Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (15151 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Pan Blizniak? (1239 postów)
autor: ~>>>
~lala
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-08-09 11:35

Pan Blizniak egoista

Miałam kochanka z pod znaku bliźniąt, sam tez jestem bliźnięta. Powiem wam ze jest uroczy, uwodzicielski, szarmancki, inteligentny jak nikt ale tak samo uroczo kłamie, jest zimny, bez uczuć, zimny drań. Lubi młode i ładne kobiety i chce ich zaliczać jak najwięcej, chce korzystać z życia na maxa. Fałszywy egoista, nie wiem jak sprawuje się jako mąż ale odradzam jako kochanka.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~>>>, 2008-09-22 20:41
    Pan Blizniak?

Czy ktoś wie,jaki w związku jest Pan Blizniak?

zgłoś do moderacji
            • ~lala, 2011-08-09 11:35
              Pan Blizniak egoista

Miałam kochanka z pod znaku bliźniąt, sam tez jestem bliźnięta. Powiem wam ze jest uroczy, uwodzicielski, szarmancki, inteligentny jak nikt ale tak samo uroczo kłamie, jest zimny, bez uczuć, zimny drań. Lubi młode i ładne kobiety i chce ich zaliczać jak najwięcej, chce korzystać z życia na maxa. Fałszywy egoista, nie wiem jak sprawuje się jako mąż ale odradzam jako kochanka.

zgłoś do moderacji
          • ~nemo, 2009-10-14 07:42
            Odp.: Pan Blizniak?

Jestem "bliźniakiem".W tym co piszecie jest dużo prawdy,ale.....Jak człowiek natrafi na tę jedyną,która w dodatku nie jest tolerancyjna w sprawach wiernosci to potrafi zmienićsię wiedząc co może utracic.A gdzies tam po 60 już wie napewno,ze podjął właściwą decyzję.Pozdrawiam wszystkie Panie(dla mnie już dawno utracone).

zgłoś do moderacji
            • ~fatima, 2009-10-14 11:09

nemo po 60 to juz zaden facet ,nawet blizniak nie jest nic wart hahahahah.nie pisz bzdur ,blizniak i ta jedyna ,smieszne i zenujace ,najgorsze jest to ze wy sami nie wiecie ktora to ta jedyna ,jestescie rozchwiani emocjonalnie ,a na dzis to ta ktora ma kase ,klase i pieniadze to was iintryguje i podnieca .pozdrawiam

zgłoś do moderacji
            • ~takasobie, 2009-10-14 12:05

możesz rozwinąć myśl "nie jest tolerancyjna w sprawach wierności..."?

zgłoś do moderacji
            • ~malinka, 2009-10-14 22:35

Nemo, Ty ignorancie. Jednak w Twojej wypowiedzi zawarta jest cała prawda o tych nędznych bliźniakach

zgłoś do moderacji
            • emillka , 2009-10-31 08:17

a ja mimo wszystko i pomimo wszystko co tu przeczytałam kocham bliźniaka bo wierzę,ze miłość potrafi zmienić .......bo jeśli jest inaczej to miłość, przyjaźń nie ma sensu ..pozdrawiam

zgłoś do moderacji
              • ~rybka, 2009-11-07 10:54

emilka ,kochaj sobie ,kochaj ,nie wiem jak jest w twoim zwiazku ,ale chyba dobrze nie jest ,skoro uwazasz ze milosc wszystko moze ,ja kochalam i to bardzo i wiesz co ci powiem ,dostalam kopa ,za milosc za wiernosc za lojalnosc ,za poswiecenie ,i dobrze mi tak ,sama jestem sobie winna .milosc powinna isc w dwie strony ,nie bedzie nigdy dobrze w zwiazku jezeli jedna osoba bardziej kocha i poswieca sie dla drugiej ,zawsze ktos bedzie nieszczesliwy,a blizniak nie potrafi kochac ,to wszystko to wyrachowanie i wygoda ,wepchac dupe ,tam gdzie lepsze warunki bytowe i materialne

zgłoś do moderacji
              • ~bs., 2010-08-02 07:11

hahaha . Też tak myślałam kiedyś , bzdura!!!! dopiero Ci pokaze na co go stać po ślubie .

