Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (15151 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Pan Blizniak? (1239 postów)
autor: ~>>>
~sachsi
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-11-17 17:09

Pan Blizniak... i pani Blizniak

Oj tak, duuuzo seksu i duzo dotyku, ale przede wszystkim w zwiazku musi panowac zaufanie. Nie znosi klamstw, a jak raz sie zawiedzie, to juz tylko z gorki. Nie wybaczy, nie zapomni. Duzo wymaga ale jeszcze wiecej daje. Jest dumny, szlachetny, opiekunczy. Chce rzadzic, ale jednoczesnie uszczesliwiac, tylko nie na sile. Pani Blizniak moze przy nim odpoczac, bo z reguly jego decyzje sa gleboko przemyslane i wlasciwe. O ile zrozumie, ze jego partnerka jest gotowa zrobic dla niego wszystko, ulega i jej potrzebom, starajac sie, by miala wszystko, co ja uszczesliwi. Jej lzy go bola. Ale tupanie noga go rozbawia i czesto ulega wszelkim zachciankom partnerki. Blizniak bywa wierny az po grob. Nie wolno go tylko zameczac i zanudzac, bo odejdzie. Goraca partnerka zawsze gotowa na igraszki nocne i ... dzienne, potrafi zatrzymac pana Blizniaka na dlugo, a nawet na zawsze. Musi ona tylko pamietac, ze pan Blizniak to wymaga jej uwagi, szacunku i musi ona zawsze traktowac , jakby wlasnie sie poznali, bo i poznanie pana Blizniaka wcale nie jest latwe. Po tupnieciu nozka nalezy jednak Bliznniaka przytulic i nigdy, ale to nigdy odtracac jego ramion!

Para blizniat nastawiona wojowniczo wzgledem siebie, szybko przestanie byc para. Ci, co popuszcza i skorzystaja z powyzszych zalecen, beda dlugo szczesliwi, a nawet moga okazac sie idealna para! Powodzenia! Blizniaczka, kobieta Blizniaka

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~>>>, 2008-09-22 20:41
    Pan Blizniak?

Czy ktoś wie,jaki w związku jest Pan Blizniak?

zgłoś do moderacji
      • ~sachsi, 2011-11-17 17:09
        Pan Blizniak... i pani Blizniak

Oj tak, duuuzo seksu i duzo dotyku, ale przede wszystkim w zwiazku musi panowac zaufanie. Nie znosi klamstw, a jak raz sie zawiedzie, to juz tylko z gorki. Nie wybaczy, nie zapomni. Duzo wymaga ale jeszcze wiecej daje. Jest dumny, szlachetny, opiekunczy. Chce rzadzic, ale jednoczesnie uszczesliwiac, tylko nie na sile. Pani Blizniak moze przy nim odpoczac, bo z reguly jego decyzje sa gleboko przemyslane i wlasciwe. O ile zrozumie, ze jego partnerka jest gotowa zrobic dla niego wszystko, ulega i jej potrzebom, starajac sie, by miala wszystko, co ja uszczesliwi. Jej lzy go bola. Ale tupanie noga go rozbawia i czesto ulega wszelkim zachciankom partnerki. Blizniak bywa wierny az po grob. Nie wolno go tylko zameczac i zanudzac, bo odejdzie. Goraca partnerka zawsze gotowa na igraszki nocne i ... dzienne, potrafi zatrzymac pana Blizniaka na dlugo, a nawet na zawsze. Musi ona tylko pamietac, ze pan Blizniak to wymaga jej uwagi, szacunku i musi ona zawsze traktowac , jakby wlasnie sie poznali, bo i poznanie pana Blizniaka wcale nie jest latwe. Po tupnieciu nozka nalezy jednak Bliznniaka przytulic i nigdy, ale to nigdy odtracac jego ramion!

