|
~Dzidek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Zwiazalam sie z Baranem, jest cieply i nawet bym powiedziala, ze czasami ulega, ale i tak na wlasna potrzebe zmienia swoje zasady jak w kalejdoskopie np. ustalilismy, ze skoro studiujemy w innych miastach to nie chodzimy po imprezach, bawimy sie dopiero w weekendy jak mozemy pojsc razem na impreze, a on jak na zawolanie zmienil te zasade. Wiecie nie bardzo wiem jak mam sie ustosunkowac do tego zwiazku, troche to zawile...w koncu jak jestesmy razem to jest bajecznie. Prosze o szczere odpowiedzi oparte na doswiadczeniu.
Jestem z Barankiem prawie 4 lata,różnie bywało,ja Strzelec on Baranek,mamy podobne upodobania,podobnie widzimy świat...tak..potrafi kochac, byc przy rodzinie i zaskakiwac...jest cieply ,mily i wierny...jest odpowiedzialny,pracowity,zaradny..lubi byc dusza towarzystwa i sie dobrze bawic...nigdy nie jest nudno...czasami tylko pogoda przygnebia...oboje lubimy wiosne i lato..A teraz kiedy mam noge złamana ,nie pojechal do pracy..jest przy mnie i przy naszym synku...bardzo jestem mu wdzieczna za troske i pomoc..warto było przejsc tyle....aby przekonac sie ,ze nie jestem w tym sama,ze mam partnera,ktory mnie kocha...teraz kiedy to widze i czuje,jestem szczesliwa,ze go mam.Pozdrawiam.
Dokladnie! same negatywy! tu chyba tylko wypowiadaja sie drugie nie dopasowane polowy barankow. A przeciez caly sukces polega na zgodnym dopasowaniu. Ja spotkalam w zyciu wielu niedobrych mezczyzn i byly to rozne znaki: byki, skorpiony, lwywagi itp.itd.....kazdy ma jakas wade, kwestia w tym jakie ma ona dla nas znaczenie. Je jestem kilkanascie lat z baranem i jest cudownie, wspanialy ojciec, cudowny maz. rodzina jest dla niego na pierwszym miejscu, tak samo jak szczerosc. Moze moj baranek to wyjatek....ale jest wspanialy
Mam podobny problem od 9-ciu m-cy czekam na to magiczne słowo musisz sie zastanowic jeżeli się tak bardzo nie zaangazowałaś- ja mam cały czas nadzieję ze przełamie się
Nie zgadzam się z większością wpisów. Sama jestem indywidualistką i nie znoszę ograniczania wolności dlatego szanuję to u innych. Jestem z moim baranem juz 40 lat. Nigdy sie nie zawiodłam. Mamy troje dzieci i wszyscy bardzo sie kochamy. Zawsze słyszałam slowo kocham i dostawałam dowody uczucia, a zaczęło się to uczucie "od pierwszego wejrzenia". Co prawda ja dosyć długo się opierałam, ale zerwałam poprzedni związek z ryba i nieżałuję! Tylko ważna sprawa nie ustępować zbyt łatwo i zawsze być sobą. Barany lubią silne i niezależne kobiety, ale muszą być także czułe, ciepłe i seksi. Podobają mi sie wyłącznie barany! Waga
calkowicie sie z pania zgadzam.ja dopiero z moim baranem jestem 10 lat.ale polegac moge na nim zawsze,czuje sie kochana i piekna w jego oczach. a wlasnie jestem niesforna i niezalezna waga.ale ten baran to jednak silna indywidualnosc a psychiczna niezaleznosc i wolnosc ! to prawda.pozdrawiam pania pani wago!
Oczywiście, że warto! Barany są naprawdę cudowne, ale nie można ich ograniczać. Jeżeli się taki zakocha, to wbrew swojej naturze nie lata już za spodniczkami:) A z wyrażaniem uczuć faktycznie mają problem.
