|
~taka-niesamowita
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Jestem skorpionem, ale nie wiedziałam, że w horoskopach uchodzą za takie.. "złośliwe" istoty.
Mój horoskop nigdy mi się nie sprawdził, jakikolwiek by nie był i gdziekolwiek bym go nie czytała.
nie jestem typowym skorpionem, bo wszystkie cechy z daleka odbiegają od stereotypu :P
dokładnie, ciężko nas rozgryźć, już mi to muwiło kilka osób. ale dlatego jesteśmy takie interesujące dla płci przeciwnej! ;))
otóż nie jest ciężko was rozgryźć raczej ukrywacie swoje barwne wnętrze z obawy przed światem, a tak naprawdę biada temu komu uda was się poznać,albo pokochacie będziecie wdzięczni albo "zniszczycie".
Uczciwej miłości skorpion nie zniszczy, a ja jestem honorowy i głodnemu łyżki z ust nie wyrwałem z zazdrości. A co do bliźniąt lubią być najlepsze nawet cudzym kosztem a ja nie rywalizuję za wszelką cenę, lubię jak tej drugiej połówce też zależy. Ale kłamcom i błaznom którzy się śmieją z mojej dobroci twierdząc że to naiwność nigdy nie wybaczę.
No i jeszcze najbardziej cenię prawdomówność i uczciwość, jeżeli wyczuję fałsz granie moim kosztem zemsta będzie słodka ale to w ostateczności, jak nie bedzie innego środka
Haha, nie rozśmieszaj mnie, skorpion i dobroć?? Nie rób sobie żartów. Skorpion owszem lubi uczciwość i prawdomówność u innych ale sam taki nigdy nie jest! Wy tylko wymagacie wszystkiego co najlepsze od innych a sami jesteście uosobieniem zła. A bliźniak lubi być czasem w centrum uwagi ale w związku nigdy nie stara sie być lepszy od drugiej połówki. Docenia i wspiera partnera. Mylisz chyba pojęcia. Bliźniak jeżeli naprawdę kocha to jest oddany, uczciwy i wierny.
Haha, nie rozśmieszaj mnie, skorpion i dobroć?? Nie rób sobie żartów. Skorpion owszem lubi uczciwość i prawdomówność u innych ale sam taki nigdy nie jest! Wy tylko wymagacie wszystkiego co najlepsze od innych a sami jesteście uosobieniem zła. A bliźniak lubi być czasem w centrum uwagi ale w związku nigdy nie stara sie być lepszy od drugiej połówki. Docenia i wspiera partnera. Mylisz chyba pojęcia. Bliźniak jeżeli naprawdę kocha to jest oddany, uczciwy i wierny.
Wam się tylko tak wydaje, że jesteście tacy tajemniczy i ciężko was rozgryźć, ale tak naprawdę wcale nie jest to trudne. Wystarczy być bystrym, posiadać trochę intuicji i przenikliwości, poobserwować i wszystko jest wyłożone na tacy. Ja nie mam z tym problemu, pewnie dlatego niektóre skorpiony tak mnie nie lubią, hehe. Powiem nawet, że lubię z wami walczyć i posługuję się tą samą bronią co wy, nie wszystkich potraficie niszczyć. Potrafię od razu rozszyfrować co planujecie, jaki macie cel, kiedy chcecie przejść do ataku i często was w tym ubiegam albo skutecznie przeszkadzam. Oczywiście robię to wtedy kiedy mi jakiś skorpion wejdzie w drogę. Ja jestem osobą w miarę tolerancyjną, ale nie lubię tych negatywnych cech typowych właśnie dla skorpionów i właściwie tylko z wami walczę. Jeśli chodzi o wrażliwość, to uważam, że macie ją przede wszystkim w stosunku do siebie, jesteście wrażliwe, jeśli to was ktoś zrani, ale jak wy ranicie innych bez powodu to ta wrażliwość jakoś dziwnie zanika. Jesteście przewrażliwieni na własnym punkcie a innych macie tak naprawdę gdzieś. Przede wszystkim najbliższym potraficie zrobić piekło. Miałam do czynienia z wieloma różnymi skorpionami, wszystkie są takie same. Kobiety skorpiony uwielbiają odbijać facetów innym kobietom, co nie zawsze się wcale udaje, nie każdy facet jest tak głupi i pusty, żeby polecieć na takie sposoby. Wam się wydaje, że jak się taka skorpionica ubierze seksownie i pokaże cycki to każdy facet jest jej, hahaha. A potem się dziwią, że źle trafiają. Takim sposobem przyciągacie tylko prostaków, którzy lecą na ciało. I to jest ta wasza cała mądrość. Nie widzę w was żadnego magnetyzmu, ale wredotę, impulsywność, trudny charakter, złośliwość, mściwość, zaciętość, zazdrość, nieuczciwość, nieumiejętność okazywania uczuć. Nie znam żadnego uczciwego, porządnego i miłego skorpiona. Skorpiona odróżniam od razu.
