Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Co myslicie o Panu Baranie? (188 postów)
autor: ~Mała
~zona
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2010-03-19 17:57

Odp.: Co myslicie o Panu Baranie?

jetsem zona baran i facetgodny zaufania solidny itp, mozna na nim polegac... nie jestem zadowolona mimo wileu pozytywow zbyt wybuchowy:( ...nie jestem szczesliwa..niestety:(

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Mała, 2008-11-02 21:28
    Co myslicie o Panu Baranie?

Zwiazalam sie z Baranem, jest cieply i nawet bym powiedziala, ze czasami ulega, ale i tak na wlasna potrzebe zmienia swoje zasady jak w kalejdoskopie np. ustalilismy, ze skoro studiujemy w innych miastach to nie chodzimy po imprezach, bawimy sie dopiero w weekendy jak mozemy pojsc razem na impreze, a on jak na zawolanie zmienil te zasade. Wiecie nie bardzo wiem jak mam sie ustosunkowac do tego zwiazku, troche to zawile...w koncu jak jestesmy razem to jest bajecznie. Prosze o szczere odpowiedzi oparte na doswiadczeniu.

zgłoś do moderacji
        • ~zona, 2010-03-19 17:57

jetsem zona baran i facetgodny zaufania solidny itp, mozna na nim polegac... nie jestem zadowolona mimo wileu pozytywow zbyt wybuchowy:( ...nie jestem szczesliwa..niestety:(

zgłoś do moderacji
      • ~AP, 2008-12-07 20:04

No niestety muszę Cię zmartwić.Tkwiłam w związku z Baranem przez 2 lata ,oszukiwał ,wychodził na imprezy bez mnie ,i był skłonny do flirtów..nie masz czego żałować:)

zgłoś do moderacji
    • ~raphtail, 2008-12-10 22:18

moj znak zodiaku to baran . Wiem sam po sobie ze to czlowiek pracowity wiecznie zabiegany nie lubiacy spokoju ,lubi jak w kolo wiecznie sie cos dzieje .ale co do imprez nie ufaj mu bo powie ci ze to tylko zabawa a tak naprawde ma sto pomyslow na minute potrafi zdradzic ale jest twardy i nie da sobie tego wmowic czyli sie nie przyzna .Idzie wlasnym sladem i baran z tego co wiem bardzo uparty zawsze stawiajacy na swoim nie nawidzi jak ktos stawia mu warunki a tymbardziej w zwiazku .

zgłoś do moderacji
      • ~też baran, 2008-12-27 17:36

Powiem tak: Jeśli masz silny charakter i umiesz powstrzymywać się pred nadmierną uległością i użalaniem się nad sobą, to on ćię tak łatwo nie zostawi- MUSISZ BYĆ DLA NIEGO WYZWANIEM. Jeśli pozuje, że ma cię w garści i wybaczysz mu wszystko, co tylko wystruga na boku - jesteś skończona, bo on natychmiast się Tobą znudzi. Poza tym nie należy mu dawać zbyt dużo odechui ciągle go czymś zaskakiwać- nawet jak się wkurzy, to trudno- lepsze to niż nuda...

zgłoś do moderacji
        • ~MILA PO 2 LATACH Z BARANEM, 2010-02-28 18:48

BOŻE MOJ JA MAM TYLKO NADZIEJE ZE ZA TO ZNOSZENIE OKROPNYCH MĘŻCZYZN NIE TYLKO SPOD ZNAKU BARANA KOBIETY POJDA DO NIEBA WSZYSTKIE BEZ WYJATKU...TYLKO MARTWI MNIE FAKT ZE BOG TEZ JEST MEŻCZYZNA!!