No i trzeba ciągle zapewniać i miłości i rzucić od czasu do czasu jakiś wyszukany komplement, bo żaden banał nie przejdzie:) Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Bardzo bardzo uważaj! Ja jestem po kilkunastu latach małżeństwa z już byłym Barankiem i uwierz mi: ODDYCHAM w końcu i poznałam co to spokój i równowaga! Przy nim takie stany umysłu po prostu nie istniały. Było miło ale jest zdecydowanie lepiej BEZ Baranka u boku.To facet na kochanka nie na partnera.
Joanna
Po 20 latach malzenstwa z baranem powiem tak,potrafi uwodzic kochac i zdradzac.Dba o rodzine w kazdym swoim etapie zycia.Swietnie sie maskuje,czym bardziej zazdrosny i zaborczy tym bardziej nie wporzadku.Trzeba na niego uwazac.Potrafi kochac i ciebie i inne.
Jestem z Baranem juz 3 lata i tak sobie mysle , ze to byl blad , caly czas ludzilam sie , ze on sie zmieni.Jest poprostu egoista, mysli tylko o sobie i swoich potrzebach.
Barany sa wspaniałe na początku,spedziłam 9 lat z baranem,pózniej zaczeły się zdrady i jeszcze raz zdrady,oszustwa i tylko mu w głowie dziewczyny,jednym słowem babiaz:)
Pan Baran to trudny do okiełznania mężczyzna. Chodzi swoimi ścieżkami ale mówi, że to nie tak . Jest apodyktyczny i uparty. Zawsze musi mieć rację no i jest hipokrytą. Trudny znak choć ma też zalety : jest dobrym organizatorem i lubi brylować w towarzystwie. Pozdrawiam
Pan baran;to egoistyczna swinia,mysli tylko o sobie,nie majacy serca dla innych kochajacych go osob.
barany sa wspaniale jesli sie wie jak sie z nimi obchodzic :-)
Probowalas Panu Baranowi rogi wyprostowac a on cie wydmuchal i wykichal sie na ciebie- i slusznie..
baran- przezylam 25 lat z tym durniem , pijak kłamca a przedewszystkim zyciowa niezdara liczyl tylko na mnie jeden wielki koszmar dzis ja sie powaznie lecze a on dalej wykorzystuje dzieci bo mu sie pracowac nie chce trauma nie mieszkamy razem mieszkam sama i boje sie wszystkich mezczyzn bo tak mi ich obrzydził . Zyłam tyle lat bo chciałam dobrze dla dzieci zeby mieli pełna rodzine jaka ja byłam głupia po co? zdrowie straciłam . A ten idiota dalej luzak . pozdrawiam wszystkich . wiki
ja jestem z panem baranem od 26 lat na poczatku byl czuly opiekunczy po prostu bajka i do tej pory jest dobrym facetem ale .....no wlasnie !baran to facet zasadniczy ,uparty ,nie lubi odmowy jego zdanie jest ostatnim to co on robi jest zawsze sluszne i racjonalne lubi zycie poukladane,uporzadkowane zaplanowane na najblizsza przyszlosc ma duze wymagania wobec siebie i innych no jednym slowem nie jest latwym partnerem do tego lubi towarzystwo i kocha dostatnie zycie nie wolno go puszczac samego nigdzie gdyz wtedy czuje sie rybka w wodzie jest cudowny gdy masz nad nim pelna kontrole.dodam jeszcze ze sama jestem zodiakalnym baranem ale z innej dekady mc.to juz jest totalna kleska ale nauczylam sie z nim zyc -powodzenia
Bo pan Baran myśli tylko o sobie i o tym jak wyrwać kolejną laskę!!! Ja się właśnie dowiedziałam, że nasza znajomość to nie było nic poważnego - ot tak na parę szybkich numerków!!! Wzbudził we mnie zaufanie a potem zranił jak nikt dotąd!!! Czuję się jak szmata!!!