Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Jaki jest WODNIK w łóżku?? (373 posty)
autor: ~maja
~adaś
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-08-04 16:31

Odp.: Jaki jest WODNIK w łóżku??

zmienny!!! kochanki zmienia jak rękawiczki nie tylko zdradza żonę ale nawet kochanki wodniki nie nadają się do związków- z obserwacji znajomych wodników !!! kumplami są świetnymi ale lubią dużżżo kibitek i często!!!!!

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~maja, 2009-02-23 16:34
    Jaki jest WODNIK w łóżku??

podzielcie sie dziewczyny swoimi doswiadczeniami bo wlasnie spotykam sie z takim jednym i jestem ciekawa jakim jest kochankiem :)

zgłoś do moderacji
    • ~adaś, 2009-08-04 16:31

zmienny!!! kochanki zmienia jak rękawiczki nie tylko zdradza żonę ale nawet kochanki wodniki nie nadają się do związków- z obserwacji znajomych wodników !!! kumplami są świetnymi ale lubią dużżżo kibitek i często!!!!!

zgłoś do moderacji
      • ~Wodnik-rozwodnik, 2009-09-01 11:43

Zgadzam sie z Tobą w 100% - WODNIK zmienia kochanki, zdradza zone, zdradza samego siebie, całe zycie szuka nie wiadomo czego(...), zyjac w ten sposób oszukuje nie tylko kobiety ale przede wszystkim samego siebie! TO 100% ZDRAJCA MÓWI KOCHAM A JUZ MYSLI O INNEJ. Wcale nie jest dobry w łózku, to typowy 100% hybel na baby!!!!

zgłoś do moderacji
    • ~messalina, 2009-09-01 11:38

Zgadzam się w 1000% z niką, nic dodać i nic ująć. Mój facet jest IDENTYCZNY!!!

zgłoś do moderacji
    • ~evelinka, 2009-08-25 11:06

THE BEST! miałam wielu facetów, chyba cały zodiak i jeśli chodzi o łóżko to najlepsze wspomnienia łączę z wodnikami.

zgłoś do moderacji
    • ~los damianos wodnikos, 2009-08-04 15:07

To forum się lepiej czyta niż najlepszy kabaret pod słońcem!!!:D

zgłoś do moderacji
    • heterozja *, 2009-06-03 15:10

Yeee, dla mnie szuwar rzadzi :] moglabym nawet z nim isc na piwo :D

I dla twojej wiadomosci, teraz wcale sie nie mecze, w porownaniu do 23h i 40 min to znaczna poprawa :D W nocy juz dawno nie becze, a rano to zawsze ciezko sie wstaje, szczgolnie jak godziny porannej pobudki oscyluja w granicach 6-7.

Dziewczyny, a moze szuwar to ktorys z naszych bylych?? Ukrywa sie pod pseudoninem, zeby zobaczyc co ex o nim pisze :P

W kazdym razie jak chociaz probuje pocieszac i dawac wsparcie dziewczynom, ktore sa w trudnej sytuacji po rozstaniu, bo sama w takiej bylam. A ty drogi samcze probujesz udowodnic, ze wszytkie jestesmy niegodne nazywac sie kobietami, skoro wodnik nas zostawil. Tak naprawde to mi ciebie szkoda, ale faktycznie, jak jestes wodnikiem to dasz se rade, bo jak juz ktos wczesniej pisal mozna na ciebie pluc, a tobie sie wydaje, ze deszcz pada :D i zamiast merytorycznie z nami rozmawiac, obrazasz wszystkich. No, ale tak - w koncu ty jestes najmadrzejszy :)

Pisz dalej, nie przestawaj - z kazdym postem jestem coraz bardziej przekonana o nieciekawej naturze wodnikow :)

zgłoś do moderacji
      • ~YES YES YES, 2009-06-03 15:39

I ja się pod TYM podpisuje ! Wiwat RODZYNEK i jego szablonowe myślenie ! He he he

zgłoś do moderacji
        • ~kylie, 2009-06-09 11:50

Wow! Szuwar wychodzi przed rozwścieczony tłum i z nim rozmawia. Atakują go chcą pożreć żywcem ale on sie nie daje. To wymaga b.dużej odwagi. Brawo Panie Szuwarku ;)

zgłoś do moderacji
          • ~Anka, 2009-06-09 13:06

nikt go nie chce pożreć on sam się zżera a właściwie zatruwa własnym jadem.

zgłoś do moderacji
            • ~beatrixxx do ~Anki, 2009-06-09 14:23

swietnie ujete,fakt,zamotaja sie sami we wlasne klamstewka,a potem obwiniaja caly swiat...probuja zatruwac zycie innym,a ze kazdy ich odrzuca,zatruwaja sie w samotnosci wlasnym jadem...

zgłoś do moderacji
          • ~inny wodnik, 2009-06-18 18:32

Dokładnie! Jedzie z nimi jak z g.... ;) Tak właśnie trzeba bo jak nie to na głowę babsztyle wejdą. Dajesz dajesz mr. Szuwar hehe

zgłoś do moderacji
            • kadet1711 , 2009-06-23 19:02

WSZYSTKIE KOBIETY MAJą RACJE-WODNIK TO PASOżYT , SAMA MAM DOCZYNIENIA Z TAKIM JUZ 4 LATA,NIBY WOLNY A TU ZONA SIE ODNALAZłA WYRZUCIłAM PSA NA ZBITY PYSK,MINEłO Pół ROKU I ZNOWU BłAGA I CHCE BYC KOCHANY! TYLKO ZA CO KOCHAć OSZUSTA PASOżYTA I KłAMCZUCHA! TO JEST DOPIERO TUPET WIęC UWAGA DZIEWCZYNY NA SZCZECIN I NA KIEROWCę ALFONSA-WODNIKA

zgłoś do moderacji
              • ~beatrixxx do kadet1711, 2009-06-24 01:31

nie no duzo mozna powiedziec o wodnikach,ale Twoj z ta zona po prostu przesadzil,to juz cios ponizej pasa...i to za dziwne,ze taki nieszczery,bo ja swego ex cenilam wlasnie za szczerosc i otwartosc,az do bolu nawet...mial za to wiele innych wad....

zgłoś do moderacji
          • ~bliźniak, 2009-06-26 12:30

Dobrze robi Szuwar choć rozmowa z nimi przypomina macanie się z głupim przez szybę, Nie rozumieją nic, tak bardzo są zajęte rzucaniem swojego jadu.

zgłoś do moderacji
    • ~EDYTA, 2009-07-20 10:48

Wodnik w łóżku jest po prostu zajedwabisty.

zgłoś do moderacji
    • ~kwiatuch, 2009-06-03 20:01

żyje z wodnikiem ponad 25 lat i niestety to nic ciekawego, musisz mu powiedzieć o co ci chodzi, bo sam jest bardzo samolubny

zgłoś do moderacji