Para blizniat nastawiona wojowniczo wzgledem siebie, szybko przestanie byc para. Ci, co popuszcza i skorzystaja z powyzszych zalecen, beda dlugo szczesliwi, a nawet moga okazac sie idealna para! Powodzenia! Blizniaczka, kobieta Blizniaka

zgłoś do moderacji
        • ~wierna bywam, 2012-01-18 03:42
          Odp.: Pan Blizniak... i pani Blizniak

nie znosi kłamstw-ale sam kłamie, duzo wymaga-malo daje... jest bardzo dumny az za bardzo .... nie, jest bardzo głupi czasami w tej swojej dumie.. czy szlachetny ?? .. jest opiekunczy... tylko kim sie opiekuje ??? łzy bolą każdego nie tylko blizniaka.. nie wolno go nudzic , ale sam nudzi strasznie... duzo seksu to kazdy facet chce, niezaleznie od znaku czy wieku

wiecej dotyku i czulosci kazda kobieta...

i co to znaczy ze "bywa wierny"???? szczerze mówiąc "bywanie wiernym" może stac sie nawet "modne" ...

zgłoś do moderacji
      • ~joł, 2012-01-22 23:04
        Odp.: Pan Blizniak?

krótko mówiąc dwie twarze, więc po co ten opis - nie znasz dnia ani godziny kiedy cię wykręci na cacy. Ale skoro cię to kręci i jestes gotowa na łzy to ok

zgłoś do moderacji
    • ~liza, 2011-05-24 14:14

Jest to mój najbardziej ukochany znak zodiaku. Trudno jest bliżniaka czymś zainspirować, a jeszcze trudniej jest spowodować by pokochał. Jednak jak to już się osiągnie, to będziesz tą jedyną i na całe życie. Tak jest w moim przypadku. Mimo, że moja natura skorpiona wiele razy go dotkliwie zraniła, to on wybacza mi, a robi to tak ujmująco, że ja jakby na nowo zakochuję się w nim i za każdym razem staję się silniejsza i bardziej szczęśliwa. Mój bliżniak jest aniołem !

zgłoś do moderacji
    • ~Monika, 2011-05-24 14:27

Och te bliżnięta! Nie dość, że urodziły się w czasie najpiękniejszej pory roku, to jeszcze równie piękne mają wnętrze. Jeśli już kogoś pokochają to jest to miłość na całe życie. Problem jest z tym, żeby ich rozkochać w sobie. Są też bardzo wrażliwe i jeśli ich miłość zostanie odrzucona, to będą to rozpamiętywać i przeżywać do końca swego życia. Nie potrafią znależć sobie kogoś innego nawet jak usilnie tego próbują. Może to wtedy wyglądać, że skaczą z kwiatka na kwiatek.

zgłoś do moderacji
    • ~werka, 2011-05-25 13:48

Oj, oj. Jakie to biedne i bezbronne istotki poszkodowane przez bliżniaków. Przeciez nie mogło być inaczej. Nie można być z kimś kto jest tak ograniczony i przypisuje swoje niepowodzenie znakowi zodiaku. Tak po ludzku to mi was żal. Ja akurat mam męża bliżniaka, choć nigdy nie zwracałam na to uwagi i jest mi z nim fantastycznie i to już bardzo długo. Wychowałam z nim już dzieci, z których jedno też jest z pod znaku bliżniąt i nadal jestem szczęśliwa jak na samym początku. Żeby wymagać od kogoś miłości, należy najpierw ją dać. Czasami może się nie ułożyć, bo i tak bywa, ale to zupełnie inna sprawa. Bliżniaki są cudowne. Nawet skojarzenia z tym znakiem i czas w którym się rodzą są bardzo przyjemne.

zgłoś do moderacji
    • ~KSIUSZA, 2011-06-08 13:30

Nie, no ja sie zabije.......co wy tak ztymi Skorpionicami dla Blizniakow..? Jestem pania Baran, w zwiazku ( po raz drugi, bo jestem tez i wdowa Blizniaka ) z Blizniakiem, i obydwaj sa po rozwodzie z paniami Skorpion.... Byc moze tylko w mlodzienczych latach jest to zwiazek udany, ale wreszcie, pani Skorpion, (z calym szacunkiem do nich ) i tak zatruje zycie Blizniakowi, bo potem stanie sie oziebla... I dodam, ze obydwoch sie rozwiedli ze Skorpionicami po 30stce..... hmmmm..... jednak nie bede czesac wszystkich panow Blizniakow jednym grzebieniem... pan spod znaku Skorpiona tez, i bardzo przepraszam, jesli ktoras sie poczula urazona, gdyz nie to bylo moim cele wypowiedzi...

