Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: skorpion (153 posty)
autor: Foxyfire
~johanna
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2008-08-09 16:38

Odp.: skorpion

Witam, pan jestes nietypowa i wyjatkowy ... ale moi znajomi - to typowe zlosliwce i w dodatku temperamentne, o innych zainteresowaniach i dziwie sie zawsze, ze skorpion ma byc jakims partnerem dla kozla lub dla byczka .... ? Mam wielu przyjaciol, ale bynajmniej nie SKORPIONY ! Pozdrawiam - Koza

odpowiedz
Sortuj według:
  • Foxyfire ***, 2008-08-05 10:54
    skorpion

Jestem skorpionem, ale nie wiedziałam, że w horoskopach uchodzą za takie.. "złośliwe" istoty.

Mój horoskop nigdy mi się nie sprawdził, jakikolwiek by nie był i gdziekolwiek bym go nie czytała.

nie jestem typowym skorpionem, bo wszystkie cechy z daleka odbiegają od stereotypu :P

zgłoś do moderacji
    • ~johanna, 2008-08-09 16:38

Witam, pan jestes nietypowa i wyjatkowy ... ale moi znajomi - to typowe zlosliwce i w dodatku temperamentne, o innych zainteresowaniach i dziwie sie zawsze, ze skorpion ma byc jakims partnerem dla kozla lub dla byczka .... ? Mam wielu przyjaciol, ale bynajmniej nie SKORPIONY ! Pozdrawiam - Koza

zgłoś do moderacji
      • Foxyfire ***, 2008-08-11 10:32

Przyznam, że jedyną typową cechą w tym całym zamieszaniu cech jest włąsnie mściwośc i złośliwość. Jestem szczera niczym Gregory House w stosunki do ludzi, więc nie ma co się tym do końca zrażać. Nie zawsze zodiak determinuje nacechowanie charakteru ;)

zgłoś do moderacji
      • ~czarnulka, 2008-10-23 23:47

johanna pamietaj ze skorpiony sa bardzo msciwe ale wtedy kiedy nacisnie im sie na odcisk :D

zgłoś do moderacji
    • ~martusienka, 2008-10-07 17:13

Ja sie urodziłam 22 listopada i przeważnie jestem skorpionem ale zdarza sie , że w niektórych horoskopach jestem już strzelcem :P i może dlatego jestem takim mieszańcem, bo mam coś ze skorpiona jaki i ze strzelca.

zgłoś do moderacji
      • ~magda, 2008-10-12 09:16

Ja tez sie tak urodziłam jak ty! tez mam z tym wiecznie problem czy jestem strzelec czy skorpion ,ale ja to robie tak ze czytam zawsze oby dwa i dopasowuje ktory akurat jest prawdopodobny do mnie!

zgłoś do moderacji
    • ~isabel, 2008-09-16 16:57

Jestem kobieta spod znaku byka i jako mloda osoba tez bylam zdania, ze moj horoskop opisowy nie pasuje do mnie-byla to kwestia dojrzalosci charakteru.Pewne cechy nabywamy z wiekiem.Dopiero gdy przekroczylam 30-tke,zaobserwowalam ze z roku na rok staje sie coraz silniejsza byczyca.Nie wiem ile masz lat,ale moze jestes bardzo mloda osoba.Kolejna rzecz jak musisz wziac pod uwage to, w ktorej dekadzie znaku urodzilas sie.,no i jeszcze wychowanie jakie wynioslas z domu,to co wpoili ci rodzice.

zgłoś do moderacji
    • henius300 , 2008-09-07 16:06

hej ja urodziłem sie 26-10 to jest pierwsza dekada znaku i co do mojego horoskopu to prawie wszystko sie zgadza musicie przyznać ze skorpiony są romantykami ja właśnie do nich sie zaliczam.... mam wady jak każdy inny ale nie ma drugiego takiego znaku !!! to prawda ze skorpiony są złośliwe ale wtedy gdy ktoś im nadepnie na odcisk to potrafią być okrutne... ale najlepsza ich zaleta jest dążenie do celu....

zgłoś do moderacji
    • Franco! , 2008-09-02 17:55

Jestem spod znaku skorpiona. Do horoskopu nie przywiązuje większej wagi. Każdy przecież jest niepowtarzalny.

