten znak zodiaku!

zgłoś do moderacji
                  • ~Jo---ana, 2011-11-13 17:37

Bo Ci Panowie słyną z wybujałej wyobrażni.

To prawda, sama tego wielokrotnie doświadczyłam. oj, niestety ale Live is brutal:))))

zgłoś do moderacji
                • ~nieznana, 2010-09-26 09:06

witam , po analizie postów to pwiem tak ze te opisy dotyczące jakby bliżniąt dotycza mojego męża który jest zodiakalną RYBĄ dokładnie sie tak zachowuje , jest narcyzem dba tylko o siebie zniszczył rodzine małżeństwo , juz nie ma nic juz można zamknąć drzwi, rozumiecie to nie znaki to charaktery decyduja kim jesteśmy , to wychowanie to wartości decydują to umiejetnośc analizy i konswkwencji swoich czynów decyduje , jak facet chce byc chamem , bawidamkiem, jak chce oszukiwac ,jak chce zyć kosztem cudzym jak chce rozwalic rodzine, zrobi to niezależnie jaki znak zodiaku jest mu przypisany. Skoro seksualnie jest mało sprawny bądź wcale to szukaja potwierdzenia samych siebie u tych kobiet które jeszcze nie znaja jego braków , bo niestety proces starzenia dotyczy każdego bez względu na znak zodiaku i płeć

zgłoś do moderacji
                  • ~ktoś podobny, 2010-09-28 23:44

a po co w ogóle tracić życie na amatora cór koryntu. Szkoda życia, rozumiem nikt taki jak ja czy ty tego nie chce ale takie jest życie. Człowiek z wartościami nigdy nie zrówna się z bydłem, co kłamie patrząc prosto w oczy. Życie jest zbyt piękne żeby tracić je dla gamoni.

zgłoś do moderacji
              • ~malwina, 2009-10-01 11:37

może i miłość czyni cuda...ale drań zawsze wylezie z drania. pozdrawiam

zgłoś do moderacji
              • akunia , 2011-05-24 17:43

Poczytałam sobie tu wszystkie bodaj info o Panu Bliźniaku, mam za sobą jeden ale jakże burzliwy związek....fakt, jak nie ma miłości pomiędzy ludźmi to znak zodiaku nie ma tu nic do rzeczy, ale.....jestem kobieta ostrożną w związkach, starałam sie od początku zauważać wady partnera ale nie dostrzegac ich na codzień,unikałam słów rzucanych na wiatr, pokochałam, dałam siebie.. doświadczyłam pięknej miłości, tak bynajmniej myslałam do tej pory....byłam podobno najwiekszym darem jaki facet dostał od zycia, kochał na zabój, mnie i moja córą,rzekomo dla żadnej kobiety nie zrobił tego co dla nas,facet po rozwodzie, po kilku próbach związków z różnymi kobietami....niby dojrzały, doswiadczony przez zycie i co???? był delikatny, czuły,marzył o szcześciu rodzinnym,az przyszedł moment kiedy zasmakowała mu inna....23-letnia Ukrainka, jego podopieczna...podobno był dla mnie idealnym partnerem, on dojrzały 46-latek,ja młoda, szczupła,zgrabna i powabna 38-mka, jednak popęd wział góre nad rozsądkiem, nad ponoć wielka miłościa....tak moje panie...nie ma wagonika , którego inna nie odczepi

pozdrawiam, i zycze mniej zawodów bynajmniej tych miłosnych

zgłoś do moderacji
                • ~J.R, 2011-08-26 11:56

to nie była piękna miłość lecz twoje złudzenie, przecież ona nie dostała od ciebie nawet kwiatka ba nie wspomnę już o tym iz nie dałeś jej orgazmu osiołku i wciąż myślała o twoim pociagajacym ją wciąż koledze z wzajemnością obopólną...

zgłoś do moderacji
          • pudzian111 , 2010-06-24 03:36

sam jestem blizniakiem i zgadzam się z paniami!!! wszystko jest tak jak piszecie ,Ja po prostu zdradzam przez 25 lat i ciągle mi mało i choć sobie przysięgam że to już ostatni raz to znowu jakaś laska na mnie leci a ja nie potrafie odmówić i to dziewczyny o 20 lat młodsze.jestem okropny wiem ide do kościoła i nawet tam nie potrafię się skupić na kazaniu tylko rozglądam się po bokach jakbym szukal kolejnej zdobyczy bo ciągle mi mało i mało.JA uwiebiam kobiety .NA usprawiedliwienie powiem że mam kumpli ktorzy robią tak samo a wcale nie są zodiakalnymi blizniakami.SĄ OPĘTANI PRZEZ SEX. Mało jest chyba wiernych facetów co wy na to?

zgłoś do moderacji
            • ~bs., 2010-08-02 07:41

Udaj się do dobrego specjalisty!! po co ty idziesz do kościoła Boga obrażać ? mój mąż tak samo się zachowuje , krytykuje go , pajac się jeszcze obraża.

zgłoś do moderacji
        • ~bliźniak52, 2008-11-03 13:38

Przecież to nie pacierz, pisz poprawnie matko Polko. By..

zgłoś do moderacji
        • ~zona, 2009-03-17 19:52

ja bylam a raczej jestem zona blizniaka to jest obled zdradz upokarz smieje sie w twarz klamie na maxa dziecmi sie nie zajmuje i wierze w to ze tak naprawde nie bedzie nigdy szczesliwy jestem przez z niego zraniona

zgłoś do moderacji
          • ~yupi, 2009-03-19 08:42

alga ,jestes madra kobieta,to co piszesz to prawda ,ja przeszlam dokladnie to samo ,wiem co czujesz ,ja tez rozszyfrowalam bylego meza blizniaka.jest dokladnie tak jak piszesz ,pozniej zaczelo sie dla mnie pieklo ,nie bede opisywac tego wszystkiego bo moje przedmowczynie opisaly wszystko dokladnie ,wszystkie cechy pasuja do blizniak idealnie,ja przeszla pranie mozgu ,mobbing i wiele innych upodlen i upokorzen ,stracilam osobowosc ,kobiecosc .radosc z zycia ,a na koniec stwierdzil ze jestem chora psychicznie i powinnam sie leczyc i ze zaluje ze sie ze mna ozenil bo moze miec wszystkie piekne kobiety ,mija rok od kiedy jestem sama ,czuje ulge psychiczna ,to cud ze wyszlam z tego sama ,bez pomocy psychiatry ,pracuje ,mam dla kogo zyc ,mam dzieci

zgłoś do moderacji
            • ~talia, 2009-03-19 11:49

jezeli moge zyczyc czegos bliznakowi ,to zycze mu wszystkiego najgorszego ,tego co mnie spotkalo od niego ,nienawidze go z calego serca ,zycze mu zeby cierpial ,a wyrzuty sumienia o ile je ma nie daly mu spokoju do konca zycia ,obys zdechl

zgłoś do moderacji
              • ~ja, 2009-06-11 12:21

Myślałam, że jestem odosobniona ze swoją nienawiścią do Bliźniaka jednak z tego co tu czytam panowie spod tego znaku wzbudzają tylko takie uczucia.

zgłoś do moderacji