Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (15151 postów)
zaÅ‚ożyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: jak zdobyc WODNIKA ! Poradnik dla kobiet!! (103 posty)
autor: ~zakochana
Liczba wpisów:
3
Na forum od: 2010-10-28
  zobacz wizytówkÄ™
2011-04-14 19:43

Odp.: jak zdobyc WODNIKA ! Poradnik dla kobiet!!

Droga lwico mnie też serducho pika na widok mojego wodnika , rozumiem Ciebie doskonale ale nie daj się ! traktuj go tak samo jak on Ciebie , pojawiaj się i znikaj , musi wiedzieć ,że tak naprawdę jesteś niezależna mimo uczucia jakim go darzysz i tak naprawdę świat bez niego się nie skończy- daj mu zrozumienia, że jak przegnie będziesz gotowa pocierpieć ale nie wrócisz !

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~zakochana, 2008-09-25 22:17
    jak zdobyc WODNIKA ! Poradnik dla kobiet!!

Rozdzial 1.Dlaczego go kochasz

Kochasz wodnika,ale czy choc chwilke zastanawials sie ,dlaczego?Zapewne olsnil cie,gdy po raz pierwszy go ujrzlas.Spostrzeglas wtedy jak bardzo jest otwarty i szczery oraz bezposredni w kontaktach z ludzmi.

Rzeczywiscie - pan Wodnik latwo zawiera zanjomosci,lubi towarzystwo i przy kazdej nadarzajacej sie okazji spotyka sie z przyjaciolmi.Uwielbia dyskusje i zawsze ma cos do powiedzeniana jeden z licznych fascynujaych go ,tematow.

Z nim nie bedziesz sie nudzic,gdyz stworzy o bezposrednia atmosfere, w ktorej kazdy latwo sie odnajdzie.Zdarza sie jednak,iz jego liczne kontakty sa dosc powiesrzchowne;tak naprawde to nie lubi sie angazowac ,gdyz to-w jego mniemaniu - prowadzi do zniewolenia.

Jednoczesnie zdarza sie ,ze zawiedzony zanjomosciami ,na ktore przedtem liczyl,co nauczylo go necheci do zbyt glebokiego przywiazywania sie.Tak wiec pogodzil sie z rzeczywistoscia ,zaakceptowal ja i wybierajac znajomych,kieruje sie zasada gloszaca,ze na bezrybiu i rak ryba!Mimo wszystko bowiem ,bardzo boi sie samotnosci...Jesli nie znajdzie osoby ktora w pelni zrozumie jego wnetrze ,w glebi duszy czuje sie nieszczesliwy.Jest idealista i nieustannie szukac bedzie partnerki bez skazy,posiadajacej wszystkie zalety swiata.Gleboko wierzy ,ze taka kobieta istnieje.

Na co dzien dobroduszny mily i serdeczny ,daje jednak swym zachowaniem odczuc pewien szczegolny wyczuwalny dystans wobec wszystkich i wszystkiego co go otacza.Stanowi to tarcze obronna przed zbyt naglym i glebokim zaangazowaniem,bowiem najbardziej ceni niczym nie ograniczona osobista wolnosc.

Aby wiec zyc szczesliwie ,stara sie wszystko ulozyc tak by wciaz miec swiadomosc wlasnej niezaleznosci.Dlatego tez nigdy nie zniesie partnerki ,ktora sprobuje zalozyc mu na szyje obroze lub w inny sposob go spetac- on po prostu nigdy nie pozwoli na prowadzenie sie na smyczy.Najczesciej zupelnie tak samo jak kot chodzi wlasnymi sciezkami,nieprzetartymi jeszcze przez nikogo szlakami i nie potrzebuje kierunkowskazow,aby odnalesc sie w labirynci drog.

Doskonale zdaje sobie sprawe z tego ,na czym mu najbardziej zalezy i zawsze zna swoj cel.swiadomy jest tez uzaleznien i uwarunkowan ,jakie niesie za soba jego realizacja.Dlatego tez potrzebuje partnerki ktora z zaden sposob nie pokrzyzuje mu osobistych planow,wyrozumialej wobec licznych jego ekstrawagancji i tolerancyjnej do innych tak jak on sam.

