Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: skorpion (153 posty)
autor: Foxyfire
~marko300
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2008-09-07 22:59

Odp.: skorpion

no własnie zalezy w czym pozdrawiam

odpowiedz
Sortuj według:
  • Foxyfire ***, 2008-08-05 10:54
    skorpion

Jestem skorpionem, ale nie wiedziałam, że w horoskopach uchodzą za takie.. "złośliwe" istoty.

Mój horoskop nigdy mi się nie sprawdził, jakikolwiek by nie był i gdziekolwiek bym go nie czytała.

nie jestem typowym skorpionem, bo wszystkie cechy z daleka odbiegają od stereotypu :P

zgłoś do moderacji
          • anakonda11111 , 2008-09-12 23:24

nie wiem, ale ja jestem skorpionem z 4... i jestem złośliwa, ale nie jestem mściwa ;) z tym ustatkowaniem... cóż, może to okazać się prawdą.

zgłoś do moderacji
            • ~taka-niesamowita, 2008-11-23 16:18

nie zgodze sie z tobą. jestem Skorpionem a moimi największymi zaletami są intuicja i PODEJRZLIWOŚĆ. dzięki m.in. tym cechom doskonale rozpoznaje kto jest z jakiego zodiaku. bo ludzie z jakiegoś znaku zodiaku mają co najmniej kilka charakterystycznych cech i jest to takie zestawienie, ze prawie nigdy nie mam wątpliwości z jakim zodiaczkiem mam do czynienia

zgłoś do moderacji
              • ~Baba Jaga, 2008-12-03 22:37
                Odp.: Skorpion contra Baran ...

Co za fatum !

Mój ojciec - Skorpion .

Mój brat - Skorpion !

Mój mąż - Skorpion !!

Mój zięć - Skorpion !!!

Jeśli kiedyś będzie wnuk ? Ludzie !!!! Oby nie Skorpion !

Jestem Baranem ...sorry - byłam Baranem . Skorpiony zagryzły !!!

zgłoś do moderacji
            • ~taka-niesamowita, 2008-11-23 16:19

nie zgodze sie z tobą. jestem Skorpionem a moimi największymi zaletami są intuicja i PODEJRZLIWOŚĆ. dzięki m.in. tym cechom doskonale rozpoznaje kto jest z jakiego zodiaku. bo ludzie z jakiegoś znaku zodiaku mają co najmniej kilka charakterystycznych cech i jest to takie zestawienie, ze prawie nigdy nie mam wątpliwości z jakim zodiaczkiem mam do czynienia

zgłoś do moderacji
          • ~Black and white, 2008-10-24 00:15

~`rozyczka to fakt jestesmy zlosliwe ale na msciwosc zawsze znajdzie sie czas i okazja bynajmniej ja tak do tego podchodze heh Co do ustatkowania masz racje bo dopoki nie mozemy trafic na tego wlasciwego nie ma mowy o czyms powaznym po prostu nic na sile eh

Wiec moze zaczne tak ; skorpiony sa impulsywne az wrecz wybuchowe ale nie od tak sobie po prostu ktos musi nas wytracic z rownowagi i to ostro wtedy biada temu ktory sie odwazyl hehe napewno mamy cos z upartosci i zlosliwosci hehe no ale byc zlosliwym dla kogos kto na to zasluguje a droczyc sie zlosiwie skims to tylko takie delikatne rozkrecenie atmosfery heh potrafimy byc wredni do bolu nie baczac czy ta osoba ktora nam zawinila zaluje czy tez nie a ze skorpiony sa waleczne i sprawiedliwe walcza o to w zaleznosci o jaka sytuacje chodzi.

Teraz troche pozytywow :) A wiec potrafimy byc czule,kochane i opiekuncze.Lubimy sprawiac przyjemnosc innym ale wtedy kiedy sa tego warci.Dla nas liczy <pomijajac sex> dom,wiernosc,szacuenk,posiwecenie,wspieranie sie,a przede wszystkim milosc bo bez tego magicznego slowa kocham cie nie jestesmy wstanie stworzyc dom i sie ustatkowac i tutaj akurat dla ciebie ROZYCZKO wyjasnienie.Jestesmy bardzo energiczni lubimy duzo imprezowac,wypady ze znajomymi itd i tylko milosc moze zmienic nasze zycie do gory nogami wtedy stac nas bedzie sie ustatkowac .

Jestesmy oddani i wyrozumiali ale do pewnego momentu,mozna na nas liczyc jezeli osoba nie zacznie nagminnie wykorzystywac tego,potrafimy poczuc sie w czyjesc sytuacji a potem wesprzec lub doradzic

Duzo jest pisania na tema skorpionow jego cech charakteru,zycia .. bo przeciez kazdy skorpion moze sie roznic od siebie ale czytajac te horoskopy nie mozna brac sobie wszystko do serca i jedna miara kazda osobe mierzyc i tutaj sie zatrzymam po to aby.... POZNAJ KOGOS NAJPIERW ZANIM JAKIE KOLWIEK WYRAZISZ ZDANIE O NIM .. Ja tak podchodze do zycia nie wazne jaki znak zodiaku ale umiejetnosc jest taka iz zanim co koliwek powiesz sprawdz to,przekonaj sie A PRZEDZE WSZYSTKIM POZNAJ ...