zgłoś do moderacji
    • ~asdasd, 2008-09-03 21:34

Mo równierz

zgłoś do moderacji
    • agnes084 , 2008-09-03 10:13

Ja spędzam swoje życie od 8 lat ze skorpionem i... nie jest łatwo. Myślę, że cechy człowieka, jego zachowanie, przyzwyczajenia kształtują się od urodzenia, bywają skorpiony zawistne, wredne, złośliwe, uparte, ale równie dobrze każdy inny znak mógłby przypisać sobie te cechy. Jestem zodiakalną Panną i posiadam cechy które przypisywane są skorpionom...nie ma reguły, że skorpion taki, lew taki, a panna jeszcze gorsza. Horoskopy w pewnym sensie nas ogłupiają, dla tych którzy w nie wierzą wiele spraw nie może być załatwionych dziś bo horoskop mówi, że zakończą się niepowodzeniem, a za to np. w piątek murowany sukces. Można czytać te bzdury, nie mówię, że nie (też czytam) , ale stosowanie ich w życiu i postrzeganie ludzi przez pryzmat znaku zodiaku i cech mu przypisanych jest czymś głupim...

Pozdrawiam Skorpionice :)

zgłoś do moderacji
      • Foxyfire ***, 2008-09-03 10:29

Współczuję mojemu partnerowi bo w związku cięzko naprawdę jest wytrwać z kimś non stop złośliwym i nieopanowanym :)

Ale z drugiej strony to ma swój smaczek..

zgłoś do moderacji
    • ~bajan, 2008-08-31 12:43

no właśnie widać :-))) - a świstak siedzi i zawija...

zgłoś do moderacji
    • justyskroliq , 2008-08-27 00:00

sluchajcie mezczyzna z ktorym sie teraz spotykam jest wlasnie skorpionem z bardzo ciezkim charakterem co bylo juz widoczne na samym poczatku a na dodatek jest psychiatra...chcialabym sie dowiedziec od kogos postronnego jak go uwiesc i zatrzymac bo jest naprawde wspanialy.za wszystkie odp dziekuje:)

zgłoś do moderacji
    • ~Kat, 2008-08-27 13:17

Jestem skorpionicą i dobrze mi z tym:))częściowo zgadzam się z opisem naszego znaku a częściowo nie.Jestem narzeczoną wodnika i wg.wszystkich mądrych wróżek jesteśmy skazani na niepowodzenie a my jakoś nie mamy na to ochoty,dogadujemy sie,jesteśmy wierni i jest nam dobrze.pozdrawiam skorpiony:)))))

zgłoś do moderacji
    • ~ancik, 2008-08-27 13:17

Mam męża skorpiona. To bardzo trudny charakter. Wystarczy raz zaleźć mu za skórę, a zraniony będzie ci to wypominał wiele dni a może lat. Ale ogólnie wszystkie skorpiony jakie znam to osoby bardzo asertywne i potrafią być złośliwe.

zgłoś do moderacji
    • ~..ola, 2008-08-24 17:12

Jestem skorpionicą z 21 listopada i uwielbiam wszystkie skorpiony.To są ludzie z charakterem najczęściej z "pazurem" i to jest w nich ciekawe.Co z tego że pamiętliwe i mściwe.A czy inne znaki zodiaku nie mają łatek" np. bliźniak - dwulicowiec, panna -pedant,strzelec-pędziwiatr, lew- egocentryk.

skorpiony są najlepszymi przyjaciółmi,nigdy nie zawiodą.Sama ,mam najlepszą przyjaciółke skorpionke i nigdy nie zawiodłam się na niej,potrafi przyjechać w nocy jak trzeba, otrzeć łzy . Jak nie może pomóc to mówi o tym.Bardzo ją za to cenie.

Skorpion potrafi jak nikt wyczuć drugą osobe , jaka ona jest i jakie ma intencje i chyba tu jest problem że przed skorpionem niewiele się ukryje.:)

Życzę powodzenia innym skorpionką i pamiętajcie że jesteśmy elitą !.

Pozdrawiam

zgłoś do moderacji
      • ~Tomeczek, 2008-08-24 19:08

Ja tez z 21 listopada :D opis tego znku zodiaku opisuje w 100% moją osobe :)

zgłoś do moderacji
      • Foxyfire ***, 2008-08-25 09:57

Ja jestem z 20, jeden dzień różnicy ;)

Pazurek zawsze jestr wskazany, zwłaszcza u kobiet. Moja przyjaciółka to także nietypowy rak, ale czasem się spieramy. to dobrze mieć czasem, dwa różne spojrzenia na daną sprawę.

zgłoś do moderacji