Wodnik wierzy ,ze tyko taka osoba zapewni mu poczucie niezaleznosci; unika wec wszelkiej wylewnosci ,lekajac sie ze sprawic ona moze wrazenie zbyt scislych kontaktow.Jego partnerka powinna zawsze pamietac pozostawic mu w niczym nienaruszona swobode'tak bardzo potrzebna mu do prawidlowego funkcjonowania.

Dobrze by bylo ,gdybys i ty miala podobnee poglady;jesli jednak nalezysz do osob ktore potrzebuja silnie odczuwac bliskosc partnera i daza do scementowania wiezow milosnych poprzez wzajemne uzaleznienie ,to zrezygnuj ze zdobywania wodnika i znajdz sobie inny obiekt zainteresowania.

Zreszta i tak wasz zwiazek nie mialby szans na harmonijna przyszlosc- pan wodnik poczuje sie dobrze tylko z ta ktorej ten specyficzny luz bedzie odpowiadal,ktora nie bedzie musiala zmuszac sie by zaakceptowac swobode partnera.Idealna bylaby dla niego kobieta roznie jak on,niezalezna ktora ma swoje wlasne pragnienia oraz cele zawodowe i nie musi szukac podpory zyciowej u mezczyzny!

zgłoś do moderacji
        • psyche11 , 2011-04-14 19:43

Droga lwico mnie też serducho pika na widok mojego wodnika , rozumiem Ciebie doskonale ale nie daj się ! traktuj go tak samo jak on Ciebie , pojawiaj się i znikaj , musi wiedzieć ,że tak naprawdę jesteś niezależna mimo uczucia jakim go darzysz i tak naprawdę świat bez niego się nie skończy- daj mu zrozumienia, że jak przegnie będziesz gotowa pocierpieć ale nie wrócisz !

zgłoś do moderacji
      • psyche11 , 2011-04-14 19:31

Akurat zdobyć pikuś ale wytrzymać to dopiero sztuka ! własnie jestem z takim jednym egzemplarzem - wodnikiem , rany boskie kobiece PMS to nic w porównaniu z jego himerami, nigdy nie wiesz co będzie jutro ? sielanka czy wojna , zmienny jak mało kto, wiecznie niezdecydowany ,obrażalski, raz cały na tak a raz szuka dziury w całym jakby chciał wszystko zakończyć. Póki co jedno sprawdziłam nie dać się ponieść bo ma cię jak na sznurku, będzie manipulował bez końca. Jak cię wkurzy olej, nie odzywaj się tak samo jak on bądź lodowata, obojętna wtedy zaczyna ,że tak powiem myśleć i jeśli mu na tobie zależy wróci, ale nie wpadaj w euforię bo jak poczuje,że znowuż jesteś zaangażowana - powtórka z rozrywki gwarantowana , ja tak mam póki co , nie wiem ile jeszcze wytrzymam, bo mnie ta huśtawka nastrojów zaczyna męczyć, Jeśli lubisz takie atrakcje to wodnik nadaje się jak nikt , nigdy nie wiesz co mu łazi po głowie ha ha.... a tak w ogóle wodnik sam wybiera partnerkę i tylko on sam wie jakiej, jak nie zwraca na ciebie uwagi daj sobie spokój, jak zaczniesz naciskać skutek będzie odwrotny.

zgłoś do moderacji
    • ~ja, 2011-04-14 14:05

Jakies glupoty wypisujesz kobieto!

Jestem mama trojki dzieci i sa faceci,ktorzy sa chetni by byc ze mna i utrzymywac mnie z dziecmi,tyle tylko,ze ja nie chce byc juz na czyjejs lasce.

O wiele fajniejsze jest byc samodzielna i moze nie stac mnie na duzo rzeczy,ale jestem bogatsza o doswiadczenia oraz o to,ze nie musze z kims byc na sile!

Zaznaczam,ze wczesniej mialam gwiazdke z nieba,tyle ze moj partner byl tez taki jak Twoj...po co mi takie zycie? i komukolwiek.