zgłoś do moderacji
            • ~emillka, 2009-12-01 21:22

~nemo.... a ja wiem, że nie utracone!!!!! to początek!!! pozdrawiam Cie gorąco

zgłoś do moderacji
        • ~ika, 2008-10-28 19:52

Zgadzam się w 100%! Mój związek z panem Bliżniakiem trwał krótko,ale sama zrezygnowałam z uczesniczenia w takich "chorych" relacjach.Człowiek o dwóch obliczach,huśtawkach nastroju,braku okreslenia się.Raz potulny jak baranek,a innym razem niedopoznania wycofujący się ze wszyskiego.Myślę,że materializm bierze górą.

'

;

j

zgłoś do moderacji
          • ~sylwia, 2010-08-13 16:32

Ttak bliznizk t0 tr0szke dziwak i wielki eg0ista.Ja jestem w0dniczka i 0d lat znam blizniaka.Tylk0 m0ge p0wiedziec jedn0 sa wspanialymi k0chankami.

zgłoś do moderacji
            • ~ruda, 2010-09-10 18:03

SĄ BEZNADZIEJNYMI KOCHANKAMI, JAKBY BYLI TACY WSPANIALI I MIELI WIĘCEJ SZACUNKU DLA KOBIET, NIE TRAKTOWALI ICH JAK TOWAR DO SEKSU, TO KTO WIE, MOŻE BYM SIĘ POŁAKOMIŁA NA 4-RECH Z NICH, ALE NIESTETY... MOJEJ INTUICJI OBŁUDNICY NIE OSZUKAJĄ... WIĘCEJ SZACUNKU DRODZY BLIŹNIACY... bo zauważyła, że macie wygórowane mniemanie o sobie, czujecie się najmądzrejsi na świecie... i jeszcze jedno wam powiem: NIE BYLE Z KIM, NIE BYLE JAK I NIE BYLE GDZIE, jak wy to preferujecie...

zgłoś do moderacji
              • ~agis, 2010-09-11 19:43

Tak... wszystko sie zgadza wlasnie tacy sa... wiem bo bylam z jednym 2 lata i nie wiem jak ja to wszystko wytrzymalam ..kłamstwa, fochy ,ciagle cos mu nie pasowalo ...a wina spadala zawsze na mnie ...nie ma co zaczynac z nimi zwiazku ...

zgłoś do moderacji
                • ~:), 2010-09-11 21:42

Tylko skąd pojawiły się te 2 lata ? Po prostu nie potrafiłaś go utrzymać przy sobie i zaciekawić swoja osoba a teraz próbujesz obwiniać wszystkie bliźniaki ,to jest dopiero obrzydliwe i zakłamane.Po pracuj nad sobą i nie wykręcaj się horoskopami :)

zgłoś do moderacji
        • ~monia, 2008-10-30 19:01

Zgadzam sie...Ja uslyszalam to samo po 8 latach zwiazku. Wycisnal mnie jak cytryne. Nic od siebie wszystko dla niego...Odradzam

zgłoś do moderacji
          • ~Agnieszka, 2009-09-11 04:28

W obecnej chwili jestem w zwiazku z blizniakiem ale powoli dobiega konca ten "chory" zwiazek.Zaluje tych dwoch lat z nim.Na szczescie nie nosze juz rozowych okularow.Nie dziwie sie ze zona od niego odeszla...

zgłoś do moderacji
            • ~karin, 2009-09-15 13:09

cham ,egosta bawidamek ,tchorz ,bydlak ,zeby zdechl ,cham jeden ,za mnie i za dzieci ktore skrzywdzil ,nie ma porzadnych blizniakow a kobiety ktore sa z nim w zwiazku sa slepe albo nosza rozowe okulary ,klamcy idealni ,potrafia klamac do perfekcjii,po moim bylym poznalam dwoch blizniakow ,klony poprzedniego ,nie wierze co pisza kobiety ,ze sa szczesliwe z blizniakiem albo chca byc szczesliwe na sile ,radze poczytac wsztskie wypowiedzi ,moze co niektore zmienia zdanie ,bo lizniacy sie nie zmieniaja ,to szuje

zgłoś do moderacji