Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Co myslicie o Panu Baranie? (188 postów)
autor: ~Mała
~Gosiaczek
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-10-02 20:37

Odp.: Co myslicie o Panu Baranie?

poznalam baranka przez internet,bardzo mily czlowiek,po jakims czasie wyznal mi milosc ze mnie kocha,nasza znajomosc internetowa trwa 4 lata i przez ten czas ani razu nie spotkalismy sie,tylko ze dziewczyny baranki maja to do siebie ze zapominaja o nas,nie dzwonia,nie odbieraja telefonow,milkna zeby po jakims dluzszym czasie znowu sie odezwac,nie rozumiem tych barankow,czy ktoras z was tak miala?po co wogole mowia ze kochaja jak za chwile zapominaja-trudno ich zrozumiec.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Mała, 2008-11-02 21:28
    Co myslicie o Panu Baranie?

Zwiazalam sie z Baranem, jest cieply i nawet bym powiedziala, ze czasami ulega, ale i tak na wlasna potrzebe zmienia swoje zasady jak w kalejdoskopie np. ustalilismy, ze skoro studiujemy w innych miastach to nie chodzimy po imprezach, bawimy sie dopiero w weekendy jak mozemy pojsc razem na impreze, a on jak na zawolanie zmienil te zasade. Wiecie nie bardzo wiem jak mam sie ustosunkowac do tego zwiazku, troche to zawile...w koncu jak jestesmy razem to jest bajecznie. Prosze o szczere odpowiedzi oparte na doswiadczeniu.

zgłoś do moderacji
      • ~Gosiaczek, 2009-10-02 20:37

poznalam baranka przez internet,bardzo mily czlowiek,po jakims czasie wyznal mi milosc ze mnie kocha,nasza znajomosc internetowa trwa 4 lata i przez ten czas ani razu nie spotkalismy sie,tylko ze dziewczyny baranki maja to do siebie ze zapominaja o nas,nie dzwonia,nie odbieraja telefonow,milkna zeby po jakims dluzszym czasie znowu sie odezwac,nie rozumiem tych barankow,czy ktoras z was tak miala?po co wogole mowia ze kochaja jak za chwile zapominaja-trudno ich zrozumiec.

zgłoś do moderacji
    • ~justynka_2000, 2008-12-12 12:57

Pan Baran to najbardziej samolubny facet jakiego mozesz spotkac. Mysli tylko o sobie.

zgłoś do moderacji
      • ~xy, 2009-09-04 18:54

To absolutnie wyrachowany egoista,manipulant,pasożytujący na emocjach i uczuciach,bezwględny ,wykorzysta maksymalnie i odejdzie znajdując sobie wygodny prestekt,przestrzegam wszystkich,strata czasu,odwartościuje Cię doszczętnie,leczy z premedytacją swoje kompleksy zakomplesiając otoczenie, choleryk,prywitywny i powierzchowny,barka wyższych uczuć ,ignorant,

nic nie jest ważne poza nim i jego dobrym samopoczuciem,

Jedna wielka prawie ośmioletnia trauma,do tego nałogowiec,jeden Baran -panienki,inny-alkohol.

WYciśnie na maxa a potem powie ,że zaczyna nowy etap w życiu i przeszłość nie jest ważna.Tchórz,który nie podejmuje odpowiedzialności za to co robi. Banalna ,prymitywna osobowość ,miałki człowiek,zero instynktów ludzkich . Szkoda czasu , i tak znajdzie nową ,młodszą ofiarę.jedną ,drugą ,kolejną

zgłoś do moderacji
    • ~Karolka :) Skorpion, 2009-03-21 17:12

Kilka lat temu byłam związana z baranem , zaczęło się bajecznie , a skończyło fatalnie , do dziś go nienawidzę :) i nie mogę na niego patrzeć!

Minęło kilka lat a ja znowu zakochana w innym Baranie , co z tego wyjdzie nie wiem , ale zaryzykuje , bo wiem że czeka mnie fajny sex . A w horoskopy do końca nie można wierzyć !