Najlepiej nie uzalac sie nad soba,brac sie do roboty i zycie w swoje rece.

zgłoś do moderacji
    • ~XXX, 2010-11-28 22:34

Ciężko z Wodnikiem ale bez Niego jeszcze gorzej :(

zgłoś do moderacji
    • ~, 2010-11-28 20:56

Zakochana...Jestem 100% raczycą, ze wszystkimi wadami i zaletami tego znaku zodiaku..Przeczytałam ostatnio że połaczenie tych 2 znaków nie wróży sukcesów...a mimo to ciagle próbuje..czy staram sie bardziej niz zwykle?..nie wiem..moze i tak..nie potrafie być obiektywna w stosunku do wlasnej osoby...nie wiem kiedy ten oto wodnik zaintrygował mnie soba az tak bardzo,że zaczełam się zmieniać dla niego..myślicie pewnie że nie mozna zmienić sie nie tracąc przy tym własnej tożsamosci...tez sie tego obawiam..mimo tego dalej trwam...Moj wodnik jest jak i wasz,a może inny?....czy go kocham? czy on kocha mnie? to pytania na które nie mam jeszcze odpowiedzi..nawet jesli tak czuje nie powiem mu o tym znajde moment który i dla niego będzie wazny by to powiedzieć..nie bedzie to łatwe ale ciągle trwam w nim...i znim...mówicie że wodnik jest oschły,zgadzam się...ojj zgadzam...znalazlam jednak metodę na to by był bardziej czuły...ciągle mu poprostu powtarzam ze jest dla mnie najważniejszy..(.a tak jest rzeczywiscie) i ja potrzebuje tego samego ...czyli chce czuć że ja dla niego też i jesli on o tym zapomni to ja wtedy cierpię....to go rozczula i stara sie poprawić ale to nie dziala dlugo wiec cały czas trzeba stosować ta metodę...jesli myslicie ze to naiwne...to macie racje...ale ja w tym trwam...niestety to jest niekończąca sie opowiesć i walka...ale czy to co przychodzi łatwo sprawia nam przyjemnosć??warto zadać sobie to pytanie....

zgłoś do moderacji
    • ~brzassk59@o2.pl, 2010-05-17 16:08

każdy człowiek , Kobieta ,czy mężczyzna ma , a przynajmniej powinien mieć swoje marzenia, pragnienia i wolność, nie narzucając jej drugiej osobie /te cele realizuje się samemu , nie wykluczając pomocy / jakaś ty mądra, aż mądralińska feeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! poszukaj sobie planety!

zgłoś do moderacji
    • ~monika, 2008-09-28 19:12

Bardzo fajna rzecz:-) dzięki za zamieszczenie tego tekstu tutaj:)

zgłoś do moderacji
      • ~doris, 2010-05-11 21:17

ja też jestem wdzięczna, wiele prawdziwych, mądrych słów na temat tego znaku zodiaku! przeczytałam całosc z dużym zainteresowaniem, oczywiście dlatego, że takim samym zainteresowaniem darzę od jakiegoś czasu pewnego wodnika :-) on mnie też, wiem to, choc, o zgrozo, oboje jesteśmy w stałych związkach i taka sytuacja nie powinna miec miejsca, ale ma, nic nie mogę na to poradzic - nie potrafię przestac o nim myślec, dzień bez spotkania z nim jest stracony, gdy pojawia się w pobliżu serce zaczyna mi walic jak u podlotka, gdy zdarzyło się to pierwszy raz nie mogłam uwierzyc, oczywiście staram się nie dac nic po sobie poznac, we wzajemnych kontaktach silę się na swobodę i naturalnosc , ale czy mi się to udaje ? chyba nie do końca, ten wodnik z mojej opowieści jest dosc przenikliwy, dużo bardziej niż przeciętny facet, czasem mam wrażenie, że dużo bardziej niż mój własny mężczyzna, który przecież powinien znac mnie najlepiej ... o tym jednak nie ma pojęcia i dobrze, bo mam nadzieję, że to minie, jak uciążliwy katar, wcale nie chcę czuc tego co czuje, nie jest mi to potrzebne, w swoim związku czuję się kochana, doceniana, właściwie traktowana, może nie do końca zrozumiana, ale, mój Boże, czy można wymagac wszystkiego?! nie wiem, nie rozumiem, dlaczego tak reaguję, sprawy na pewno nie ułatwia fakt, że on zachowuje się podobnie, też ma kogoś na stałe, a mimo to wiem, czuję, że zwraca na mnie uwagę gdziekolwiek się pojawię, na pewno nie jestem mu obojętna, choc po okresach okazywania mi sympatii i zainteresowania bywa, że wytwarza taki dystans, że to aż boli, najzabawniejsze, że znamy się od kilku lat, pracujemy razem, zawsze były między nami pozytywne, ciepłe relacje, ale wyłącznie koleżeńskie, dopóki miało to właśnie tę formę było super, potrafiliśmy ze sobą rozmawiac, żartowac, czuc się swobodnie w swoim towarzystwie, teraz sama nie wiem ..., na szczęście wszystko to nieokreślone, nienazwane, niedopowiedziane, oboje jesteśmy świetnymi aktorami w sztuce pt. "nic się nie dzieje" i mam nadzieję, że kiedyś faktycznie tak będzie, bo, wodnik, ten konkretny, o którym piszę, ani żaden inny, mimo całej mojej sympatii i słabości dla tego znaku, na pewno nie jest dla mnie, typowej zodiakalnej byczycy ! poza tym ja już mam swojego mężczyznę i staram się o tym nie zapominac, nawet jeśli nie zawsze panuję nad swoimi emocjami, pozdrawiam wszystkich

