Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (15151 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Pan Blizniak? (1239 postów)
autor: ~>>>
~Ulka skorpionka
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-11-15 11:19

Odp.: Pan Blizniak?

Jestem w związku z bliżniakiem naście lat i jest to dla mnie niesamowite szczęście. KOCHAM SWEGO BLIŻNIAKA ZA TO, JAKOM UCZUCIEM MNIE DARZY, I ZA TO JAKI JEST DLA MNIE. Mogę na nim polegać w każdej sytuacji.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~>>>, 2008-09-22 20:41
    Pan Blizniak?

Czy ktoś wie,jaki w związku jest Pan Blizniak?

zgłoś do moderacji
    • ~Ulka skorpionka, 2011-11-15 11:19

Jestem w związku z bliżniakiem naście lat i jest to dla mnie niesamowite szczęście. KOCHAM SWEGO BLIŻNIAKA ZA TO, JAKOM UCZUCIEM MNIE DARZY, I ZA TO JAKI JEST DLA MNIE. Mogę na nim polegać w każdej sytuacji.

zgłoś do moderacji
    • ~Kika, 2012-01-27 13:40

O kurde!,jestem skorpionem i chyba nie wróży mi to dobrze......taki układ!!!!

Mam silna osobowosć i chyba to bliźniaki do mnie ciągnie.Kiedyś poznałam i to fakt,EGOIŚCI na maxa!.I teraz znowu bliźniak.....aż sie boję wchodzić w to znowu głębiej!

zgłoś do moderacji
    • ~Barbara, 2012-01-25 12:11

Ludzie niezależni finansowo, bez poczucia humoru, gnuśni w swoich opiniach, rozpłodowe koguty, porzucający kobiety i własne dzieci, nie mający szacunku do siebie i innych, powierzchowni w obyciu, mało namiętni z małymi penisami w posiadaniu. taka głęboka refleksja na temat tej grupy męskiego chromosomu

zgłoś do moderacji
    • ~BAŚKA, 2012-01-25 11:29

Samo myślenie że się jest lepszym od innych czyni tych ludzi głupcami. To ludzie którzy nie potrafią wychować swojego dziecka, egoiści skoncentrowani tylko na własnych osiągnięciach a przede wszystkim na korzyściach materialnych. Ich cale życie polega na wiecznym udawadnianiu sobie o swojej nieomylności, wielkości czytaj małości a przez to bardzo niedowartościowani, szukają kobiet silnych i niezależnych przy której mogą się schować przed ‘złym’ światem i na którą nie muszą wydać przysłowiowej złotówki , ich życie to ciągła walka z własnymi myślami maluczkimi. Bywają zamknięci w sobie przed mrocznym światem najchętniej by uciekli na koniec świata, zresztą sami nie wiedzą po co zyja, bo na pewno nie dla innych , bo ludzi nie cierpią

zgłoś do moderacji
    • ~Lidka, 2012-01-25 00:22

To ludzie którzy mają psychiczną potrzebę znęcania się nad kobietami, niegodni, bojący się następnego dnia, nie potrafiący stworzyć bliskie relacje, na zewnątrz twardziele, a w środku galareta, często znajdują sobie ofiary swoich lęków

zgłoś do moderacji
    • ~Basia, 2012-01-24 23:24

Nie wiem jacy są w związku, ale jako ludzie to w większości psychopaci. Jako przykład mogę podać np. A.Lepper czy J. Kaczyński. Recytować tego nie trzeba, wszyscy wiedzą jakie kamikadze mogą stworzyć ci panowie

zgłoś do moderacji
    • ~Krystyna, 2008-10-05 13:07

32 lata z blizniakiem , jest wspanialy .Marzenie kazdej dziewczyny.Ja jestem ryba .Nie wazny jest znak tylko czlowiek .

zgłoś do moderacji
    • ~she, 2008-09-25 00:57

nie chcę generalizować,ale spotkałam już wielu facetów z pod tego znaku i serdecznie odradzam. To egoiści skupieni na sobie (najpierw liczy się on na końcu dopiero TY)),materialiści, powierzchowni emocjonalnie bawi damki. Owszem są inteligentni-ale to ich jedyny atut. Absolutnie nie nadają się na mężów, wiecznie chcą się bawić i skakać z kwiatka na kwiatek. Nie cierpię bliźniąt. myślę ze niejedna kobieta ma podobne doświadczenia. Do przyjaźni-ok ale absolutnie nie do związku,szkoda uczuć i czasu

zgłoś do moderacji
      • ~Viola, 2008-09-25 14:11

święte słowa napisałaś, w związku kobieta nie będzie szczęśliwa i wiem że nie zależnie od wieku Pan Bliżniak zdradza i bardziej interesuje sie innymi niż swoją rodziną.Narcyz w 100 % i lubi towarzystwo.Odradzam takiego męża...

