Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Jaki jest WODNIK w łóżku?? (373 posty)
autor: ~maja
~wiedźma
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2010-04-02 13:28

Odp.: Jaki jest WODNIK w łóżku??

Dla małowymagających i potrzebujących wiele sexu kobiet kochanek wodnik bedzie zbyt pobudliwy i temperamenty.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~maja, 2009-02-23 16:34
    Jaki jest WODNIK w łóżku??

podzielcie sie dziewczyny swoimi doswiadczeniami bo wlasnie spotykam sie z takim jednym i jestem ciekawa jakim jest kochankiem :)

zgłoś do moderacji
    • ~wiedźma, 2010-04-02 13:28

Dla małowymagających i potrzebujących wiele sexu kobiet kochanek wodnik bedzie zbyt pobudliwy i temperamenty.

zgłoś do moderacji
    • ~Agata, 2010-03-30 18:38

Beznadziejny..............egoista i wielki filozof mocny w buzi...........................

zgłoś do moderacji
    • ~nika, 2010-03-30 00:14

Witam! :) Ucichło forum o wodniku w łóżku. Wodnik mi tu nawrzucał jakiś czas temu , że jadem zionę i zarażam.Hihihihi:).

Prawdę napisałam i chyba zabolała, ale chciałam zauważyc , że negatywne przeżycia to nie tylko ja miałam-wystarczy przeczytac stronki wcześniej. Nie powiem, miło też było i iskrzyło że hej ;) z tym , że dla mnie 3 to juz tłok i dlatego wyszło jak wyszło. Jest cicho . Nie nęka mnie jak np. były Beatrixx . Ja mogę pożyć i mogę pobyć szczęśliwa.Jak to w życiu.:) Pozdrawiam

P.S potwierdzam-leczenie nie jest mi potrzebne.Trzeba pamiętać, że kobieta wodnik i mężczyzna wodnik to jednak 2 odrębności chociaż bardzo do siebie podobne. Wiemy o sobie więcej niż się niektórym wydaje. Prawda wodniku?;-), mój były też mówił , że znam go na wylot.

zgłoś do moderacji
    • ~Ergaya, 2010-02-10 04:21

Zgadzam sie ze przesadzacie, tez jestem z Wodnikiem i jest wspaniałym kochankiem !. Choc jest młodszy ode mnie, nauczył mnie wiele rzeczy w łóżku. Nigdy mnie nie obraził, nie upokorzył a tylko zawsze wspierał i pomagał. Choc to prawda, ze ma wiele zajęc poza mną. Jest czuły.. no chyba ze mam po prostu lepszy model.

zgłoś do moderacji
    • ~koziorozka 1971, 2010-02-03 21:08

CUDOWNY - CUDOWNY !

zgłoś do moderacji
    • ~heterozja, 2009-06-01 09:04

~Wykorzystana, nie daj sie. Nie pozwol, zeby przez jakiegos dziada Twoje zycie stracilo sens. To on kiedys obudzi sie w rozpaczy i bedzie po stokroc zalowal, ze stracil taka wartosciowa osobe, jaka Ty jestes. Wiem, ze jest ciezko, sama wstaje rano i chce mi sie wyc, ale trzeba sobie z tym poradzic. Innego wyjscia nie ma. Kiedys usiadziesz i bedziesz sie z tego smiac - gwarantuje :) a na razie nie siedz sama w domu, rob cos, rozwijaj swoje pasje, w koncu jestes wolna - nikt nie siedzi ci na glowie, nie marudzi (wodniki wyjatkowo lubia), mozesz caly dzien chodzic w pizamie i niczym sie nie przejmowac. I pamietaj: 'Nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo' :). Pozdrawiam serdecznie, gdybys chciala pogadac, podaje maila, zawsze chetnie wyslucham :)

