|
2009-05-30 18:29
Odp.: JAK OWINĄC SOBIE BLIŹNIAKA WOKÓŁ PALCA?Nie ma takiej opcji :) Owinąć wokół palca to sobie można np.włóczkę jak się robi serwetkę,a z człowiekiem to się rozmawia! Inne są majowe blizniaki,a inne te,które urodziły się w czerwcu. Inne są kobiety ,a inni są mężczyzni spod tego znaku. Poza tym sam znak zodiaku to niewszystko.Każdy z nas jest inny i albo się ludzie między sobą dogadają albo się nie dogadają.Nie ma skutecznych sposobów,bo wszystko zależy od dwojga ludzi. |

Drogie panie powiedzcie jakie macie skuteczne sposoby na bliźniaka ....a może panowie ... powiedzcie czym wam można w głowie zawrócic na długo i skutecznie....
Nie ma takiej opcji :)
Owinąć wokół palca to sobie można np.włóczkę jak się robi serwetkę,a z człowiekiem to się rozmawia!
Inne są majowe blizniaki,a inne te,które urodziły się w czerwcu.
Inne są kobiety ,a inni są mężczyzni spod tego znaku.
Poza tym sam znak zodiaku to niewszystko.Każdy z nas jest inny i albo się ludzie między sobą dogadają albo się nie dogadają.Nie ma skutecznych sposobów,bo wszystko zależy od dwojga ludzi.
A jaka jest roznica miedzy majowymi a czerwcowymi Blizniaczkami ?
jest róznica : bliźniaki z maja są bardziej odpowiedzialne , pracowite , są bardziej szczerzy i lojalni choc trudno zdobyć ich zaufanie ale oczywiście inna jest kobieta bliźniak inny mżeżczyzna blizniak.Czśto zarzuca sie bliźnietom dwulicowaośc , a naprawde to jest dualizm , który ciązy nad tym znakiem . Bliźnieta widzą każdy prolem z dwóch stron a szczególną satyswakcję sprawia mu możliwość obserwowania rzeczy w sposób zróżnicowany zwłaszcza na poziomie mentalnym.Bliźniaka nie mozna owinąć sobie wokół palca tak jak nie mozna zmienić i zdominować skorpiona. Mówię to z doświadczenia swojego zycia ale tez i z obserwacji znanych mi ludzi spod znaku bliźniąt a trochę ich jest w rodzinie i wśród zjnajomych.Sama jestem córką blizniaka i choc facet bliźniak jest intrygujacym i inteligientnym facetem to nie chciałabym mieć go za życiowego partnera. A najlepiej dogaduje mi sie ze skorpionami .Trudny i wymagajacy patner ale gdy se juz go pozna i postara zrozumiec potrafi wiele z siebie dać .
a wlasnie, ze nieprawde piszesz. Znam osobiscie blizniaki i z maja i z czerwca i jesli chodzi o facetow to ci z maja sa jak latawce, wieczne dzieci, w ogole nie zdaja sobie sprawy z wielu rzeczy, kompletnie nie maja poczucia rzeczywistosci, bujaja w oblokach, maja wiele planow, ktorych nie umieja zrealizowac, sa zawzieci, klotliwi, lubia sie mscic. Nie lubia sie meczyc, czesto nie maja konkretnej pracy, ich zrodla dochodow sa nieprzewidywalne. Nie mozna im zaufac, bo nie umeja dbac o to co maja.FAceci blizniaki z czerwca juz maja wiecej cech pozytywnych, ale z tego co ja wiem. To jest dokladnie na odwrot niz to co pisze Bliźniaczka-E
Bo trafiłaś na te egzemplarze , w których górę wzięły te gorsze cechy jak życiowe wygodnictwo, niefrasobliwość, hipokryzja i snobizm.Człowieka kształtuje w dużej mierze srodowisko a jesli do tego ma słaby charakter ( a osobnicy spod tego znaku niestety są podatni na wpływy innych ludzi) to na wierzch wychodzi ta gorsza strona osobowośći. Mój ojciec był np majowym bliźniakiem i na sczęście przeważyły u niego te lepsze cechy ,nie był zawzięty czy mściwy ale tolerancyjny , lojalny wobec przyjaciół i chętny do pomocy. A dla mnie najważniejsze było to ,że wychował mnie w tolerancji i szacunku dla poglądów innych ludzi , a oprócz tego ,że był rodzicem był też kumplem , z którym można było pogadać na kazdy temat i szanował moje zdanie nawet gdy byłam nastolatką .A co do pozostałych facetów bliźniaków , są różni jak kazdy z nas , raz lepsi , raz gorsi.
