|
~krolewna
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Ich jest po prostu dwóch!!! Jeden dobry, kochany, pomocny a drugi.... szkoda gadać! Jednego sie kocha a drugiego nienawidzi!!!
zgadzam sie w 100% z tym co napisała koleżanka, spotykałam sie przez rok z bliźniakiem (najgorszy mój związek) bardzo inteligentni i zaradni, ->ale egoiści jakich mało, mało uczuciowi, skaczą z kwiatka na kwiatek, nie przejmują sie cierpieniem innych, mogą życ sami nie przeszkadza im to, liczą sie tylko pieniądze i wieczna młodość, zanim zaczęliśmy sie spotykać byliśmy przez pół roku przyjaciółmi - i to było najlepsze .jako przyjaciele sa dobrzy bo na ogół tak naprawdę ludzie o dobrych sercach, często mają dwie twarze.
przestrzegam przed nimi wiem z doświadczenia
byłam z bliźniakiem ponad 10 lat, i to jest prawda, że to nie są najlepsze osoby do zawierania związku, straszni egoiści, a co najgorsze, że potrafią bardzo zranić, ja jeszcze nie mogę żyć pełnią życia, czy to jest w ogóle możliwe, gdy było się z kimś takim?
Tzn. że nie poznałaś prawdziwego bliźniaka. Ps. A tak naprawdę, najlepszy związek (jeśli wierzyć w gusła!) to właśnie wodnik z bliźniakiem (znaki powietrza). By...
moj blizniak zostawil dla mnie zone i rodzine walczylam o niego 10 lat udalo sie ,to co ze upokarzal zone i nie dbal o dzieci ja go zdobylam ,ja go mam ,jest dla mnie bardzo dobry ,a ze zone zle traktowal to widocznie sobie zasluzyla ,dzieci tez zostawil dla mnie ,sa dorosle niech sobie radza same ,ja jestem szczesliwa ,nawet bardzo ,a zona , zona niech rozpacza ,ja go zdobylam
Czytam to forum, bo wlasnie uwalniam sie emocjonalnie od Blizniaka i na cale szczescie, ze za daleko nie zaszlo, choc to ja chcialam dla niego odejsc od meza i rodziny, a on oczywiscie od zony ???!!!!Wszystko sie zgadza, ze najpierw czule slowka, plany, jakich nawet najbardziej zakochana kobieta tak szybko nie robi, manipuluje, obraza sie, za jakis czas dzwoni z pytaniem czy to mnie minelo. Mialam hustawke od kwietnia, teraz tez nie jestem pewna czy sie za jakis czas nie odezwie, choc milczy od 9 pazdziernika /bo to nie ma sensu/.Ale ja juz jestem duzo madrzejsza, m.in. dzieki temu forum lepiej go zrozumialam i wiem, ze z nim zadna szczesliwa przyszlosc mnie nie czeka. Ja wlasnie wrazliwa Waga.
****KOCHANKO BLIZNIAKA**** moze Ci sie udalo, ale dlaczego po trupach, dla mnie nie masz klasy, a i tak zostawi Cie za jakis czas. Poczekaj az bedziesz zona, tez Cie bedzie upokarzal. Ja bym nigdy nie chciala takiego wyzebranego szczescia!!!!! I co to za mezczyzna, ze przez 10 lat nie potrafil sie zdecydowac, ja nie szanowalabym go!!!!!!
astra,jestes madra kobieta ,nie zostawiaj meza ani rodziny,nie warto ,wierz mi ,rodzina jest najwazniejsza ,to jest najwieksze szczescie ,nawet nie wiesz jak cierpia dzieci ,ja wiem bo juz to przeszlam ,dla blizniaka nie warto ,to sa ludzie nieobliczalni ,zmienni nastrojowo ,choragiewki ,rozchwiani emocjonalnie ,sami nie wiedza co chca ,moj byly mieszka z kochanka a kiedy ona wyjezdza to on spotyka sie z inna i to dla niego jest normalne ,potrafia niezle namacic w glowie kazdej kobiecie ,ale madra kobietapotrafi sie oprzec takiemu bawidamkowi ,miej oczy szeroko otwarte ,nie ufaj zbytnio ,i szanuj to co masz a masz bardzo duzo pozdrawiam
~karolina Bardzo ładnie to ujęłaś. Popieram w 100%. Jesteś klasa babka.Pozdrawiam!
astra2005 Masz rację "kochanka blizniaka" jest bez klasy ja też bym nie chciała wyżebranego szczęścia. Blizniak potrafi dogłębnie grać na emocjach, ponieważ są lekko rozchwiani, nie można zbyt im ulegać, najlepiej mieć swoje sprawy swoje życie i zajęcia, do którego on nie ma dostępu.Ty jesteś panią swojego życia on jedynie dzięki swej inteligencji może urozmaicic i rozweselić życie, no tak ale co zrobić jak jesteś jego żoną i macie dzieci, nie wiem chyba najlepiej wysłać go za granicę niech zarabia na dom, a ty się zajmuj domem i dziećmi i już.
Z całego serca życzę tobie aby też cię zostawił / a z bliźniakiem to jest bardzo prawdopodobne/ nie będę publicznie uźywała niecenzuralnych słów a należą się one tobie. Mam nadzieję, że kiedyś inna powie o Tobie "niech rozpacza". Co to za lobieta, która poluje ca cudzych mężów ba nie potrafi złapać innego faceta? Jest tylko jedno określenie........ Pan bliźniak potrafi zdradzać żonę z kochanką, kochankę z inną kochanką, a dotego zawsze otoczony wianuszkiem różnych koleżanek Nie licz, że twój będzie inny, skoro zdradził już partnerkę, zdradzi i ciebie i co wtedy napiszesz na forum a może napiszesz "cierpię zasłużyłam sobie na to" . Jeszcze raz życzę ci tego
pamiętaj ze wszystko co czynimy do nas wraca....więc za jakiś czas jakaś inna zdzira będzie mówić o tobie.... niech rozpacza,zasłużyła sobie na to(tu akurat będzie miała racje)wyjdzie ci to szczęście bokiem.swoją drogą słabo ci szło że twój bliźniak potrzebował 10 lat aby odejść od żony....może to nagroda za wytrwałość.
Takaś madra dla Bliżniaka każda Nowa kobieta jest najwspanialsza ....może byc dobry ja byłam kochanka Bliżniaka to prawdziwy kobieciarz zakłamany a przy tym kłamstwie bardzo prawdziwy!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli zabraknie Ci intuicji to zasadzka gotowa ,ja przynajmniej sama go wykorzystałam bo potrafił byc wspaniałym kochankiem ..
Ty wstretna egoistyczna malpo. Dlatego tak dobrze sie rozumiecie.
Jesteś naiwna,głupia gęś!!!!Zastanów się!Nawet zwierz broni swjego stada.Rodzina po10 latach pozbyła się z ulgą potwora.Żona zapewne wolna od złego traktowania.Nie tylko bliżniaki są na świecie! Ona ma dzieci,a ty zero cieszysz się że,dorwałaś POTWORA. POTWÓR do 4 lat znowu się ujawni. WSPÓŁCZUJĘ ( dobra wróżka ) PAMIĘTAJ NIKT NA TYM ŚWIECIE NIE ZASŁUGJE NA ZŁE TRAKTOWANIE,TYM BARDZIEJ KOBIETA ,KTÓRA URODZIŁA I WYCHOWAŁA DZIECI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..ale jesteś głupiutka...zostawi Cię jak zone ..tylko się troszke znudzi
Zgadzam się całkowicie - wodnik i bliźniak to idealne zestawienie :)))