Tak jest nic się we mnie nie zmieniło, no może trochę więcej mądrości życiowej
ja jestem typownym skorpionem mam bardzo trudny i twardy charakter z wiekiem bardziej sie robie zatwardziała zawzieta uparta jestem tez msciwa wiem ze to nie za dobrze ale nie potrafie sie zmienic mam tez dobe cech jestem bardzo pracowita i ambitna
To pani jestes widocznie ascendentem w strzelcu, a nie skorpionica ...Pozdrawiam
TE SKORPIONKI TO MOSLEMI - INNY KOSCIOL W HAMBURGU - INNY SEX - INNE PREDYSPOZYCJE ZAWODOWE I INNA KULTURA ORAZ INNY SWIAT ZEPSUTEGO - "ZGNILEGO HAMBURGA" ...
,
2008-08-05 14:10 ja tez jestem skorpionem i zgadzam sie z toba charakterystyka tego znaku tez do mnie nie pasuje po za jednym ,jestem pamietliwa ale reszta to zupelne przeciwienstwo mnie i tez mi sie nie sprawdzaja horoskopy.
hej ja tez jestem skorpionem z 11 listopada :) i tylko niektóre cechy pasują a w niektóre zaczęlam wierzyć gdy o nich przeczytałam. Do końca jednak jestem....nietypowym przedstawicielem tego typu....Kasia
Hm. Do konca, to cała charakterystyka też nie jest zła. Np też jestem pamiętliwa :) i mściwa, jeśli ktoś wyrządzi mi krzywdę. Ale to już chyba jest taki odruch raczej, prawda?
Im więcej skorpionó spotykam, tym bardziej powątpiewam w wiarygodność własnego znaku :)
Zgadzam sie z Toba ,Ja tez jestem skorpionem i jestem pamiętliwa i msciwa,ale jaka mi to przynosi satysfakcje odwdzieczyc sie komus kto mnie skrzywdził,robie to z wielka przyjemnoscia i nawet jak ktos mnie przeprosi to i tak nie zapominam siedzi to we mnie gdzies głeboko i przy najblizszej okazji mszcze sie,hihihihhi
Skorpiony z 13 są złośliwe ale na mściwość szkoda im czasu. Poza tym strasznie trudno jest sie im ustatkować. Czy skorpiony spod 13 sie ze mna zgadzaja?
Jestem skorpionem z 20-tego. To już wchodzi w znak następny biorąc pod uwagę niektóre inne horoskopy. MOja siostra urodziła się 13 i jedyne co to jest właśnie bardzo mściwa. Nie przypominam sobie by byłą kiedykolwiek złośliwa.
a jak ze skorpionami z 6. bo on nie cierpi sam telefonować nawet do mnie ,aja myślę że mnie chyba lekceważy,błagam odpowiedzcie i jestem lwiczką
a ja jestem skorpionem z 13 i nie zgadzam sie ze skorpiony sa msciwe i zlosliwe., po prostu maja swoja dume .Nigdy nie mszcze sie na ludziach, raczej staram sie pomoc. Jesli ktos mi zrobi swiadomie .krzywde, po prostu odrzucam jego znajomosc
oj bardzo zlosliwe...dokuczliwe....nio i msciwe nie..ale bardzo pamietliwe:)a co do ustatkowania to zalezy w czym?hehe