|
~megi
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

podzielcie sie dziewczyny swoimi doswiadczeniami bo wlasnie spotykam sie z takim jednym i jestem ciekawa jakim jest kochankiem :)
nie wiem jak faceci ale kobiety nie mają temperamentu zbyt dużego!! Wolność i niezależność to domena wodnika!!:)
czytając to forum potwierdzacie moje przypuszczenia że wy kobiety macie konkretnie z banią może nie wszystkie ale większość. Zamiast siedzieć marudzić i zrzędzić, wjeście się lepiej za cos pożytecznego przynajmniej świat na tym zyska a w powietrzu czuć bedzie pozytywny nastrój, wyszczekane zarazy!!!!
Obaj z moich wodników, których miałam, też nie prowadzili się wzorowo. Umawianie się przez nich z laskami na seks to norma - nie mają ku temu żadnych oporów nawet jeśli są w stałym związku. Kilka minut przyjemności ze świeżym ciałkiem potrafią poświecić w imię związku. Muszę mieć zawsze jedną stałą "ukochaną" i kilka potencjalnych kochanek na boku, na wypadek gdyby z którąś nie wypaliło. A seks z nimi taki sobie - oralny do niczego a poza tym nuda nuda i jeszcze raz nuda.
Poza tym mam czterech znajomych wodników. Jako że jestem kobietą atrakcyjną i seksowną, każdy próbował mnie zaciągnąć do łóżka (mimo, że mają stałe kobiety). Jeden z nich nawet bardzo mi się podobał ale jak zobaczyłam, ze gra na dwa fronty i mówi kobiecie, że ja kocha a jak zostajemy sami podrywa mnie, to odrazu przeszła mi chęć na bliższą znajomość. Zapewne mną by się nacieszył i zamienił na nowy model gdy tylko z w łóżku powiałoby nudą ...
Takie są te wodniki
Wodnik w łóżku jest..nijaki, pozbawiony emocji i leniwy. Kiedy się kocha zachowuje się tak, jakby uprawiał lekką gimnastykę. Najbardziej by mu odpowiadało gdyby ktoś za niego odwalił całą robotę. Brak mu inwencji, temperamentu i czułości, która jest niezbędna podczas kochania się. Niestety w innych kwestiach wspólnego pożycia z nim jest podobnie. Jestem zodiakalnym lwem, pełnym temperamentu, ciekawości świata i radości z otaczającego świata więc podejście do wielu spraw wiecznie znudzonego i przeciętnego wodnika mnie mierzi. Wodnik tylko na początku jest intrygujący. Obiecuje kolorowe i pełne przygód życie ale w krótkim czasie okazuje się ono szare i przeciętne. Próba wyegzekwowania spędzania wspólnego czasu w sposób ciekawy, jak i próba rozmowy na trudne tematy spełza na niczym, bo on nie umie rozmawiać o trudnych sprawach. Dogadanie się i dojście do porozumienia jest syzyfową pracą. On jest i będzie nadal taki szary. Po jakimś i to wcale nie długim czasie bycia w związku z wodnikiem człowiek ma takie dziwne poczucie, że nie umie nawet go porzucić bez wyrzutów sumienia bo w gruncie rzeczy wodnik nic takiego strasznego przecież nie zrobił, bo ...nie zdradza, nie pije, nie bije, nie kłóci się. Reasumując...strata czasu. Tzw. pic na wodę, fotomontaż. Pozdrawiam:)
Majka dokladnie taki jest moj maz...dorzucilabym jeszcze pare rzeczy, bo zachowuje sie jak prostak i cham, a tego nie widzi. Mam na oku wspanialego koziorozca i jesli kiedys przyjdzie taki czas ze rozstane sie z mezem, to chce byc wlasnie z nim, mimo ze do tej pory łączy nas tylko przyjazn, a moze i nie tylko...
Wodnik jest leniwy, ale koziorozec tez zadna rewelacja - bardzo schematyczny. Owszem, pracowity i starający się, ale po dłuższym czasie nudny - ciągle tak samo jakby wyuczył się jednego scenariusza. Zero fantazji.
no mozesz miec racje, ale poki co lepszej opcji nie mam niestety.Wiec pozostaje mi albo nudny, prostacki wodnik, albo schematyczny koziorozec. Moze po drodze trafi sie co innego, ja w kazdym razie wodnika nie polecam, tak samo pewnie moj maz nie polecalby bliźniaczki, ale to tylko jego punkt widzenia.Pamietajcie, ze nasze dzialania sa powodowane zachowaniem partnerow.My kobiety to doskonale rozumiemy, bo nie sadze ze kazda miala w zyciu tylko super wyjatkowych kochankow.Zdarzaja sie tez kompletne masakry.A juz najgorsi sa ci, z przerosnietym ego.
Ja jestem z Wodnikiem juz od 10 lat z małymi przerwami. Są to ludzie bardzo egoistyczni myślący tylko o sobie i o nikim innym... Jestem z nim bo go mimo wszystko kocham (naiwna i głupia jestem). Są jeszcze chwile że jest nam dobrze w łóżku a czasami dopada nas rutyna. Jedno co mogę stwierdzić to to że wodniki bardzo szybko się nudzą swoim partnerem zawsze muszą mieć coś na boku...
