Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (15151 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Pan Blizniak? (1239 postów)
autor: ~>>>
~emma
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-05-24 14:54

Odp.: Pan Blizniak?

Zgadzam się z Eweliną. Moje doświadczenia z bliżniakami są wspaniałe i jest to dla mnie znak zodiaku wyjątkowy. Są niezwykle wrażliwe i może dlatego są niewłaściwie oceniane, ale jak już trafią na właściwą osobę, to są wierne i bardzo wdzięczne na zawsze.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~>>>, 2008-09-22 20:41
    Pan Blizniak?

Czy ktoś wie,jaki w związku jest Pan Blizniak?

zgłoś do moderacji
      • ~emma, 2011-05-24 14:54

Zgadzam się z Eweliną. Moje doświadczenia z bliżniakami są wspaniałe i jest to dla mnie znak zodiaku wyjątkowy. Są niezwykle wrażliwe i może dlatego są niewłaściwie oceniane, ale jak już trafią na właściwą osobę, to są wierne i bardzo wdzięczne na zawsze.

zgłoś do moderacji
        • ~rybaa, 2011-08-08 19:22

Mam podobne doświadczenia z panami spod znaku bliźniąt jak p. kwiatuszek. Potrafią być czarujący, dowcipni ale zarazem krnąbrni. Nie lubią sprzeciwu. W związku są oschli. Lubią towarzystwo kobiet i nie potrafią dochować wierności. Szukają ideału, ciągle zmieniając kobiety. Lubią podróże, a pieniądze w portfelu im się nie trzymają.

zgłoś do moderacji
          • ~J.R, 2011-08-26 10:22

oj tak szukają ideału kobiety i nigdy jej nie znajdą niestety lub stety

zgłoś do moderacji
            • ~elena, 2011-10-13 08:41

Do ~` J.R

Czytałam już wiele wpisów na twój temat, podzielam je i radzę ci, byś dała sobie na wstrzymanie. To co ty wypisujesz, to są brednie. Dziwię się, że mogą jeszcze istnieć tacy ludzie.

P.S

A ja jestem ze swoim bliżniakiem szczęśliwa

zgłoś do moderacji
              • ~ola, 2011-10-13 09:13

nie obchodzi mnie twoje zdanie na mój temat.nie interesuje mnie z kim jesteś szczęśliwy.ja jestem zadowolona ze swojego życia a moi bliscy i nie tylko oni mnie bardzo kochają i żyć beze mnie nie potrafią, i żadne obrzydliwe słowa z twojej strony nie są w stanie zniszczyć mnie wewnętrznie jedynie mogą powrócić do ciebie. a jak jesteś szczęśliwy z kimś to dobrze życzę jeszcze więcej szczęścia

zgłoś do moderacji
              • ~ola, 2011-10-13 09:24

i przestań być złośliwy nie wiem jak mogę ci pomóc ale przez tą maszynę nie można nic zrobić.ja z całego serca życzę Ci szczęścia a przede wszystkim wewnętrznego spokoju,szkoda że nie można razem pracować:)Kocham wszystkich ludzi Ciebie również:)

zgłoś do moderacji
            • ~skorpioneczka, 2011-12-07 10:23

Droga ~`J>R, nie potrafisz o czymś zapomnieć i winę za to przypisujesz znakowi zodiaku. Jest to śmieszne i świadczy o tym, jak dziecinnie naiwne masz pojęcie o tych sprawach. Ideałem to ty nigdy nie będziesz dla nikogo. Inne kobiety jakoś potrafią.

zgłoś do moderacji
              • ~poukładany, 2011-12-10 21:38

chyba będę musiał nauczyć się prawdziwej odpowiedzialności i dorosłości od Skorpiona, Bliżniaka i Wagi. Podobno oni wiedzą jak żyć....i nie tylko

zgłoś do moderacji
          • ~zyta, 2011-10-29 18:59

A ilu to ty ryboo miałaś mężów bliżniaków? Przypuszczam, że nie wszystkich bliżniaków. A może się mylę. Zastanów się co ty wypisujesz.