zgłoś do moderacji
        • ~MILA PO 2 LATACH Z BARANEM, 2010-02-28 20:01

ZGADZAM SIE... ZE MNA BYLO TAK SAMO DOPOKI MUSIAL MNIE ZDOBYWAC TO BYLISMY RAZEM ALE KIEDY JUZ CHCIALAM WYBACZYC MU ZADAWANIE SIE Z INNA DZIEWCZYNA I POCZUL ZE MI ZALEZY OD RAZU SIE ODWROCIL I ZDEPTAL MOJE UCZUCIA. I TAK DLUGO WYTRZYMAL 2 LATA ZDOBYWANIA MNIE, ALE ILEZ MOZNA TAK PRZECIEZ KAZDY MUSI POCZUC KIEDYS ZE KOGOS MA I NIE BAC SIE ZE CIAGLE MUSI GO ZDOBYWAC. TEZ JESTEM KOZIOROŻCEM.

zgłoś do moderacji
    • ~alex, 2009-01-26 21:36

Słomiany ogień w uczuciach,nie potrati oprzeć sie okazjom,asertywny indywidualista,świetny na krótka przygodę,bo na dłużej czy na stały związek moim zdaniem sie nie nadaje(dla kobiety nie tolerujacej zdrady).Jego ogromną zaletą jest umiejetność mówienia pieknych słow ale są to jedynie słowa.Znajomośc z Baranem przypłaciłam ciezką depresją.Jestem szczęsliwa,żę to mam za soba.Inne znane mi Barany są podobne.Wyjatek stanowi urodzony w marcu Baranek.

zgłoś do moderacji
      • ~Mirka, 2009-02-05 23:13

alex calkowicie zgadzam sie z Toba mowi, ze kocha a teskni juz za inna.

zgłoś do moderacji
        • WAGA7777 , 2010-02-15 20:19

Witam, piszecie prawdę o tych baranich typkach, flirtują, zdobywają bo to ich łowcza natura, wiedzą jak się zachować, ale i potrafią cie odepchnąć. Ten pan baran z którym miłam i nadal mam do czynienia to też ciężki orzech do zgryzienia. Im bardziej mu uciekałm tym częściej mnie gonił, jak mu wpadłam w ramiona to zwolnił. Próbował okazać chłód, ale mu się nie udało bo to ja go ubiegłam, zaczęłam nie zwracać na niego uwagi nawet jak był obok, na zaczepne dzień dobry odpowiadałam zwykłym cześć po czym znikałam. Nic tak dobrze nie działa jak nutka zazdrości, więc mu taki powodzik malutki niechcący podarowałam. Poczuł się przeżuty i wypluty, skąd wiem bo mi to w końcu powiedział i to z jakim żalem. Stwierdziłam że jest przewrazliwiony, ale z uroczym uśmiechem i co? Przydreptał sam następnego dnia, a na pożegnanie usłyszałam pa. Myślałam że się przesłyszałam ale nie, odchodząc spojrzał w moje okno, chcąc mnie w nim zobaczyć. Jestem Wagą indywidualistką, nie pozwalającą sobie na męskie manipulacje. Jeśli chce się ze mną widywać musi sam się na to odważyć. W głębi duszy jest fajnym facetem, mającym intrygujące i czarujące spojrzenie w którym wiele mozna wyczytać, więc czytam. Pamiętajcie nie można im wprost mówić kocham, chcesz żeby myślał o tobie, to wyślizguj mu sie z rąk. Pozdrawiam :)))))) Madzia