shaniaa@wp.pl

zgłoś do moderacji
      • kalinagryz , 2009-10-02 01:24

WODNIK... BYLAM Z WODNIKIEM PRZED CZTEREMA LATY. GDY BYL PRZY MNIE, BYL NAJSLODSZYM FACETEM POD SLONCEM. GDY NIE BYLISMY W KTORYCHS GODZINACH RAZEM, SLAL SMS-Y, O STRASZNEJ WRECZ TRESCI, WYZWISKA W SMS-ACH WYPISYWAL, JAKBY TO BYL DLA NIEGO CHLEB POWSZEDNI. A GDY ZNOWU SIE SPOTYKALISMY, PRZEPRASZAL, OBIECYWAL ZE SIE JUZ WIECEJ TEGO NIE ZROBI, ITD, ITP... CZTERY LATA MINELY OD NASZEGO ROZSTANIA. SZUKAL MNIE, AZ W KONCU MNIE ZNALAZL. BLAGAL BYM DO NIEGO WROCILA, BO MNIE KOCHA PONAD ZYCIE, BO NIE MOZE ZYC BEZE MNIE, BO ZYCIE BEZE MNIE NIE MA SENSU, BO JESTEM MILOSCIA JEGO ZYCIA... ITD, ITP... DALAM MU DRUGA SZANSE. BYL ZE MNA, I ZNOWU BYL NAJSLODSZYM FACETEM POD SLONCEM, WCIAZ POWTARZAL JAK TO MNIE KOCHA I ZE ZYC BEZE MNIE NIE MOZE, I ZE WEZMIEMY SLUB, I ZE BEDZIEMY MIELI DZIECI, I GDZIE TO BEDZIEMY MIESZKAC, JAK TO BEDZIEMY SIE KOCHAC... ITD. ITP... WYSZEDL ODE MNIE, PO CZYM NA KOMORKE PRZYSZEDL SMS, W KTORYM WYZYWAL MNIE, TWIERDZAC, ZE GO NIE KOCHALAM I NIE KOCHAM, I ZE TO JUZ KONIEC, I ZE JAKIS KOLEGA POWIEDZIAL MU, ZE SYPIAM ZE WSZYSTKIMI FACETAMI W MIESCIE, I ZE SKORO GO ZDRADZAM TO ZNACZY, ZE GO NIE KOCHAM, I ZE TO ON SZCZERZE MNIE KOCHA PONAD ZYCIE, I ZE ZYC BEZE MNIE NIE MOZE...ITD...ITP... W LOZKU? W LOZKU, GDY TYLKO LEZELISMY I ROZMAWIALISMY SOBIE, W SLOWACH BYL NAJLEPRZYM KOCHANKIEM NA CALYM SWIECIE, CO TO ON NIE POTRAFI, I CZEGO TO ON MI NIE ZROBI... ALE GDY BYLISMY WRESZCIE W LOZKU, WYMIGIWAL SIE OD WSZYSTKIEGO, TWIERDZAC, ZE JUTRO ZROBI TO CO MOWIL, A DZIS TYLKO TAK SIE BEDZIEMY KOCHAC, BO DZIS JUZ JEST ZMECZONY... TAK WIEC TWIERDZE, ZE POMIMO LAT KTORE MINELY, KOCHAM GO JAK CHOLERA. ALE WYZWISK NIE POTRAFIE ZNIESC... DLATEGO BEDE MUSIALA NAUCZYC SIE ZYC BEZ MOJEJ WIELKIEJ MILOSCI... DLATEGO TEZ SERCE BOLI JAK DIABLI... PLACZE, I PLACZE, A BOLU NIE UBYWA. PRAGNE BYSMY BYLI RAZEM, ALE PRAGNE BYC Z NIM, Z TYM DOBRYM I MILYM FACETEM, Z TYM , KTORY MNIE KOCHA I SZANUJE, A NIE Z TYM , KTORY WCIAZ SLE MI SMS-Y Z WYZWISKAMI... GDYBY ISTNIALA TERAPIA, KTORA POZWOLILA BY MU NA USUNIECIE TEGO ZLEGO NAWYKU WYZYWANIA WSZYSTKICH KTORYCH ON KOCHA, TO BYLABYM NAJSZCZESLIWSZA KOBIETA POD SLONCEM. KONIEC. P.S.KOCHAM GO!!!

zgłoś do moderacji
      • kalinagryz , 2009-10-02 01:34

ZGADZAM SIE W 100 PROCENTACH. MOJ WODNIK NAWET DO GROZB SIE POSUNIE, DLATEGO, ZE W JEGO GLOWIE UBZDORAL SOBIE JAKAS HISTORYJKE... NIE MAM NA TYLE NERWOW BY TO WSZYSTKO ZNOSIC.

