|
~lala
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-08-09 11:35
Pan Blizniak egoistaMiałam kochanka z pod znaku bliźniąt, sam tez jestem bliźnięta. Powiem wam ze jest uroczy, uwodzicielski, szarmancki, inteligentny jak nikt ale tak samo uroczo kłamie, jest zimny, bez uczuć, zimny drań. Lubi młode i ładne kobiety i chce ich zaliczać jak najwięcej, chce korzystać z życia na maxa. Fałszywy egoista, nie wiem jak sprawuje się jako mąż ale odradzam jako kochanka. |

Miałam kochanka z pod znaku bliźniąt, sam tez jestem bliźnięta. Powiem wam ze jest uroczy, uwodzicielski, szarmancki, inteligentny jak nikt ale tak samo uroczo kłamie, jest zimny, bez uczuć, zimny drań. Lubi młode i ładne kobiety i chce ich zaliczać jak najwięcej, chce korzystać z życia na maxa. Fałszywy egoista, nie wiem jak sprawuje się jako mąż ale odradzam jako kochanka.
Jestem "bliźniakiem".W tym co piszecie jest dużo prawdy,ale.....Jak człowiek natrafi na tę jedyną,która w dodatku nie jest tolerancyjna w sprawach wiernosci to potrafi zmienićsię wiedząc co może utracic.A gdzies tam po 60 już wie napewno,ze podjął właściwą decyzję.Pozdrawiam wszystkie Panie(dla mnie już dawno utracone).
nemo po 60 to juz zaden facet ,nawet blizniak nie jest nic wart hahahahah.nie pisz bzdur ,blizniak i ta jedyna ,smieszne i zenujace ,najgorsze jest to ze wy sami nie wiecie ktora to ta jedyna ,jestescie rozchwiani emocjonalnie ,a na dzis to ta ktora ma kase ,klase i pieniadze to was iintryguje i podnieca .pozdrawiam
możesz rozwinąć myśl "nie jest tolerancyjna w sprawach wierności..."?
Nemo, Ty ignorancie. Jednak w Twojej wypowiedzi zawarta jest cała prawda o tych nędznych bliźniakach
a ja mimo wszystko i pomimo wszystko co tu przeczytałam kocham bliźniaka bo wierzę,ze miłość potrafi zmienić .......bo jeśli jest inaczej to miłość, przyjaźń nie ma sensu ..pozdrawiam
emilka ,kochaj sobie ,kochaj ,nie wiem jak jest w twoim zwiazku ,ale chyba dobrze nie jest ,skoro uwazasz ze milosc wszystko moze ,ja kochalam i to bardzo i wiesz co ci powiem ,dostalam kopa ,za milosc za wiernosc za lojalnosc ,za poswiecenie ,i dobrze mi tak ,sama jestem sobie winna .milosc powinna isc w dwie strony ,nie bedzie nigdy dobrze w zwiazku jezeli jedna osoba bardziej kocha i poswieca sie dla drugiej ,zawsze ktos bedzie nieszczesliwy,a blizniak nie potrafi kochac ,to wszystko to wyrachowanie i wygoda ,wepchac dupe ,tam gdzie lepsze warunki bytowe i materialne
W 100% popieram!!!!!Wyrachowanie i wygoda ponad wszystko a do tego ciągłe kłamstwa!!!
hej ty gatko.....chyba GADKĘ. Wtórny analfabetyzm na tym forum.....uffffffff
hahaha . Też tak myślałam kiedyś , bzdura!!!! dopiero Ci pokaze na co go stać po ślubie .
~nemo.... a ja wiem, że nie utracone!!!!! to początek!!! pozdrawiam Cie gorąco
Zgadzam się w 100%! Mój związek z panem Bliżniakiem trwał krótko,ale sama zrezygnowałam z uczesniczenia w takich "chorych" relacjach.Człowiek o dwóch obliczach,huśtawkach nastroju,braku okreslenia się.Raz potulny jak baranek,a innym razem niedopoznania wycofujący się ze wszyskiego.Myślę,że materializm bierze górą.
'
;
j
Ttak bliznizk t0 tr0szke dziwak i wielki eg0ista.Ja jestem w0dniczka i 0d lat znam blizniaka.Tylk0 m0ge p0wiedziec jedn0 sa wspanialymi k0chankami.
SĄ BEZNADZIEJNYMI KOCHANKAMI, JAKBY BYLI TACY WSPANIALI I MIELI WIĘCEJ SZACUNKU DLA KOBIET, NIE TRAKTOWALI ICH JAK TOWAR DO SEKSU, TO KTO WIE, MOŻE BYM SIĘ POŁAKOMIŁA NA 4-RECH Z NICH, ALE NIESTETY... MOJEJ INTUICJI OBŁUDNICY NIE OSZUKAJĄ... WIĘCEJ SZACUNKU DRODZY BLIŹNIACY... bo zauważyła, że macie wygórowane mniemanie o sobie, czujecie się najmądzrejsi na świecie... i jeszcze jedno wam powiem: NIE BYLE Z KIM, NIE BYLE JAK I NIE BYLE GDZIE, jak wy to preferujecie...
Tak... wszystko sie zgadza wlasnie tacy sa... wiem bo bylam z jednym 2 lata i nie wiem jak ja to wszystko wytrzymalam ..kłamstwa, fochy ,ciagle cos mu nie pasowalo ...a wina spadala zawsze na mnie ...nie ma co zaczynac z nimi zwiazku ...
Tylko skąd pojawiły się te 2 lata ? Po prostu nie potrafiłaś go utrzymać przy sobie i zaciekawić swoja osoba a teraz próbujesz obwiniać wszystkie bliźniaki ,to jest dopiero obrzydliwe i zakłamane.Po pracuj nad sobą i nie wykręcaj się horoskopami :)
Zgadzam sie...Ja uslyszalam to samo po 8 latach zwiazku. Wycisnal mnie jak cytryne. Nic od siebie wszystko dla niego...Odradzam
W obecnej chwili jestem w zwiazku z blizniakiem ale powoli dobiega konca ten "chory" zwiazek.Zaluje tych dwoch lat z nim.Na szczescie nie nosze juz rozowych okularow.Nie dziwie sie ze zona od niego odeszla...
cham ,egosta bawidamek ,tchorz ,bydlak ,zeby zdechl ,cham jeden ,za mnie i za dzieci ktore skrzywdzil ,nie ma porzadnych blizniakow a kobiety ktore sa z nim w zwiazku sa slepe albo nosza rozowe okulary ,klamcy idealni ,potrafia klamac do perfekcjii,po moim bylym poznalam dwoch blizniakow ,klony poprzedniego ,nie wierze co pisza kobiety ,ze sa szczesliwe z blizniakiem albo chca byc szczesliwe na sile ,radze poczytac wsztskie wypowiedzi ,moze co niektore zmienia zdanie ,bo lizniacy sie nie zmieniaja ,to szuje