|
~sachsi
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-11-17 17:09
Pan Blizniak... i pani BlizniakOj tak, duuuzo seksu i duzo dotyku, ale przede wszystkim w zwiazku musi panowac zaufanie. Nie znosi klamstw, a jak raz sie zawiedzie, to juz tylko z gorki. Nie wybaczy, nie zapomni. Duzo wymaga ale jeszcze wiecej daje. Jest dumny, szlachetny, opiekunczy. Chce rzadzic, ale jednoczesnie uszczesliwiac, tylko nie na sile. Pani Blizniak moze przy nim odpoczac, bo z reguly jego decyzje sa gleboko przemyslane i wlasciwe. O ile zrozumie, ze jego partnerka jest gotowa zrobic dla niego wszystko, ulega i jej potrzebom, starajac sie, by miala wszystko, co ja uszczesliwi. Jej lzy go bola. Ale tupanie noga go rozbawia i czesto ulega wszelkim zachciankom partnerki. Blizniak bywa wierny az po grob. Nie wolno go tylko zameczac i zanudzac, bo odejdzie. Goraca partnerka zawsze gotowa na igraszki nocne i ... dzienne, potrafi zatrzymac pana Blizniaka na dlugo, a nawet na zawsze. Musi ona tylko pamietac, ze pan Blizniak to wymaga jej uwagi, szacunku i musi ona zawsze traktowac , jakby wlasnie sie poznali, bo i poznanie pana Blizniaka wcale nie jest latwe. Po tupnieciu nozka nalezy jednak Bliznniaka przytulic i nigdy, ale to nigdy odtracac jego ramion! Para blizniat nastawiona wojowniczo wzgledem siebie, szybko przestanie byc para. Ci, co popuszcza i skorzystaja z powyzszych zalecen, beda dlugo szczesliwi, a nawet moga okazac sie idealna para! Powodzenia! Blizniaczka, kobieta Blizniaka |

Oj tak, duuuzo seksu i duzo dotyku, ale przede wszystkim w zwiazku musi panowac zaufanie. Nie znosi klamstw, a jak raz sie zawiedzie, to juz tylko z gorki. Nie wybaczy, nie zapomni. Duzo wymaga ale jeszcze wiecej daje. Jest dumny, szlachetny, opiekunczy. Chce rzadzic, ale jednoczesnie uszczesliwiac, tylko nie na sile. Pani Blizniak moze przy nim odpoczac, bo z reguly jego decyzje sa gleboko przemyslane i wlasciwe. O ile zrozumie, ze jego partnerka jest gotowa zrobic dla niego wszystko, ulega i jej potrzebom, starajac sie, by miala wszystko, co ja uszczesliwi. Jej lzy go bola. Ale tupanie noga go rozbawia i czesto ulega wszelkim zachciankom partnerki. Blizniak bywa wierny az po grob. Nie wolno go tylko zameczac i zanudzac, bo odejdzie. Goraca partnerka zawsze gotowa na igraszki nocne i ... dzienne, potrafi zatrzymac pana Blizniaka na dlugo, a nawet na zawsze. Musi ona tylko pamietac, ze pan Blizniak to wymaga jej uwagi, szacunku i musi ona zawsze traktowac , jakby wlasnie sie poznali, bo i poznanie pana Blizniaka wcale nie jest latwe. Po tupnieciu nozka nalezy jednak Bliznniaka przytulic i nigdy, ale to nigdy odtracac jego ramion!
Para blizniat nastawiona wojowniczo wzgledem siebie, szybko przestanie byc para. Ci, co popuszcza i skorzystaja z powyzszych zalecen, beda dlugo szczesliwi, a nawet moga okazac sie idealna para! Powodzenia! Blizniaczka, kobieta Blizniaka
nie znosi kłamstw-ale sam kłamie, duzo wymaga-malo daje... jest bardzo dumny az za bardzo .... nie, jest bardzo głupi czasami w tej swojej dumie.. czy szlachetny ?? .. jest opiekunczy... tylko kim sie opiekuje ??? łzy bolą każdego nie tylko blizniaka.. nie wolno go nudzic , ale sam nudzi strasznie... duzo seksu to kazdy facet chce, niezaleznie od znaku czy wieku
wiecej dotyku i czulosci kazda kobieta...
i co to znaczy ze "bywa wierny"???? szczerze mówiąc "bywanie wiernym" może stac sie nawet "modne" ...
krótko mówiąc dwie twarze, więc po co ten opis - nie znasz dnia ani godziny kiedy cię wykręci na cacy. Ale skoro cię to kręci i jestes gotowa na łzy to ok
Jest to mój najbardziej ukochany znak zodiaku. Trudno jest bliżniaka czymś zainspirować, a jeszcze trudniej jest spowodować by pokochał. Jednak jak to już się osiągnie, to będziesz tą jedyną i na całe życie. Tak jest w moim przypadku. Mimo, że moja natura skorpiona wiele razy go dotkliwie zraniła, to on wybacza mi, a robi to tak ujmująco, że ja jakby na nowo zakochuję się w nim i za każdym razem staję się silniejsza i bardziej szczęśliwa. Mój bliżniak jest aniołem !