Oj troszke sie rozpisałam mam nadzieje ze wyciagniecie z tego dobre argumenty i zmienicie podejscie do kazdego czlowieka bez wzgledu na znak zodiaku eh

Pozdrawiam Black and white ;p

zgłoś do moderacji
            • ~urszulka1962, 2008-12-11 18:41

Zgadzam się ze wszystkim..Nic dodać nic ująć,,moja przemowa jest zbyteczna..Pozdrawiam.

zgłoś do moderacji
        • ~Marlenka, 2008-10-06 22:29

Ja tez jestem skorpionem z dnia 11 listopada ;) to co pisza o mnie w horoskopach to 3/4 prawdy jest w tym...

zgłoś do moderacji
    • ~Mari88, 2009-06-09 15:15

a kto z Was jest z 12-go listopada??

zgłoś do moderacji
    • ~ursulina, 2008-08-23 21:18

JA RÓWNIEŻ JESTEM SKORPIONEM I WIEKSZOŚĆ OSÓB KTÓRE ZNAM, KTÓRE INTERESUJĄ SIĘ HOROSKOPEM ZNAJA TA OPINIE ZE JAK SKORPION TO KOSZMARNY ZŁOSLIWY PAMIĘTLIWY MŚCIWY CZŁOWIEK, ALE NIESTETY NIE ZAWSZE SIE TO SPRAWDZA , JAK DLA MNIE NAJWAZNIEJSZY JEST CHARAKTER CZŁOWIEKA I JESLI O NIEGO CHODZI TO ON ZBUDOWANY JEST Z CECH RÓZNYCH ZNAKÓW, MOZE TO TROCHE SKOMPLIKOWANE CO PISZE, ALE TAKA JEST MOJA FILOZOFIA TEGO.

zgłoś do moderacji
      • ~~`jaśu`~`babcia(, 2008-08-23 22:36

D..a jaśu karuzela.Skąplikowane jest to,że niektórzy mają problem!A CZY TO MUŻYNA WINA ,ŻE NIEJEST BIAŁY?Skorpiony to też ludzie,a ludzie niestety się różnią..ODP.TYLKO NIE NAWIEDZENI,br..

zgłoś do moderacji
      • ~dumna, 2009-10-28 22:50

JA ROWNIEZ JESTEM SKORPIONEM, KOBIETA . UWAZAM ZE NAPRAWDE JESTESMY ZAZDROSNE PAMIETLIWE I MSCIWE ALE TYLKO WTEDY GDY NAM ZLOSC TEGO SWIATA ALBO RACZEJ LUDZI DOPIECZE . TRUDNO NAM ZNALEZC KOCHANKA KTORY ZASPOKOI NASZE POTSZEBY SEKSUALNE , DLATEGO PEWNIE NASZE ZWIAZKI CZESTO SIE ROZPADAJA , ALE CIESZE SIE ZE NIE TYLKO JA MYSLE ZE MAMY JAKIES WARTOSCI JESTESMY SZCZERYMI LUDZN\MI I WIERNYMI PRZYJACIOLMI . KTOS POZDRAWIAL SKORPIONY Z 29.10. JA TEZ POZDRAWIAM BO SAMA NIM JESTAM:)

zgłoś do moderacji
    • ~koza, 2008-11-13 11:43

kochane skorpionki! jestem koziorożką ;) i jestem z kochanym skorpionkiem, który wiele by zrobił i oddał wszystko dla mnie :). wiem że zawsze razem damy radę- tylko jedno mi przeszkadza- skorpionek może to nie notoryczny kłamca ale jak już sie zdarzy to idzie w zaparte nawet jak znam juz prawdę (oczywiście nie od niego) to się nie przyzna.to nie pozwala mi zaufać mu.była już taka sytuacja i rozmawialiśmy że chce usłyszeć najgorszą prawdę ale nie kłamstwo!!! on zrobił coś źle i ja zrobiłam coś źle ja się przyznałam a on do tej pory nie (chociaż wiem). chciałabym być z nim na zawsze ale to mnie od niego odpycha i boję się że kiedy zdarzy się coś gorszego to on napewno się nie przyzna(a prawda zawsze wyjdzie na jaw). potem może być trudniej odejść...czy odejść teraz czy żyć w niepewności...??

zgłoś do moderacji
      • ~aaa, 2009-10-28 13:52

masz ten sam układ co ja miałam... ale zakończyłam to ponieważ nie było tego zufajnia miedzy nami... skorpionek ciagle myslal ze mial racje we wszystkim chociaz tak nie bylo... zazdrosny chorobliwie... teraz nie jestesmy razem ale mimo tego spotykamy sie i zyjemy w nieoficjalnym zwiazku mozna tak powiedziec... lepeij sie dogadujemy niz wczesniej....co to tego ze moze sie zdarzyc cos gorszego i sie nie przyzna to bym sie nie zdziwila, bo jezeli sie wypiera rekami nogami czegos ale ze czegos nie zrobi to to zrobi, bedzie zalowal ale potem zrobi to kolejny raz:(...

zgłoś do moderacji
    • ~jusia, 2009-10-19 21:29

ja też jestem skorpionicą,niestety,chyba tą gorszą wersją,potrafię być złośliwa,pamiętliwa i niestała w uczuciach,przyjaciele zawsze mogą liczyć,że jeśli będę w stanie przybliżę im nieba,wrogowie-lepiej,żeby odlecieli na inną planetę-tam będą bezpieczniejsi

zgłoś do moderacji