Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Co myslicie o Panu Baranie? (188 postów)
autor: ~Mała
~Gregi
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-01-10 11:26

Odp.: Co myslicie o Panu Baranie?

Baran to straszny uparciuch,po czasie staje się dominatorem.Jeśli mu zaczniesz teraz ustępować będzie gorzej ale jeśli będziesz głową w związku będzie dobrym partnerem...

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Mała, 2008-11-02 21:28
    Co myslicie o Panu Baranie?

Zwiazalam sie z Baranem, jest cieply i nawet bym powiedziala, ze czasami ulega, ale i tak na wlasna potrzebe zmienia swoje zasady jak w kalejdoskopie np. ustalilismy, ze skoro studiujemy w innych miastach to nie chodzimy po imprezach, bawimy sie dopiero w weekendy jak mozemy pojsc razem na impreze, a on jak na zawolanie zmienil te zasade. Wiecie nie bardzo wiem jak mam sie ustosunkowac do tego zwiazku, troche to zawile...w koncu jak jestesmy razem to jest bajecznie. Prosze o szczere odpowiedzi oparte na doswiadczeniu.

zgłoś do moderacji
    • ~Gregi, 2009-01-10 11:26

Baran to straszny uparciuch,po czasie staje się dominatorem.Jeśli mu zaczniesz teraz ustępować będzie gorzej ale jeśli będziesz głową w związku będzie dobrym partnerem...

zgłoś do moderacji
    • ~pani b., 2009-01-10 00:53

Tak naprawdę nie wiadomo, czy to sprawa gwiazd. Ja jestem z baranem 25 lat i zmarnowane życie. A moja siostrzenica ze swoim 15 lat i nie spotkałam szczęśliwszej osoby. Ja myślę, że gwiazdy dają ogół, ale o reszcie decyduje jednak charakter osoby.

zgłoś do moderacji
    • ~Ciotka Klotka, 2009-01-09 22:53

jak sama nazwa wskazuje

zgłoś do moderacji
    • ~bebi, 2009-01-09 12:34

kto wie jak sie uwolnić od niego chce konca a ciagle wraca

zgłoś do moderacji
    • ~urszula, 2008-11-09 17:10

Pan Baran.Czlowiek zagadka.Niestety nie do odgadniecia.Moj maz jest zodiakalnym baranem.

Czasem slodki,romantyczny wrecz wspanialy,ale czasem sie zastanawiam co ja z nim robie.

Moim zdaniem z panem baranem jest dobrze wtedy kiedy wszystko uklada sie po jego mysli w przeciwnym razie potrafi byc okrutny.Ale nie ma ludzi idealnych.Barany napewno potrafia czarowac.Nie ma na nich rady.Powodzenia.

zgłoś do moderacji
    • ~baranek, 2009-01-06 23:11

Jestem Baranem, jestem wesoły, towarzyski i lubię spbie wypić na spokojnie. Nie cierpię nudy i zastoju. podobaja mi się panie niskie i uległe, ale eleganckie.

zgłoś do moderacji
    • ~Lauraa^^, 2009-01-06 18:50

No więc ja kocham pewnego barana. Czasami nie mówi prawdy żeby nie zranić a czasami to robi nieumyślnie. Zabawny i dość spokojny .......

zgłoś do moderacji
    • ~MADZIA2002, 2009-01-05 21:43

KOCHA,KIEDY ZDOBYWA.SZYBKO SIE NUDZI PARTNEREM.MA SLOMIANY ZAPAL TAK DO NOWYCH POMYSLOW,JAK I DO NOWYCH MILOSCI.MUSI SIE WYSZALEC ZA MLODU,BO JAK NIE TO JEST OHYDNYM NIEWIERNYM MEZEM-ZNAM TO Z AUTOPSJI:))

zgłoś do moderacji
    • ~ToBaDa, 2009-01-03 22:51

32 lata żyję z Panem Bareanem. Też myślałam,że ciżki charakter potrafię nagiąć.Ale to tak jak z alkoholikiem -nigdy dla Ciebie nie przestaie pić. Mój Baran w dodatku jest z pierwszego dnia tego znaku.

Zdrady, arogancja, wyzwiska...

Myślałam ,że dzieciom zrobię krzywdę jak to zakończę i ciągnęłam to..Teraz dzieci są na swoim a ja nadal z tym "Baranem". Szkoda życia ale teraz już trudno. Zresztą co z mieszkaniem?