zgłoś do moderacji
          • ~zuzzza, 2011-12-16 12:05

Olać ich, szkoda czasu na bliźniaki.

zgłoś do moderacji
    • ~Krystian_Hamburg, 2011-05-20 10:24

Witam Drogie Panie jestem blizniakiem i to co tu czytam to sie w glowie nie miesci !!! Ale czy Wy zdajecie sobie sprawe ze to Wy zdobywacie blizniakow ? a blizniak oddaje milosc za milosc ... a jak partnerka zaczyna cos krecic bliznak to odrazu wyczuwa i odplaca tym samym .Czasem jest warto sie zastanowic nad soba .

kurierkoehler@googlemail.com

zgłoś do moderacji
    • ~beata, 2011-05-20 12:31

Musi to być wyjątkowy znak, skoro wywołuje takie kontrowersje. Znam wielu bliżniaków i przyznam szczerze, że chcę chłopaka tylko z pod tego znaku. Jednak są to osoby bardzo bystre i wrażliwe i jak zauważą, że panienka kręci lub nie wie czego chce, to odpłacają tym samym. Wspaniały znak, jednak bardzo trudny do zdobycia, jednak jak już go zdobędziecie, to będziecie przeszczęśliwe. Wszystko, co łatwo i szybko przychodzi, jest niewiele warte. Uwierzcie mi!!!

zgłoś do moderacji
      • ~hehee, 2012-01-22 23:00

To ci takiego blizniaczka zycze, naprawde. Ale nie chce cie widziec kiedys na forum jak wylewasz zale. Powodzenia:)

zgłoś do moderacji
    • ~maja, 2011-05-20 22:37

Pan Bliżniak, oj temat rzeka... Mogę tyle powiedzieć nie należy oceniać ludzi po znaku zodiaku, ale jak tak czytam...wypowiedzi. Mój związek z bliżniakiem trwał prawie 4lata. Na początku sielanak, motyle w brzuchu, cudowny facet jednym słowem. Po kilku miesiącach zaczeło się- kłamstwa, "koleżanki" no i wieczne wypieranie się w żywe oczy. Myślę jak się kocha to chce się wierzyć, zwala na kobiety, że biednego faceta zaczepiaja, a on przecież tego nie chce... Ale on wszędzie, w pracy, wśród znajomych, wiecznie BABY!!!! Nie wiem jak to możliwe, ile człowiek jest w stanie wybaczyć...ja probowałam zrozumieć, szukałam winy u siebie, ale to nie miało sensu, on płakał, prosił o szanse, przysięgał, obiecywał że się zmieni... Ale wciąż wracaliśmy do schematu...ma mnie- mnie "niby kocha" , ale są też i będą "koleżanki".... oczywiście ja nie kocha z nimi tylko się dobrze...no nie wiem co, jak to nazwać... Puenta taka Facet notoryczny kłamczuch, wierność jest mu obca!!! a twoje łzy, czy ból jaki ci (sprawia może go ruszy, ale taki człowiek się nie potrafi zmienić). Jeżeli chodzi o inne cech to powiem tak wady ma każdy można nad nimi popracować, ale zdradę, hmm raz można znieść, ale czy więcej..... najgorszy ból i najgorsze poniżenie! Odradzam uczciwym kobietą.

zgłoś do moderacji
      • też ja , 2011-06-09 19:53

To jest święta racja albo to ten sam facet którego znamy

zgłoś do moderacji
      • ~J.R, 2011-08-26 10:51

To fakt ja również odradzam uczciwym i wrażliwym kobietom. Prędzej czy pózniej staną się zgorzkniałe i bardzo nieszczęsliwe.