zgłoś do moderacji
    • ~luaz, 2008-10-08 16:06

spi ciagle na walizkach gotowy do ucieczki w swoj swiat swoja samotnosc PO CO?????

zgłoś do moderacji
      • ~Znam Wodnika, 2010-05-10 20:08

Antywodniczka, Beatrixxx, i luaz mają rację.... . Po co być z człowiekiem, który ceni sobie samotność .... . Niech żyje sobie sam. Jest tylu facetów, którzy są zadowoleni z tego, że mają rodzinę i doceniają to.... .

zgłoś do moderacji
    • renik , 2008-10-02 11:57

czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy !!! :)))

zgłoś do moderacji
      • ~znam Wodnika, 2010-05-07 17:01

Poradnik w całości bardzo dobrze odzwierciedla istotę charakteru Wodnika. Szkoda, że tych porad wcześniej nie spotkałam..... . Powinna to być lektura obowiązkowa dla dziewczyn, żeby zdały sobie sprawę z tego, że jest on tak oryginalny i niezależny, że zadowolenie go to rzecz mało realna. Jeśli życie ma polegać tylko na skupianiu uwagi na tym, o co Wodnikowi teraz chodzi, bo nie ma humoru, co by chciał, czy się może już nie znudził partnerką itp. to wspólne życie przynosi tyle różnych problemów, że nie można na swoich plecach nieść jeszcze WODNIKA. W większości doświadczenia beatrixxx i antywodniczki są mi znane. Wodnik najmniej czuły, wyrozumiały, rozmowny, towarzyski, miły jest dla własnej żony.

zgłoś do moderacji
    • ~inka, 2009-04-23 10:31
      Odp.: wszystko pieknie, ale...

Bo jak juz bedziesz taka idealna i rozumiejąca, i dajaca przestrzen i wolnosc, i nieprzewidywalna i zaskakująca, i zrobisz wszystko to, co powinnaś, żeby wodnik czuł się przy tobie dobrze, to zacznie się zastanawiać, czy to "dobrze" przypadkiem nie znaczy "nudnie", bo tak za idealnie i za bezpiecznie i za fajnie mu przy tobie. Więc skoro będzie juz miał ideał, zacznie sprawdzać, czy reszta kobiet przypadkiem tym ideałem również byc nie może. A ty zaczniesz się zastanawiać: na cholerę Ci taki facet.

zgłoś do moderacji
      • Eklektyczka , 2009-12-22 20:46
        Odp.: wszystko pieknie, ale...

wodniczka do KOBIET: Rzeczywiście wodnik jest oryginalny i zbyt poukładane życie mnie/go nudzi. Potrzebuje zmian, metafizyki, tajemnicy co jest za rogiem czy jak postąpi dany człowiek. Miałam dobrego męża który starał się mi przypodobać, zbudować wygodne życie. Póki mieliśmy pod górkę jakoś to szło a potem jak było odcinanie kuponów znudziłam się okrutnie. Zbyt często bujam w obłokach, myliła mi się przyjaźń z miłością ale z 2-ej strony głęboko się angażuję, mimo dużego poczucia wolności i pójścia kompletnie pod prąd, odwagi bliższej nieraz głupocie. Jestem wrażliwa i obdarzona silną empatią, bardzo silnie wsłuchuję się w 2 os. jestem wierną przyjaciółką choć z tendencji do apodyktyczności przywalę nieraz zbyt ostro, ale potrafię przeprosić. Jestem nadwrażliwa, krucha, choć i tupeciara.A szczęście dają mi rzeczy wyjątkowe :-)

Urzec wodnika można mając pasję, nietuzinkowe podejście np. do kobiety, świata itp. Generalnie wodnik jest introwertykiem pomimo pozornej wylewności :-)

zgłoś do moderacji
    • ~zakochana, 2008-09-25 22:17
      ciag daszy...