zgłoś do moderacji
        • ~wodniczek, 2010-01-17 16:26

nika Ty to idz sie leczyc bo ta nienawiscia do wodnikow tylko innych pozarazasz ,juz niedlugo bedzeisz majaczyc i wypowiadac co drugie slowo ten przeklety wodnik:-)dla Ciebie juz ratunku nie ma tylko gumowe sciany :-))

zgłoś do moderacji
          • ~nika, 2010-01-17 19:23

Wodniku! Do czego Ty wracasz? Do wykopalisk?Jestem szczęśliwa ,a to o czym pisałam to jakas zamierzchła przeszłość.I nie posyłaj mnie na leczenie.Nie jest mi potrzebne.

zgłoś do moderacji
    • ****aseret^^^^ *, 2010-01-04 10:15

nijaki ! natomiast zycie to len a chwalił się jaka z niego zaradna złota rączka,jestesmy od 3 lat ,on ma 64 lata ja 60 lat ,jest nerwus jak cos powiem lub zrobie nie po jego mysli krzyczy okropnie awantura na 3 godz , dobrze ze slubu nie bralismy był zamówiony niechciał podpisac .. intercyzy ,,,

zgłoś do moderacji
    • ~Waselisa, 2009-11-24 22:28

Zajebistym,wypróbuj go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zgłoś do moderacji
    • ~Ania23, 2009-11-26 14:43

Jest fatalnym partnerem!!!

zgłoś do moderacji
    • kelly851 , 2009-02-25 21:30

nie kieruj sie tym spod jakiego znaku jest Twoj partner. ja mam meza spod tego znaku.powiem Ci, ze jest w lozku wspanialy.dba, zeby bylo mi dobrze, jest czuly , delikatny i spontaniczny:)to jakim facet jest kochankiem zalezy takze od kobiety! zeby bylo Wam dobrze w lozku, musicie razem sie starac!

zgłoś do moderacji
      • ~princessa, 2009-07-07 21:39

ja jestem z wodnikiem od 2 miesiecy - wiem , ze to malo i powiecie mi pewnie, ze z poczatku jest zawsze sielanka :) , lecz w lozku jest cudowny..mhm..wysttarczy powiedzie mu czego sie pragnie i za pare godzin to spelnia....:) Stosje sie do wszystkich instrucji i ma jeszcze wiele swojej fantazji. Nurtuje mnie u niego tylko jedna rzecz.....a mianowicie to, dlaczego on sie tak szybko zamyka w sobie...?Czy jest to spowodowane jego wrodzona niemialoscia...? Na dodatek caly czas sie mnie pyta dlaczego z nim jestem , skoro moglabym miec kazdego.....on chyba ma jakies kompleksy..:(

P.S. Jestem strzelcem - czy ktos wie czy to doby uklad ?

zgłoś do moderacji
        • ~Rosa, 2009-08-13 19:56

Ja tez jestem strzelcem i od 2 miesiecy spotykam się z wodnikiem. Wczesniej znalam malo wodników, nic o nich nie wiem. Mnie nurtuje tylko jedno, wydaje mi się ,że mój wodnik jest skąpiradłem, nie zaprasza mnie do restauracji, nic mi do tej pory nie kupił. Chce tylko się kochać u niego w domu.

zgłoś do moderacji
          • ~Aśka, 2009-08-13 21:44

Do Rosy~~~~ hm...a jak ma na imię Twój wodnik kochana ?

zgłoś do moderacji
          • ~Kochana, 2009-11-25 15:32

Cześć Rosa, również jestem strzelcem , który spotykał się przez dwa miesiące z Wodnikiem. Sprawa od ubiegłego weekendu jest już nieaktualna, a to właśnie w związku z tym, że miałam przed sobą właśnie taką samą perspektywę o której Ty piszesz. Również zero wyjść, tylko cały czas propozycje "spotkań" w domu. Oczywiście twierdził,że tylko ja i żadna inna, że tylko mnie kocha. Miejscowość jest na tyle mała, że łatwo możnaby to było zweryfikować, a jednak.. na szczęście moja intuicja jak zwykle mnie ostrzegła i to jeszcze na samym początku, jeszcze gdy były rozmowy ( tylko rozmowy) o wspólnej kolacji w restauracji....Teraz czekam na to która była tą drugą :) Sprawa jeszcze do zweryfikowania. Na szczęście nie weszłam w to - nazwijmy "to" związkiem- nawet do pięt, więc mnie nie zranił. Jedyne co to się uśmiałam :) Mam nadzieję, że Ty również pobawiłaś się dobrze i dałaś sobie spokój z tym typem?

zgłoś do moderacji