Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (15151 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Pan Blizniak? (1239 postów)
autor: ~>>>
~wodnik
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2010-10-25 17:53

Odp.: Pan Blizniak?

pies zawsze pozostanie psem!

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~>>>, 2008-09-22 20:41
    Pan Blizniak?

Czy ktoś wie,jaki w związku jest Pan Blizniak?

zgłoś do moderacji
                • ~wodnik, 2010-10-25 17:53

pies zawsze pozostanie psem!

zgłoś do moderacji
                  • ~Lwica, 2010-12-10 14:47

Jestem lwicą,jak to się ma w związku z bliźniakiem?Może podpowie mi jakaś doświadczona lwica

zgłoś do moderacji
                    • ~Kate, 2010-12-13 15:20

Od ponad trzech lat jestem w związku z bliźniakiem ( ja zodiakalna lwica)- prawie od 1,5 roku jesteśmy małżeństwem. Dziwią mnie te wszystkie negatywne komentarze na temat facetów bliźniąt.... mój bliźniak jest baaaaaardzo kochany, uczynny, super w łóżku :) i w ogóle wszystkie cechy naj... może trafiłam na niezwykłego bliźniaka... Sama wiesz, że lwice nie mają łatwego charakteru; u nas jest tak, że to mąż dąży do spokoju, harmonii, pierwszy wyciąga rękę po kłótni. Musisz przekonać się na własnej skórze. Ja nie wierzę w żadne bujdy o połączeniu danych znaków, kto ma być szczęśliwy to będzie i tyle :) Powodzenia i głowa do góry :)

zgłoś do moderacji
                      • ~gza, 2010-12-15 08:18

Poczekaj,poczekaj. Ja po 33 latach zdecydowałam się w końcu przerwać ten horror. Sędzia orzekł rozwód z wyłącznej winy męza. Po 3 latach od ślubu już się zaczęło, początkowo małymi kroczkami, potem już codzienna przemoc psychiczna. UCHROŃ BOŻE OD ZWIĄZKU Z BLIŻNIAKIMEM.

zgłoś do moderacji
                      • ~gza, 2010-12-15 08:18

Poczekaj,poczekaj. Ja po 33 latach zdecydowałam się w końcu przerwać ten horror. Sędzia orzekł rozwód z wyłącznej winy męza. Po 3 latach od ślubu już się zaczęło, początkowo małymi kroczkami, potem już codzienna przemoc psychiczna. UCHROŃ BOŻE OD ZWIĄZKU Z BLIŻNIAKIMEM.

zgłoś do moderacji
                      • ~Dariaa, 2012-01-22 23:14

To wszystko wskazuje tylko na jedno - jak ty musisz mało wiedzieć o swoim związku. Ale mnie to rybka:) Tylko zawsze śmieszą mnie takie wypowiedzi.

zgłoś do moderacji
              • ~obserwator, 2011-05-06 10:14

Czytam Twój opis mojego znaku i nie wierzę, że to mam byc ja? Coś się chyba nie zgadza moja metryka urodzenia albo jestem wyjątkowy? Ale prawdą jest, że bardzo irytują mnie swoim zachowaniem ludzie spod tego samego znaku co ja (jestem bliźniakiem) gdyż boli mnie potem ta uogólnona zła opinia. Myślę, że prawdą jest (tak jak to już ktoś tutaj powiedział) stwierdzenie iż nie ważny jest znak zodiaku ale kto jaki jest naprawdę. Uważam, że nie powinno się nikogo szufladkowac pod kątem znaku zodiaku, narodowości czy religii. Przyznaję się jednak do kłamstwa. Ja też szufladkuję ludzi na mądrych i głupich...

zgłoś do moderacji
                • ~{ ? }, 2011-11-14 09:05

Święta racja Panie obserwatorze. Wygląda na to, że wypowiadają się ci drudzy,oględnie mówiąc,mniej rozgarnięci. Nikt o zdrowych zmysłach nie będzie wierzył, że znak zodiaku może mieć wpływ na charakter człowieka.

zgłoś do moderacji
              • ~zyta, 2011-05-25 12:00

Pani midnith, musi być Pani bardzo pechową osobą, bo ja też znam wielu bliżniaków i uważam, że są to najbardziej uczciwi ludzie. Czuje Pani żal i to ze swojej winy i nic Pani to nie da, że będzie Pani teraz wypisywać bzdury na temat bliżniąt. Inni ludzie potrafią myśleć i z niesmakiem czytają Pani bzdury. Wyciąganie winy niech Pani zacznie od siebie, a wyjdzie to Pani na dobre.

zgłoś do moderacji
              • ~J.R., 2011-08-29 16:31

poszedłeś w jedną stronę, jesteś chory psychicznie z jednej skrajności w drugą jak śmierć albo życie nie wszystko jest takie czarne lub białe !