Zreszta im wiecej bedziesz miec wlasnych zainteresowan tym bardziej twoj ukochany wodnik doceni cie i uszanuje.Nie kryj sie wiec w jego cieniu,bo choc przez jakis czas schlebiac bedzie to jego proznosci to jednak szybko zacznie sie rozgladac za kobieta ,ktora wprawi go w zachwyt swa pasja lub pomyslem.On potrzebuje zmian i niespodzianek na codzien,totez tylko pani potrafica mu to zapewnic ,zatrzyma go przy sobie.Zaskakuj go wiec swoimi reakcjami ,aby nigdy nie zaznal przy tobie nudy ,przypominajacej zrutynizowana codziennosc.

Pana Wodnika fascynuje wszytko to co nowatorskie ,a postep nalezy do jego ulubionych slow.Pociaga go dzialanie pionerskie,wciaz mysli nad tym jaka biala plame moze ubrac w kolory.Za wszelka cene pragnie uniknac rutyny,wiec zalezy mu na tym by niczego po nikim nie powtarzac.Nuza go powielane schematy.Wierzy w przewage sily ducha nad materia i nienawidzi malostkowosci,ktora wedlug niego ogranicza umysl.Igra wiec czesto z losem ,,gra w ruletke o zycie...i udaje cynika obojetnego na wszystko.Jednak jest to tylko gra pozorow ,ktora ma ochronic jego wrazliwosc przed zranienie.

Ten speczyficzny dystans,pewnego rodzaju chlod oraz swoisty egocentryzm sa tu tylko maska,przeslaniajaca czesto odczuwane przez niego poczucie alientacji,czyli odosobnienia ,wewnetrznego wyobcowania.Czesto tez czuje sie niezrozmiany i niedoceniany przez otoczenie.W efekcie wywoluje to bunt a w konsekfencji agresje:skoro swiat nie zauwaza jego wartosci ,on musi aktywnie doprowadzic do tego by narzucic innym swoj punkt widzenia ,swe poglady i idealy.

Jezeli wiec zalezy ci na tym ,by dac mu satysfakcje,a jednoczesnie swoja przy nim pozycje ,zapewnij mu poczucie pewnej akceptacji.Wyraz jawnie i glosno swe poparcie dla niego;Twoja postawa uszczesliwi go i wywola pozytywne reakcje wobec ciebie.Jezeli zas nie znajdzie w Twej osobie potwierdzenia wlasnej wartosci,stawac sie bedzie coraz bardziej zgorzknialy ,poczuje sie dotkniety twym brakiem uznania dla jego poczynan.Moze to stanowic dla niego gleboka obelge , a nawet byc ciosem w samo serce.

Zanowu wiec uruchomi swe reakcje obronne i przypusci atak.Zacznie przeitaczac sie w depote o sklonnosciach do tyranizowania.Ujrzysz go wtedy w swietle absolutnie odmiennym - zniknie czlowiek tolerancyjny zwolennik wznioslych idealow ,wrecz utopista.Jego zachowanie nie tylko przesranie cie pociagac ale i zacznie odsteczac.Aby tego niebezpieczenstwa uniknac musisz zapewnic go o swej przyjazni i przywiazaniu...CDN

zgłoś do moderacji
      • ~zakochana, 2008-09-25 22:18
        Odp.: ciag daszy...

Jesli w twym postepowaniu dostrzeze oznaki oddania ,to nawet,gdy doszlo juz do zaognienia sytuacji ,jest wielka szansa na pozytywne unormowanie laczacych was stosunkow.

Trudno jednak okazywac podziw mezczyznie - dzieku,ktoory za kazdym razem ,gdy powinien potwierdzic,zaprzecza,ktory wierzy w urojone przez siebie mozliwosci i ktory jednoczesnie potrafi wpadac w szal z podowu blahostek (co juz z pewnoscia nie przyszloby ci do glowy w czasie waszych pierwszych randek!)