zgłoś do moderacji
        • ~jola, 2009-06-13 00:57

mam meża z pod znaku bliniąti nie wiemczy on aki zdradzający. raczej ja wodniczka do tego jestem zdolna . jest took facet w sumie jako ojciec i mąż. A to że jest ich dwóch ?? Miłością odpiwie on za miłość. Jest cierpliwy ale bardzo zaborczyyyyyyyyyyy! Po 30 latach małż. zaborczość jest umęczeniem

zgłoś do moderacji
          • ~ulcia32, 2009-10-31 18:25

bardzo zależy mi na rozmowie z Panią. mój adres e-mail starsi29-29@wp.pl pozdrawiam serdecznie

zgłoś do moderacji
          • ~wodniczka, 2009-12-28 00:29

Też jestem wodniczką i byłam, tak mi się zdawało, w związku z bliźniakiem. Czytałam wcześniej to co napisaliście o bliźniakach i nie chciałam wierzyć. Mój był inny, cudowny, kochający itd. Poza tym ja jestem wodniczką on bliźniakiem - wszystko ok, wszystko musi się udać. Mówił, że kocha mnie bezgranicznie, czuły.... czasami zdarzało mu się mijać z prawdą, ale to było takie... orzbrajające... itd. Po 8 miesiącach bycia ze sobą prawda wyszła na jaw. Ma żonę. Nie jest od 10 lat w separacji, jak mi mówił. I nie dlatego nie zapraszał mnie do siebie, że mieszka z matką9której nie spieszyłam się poznawać), ale dlatego, że mieszka z żoną. Pewnie dziwicie się, jak mogłam nic nie wyczuć?. To mistrz kłamstwa - trudno to opisać. Poznał kilkoro moich znajomych, moją córkę, bywał u mnie w domu, gotował obiadki, poznał mnie ze swoim synem. Miał pracę, która wymagała xczęstych wyjazdów, więc nie dziwiło mnie, że często go nie ma, było mi tylko smutno z tego powodu. Mówiłam mu o tym .... Było cudownie i źle , jak to w miłości. kochałam i myślałam, że jestem kochana.... a teraz od tygodnia wiem, że ma żonę. Nie odzywa się..... i mam nadzieję, że tak zostanie. NIE CHCĘ GO ZNAĆ!!!!!

zgłoś do moderacji
            • ~emillka, 2009-12-28 21:06

.....poczekam na finał..zapowiada się ciekawie i oryginalnie

zgłoś do moderacji
            • pudzian111 , 2010-06-24 04:49

A JA BLIŻNIAK WŁAŚNIE SZUKAM WODNICZKI BO WE WSZYSTKICH HOROSKOPACH PISZĄ ŻE TO PASUJĄCE DO SIEBIE ZNAKI. MOŻE TO WŁAŚNIE TY MASZ BYĆ KOBIETĄ MOJEGO ŻYCIA?

zgłoś do moderacji
              • ~midniht, 2010-08-29 15:21

Odpuść sobie, takich jak Ty prerabiałam kilku, i wiesz co? z żadnym z nich nie spałam, choć zapewne, gdybyś ich spotkał, usłyszałbyś od nich coś zupełnie przeciwnego... nawet na kolegów sie nie nadajecie... notorycznym kłamstwem nikogo nie zaciągniesz przed ołtarz... kobiety nie są takie naiwne i często takim odmawiają, ja już odmówiłam 4-em...

zgłoś do moderacji
            • ~szz62@tlen.pl, 2010-06-26 20:24

jeśli to mozliwe to proszę napisz do mnie na mój email bo mam podobną sytuację.właśnie Pan BLIŻNIAK i zupełnie jak u mnie.chciałabym o coś spytać.pozdrawiam

zgłoś do moderacji
            • ~midnith..., 2010-08-29 15:11

To mój ulubiony zodiak. Moja wersja brzmi tak: to największy i najwytrwalszy kanciarz pod Słońcem, będzie kobiecie prawił komlementy, czytał w jej myslach, znał każdą kobiecą potrzebę itp. itd. Szarmancki do bólu, Ciekawe skąd on to wszystko wie? Nawet w trąbę będzie Cię wpuszczał uroczo... jak wspomniała moja poprzedniczka, której tafił się żonaty - to MISTRZ KŁAMSTWA... ja też kiedyś trafiłam na takiego pożal się Boże- Don Huana..., jak potem się okazało- był żonaty, a mnie chciał WYRWAĆ NA 1-NĄ NOC, obgadał żonę, swoją matkę, a na koniec jeszcze mnie, at aki był we mnie zuroczony.... aż go skręcał na mój widok...