zgłoś do moderacji
      • ~ola, 2011-10-13 00:59

nie wiem co się stało z tym panem? był wrażliwym, kulturalnym normalnym facetem, co się stało w jego życiu?, co się wydarzyło?,nie wiem co mówić? raz byłam miła to odebrał to jako atak, ba myśli, że chcę jego kasy:D krzyczę na niego to on jeszcze bardziej krzyczy, nie mówię nic to się niepokoi, widzę że nie sypia, po nocach bazgroli, gada do siebie, a tu nagle śliczny klip i piękne miłosne ŻYCZLIWE słowa, potem hipokryzja i przeskoki na mordy i ciule, ukrywanie daty urodzenia, próby gwałtu na mojej psyche poprzez wzbudzanie zazdrości, raz pewny siebie potem ucieka,na innej www serdeczne pozdrowienia i śliczne klipy, a może lek depresyjny tak działa?popieprzone życie niestety nic się nie dzieje bez przyczyny, a ja chyba jestem psychologiem no bo co ja tutaj robię a jutro też dzień i trza walczyć, a tyko chciałam odpowiedzi na jedno głupie pytanie i taki dramat wyszedł a przecież każdy swoje życie ma i tak się kręci i nie wiem kiedy przestanie..ile można na tej maszynie siedzieć kto wymyślił głupi internet..dla samotnych a ile mądrości się tutaj mieści zdecydowanie wolę las

zgłoś do moderacji
        • ~ola, 2011-10-13 01:12

nawet kiedy poprosiłam go o opis charakterologiczny to przedstawił mnie w złym świetle, a tzw. atrakcyjność również postrzega jako wadę wszystko jest z góry przesądzone bo rozum już wszystko wcześniej pojął i nic już nic nie ma sensu najlepiej jest mi z samym sobą moim bratem bliżniakiem i naszymi sprawami:)

zgłoś do moderacji
    • ~KSIUSZA, 2011-05-23 14:42

taaak, o tak, ja wiem....Moj pierwszy maz byl Blizniakiem, umarl mlodo.....Moj actualny narzeczony jest Blizniakiem.....Nie wiem dlaczego, ale Blizniak to naprawde jak zechce to uwiedzie kazda kobiete....hmmmm...Nie mozna ich zanudzac, treba im sie dawac poznawac codziennie nanowo i jednoczesnie byc tajemniczo-romantyczna. Duzo duzo duzo seksu....hmmm...im wiecej tym lepiej, w niedziele to mozna i 22 razy. Zawsze pochwali obiad, zawsze pomoze przy sprzataniu, zawsze z toba zaplacze i z toba sie posmieje...Straszliwy zazdrosnik, ale on lubi byc zazdrosny, bo lubi wiedziec ze jego kobieta jest pozadana innymi ( ktorych by chetnie za to zgnojl...). jesli bedziesz madra, on zalozy ci obraczke. Wyjdz za niego, ale pamietaj, ze jak tylko mu sie znudzisz, to koniec. Moj maz byl zonaty 4 razy...Ja bylam ta ostatnia...Blizniak jest niesamowity, zmyslowy, dotykaj go caly czas, a sie nie pomylisz...W sytuacjach ciezkiego zalamania moze odebrac sobie zycie, wiec lepiej wsperaj go i nie pozwol by pochlonela go rozpacz..

Powodzenia i pozdrawiam

zgłoś do moderacji
      • ~Bogna 11, 2011-05-24 15:20

Pani KSIUSZA ma rację. Też mam takie doświadczenia. Jednak nie zamieniłabym mego bliżniaka za żadne skarby na inny znak zodiaku. Mój bliżniak jest moją niesamowitą miłością, jest moim kumplem i jest też moim spowiednikiem. Mogę mu zaufać we wszystkim i zawsze jest z jego strony zrozumienie i wybaczenie. A mam wiele na sumieniu. Psychika skorpiona jest bardzo trudna !!! A On ze mną wytrzymuje i jestem mu za to bardzo wdzięczna.

zgłoś do moderacji