|
~skorpionica
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2008-08-23 15:35
Odp.: skorpionskorpion to przyjaciel na całe życie i wróg do śmierci.Sama jestem spod tego znaku,więc wiem co mówię.Jeśli mi ktoś podpadnie raczej się nie mszczę,ale już do końca życia zaświeca mi się lampka z napisem"uważaj".Przyjaciół rozpieszczam i jestem im naiwnie wierna.Warto mieć przyjaciela w skorpionie:) Uważam,że skorpion to fajny znak,bardzo kontrastowy,(nie uznaje szarości),chociaż w życiu często muszę uważać,żeby czarne nie przysłoniło mi za dużo białego. |

Jestem skorpionem, ale nie wiedziałam, że w horoskopach uchodzą za takie.. "złośliwe" istoty.
Mój horoskop nigdy mi się nie sprawdził, jakikolwiek by nie był i gdziekolwiek bym go nie czytała.
nie jestem typowym skorpionem, bo wszystkie cechy z daleka odbiegają od stereotypu :P
skorpion to przyjaciel na całe życie i wróg do śmierci.Sama jestem spod tego znaku,więc wiem co mówię.Jeśli mi ktoś podpadnie raczej się nie mszczę,ale już do końca życia zaświeca mi się lampka z napisem"uważaj".Przyjaciół rozpieszczam i jestem im naiwnie wierna.Warto mieć przyjaciela w skorpionie:) Uważam,że skorpion to fajny znak,bardzo kontrastowy,(nie uznaje szarości),chociaż w życiu często muszę uważać,żeby czarne nie przysłoniło mi za dużo białego.
ja byłam z osoba z pod znaku skorpiona a opis idealnie do niego pasował... w zyciu codziennym był okropnym człowiekiem ale za to w horoskopie nie mylili sie piszac że jest to najlepszy kochanek w sród znaków
znak zodiaku to nie wszystko.wazny jest rowniez ascendent(nasz drugi znak),czasem silniejszy nawet.To wylicza sie z godziny urodzenia.Sprawdz to gdzies(sa takie kalendarze ,w ktorych mozna to sprawdzic).A poza tym,skorpion ,to najlepszy znak zodiaku!
jak to najlepszy? Zawsze kiedy mówię, że jestem skorpionem, ludzie się wykrzywiaja. ;p
A ja czytam charakterystykę naszego znaku i się z nią zgadzam.Jesteśmy wspaniałymi ludźmi-otwartymi,szczerymi z sercem na dłoni.Ale nie daj Boże by ktoś nam "zalazł za skórę ".Wtedy zmieniamy się o 180 stopni.Ja taka jestem.I nie wstydzę się,że jestem skorpionem.Jestem z tego dumna.
hmm... to tylko znak zodiaku tez jestem spod skorpiona i jestem poprostu soba nie mozna okreslic danego zachowania dla kazdego znaku zodiaku bo to nie prawda kazdy jest poprostu czlowiekiem... i nie kazdy jest taki sam a znak zodiaku to tylko astrologia miesiaca a nie cechy charakteru;] pozdro;]
Ja też jestem skorpionem i jestem z tego dumna,wszystko co pisza zgadza sie w 95 % ze mną.I wcale nie uważam sie za zlośliwa istote...jestem waleczna,pewna siebie czasem msciwa...pozdrawiam
Również jestem spod znaku skorpion ale to o niczym nie znaczy kazda osoba spod tego znaku jest ood siebie inna i tylko znak zodiaku nas łączy a to jest astrologia a my jestesmy zwykłymi ludzmi wychowującymi sie w róznych warunkach to co czytamy w gazetach na stronach internetowych czyli tzw. horoskopy bo o to tu chodzi to tak naprawde nie powinnismy w to wierzyc jak by tak kazdego czł. o znaku skorpion mial spotkac teraz wielki romans jak pisalo w horoksopie to :D nie mozliwe bo np ten skorpionmoze byc zonaty ten nie ten moze byc dzieckiem wiec naprawde nie ma w co wiezyc ale jezli chodzi o przypisywane cechy charakteru posiadające typowy skorpion to tak jak jest miliony cech charakterów tak nas skorpionów jest miliony np. jakąś cechą chociarz jedną co do przeczytanego twojego horoskopu musieli trafic i takze opisuje on ciebie :D
Te horoskopy, które czytamy tak naprawdę pasują do każdego, ale do żadnego czlowieka. Zależy od interpretacj ;)
od dłuższego czasu jestem ze skorpionem i w pełni zgadzam się z tym co o nich piszą. pomimo tego że jest dla mnie wszystkim to stwierdzam że to najbardziej mściwe i uparte i pamiętliwe istoty. W dodatku totalnie w siebie zapatrzone
na arogancję trzeba zasłuzyć. :P
Własnie wydaje mi się bardziej, że to mężczyźni są tymi statystycznymi złośliwcami a nie kobiety.