zgłoś do moderacji
    • ~koleżanka, 2010-02-13 09:20

Witam wszytkich, czytam i czytam o tych Baranich związkach . Sporo piszecie prawdy. Poznałam kiedyś Pana Barana i co tu mówic wiele, potrafi uwodzicielsko spojrzeć, dotknąć, roztopić nawt lód, całe szczęscie że to nie ja jestem jego żoną. I tu kłania się kolejne potwierdzenie o nałogach mój, jeśli mogę to tak ując kolega baranek jest nałogowcem kobieciarzem, bo nie sądzę żebym to akurat ja wywarła na nim tak silne wrazenie i rozkochała go w sobie, choć nieraz odnosze takie wrażenie. Są cholernie skryci, nie mówią o własnych uczuciach, a już napewno nie kocham, ale jak ktoś jest dobrym obserwatorem psychologiem to pozna kiedy im na czymś zależy. Ich oczy są zwierciadłem ich uczuć. Mojemy baranowi nie zalezało na seksie, choć gesty, pieszczoty mówiły coś zupełnie innego, potrafił powiedzieć nie kiedy ja przejęłam nad nim ster. Dużo myślałam o tamtym wieczorze i doszłam do wniosku że stchórzył w obawie przed uczuciem które bądź co bądź cały czas w nim rozkwita. Ok powiedziałam, powróciliśmy do dawnych kolezeńskich kontaktów i co? Zmierza ponownie maluteńkimi kroczkami w tym samym kierunku co kiedyś, a wiecie co ich peszy? Silna zdecydowana kobieta, dlatego że uwielbiają zdobywać a być zdobywanymi. Rajcują ich odmowy, kobieca bezbronność, więc i ja postanowiłam zagrać tak jak on chce. I kurczaczek tu jest mój problem zakochałam się w nim. Wiem ze to nie ma sensu, bo to miłość zakazana, ale ....... żaden flirt jeszcze nikomu nie zaszkodził, zwłaszcza że oboje tak do tego podchodzimy. Trzymam za was wszystkie kciuki, nie dajmy się omotać baranim sztuczkom, uwodźmy ich same, ale tak aby myśleli, że to oni zdobywają:)))))))))))))))))))

zgłoś do moderacji
    • ~pixi, 2010-02-12 14:25

Baran ma wiele twarzy,zdobedzie obiekt po trupach,bedzie wiedzial ze ma cie w kieszeni zacznie rozgladac sie na boki. Ludzie o stu twarzach,egoisci,pazerni na kase,wulgarni ,nie przebieraja w srodkach aby dopiac swego,przed nami kobietami obgaduja wszystkich do okola aby sie wybielic,ale to on nie zostawia po sobie dobrych wspomnien,zaklamany,wie jak zdobywac wie jakich srodkow uzyc aby rozkochac i zwabic do luzka.Manipulant gestow i slow,jego zachowanie ma czynnik cos za cos ,u nich nie ma nic za darmo. to wojownicy,szukaja emocji nie wazne dobrych czy zlych,byle stac sie wampirem czyjes krwi udawac biednego ,a pozniej tak jak tamtej dupe obrabial tak obrobi i tobie. Falszywi,co z nich dobrego ze lubia pracowac,ale i tak do domu calej wyplaty nie przyniesie,maja swoje nalogi o ktorych przez polowe zycia z nim sie nie dowiecie,bedzie sie komuflarzowal,zdrada jest po dluzszym zwiazku na porzadku dziennym. baran pan jest tylko dobry na poczatku i jak cos chce,pozniej to same klopoty sa z nim odradzam

zgłoś do moderacji
    • ~ulka, 2010-02-05 12:58

Pan baran jest fajnym facetem. Dobry na męża i założenia rodziny.

zgłoś do moderacji
    • ~ewa0404, 2009-10-08 06:15

ja jestem spod barana, wprawdzie jestem kobieta (ascendent w raku) ale powiem Wam,ze ja pokochalam tak mocno ze moje rogi calkiem spadly, bylam potulna bezbronna wobec tej milosci i osoby ktora pokochalam. Poszly w kat moje pragnienia i rozkazy.Trafilam na wodnika ktory po prostu doprowadzil mnie do rozpaczy po rozstaniu bez wlasciwie powodu. Kochalam tak mocno lojalnie wszystko bym dla niego zrobila. Teraz dochodze do siebie po 1.5 roku i poznalam ...barana-super sie dogaduje z baranami ale nigdy nie mialam faceta baranka....Kurcze troche sie stresuje-ale ja mu pokaze jakby co!!!powodzenia Wam!