Zastanów się dobrze.

zgłoś do moderacji
    • ~Bliźniaczka, 2009-01-03 16:52

Nie wierz mu, ja miałam romans z Baranem...srogo się na tym sparzyłam, zdradził mnie lekką ręką i jeszcze twierdził ze to moja wina...szkoda słów są kochane barany ale z wiernością mają na bakier, wystarczy ze jakaś się nawinie i bedzie miła i sympatyczna ..zenada lamanie i naginanie zasad to normalne, kazdego mierzą swoja miarą((mimo to lubię barany ale jednego okazu juz nie((( okaleczyl mnie bezwzglednościa, nietaktem.....szkoda slow.

Poobserwuj kolege a same wnioski sia nasuna.

Pozdrawiam serdecznie

zgłoś do moderacji
    • ~prezes, 2009-01-03 08:59

Pan baran czesto bywa jak dobry aktor skrywa uczucia ale rzeczywiscie jak kocha to bywa bardzo uległy i robi wiele by zadowolic partnerke. Jest ponadto nie cierpliwy i czesto bywa z nim ciezko poniewaz ma wybuchowy charakter jesli jestes osoba wyrozumiała i zalezy ci na nim jestescie w stanie stworzyc zwiazek silny

zgłoś do moderacji
    • ~ali, 2008-11-03 23:38

to trudny partner - mój tato jest spod tego znaku i wiem jak ciężko czasem było mojej mamie, ale zawsze wiedziała, że cokolwiek by się nie działo to ją kocha ponad życie, mimo że jest uparty i nieugięty, ma zasady dba o rodzinę, czasem troszkę zbyt przy ziemi, niepokonany w walce nie przyznaje się do błędów, choć czasem jeśli mu zależy to zrobi to i podkuli rogi. nie da mu się nic narzucić, ale można z nim rozmawiać, czasem trzeba długo. Jeśli nie mówi ze kocha, nie powiedział nigdy tego - to nie powie nigdy. ale jeśli raz powiedział - to tak jest i będzie się tego trzymał. jako tata - najlepszy, wyrozumiały - ale uparty jak nie wiem co!

zgłoś do moderacji
      • ~Dora, 2008-11-04 21:00

baran to trudny znak ale jak kocha to szczerze jest na niego sposob zawsze musi cie zdobywac musisz byc tajemnicza a kiedy sie złosci ty badz cicho mija mu po 5 minutach i jest łagodny jak baranek .Rodzina dla niego to skarb bedzie go bronił przed kazdym

zgłoś do moderacji
        • ~Moni@ - już odkochana, 2008-11-05 09:56

Jak najdalej od Baranów dziewczyny!!! To egoiści, którzy myślą tylko o zaciągnięciu do łóżka!!! Zero uczuć wyższych!!! Mój Baran już pokazał rogi i w jednej chwili znienawidziłam go do granic możliwości. Martwi się tylko o swój zakłamany tyłek, kłamie patrząc ci w oczy!!! Szkoda życia dla kogoś takiego!!! Dobrze że tak wcześnie to zrozumiałam!!!

zgłoś do moderacji
        • ~MIMISIA, 2009-01-03 08:46

Byłam w związku z BARANEM, 8 lat, 7 z tego cudownych lat, ale okazało się że prowadzi podwójne życie- mieszkał u mnie ale przez rok )wynajmował dom ok. 30 km dalej W JAKIM CELU?

Wtedy pokazałam mu ze RAK potrafi byc stanowczy !Rozstanie bolało bo wciąz go kochałam , po 3 miesiącach spotkaliśmy się - i ?mój BARANEK był łagodny jak kiedyś- czuły , potulny, kochany.

DEWIZA BARANA TO: króliczka trzeba gonic , a nie złapać!

zgłoś do moderacji
    • ~malami, 2009-01-03 01:52

katastrofa... Byłam 5 lat z Baranem i po 5 latach zdradził mnie z dziewczyną którą znałam... :(( Teraz znowu zakochałam się w Baranie. Sama też jestem takiego znaku. Poradźcie co robić to silniejsze ode mnie i chyba z tym już nie wygram. Ciągnie mnie do takich charakterów...

zgłoś do moderacji
    • ~de;kfhhyu, 2008-11-03 15:38

Miałam dwóch mężów...baranów...wszystko co piszecie o nich to prawda...potrafią byc wspaniali ale nie na zawsze...

zgłoś do moderacji