zgłoś do moderacji
      • ~sachsi, 2011-11-17 17:52

Wlasnie, pan Skorpion to trucizna dla pani Blizniaczki, choc na poczatku wydaje sie calkiem mily. Niby astrologia to tylko zabawa, ale jednak zawiera wiele wlasciwych informacji. :)

zgłoś do moderacji
    • ~lola7, 2011-08-05 10:43

pan bliźniak to playboy bawidamek i tchórzliwy s...n zwłaszcza ten z andrychowa

zgłoś do moderacji
    • ~aga, 2011-10-09 13:15

Nie czytaj tych bredni i kieruj się uczuciami. Takie pytanie zawsze uruchamia lawinę jadowitych wypowiedzi tych, którzy chcieliby dołożyć komuś i przeważnie nie mają racji. W sprawach sercowych przesądzanie o winie jest bardzo trudne, bo mogą na to mieć wpływ różne względy. Kieruj się uczuciami i zdrowym rozsądkiem. Pamiętaj też, że znalezienie prawdziwej miłości jest bardzo trudne i udaje się nielicznym, a znak zodiaku nie ma z tym nic wspólnego.

zgłoś do moderacji
    • ~aga, 2011-10-09 13:20

Nie czytaj tych bredni i kieruj się uczuciami. Takie pytanie zawsze uruchamia lawinę jadowitych wypowiedzi tych, którzy chcieliby dołożyć komuś i przeważnie nie mają racji. W sprawach sercowych przesądzanie o winie jest bardzo trudne, bo mogą na to mieć wpływ różne względy. Kieruj się uczuciami i zdrowym rozsądkiem. Pamiętaj też, że znalezienie prawdziwej miłości jest bardzo trudne i udaje się nielicznym, a znak zodiaku nie ma z tym nic wspólnego.

zgłoś do moderacji
    • ~ela scorpio, 2011-10-10 10:44

A mój bliżniak jest niezmiennie od wielu, wielu lat świetny. Pozdrawiam

zgłoś do moderacji
    • ~ela scorpio, 2011-10-10 10:50

A mój bliżniak jest niezmiennie od wielu, wielu lat świetny. Pozdrawiam

zgłoś do moderacji
    • ~p, 2011-10-24 18:56

co jak co ,ale w lóżku potrafia byc naprawde czarujacy i slodcy ,i ten ogien mrrr

sex jest dla nich wazny , jest dla nich sposobem wyrazu

tak jak u tego zodiakalnego blizniaka

http://www.youtube.com/watch?v=7o7PdBFds0I

po prostu mega zar i odlot

jakosc slaba bo to stare, ale mega cudowne

zgłoś do moderacji
    • ~agatka, 2011-11-15 09:23

Widzę, że głupich nie sieją ! Drogie Panie co wy wypisujecie. Dajcie sobie spokój ze znakami zodiaku. To jest absurd.

zgłoś do moderacji
    • ~agatka, 2011-11-15 09:26

Widzę, że głupich nie sieją ! Drogie Panie co wy wypisujecie. Dajcie sobie spokój ze znakami zodiaku. To jest absurd.

zgłoś do moderacji
    • ~Ulka skorpionka, 2011-11-15 11:18

Jestem w związku z bliżniakiem naście lat i jest to dla mnie niesamowite szczęście. KOCHAM SWEGO BLIŻNIAKA ZA TO, JAKOM UCZUCIEM MNIE DARZY, I ZA TO JAKI JEST DLA MNIE. Mogę na nim polegać w każdej sytuacji.

zgłoś do moderacji