zgłoś do moderacji
        • alfa 1 , 2011-07-20 10:30

Piszecie bzdury. Nienawiść was zaślepia. Jakoś wszystkie są zadowolone, tylko wy nieboraczki jesteście pokrzywdzone.

zgłoś do moderacji
      • ~SAMODZIELNA, 2008-10-06 11:15

Pan bliźniak to kłamca bo przecierz ma dwa oblicza uwielbia kobiety ja 18 lat trwałam w związku z bliźniakiem na koniec usłyszałam że jestem stara on takich nie lubi teraz mam tylko dzieci i wspomnienia o kochającym mężu.BLIŹNIAK JEST FAŁSZYWY EGOISTA

zgłoś do moderacji
        • sandy , 2008-10-06 13:18

Przecież jeżeli ty w jego opinii jesteś stara to chyba jemu lat nie ubywa tylko równiez przybywa. Bliźniak to typ faceta który potrzebuje ciągle zdobywać kobietę, musi czuć zagrożenie. Nie może wiedzieć o tobie wszystkiego, musi przez cały czas odkrywać twoje tajemnice nawet drobne. On to uwielbia. Powinnaś mu pokazać że ty też interesujesz się płcią przeciwną. A ty osiadłaś na laurach. Nie ma nic gorszego w małżeństwie niż stwierdzenie że skoro mam męża to nie musze się już starać. Skoro starałaś się kiedyś przed ślubem to powinnaś starać się również w trakcie małżeństwa

zgłoś do moderacji
          • ~samodzielna, 2009-06-02 23:03

A kto mówi ,że się nie starałam? Sama nie poradzę musi nas być dwoje bo inaczej nie mówimy o związku. Zgadza się też jest stary nawet starszy niż ja!

zgłoś do moderacji
        • ~kiki, 2008-10-06 17:45

Powiem tak faktycznie - lubi się bawic, lubią kobiety, ale ja miałam romans z bliżniakiem i uważam że są świetnymi kochankami i umią dbać o kobiety, co ważne pan bliżniak stwierdził że musi się wyszumieć za młodu a potem rodzina. A po co, poprostu musi się wyszumieć, a ja taką zasadę popieram. Pozdrawiam

zgłoś do moderacji
          • Forsycja , 2008-10-18 10:00

znam tez blizniaka ma 33 lata i ciagle musi sie wyszumiec hihihi zgadzam sie lubi lazic wlasnymi sciezkami jest wspanialym kumplem ale na meza to chyba slaby 'material"

zgłoś do moderacji
          • ~mmmmmmmmm.....bliźniak, 2009-09-11 23:17

to moim zdaniem najbardziej nieprzyzwoity znak po skorpionie. Lubię te ich dwie twarze i to że są tacy czuli....jak listki na wietrze,drża w obawie przed następnymi podmuchami. Nie rozumię dlaczego tak wiele gorzkich słów pada pod ich adresem.

zgłoś do moderacji
            • ~ola, 2009-11-27 20:32

skorpiony nie są złe,czemu nas(skorpiony)tak krytykujecie,co wam zrobiliśmy?

Nie rozumiecie nas i nigdy nie zrozumiecie.

zgłoś do moderacji
          • ~pani z blizniakiem, 2009-09-22 21:55

Moze to i prawda ze musi sie wyszumiec, ale co do tych pozniejszych planow... krotko mowiac gowno prawda.

Jestem z blizniakiem ponad 4 lata. Pierwsze byly fantastyczne. Myslalam ze znalazlam ksiecia, kogos kto da mi szczescie. Bylam mloda wdowa 36 latnia potrzebowalam milosci, czulosci, wrazliwosci i wszystko to mi dawal, ale do czasu. Po 4 latach jest zimny, okropny egoista i tyran. Niby twierdzil ze pragnie domu i rodziny a zachowuje sie jak luzak, 16 letni chlystek myslacy tylko o sobie i swoich marzeniach. Nie ma juz kwiatow, buziakow, czulych slow, pochwal i wsparcia. Na pytanie czy mnie jeszcze kochasz?, slysze odpowiedz a nie czujesz? A ja nie czuje!!!!!! Niby jak mam to czuc i po czym mam to poznac, bo po zachowaniu czuje zupelnie cos przeciwnego.

Ja uwazam ze Blizniak to nikt inny jak mezczyzna biegnacy za kroliczkiem, caly czas musi za kroliczkiem gonic, a jak go dopadnie to nuda i trzeba gonic nastepnego -to chyba filozofia Blizniaka.

Powodzenia wszystkim ktorzy sa z blizniakiem

zgłoś do moderacji
            • ~midnith, 2010-09-10 17:56

OTÓŻ TO .... SAMA WIDZISZ, ŻE INNE KOBIETY WYPOWIADAJĄCE SIĘ NA FORUM, NIE WYSSAŁY SOBIE NICZEGO Z PALCÓW, MUSIAŁY PRZEKONAĆ SIĘ NA WŁASNEJ SKÓRZE, CZYŻ NIE KOBITKI?

zgłoś do moderacji