Ten mój wodnik jakiś taki inny. Mało atrakcyjny, bez polotu..... fakt, napalony, ale czegoś mu brakuje. Najlepiej gdybym ja była tą aktywniejszą stroną. A mnie to poprostu nudzi.....
Maniunia zgadzam sie z Tobą.Mam meza wodnika i wlasnie jest jak piszesz, chce mu sie i chce zebym zawsze gdy on, tez byla chetna.Ale malo pomyslowy, nudny, w sumie pare pozycji to jego ekstremum perwersji.I zawsze mysli ze jest cudowny w tym co robi, bo...udawac trzeba kochane dziewczyny, jak tego nie robie to zaraz ma fochy, pretensje ze jestem zimna jak lod.Faktycznie chce bym byla aktywna ale mi sie nie chce...dlaczego?bo jest cholernie nudny!!!!malo atrakcyjny i nie stara sie wogole byc pociagajacy.Ale wymagania ma,,,oj ma..zrob mu laske i poskacz, bedzie w siodmym niebie, ale czy warto?
Owszem niezy, tylko ze my jestesmy wtedy jeszcze dziecmi w szkolach na lekcjach historii , a ten wodnik naucza nas, ze komunizm w kraju i ze jak sex to tylko na ekstazie, na kacu lub z nogami w misce z woda. Tyle zakuwania tej historii, ze moze lepiej rzeczywiscie poslubic wreszcie tego faceta WODNIKA ?
do szuwarka:nienawiścią to ty tutaj ziejesz,może przeczytaj co pisali inni mężczyźni na forum o wodniku i weź z nich przykład,bo swoimi wypowiedziami tylko zrażasz,poczytaj co pisały inne kobiety do ciebie,to może dobrze ci to zrobi na przyszłośc,
jak czyta się twoje wypowiedzi ,można wyczuć jaki jesteś albo że tobie właśnie się nie układa,nawet jakiś gość napisał ci podobnie.WIĘCEJ EMPATII i TOLERANCJI szuwarku
Heh moja droga, mnie się zawsze wszystko układa :) jestem mega optymista i chyba tym się różnimy;) Wiem, że wzbudzam zainteresowanie oraz reakcje wszędzie gdzie się pojawiam nawet na jakimś forum - to dla mnie rutyna wręcz - ale czy mam się o to obwiniać? To Ty mnie tutaj zauważyłaś i zaczynasz do mnie pisać a nie ja Ciebie wiec trafne wnioski wyciągnij sobie na podstawie tego sama, a jeśli nie potrafisz to wówczas korzystaj z rad innych:) ja akurat nie mam z tym problemu ponieważ traktuje je jako potencjalne (aczkolwiek nieobiektywne) źródło wiedzy i nic poza tym. Dziwią mnie zatem jakieś całkowicie niedorzeczne teksty na temat mojej osoby. Dziwią i równocześnie śmieszą niesłychanie, także możesz kontynuować:) a do tego stanowią one dla mnie informacje jak puste kobietki traktują wyróżniające sie jednostki występujące przeciwko ich nonsensownemu postrzeganiu świata i relacji między ludzkich w nim zawartych. Chociaż z drugiej strony to jeśli zauważasz jakieś negatywne emocje tam gdzie ich nie ma, to oznaczać może że podświadomie ich oczekujesz, i być może sama taka niestety jesteś...
Uwielbiam czytać tu fora o Wodnikach tyle się na nich dzieje, tyle ciekawych wymian zdań i różnych poglądów ... :)
jaki jest wodnik w lozku to odkrywca ciekawy wszystkiego co sprawia partnerce radosc mialam paru wodnikow i nie powiem nic negatywnego to ogier pelen zycia i wigoru, pomyslowy romantyczny taki arrrrrrrrrrrr
dlaczego tematy o wodnikach sa cenzurowane i blokowane?!?!
??? sa blokowane,poniewaz niejednej bylej wodnika wyrwie sie czasem niestety jakies siarczyste przeklenstwo,przypuszczam...
nuda, nuda , a inna pozycje niz ta "po bozemu" uznaje za szczyt perwersji, przy czym jego ulubiona, jak to z facetami bywa, jest "na jezdzca". W dodatku uznaje , ze jest cudowny w łózku ,a tylko partnerka jest nudna i nie docenia jego 5 minutowego wkładu w pożycie.Najgorsze, ze nie warto sie nawet przy nim rozkrecic, bo zostawi babke rozbudzona , a jesli nawet uzna, ze sie poswieci , to jego rece sa jak imadło, a pieszczoty przypominaja meki seksu z ogrem.Nie polecam!!!!bo gry wstepnej nie ma, no chyba ze jakies pol minuty, nwet sie kochana nie zorientujesz kiedy bedzie po wszystkim.
Tak sobie myslę, że wiele w tym wszystkim prawdy. Ale pamiętajcie, że charakter, temperament i chęć człowieka nie są zależne tylko i wyłącznie od znaku zodiaku. Facet, który kocha swoją kobietę zrobi wiele, żeby ją uszczęśliwić. Każdy z nasz jest wartościa samą w sobie, każdego trzeba doceniać, jeżeli ktoś to zrozumie to tylko jego wygrana. Nie każdy jednak nadaje sie do prawdziwego związku, niektórzy mają inną rolę do spełnienia. Nie potępiajcie ich. Pozdrawiam