Będzie Ci prawił komplementy, woził taksówkami, mówił jaka jesteś piękna i w ogóle, i że Cię pragnie, ale nie licz na to, że się zwiąże z Tobą na dłużej, nie pomoże Ci nigdy przy garach, ani przy dzieciach, co to to nie, on strwoni od obowiązków domowych jak żaden inny zodiak... jego motto brzmi: "jak najdalej od domowych pieleszy"... marny z niego mąż, kochanek, marny z niego ojciec... powiem wiecej, nie nadaje się nawet na kolegę, bo to typowy egoistyczny obłudnik, do tego PODRYWACZ, NIE PRZEPUŚCI ŻADNEJ OKAZJI... NIE LICZ NA TO ŻE BĘDZIE WIERNY, TAKI TYP ZDRADZA NAJSZYBCIEJ I NAJCZĘŚCIEJ OD POZOSTAŁYCH FACETÓW... kiedy ma ochotęna "bara bara", będzie się mizdrzył do Ciebie, prawił komplementy, a jak nie daj Boże ulegniesz, szybko zagwarantuje Ci w mieście, w którym mieszkasz, opinię ladacznicy... już nie jeden tego typu próbował ze mną takich numerów, ale ja się nie dałam zaciągnąć w krzaki... tak moja Droga- nie licz na luksus, możesz liczyć jedynie na krzaki albo najciemniejszy zaułek w mieści czy wsi, w zależności gdzie mieszkasz... on nie pokaże się publicznie z Tobą, żeby go znajomi żony zobaczyli? co to nie... tak łatwo on się nie da...będzie dla Ciebie miły i romantyczny (jak na filmach), nawet jk mu nie dasz... wiesz czego, to i tak rozgada wszem i wobec,że się w nim kochasz... tak tak... będzie pidolił, że to ty na niego napadłaś i się na nim wieszałaś, i że chciałaś znim zrobić "bara bara"- całą winę zrzuci na Ciebie... powiem Ci jak taki typ kłamie... oóż znim coś powie, już się zalotnie do Ciebie uśmiecha, i ma aki błysk w oku, jakby już chciał coś zachwile powiedzieć Ci coś iłego, oczywiście powie i będzie taaaaki słodki, nie licz na to,że kiedy będzie ściemniał, będzie również unikał Twojego spojrzenia... będzie patrzył Tobie głęboko w oczy i... obłudnie kłamał... niektórzy jego pokroju, pocierają podczas ściemniania nos i do tego zachowują się tak, jakby żadna wcześniej im nie odmówiła - nie daj się zwieść, bo wyladujesz z nim w ciemnej piwnicy... zaręczam, że mnóstwo kobiet mu odmówiło, bo wbrew ozoro, nie są tkie naiwne i głupi, ale on oczywiście nigdy się do tego nie przyzna... a nawet jeśli go jakimś cudem złowisz i postawisz przed ołtarzem, będzie latał na boki przy byle okazji, ie icz na to, że pomoze Ci w przygotowywaniu obiadu, cały dom, dosłownie całe życie małżeńskie bdzie na TWOJEJ głowie, on nawet nie wie, gdzie są sztućce w jego własnym domu, a w łóżku eż jest do niczego... nie dość że lodowaty, to jeszcze podczas seksu myśli o sąsiadce z naprzeciwka... jak tylko wyjdziesz do pracy, on właśnie do w?w pobiegnie, a za 9 miesiecy zadzwoni (niekoniecznie sąsiadka) do Twoich domowych drzwi niewiasta i powie, że jest z Twoim pożal się Boże nliźniakiem w ciąży, albo znajdziesz listy od matki jego dziecka albo jej brata z pogróżkami, bo uwiódł jego siostrzyczkę i sronił jej dzidziusia, i nie zdziw się jak kiedyś przyjdzie z tego albo innego powodu z obitą ordą, oczywiście będzie ściemniał, że jest niewinny, że ONA wszystko zmyśliła, to nieprawda- to nie film to życie....

zgłoś do moderacji
              • ~Bliżniak, 2010-09-11 21:55

ale błędów :) Przychodzi mi na myśl jedna sentencja : "Pieski szczekają ,karawana jedzie dalej" albo taka :"jak suka nie da,to pies nie weżnie" :) Siedź nadal przed ekranem komputera i użalaj się nad sobą,a ja idę się namiętnie xxx z moja kochana żoną :* bo tylko Ją pragnę i kocham :* :)

zgłoś do moderacji