zgłoś do moderacji
      • ~Indywiduum, 2009-03-29 10:22

Hmm.. rzeczywiście barany to niesamowici egoisci, popieraja zasady ktore im przynosza zysk, neguja te ktore go nie przynosza. Z moim jestem juz dwa lata i przyznam szczerze, ze na poczatku nie bylo mi latwo, czulam sie taka zdominowana, ale dzieki niemu z biegiem czasu nauczylam sie walczyc o swoje i stac uparcie przy swoim zdaniu, nauczylam sie tez dzieki jego wadom wyrazac bezposrednio to co o nim mysle i traktowac przelotnie jego szczere uwagi, przykre zreszta, na moj temat. Ze niby jestem slaba itp. To jest facet ktory potrafi odebrac kobiecie sile i wiare w siebie, ale na szczescie mnie ten okres bezradnosci przeszedl:) teraz czuje sie silniejsza, bo dzieki trudnym sytuacjom ktore stworzyl, mogla sie zahartowac i wzmocnic, czego kazdej zycze. A on dczuwa teraz efekt swoich zabiegów, bo jak nikt potrafie nim potrzasnac i przywrocic do pionu, Jednym slowem wychowal sobie niechcacy kobiete silniejsza od siebie. Jestem mu wdzieczna za krytyke, bo moglam nabrac przekonania do wlasnych racji, i za milosc ktora mi daje. Bo daje jej na prawde duzo. Ma wady, z ktorymi trzeba dawac sobie rade, ale jak zauwazy ze ma silna kobiete u boku to z pewnoscia spusci z tonu i zacznie sie inaczej odnosic.... wiec stawiajcie granice bez zastanowienia!Raz sie wkurzylam i krzyknelam na niego "co ty sobie kurwa wyobrazasz?!" tekst w jego stylu, a jak zamilkl to az mie duma rozpierała, bo nigdy sie tak ostro nie stawialam a wyszlo ze trzebabylo zrobic to duzo wczesniej. Barany kochaja, a sex z nimi jest nieziemski, polecam jako partnerow i kochankow dla kobiet o silnym charakterze, bo oni latwego z pewnoscia nie maja i czesto wyprowadzaja z rownowagi, ale to tez jest do zrobienia. Oto moja rada: dawac milosci tyle ile oni daja, nie dawac do siebie zle mowic, uzywac tego samego jezyka i nie martwic sie uwagami ktore za chwile zapomninaja i juz za sekunde mysla o Tobi ejak o najwspanialszej kobiecie swiata. My najczesciej wtedy jestesmy smiertelnie obrazone za teksty ale warto zapominac o nich tak szybko jak oni to robia.

zgłoś do moderacji
        • ~Ona, 2009-05-23 02:45

indywiduum, prawdziwy opis tych łajdakow spod barana, wszystko przeszłam.

zgłoś do moderacji
        • ~Anna, 2009-07-31 13:37

Jest w tym bardzo wiele racji,ja też jestem z Baranem,choleryk totalny.Z początku otworzyłam oczy szeroko i byłam zdumiona,często słyszałam niemiłe uwagi,przykre słowa,ale otrząsnęłam pióra i zaczęłam kontrę.Warto było,zauważyłam j,jak wiele się zmieniło,ja się też zmieniłam,uległość i tolerancja są największym błędem,które zniszczą to co wartościowe.Każdy z nas ma dużo dobra w sobie,wiele słabych i złych stron.Chwile gorsze ,lepsze.Wszystko jest jakąś nauką,doświadczeniem.Wiem ,że w życiu nie ma przypadków,tak samo,jak ten mój Baran,dzięki któremu ja sama wiele zmieniłam.

zgłoś do moderacji
    • ~sue, 2009-07-10 14:06
      Jak go odzyskać?

Ja troche z innej beczki - mam pytanie jak odzyskać Barana? Bylismy razem 2 lata, rozstalismy sie z mojej winy a teraz on nie chce mnie znać..... zawiodłam jego zaufanie, lojalność, wierność. Ale wciąż go kocham i wiem że to jest Ten. Nie potrafie sprawić by do mnie wrócił.

zgłoś do moderacji
      • ~Indywiduum, 2009-07-20 20:21
        Odp.: Jak go odzyskać?

Co się stało? zdradziłaś go? Nie chce Cię dobijać, ale barany są uparte. Trudno będzie mu znowu zaufać, dać szanse. W końcu to Ty zawiodłaś, a on chce mieć u boku kobietę niezawodną. Daj mu czasu, choć nie wiem ile już czasu minęło. Musisz używać sensownych argumentów i na tyle mocnych żeby to przyjął do świadomości. Jeżeli stracił do Ciebie szacunek, a pewnie tak się stało w przypadku zdrady, musisz się pogodzić z jego odejściem i nie nadskakiwać mu zanadto, żeby nie stracił do reszty jakiegoś szacunku.

zgłoś do moderacji
    • ~Sandra, 2009-04-05 08:09

Ja jestem żoną Barana od 27 lat i mogę w 100% na nim polegać. Jest trochę wybuchowy, ale wierny i poszedł by za mną na koniec świata. Na pewno nie wybaczy zdrady.