Och te bliżnięta! Nie dość, że urodziły się w czasie najpiękniejszej pory roku, to jeszcze równie piękne mają wnętrze. Jeśli już kogoś pokochają to jest to miłość na całe życie. Problem jest z tym, żeby ich rozkochać w sobie. Są też bardzo wrażliwe i jeśli ich miłość zostanie odrzucona, to będą to rozpamiętywać i przeżywać do końca swego życia. Nie potrafią znależć sobie kogoś innego nawet jak usilnie tego próbują. Może to wtedy wyglądać, że skaczą z kwiatka na kwiatek.
Zgadzam się w 100%. Jestem z bliżniakiem i nie zamienię go za żadne skarby.
Oj, oj. Jakie to biedne i bezbronne istotki poszkodowane przez bliżniaków. Przeciez nie mogło być inaczej. Nie można być z kimś kto jest tak ograniczony i przypisuje swoje niepowodzenie znakowi zodiaku. Tak po ludzku to mi was żal. Ja akurat mam męża bliżniaka, choć nigdy nie zwracałam na to uwagi i jest mi z nim fantastycznie i to już bardzo długo. Wychowałam z nim już dzieci, z których jedno też jest z pod znaku bliżniąt i nadal jestem szczęśliwa jak na samym początku. Żeby wymagać od kogoś miłości, należy najpierw ją dać. Czasami może się nie ułożyć, bo i tak bywa, ale to zupełnie inna sprawa. Bliżniaki są cudowne. Nawet skojarzenia z tym znakiem i czas w którym się rodzą są bardzo przyjemne.
Nie, no ja sie zabije.......co wy tak ztymi Skorpionicami dla Blizniakow..? Jestem pania Baran, w zwiazku ( po raz drugi, bo jestem tez i wdowa Blizniaka ) z Blizniakiem, i obydwaj sa po rozwodzie z paniami Skorpion.... Byc moze tylko w mlodzienczych latach jest to zwiazek udany, ale wreszcie, pani Skorpion, (z calym szacunkiem do nich ) i tak zatruje zycie Blizniakowi, bo potem stanie sie oziebla... I dodam, ze obydwoch sie rozwiedli ze Skorpionicami po 30stce..... hmmmm..... jednak nie bede czesac wszystkich panow Blizniakow jednym grzebieniem... pan spod znaku Skorpiona tez, i bardzo przepraszam, jesli ktoras sie poczula urazona, gdyz nie to bylo moim cele wypowiedzi...
Wlasnie, pan Skorpion to trucizna dla pani Blizniaczki, choc na poczatku wydaje sie calkiem mily. Niby astrologia to tylko zabawa, ale jednak zawiera wiele wlasciwych informacji. :)
pan bliźniak to playboy bawidamek i tchórzliwy s...n zwłaszcza ten z andrychowa
moj nie jest z andrychowa a dziwnym trafem tez "playboy bawidamek i tchórzliwy s...n " haha
Nie czytaj tych bredni i kieruj się uczuciami. Takie pytanie zawsze uruchamia lawinę jadowitych wypowiedzi tych, którzy chcieliby dołożyć komuś i przeważnie nie mają racji. W sprawach sercowych przesądzanie o winie jest bardzo trudne, bo mogą na to mieć wpływ różne względy. Kieruj się uczuciami i zdrowym rozsądkiem. Pamiętaj też, że znalezienie prawdziwej miłości jest bardzo trudne i udaje się nielicznym, a znak zodiaku nie ma z tym nic wspólnego.
Nie czytaj tych bredni i kieruj się uczuciami. Takie pytanie zawsze uruchamia lawinę jadowitych wypowiedzi tych, którzy chcieliby dołożyć komuś i przeważnie nie mają racji. W sprawach sercowych przesądzanie o winie jest bardzo trudne, bo mogą na to mieć wpływ różne względy. Kieruj się uczuciami i zdrowym rozsądkiem. Pamiętaj też, że znalezienie prawdziwej miłości jest bardzo trudne i udaje się nielicznym, a znak zodiaku nie ma z tym nic wspólnego.
A mój bliżniak jest niezmiennie od wielu, wielu lat świetny. Pozdrawiam
A mój bliżniak jest niezmiennie od wielu, wielu lat świetny. Pozdrawiam
co jak co ,ale w lóżku potrafia byc naprawde czarujacy i slodcy ,i ten ogien mrrr
sex jest dla nich wazny , jest dla nich sposobem wyrazu
tak jak u tego zodiakalnego blizniaka
http://www.youtube.com/watch?v=7o7PdBFds0I
po prostu mega zar i odlot
jakosc slaba bo to stare, ale mega cudowne
Widzę, że głupich nie sieją ! Drogie Panie co wy wypisujecie. Dajcie sobie spokój ze znakami zodiaku. To jest absurd.
Widzę, że głupich nie sieją ! Drogie Panie co wy wypisujecie. Dajcie sobie spokój ze znakami zodiaku. To jest absurd.
Jestem w związku z bliżniakiem naście lat i jest to dla mnie niesamowite szczęście. KOCHAM SWEGO BLIŻNIAKA ZA TO, JAKOM UCZUCIEM MNIE DARZY, I ZA TO JAKI JEST DLA MNIE. Mogę na nim polegać w każdej sytuacji.