Baran jak kocha to bez granic, jak nie to zdradza nie jest szczesliwy do konca. A flirtuje na potege czy kocha czy nie...

zgłoś do moderacji
      • ~aga14_ga, 2009-12-03 22:35

Jestem spod znaku Baran i kiedys mialam meza Barana. Niestety to nie jest dobre polaczenie na dluzsza mete. Kazdy chce rzadzic i nikt nie chce ustapic. Jesli chodzi o imprezowanie Pana Barana to niektorzy Panowie musza imprezowac bo tylko w towarzystwie dobrze sie czuja i blyszcza wtedy jak gwiazda. Poza tym Barany bardzo lubia uwodzic dotyczy to zarowno Pan Baranow i Panow Baranow. A jak juz zdobeda partnera to niestety czesto przysiadaja na laurach i sobie odpuszczaja. Generalnie wszystko zalezy tez od menalnosci czlowieka. Nie mowie ze kazdy Pan spod Barana to jest dno, ale w niektorych przypadkach ciezko wytrzymac. U nas w pracy jest dziewczyna spod Barana, ktorej wypowiedzi i zachowania bulwersuja innych, a ja poprostu wiem kiedy ona zartuje a kiedy mowi cos na powaznie. I jeszcze takie glupie spostrzezenie, ze czasem to z nia nie musze nawet gadac wystarczy ze na nia spojrze i wiem o co chodzi - mimo ze wcale sie z nia nie przyjaznie i specjalnie nie koleguje.

zgłoś do moderacji
      • ~diuna, 2009-12-04 22:06

Ja też jestem kobietą Baran z ASC w Raqu do szaleństwa zakochana w wodniku, który ją porzucił też bez wyraźnego powodu... ;/ I też trafiłam na drugiego barana ale jemu chodziło tylko o zabawę i też nic z tego nie wyszło ...

zgłoś do moderacji
      • ~diuna, 2009-12-04 22:07

Ja też jestem kobietą Baran z ASC w Raqu do szaleństwa zakochana w wodniku, który ją porzucił też bez wyraźnego powodu... ;/ I też trafiłam na drugiego barana ale jemu chodziło tylko o zabawę i też nic z tego nie wyszło ...

zgłoś do moderacji
    • ~ona, 2009-11-30 14:33

zgadzam się to wyrachowany egoista dopóki jest dobrze to do rany przyłóż a jak pójdzie ,,w długą,, to krew wypije i znaku nie zostawi,znam to po 24 latach małżeństwa, nie życzę nikomu barana

zgłoś do moderacji
    • ~Lilith, 2009-10-09 16:46

Byłam kiedyś z Baranem , to był krotki i bardzo burzliwy związek , nie było tam zbyt dużo miłości ani z jednej ani z drugiej strony , za to była wprost nieziemska chemia seksualna i pożądanie na granicy szaleństwa , coś takiego nie przydarzyło mi się już nigdy potem , były momenty ze go szczerze nienawidziłam ale nie potrafiłam mu się oprzeć .Teraz jestem po 11 letnim zwiazku z Lwem , koszmar , to dopiero egoizm w mega wydaniu , i zainteresował się mną pewien baranek , bardzo napalony , jednak moja sytuacja jeszcze nie jest do końca wyjaśniona wiec musi poczekać i nie wiem czy wystarczy mu cierpliwości ;-). Ale jeżeli by była taka możliwość , weszła bym w to jeszcze raz , głownie dla seksu.

zgłoś do moderacji
    • ~nikita7605, 2008-12-12 08:16

Byłam związana z baranem od 11 lat.Co dzien zastanawiam sie po co ja się z nim męczyłam?na początku znajomości był wspaniały,czuły,serdeczny,kochający.Niestety po pewnym czasie okazało się że nie jestem jedyna.Rozstaliśmy się.Po czym wróciłam do niego,bo kochałam.Niestety pare dni temu okazało się że od 3 lat jestem zdradzana!i to nie z jedną!SZOK!Baran to babiarz,egoista,kocha tylko samego siebie i pieniądze.Na domiar złego jest pazerny,oszczędny.Jeśli wyda na ciebie zbyt wiele,będzie ci wypominał to przy każdej kłótni.Lubi poniżać,zrobi wszystko by nie mieć poczucia winy!NIEWARTO...

zgłoś do moderacji
      • ~maja, 2008-12-22 09:58

zgadzam się Baran to egoista człowiek w "białych rękawiczkach" facet o dwóch twarzach. Na początku inteligentny, milusi itd...ale po dłuższym czasie SAMOLUB!!!!! nie warto być z takim człowiekiem!

zgłoś do moderacji