Jesli jednak to jest wlasnie ten ktoreo pragniesz mto absolutnie musisz znalesc metode na uspokojenie twego rozjuszonego wodnika.Na kazdego skutkuje innyc sposob - ty wybierz taki w ktory bedziesz mogla docenic jego oryginalna i niebanalna osobowosc.

Przyda Cie sie dobrze opanowany system szybkiego lagodzenia konfliktow gdyz musisz sie liczyc z tym ze miedzy wami czesto bedzie dochodzilo do klotni - mezczyna ten bowiem ,nie nalezy do osob latwcyh we wspolzyciu...

Brak dyplomacji i taktu idzie u niego w parze ze sklonnoscia do zametu.On nie lubi nudnej - jego zdaniem spokojnej atmosfery wiec bedzie na wszelkie sposoby i wszelkimi dostpnymi mu srodkami staral sie urozmaicic swoje zycie.Konflikty wybuchajace raz po raz beda mialy swe zrodlo w jego egocentryzmie.On przyklada wage wylacznie do swego wlasnego zdania i nigdy nie liczy sie z argumentami innych.

Nie zwazajac na cudze argumenty i motywacje stara sie naklonic wszystkich do przyklasneicia swoim racjom.Obojetne sa mu opinie otoczenia na jakikolwiek temat,bedzie wszystkic przekrzykiwal ,a majac swiadomosc ze rewolucjonistom i pionierom nigdy nie bylo latwo ,przetrzyma chodzby najsliniejszy opor.

Jedynie zimne i logiczne argumenty maja szanse do niego trafic.Jezeli wiec zalezec ci bedzie kiedys na przekonaniu go do swego zdania nie stosuj metod powszechnie uznawanych za typowo kobiece.Jego metodyczny sposob myslenia z gory przekresla intuicyjne i emocjonalne podejscie do zycia.

Udawaj wiec w imie harmonii waszego zwiazku ze i twoj umysl funkcjouje na podobnych scislych i logicznych zasadach.Jednak nie zawsze bedzie to dla ciebie takie latwe...

Rozdzial 2 - Jego emocje:Jaki jest w milosc ....

CDN :)

zgłoś do moderacji
        • ~podziekowania, 2008-09-26 15:02

chcialam bardzo podziekowac temu kto wpadl na to zeby zamiescic tutaj to wszytsko... Jestemw zwiazku z wodnikiem i czasem juz mi rece opadaja ;) ten poradnik baaardzo wiele mi wyjasnil, ugruntowal to na co sama wpadlam i generalnie pomogl w zrozumieniu tych skomplikowanych Wodnikow I chociaz nie jest latwo a czasami wrecz koszmarnie ;) to..warto :))

jeszcze raz dziekuje :)

zgłoś do moderacji
        • ~beatrixxx, 2008-12-04 01:15

Hej,Zakochana!Spod jakiego jestes znaku?Wodniczka czy Baran?Czy nie zgadlam?Porzadnie przylozylas sie do zglebienia tajnikow trudnej duszy wodnika,gratuluje wytrwalosci.Mam dokladnie to samo,zglebiam sumiennie ten temat od lat,wszystko zgadza sie w 1000 procentach,piekny poradnik!!!

zgłoś do moderacji
        • ~beatrixxx, 2009-09-18 23:45

z tego,co widze-moj ex zostal zdobyty...najlepiej przykuwa sie wiec jego uwage,majac go w d****

kiedy jest w zwiazku,praktycznie nie zauwaza swojej drugiej polowki

a kiedy zostanie porzucony,lub porzucana przez niego kobieta zaakceptuje zaistnialy stan rzeczy,nie placze,nie blaga i nie szuka go-OOOOO WTEDY ZAUWAZA JA WSZEDZIE

niby lepiej pozno,niz wcale,ale po co komu taki...obcy...

zgłoś do moderacji
          • ~pani b., 2009-11-20 22:44

Do beatrixxx. Wyobraź sobie, że mój były wodnik pół roku po swoim ślubie napisał do mnie smsa, że martwi go fakt, że uczucie do mnie, do końca mu nie minęło i że czasami ciężko mu to opanować. Ciekawe -nie? To po co się żenił! I co? Teraz ma ochotę zdradzać swoją żonę?? To świństwo!

zgłoś do moderacji