zgłoś do moderacji
    • ~Moni@ - zakochana w Baranie, 2008-11-03 16:54

Dziewczyny ale doła łapię przez was!!! Właśnie zakochałam się w cudownym Baranie a tu takie rzeczy czytam ;-( Faktycznie Baranek potrafi zdobyć kobietę, rozkochać ją w sobie... Wie co i kiedy powiedzieć, jak spojrzeć, jak dotknąć, jak pocałować. Tylko zastanawiam się teraz, czy warto pakować się emocjonalnie w związek z kimś, kto nie zna słowa "kocham"??? A może od tej reguły są wyjątki??? Mam nadzieję, że mój Baranek okaże sie tym nietypowym ;-) Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny słodziutkich Baranków :-*

zgłoś do moderacji
      • ~szczęśliwa, 2008-11-03 22:53

Baran zna słowo"kocham" i umie je powiedzieć i jeszcze parę innych:uwielbiam,szaleję za tobą,jesteś jdyna.. jest tylko jeden warunek musi kochać i być kochanym.Nie wiem jak,ale on to czuje i wie czy naprawdę kochasz.Ale jeżeli Baran kocha to tak,że.....nawet w najśmielszych marzeniach nie śniłaś o takiej miłości.Zawsze myślałam,że taka miłość istnieje tylko w książkach,albo na filmach..a teraz od paru lat doświadczam jej na codzień i z każdym rokiem rozkwita coraz bardziej,a mój Baran ciągle mnie zaskakuje.. ;)

zgłoś do moderacji
        • ~Moni@ - zakochana w baranie, 2008-11-04 11:23

Z tego wynika, że Barana trzeba w sobie rozkochać a kiedy już powie to magiczne słowo, to można być pewną, że mówi szczerze. Mój Baranek jest narazie bardzo niepewny swoich uczuć, tym bardziej docenię jego wyznanie. Narazie powiedział, że nie ma na świecie drugiej takiej jak ja i że mam o tym pamiętać ;-) Ujmuje mnie jego szczerość. A może ktos wie, czy jako Bliźniaczka, mam szansę stworzyć z Barankiem udany związek???

zgłoś do moderacji
          • ~zebra, 2008-11-15 13:17

Ja tez jestem zwiazana z Barankiem i jestem narazie bardzo zadowolona.Uwazam, ze Blizniak i baran bardzo do siebie pasuja, bo oba znaki sa zywiolowe, inteligentne, blyskotliwe.Trzeba uwazac na barana, bo jest bardzo niezaleznym czlowiekiem i nie lubi zaborczych kobiet.Najgorsze polaczenie to blizniak i rak, hehe.pozdrawiam

zgłoś do moderacji
          • ~karina, 2009-01-03 20:38

Baran to choleryk ale jest uczciwy i dba o rodzinę jeżeli pokocha to jest troskliwy i bardzo szczery ale wystarczy że coś nie po jego myśli to z domu ucieka i wpada w pierwsze lepsze kobiece ramiona i zdradza mało tego ma tupet i Ci to powie uważając że lepiej jak się od Niego o tym dowiesz niż od znajomych żyję już z Baranem 15 lat różnie bywało ale wiem że zawsze mogę na Nim polegać

zgłoś do moderacji
          • ~niktosia, 2009-01-03 21:19

Hmm powiem tak ,mnie wlasnie zdradził niewinny przemiły baranek i sprawił i sprawia nadal mi wiele bólu i cierpienia((((, swoim lekkim podejsciem do seksu i uczuć zdradził a o to co zrobił oskarzył mnie, że niby moja wina...a widzisz w okolicy pojawiła się ta bardzo przemiła przesympatyczna i spokojna heheh panienka która biegiem wlazla mu do lozka...nie odmówił...jakie wnioski dla mnie-Baranki są miłe szczere az do bólu ale niezbyt wierne i jak nadarzy się jakaś inna "( notabene nie cierpię tego okreslenia)"sympatyczna i przemiła"inna kobieta nie bedzie się wahał by iść na całość, winą i tak obarczy Ciebie...też jestem bliźniakiem niestety, musisz się Mała zastanowić czy on jest szczery całkowicie i czy mu inne nie w głowie i pamiętaj masz isc na całość bo Barany to lubią, a zasady?? hmm sami je ustalają i sami je łamią((( a zapominają o porzuconej bardzo szybko((((

Powodzenia i miej sięna baczności)) POzdrawiam serdecznie

zgłoś do moderacji
            • ~Amor, 2009-01-08 14:50

Mam podobne zdanie na temat baranów - zdradzał mnie ,okłamywał, przez rok udało mu się mieszkać ze mną w weekend a z kochanką w pozostale dni. Winę zwala na mnie!

zgłoś do moderacji
          • ~Barni42, 2009-01-06 13:20

Myślę, że tak. Będzie to wymagać trochę poświęcenia z Twojej strony. Baran to niełatwy partner. Bardzo wymagalny. Ale jak już pokocha, to na całe życie. Lubi kobiety czułe, wrażliwe, delikatne. To jest jak balsam na jego ognistą duszę i ogranicza jego szaleńczy pęd przed siebie.

20-letnie doświadczenie z Bliźniaczką mówi za siebie, choć czasami bywało trudno.

Życzę szczęścia bo jesteś na dobrej drodze!

zgłoś do moderacji