Witajcie.Tez wlasnie zakonczyl sie moj burzliwy,niesamowity cudowny zwiazek z Blizniakiem.Poczytalam sobie Wasze opinie i jestem w szoku.Bowylada to tak jak jakbysmy wszystkie pisaly o jednym facecie.Wiec cos w tym jest napewno!!!!Ja tez jestem ta oszukana,Pozostal mi smutek."moje oczy stracily blask" jak mowia o mnie znajomi.Mimo ze mam juz troszke za soba w zyciu to on pozostawil pustke i bezslinosc nie do opisania.
Nie mam juz 20 lat , a niestety 48.Poznalam blizniaka bardzo dobrze ,niestety z tej zlej strony .Byl ze mna 9 m-cy ,mial byc slub itd .Zapewnial mnie o swojej niby milosci .Nie potrafilam uwierzyc ,gdzies przez skore czulam ,ze cos jest nie tak .Wpadl na pomysl i powiedzial mi co do mnnie czuje w kosciele .Wyobraz sobie ,ze zaczynalam mu wierzyc .Niestety jego milosc byla dziwna ,kochal niby mnie a pisal po 50 smsow do innej ,z nia ukladal sobie juz zycie .Zostawil mnie bez slowa wyjasnienia ,poszedl niby do pracy ,z ktorej juz nie wrocil .Zaplacilam za to ciezkim zawalem serca .ledwie zostalam uratowana .On wiedzial o tym ,jednak nie odezwal sie slowem .Bolalo i boli strasznie ,bo zawiodl ktos komu wierzylam i kochalam .Stracilam sporo kasy ,bo mieszkal u mnie a wyslylal alimenty na adres mamusi /nie dotarly one nigdy do dziecka /odkladal na czarna godzine ,zdrowie tez .jestem teraz na 2 gr renty .Od niego nie uslyszalam nawet slowa przepraszam .Tak naprawde to mi go zal ,bo to bardzo nieszczesliwy czlowiek .Bardzo chce byc kochany ,podziwiany ,pozadany a sam nie potrafi dac nic kobiecie .
Sex z nim niestety byl tez do niczego !!!!!!Biedny blizniaczek!!!!!
Jesli chcesz Blizniaka / czke, to musisz wykazac sie duzym zapalem, urokiem i doza intelektu oraz wytrwalosci. Musisz miec porzadnych znajomych i baze do wspolnych eskapad. Trzeba miec szczypte fantazji, ale nie klamac i wyzsze cele zyciowe przed oczami. Ten sam zawod - profesja to podstawa rozmow i przemyslen. Ten znak rozmawia sam ze soba na glos i opowiada sobie sam dowcipy.
Owinąć Bliźniaka????? To nie jest możliwe bo to on owija sobie wszystkie kobiety. A tych, których nie może zwyczajnie omija. Chyba, że jestes bogada, dasz mu utrzymanie, albo dochodową, malo wymagajacą pracę i mieszkanie. Ale i wtedy będzie zdradzał. MUSI TAKI JESTS.
To kłamca i egoista. Znam kilku. Śympatyczni i mili jako koledzy, kumple, ale w zwiazku egoisci. Zawsze nastawieni na siebie i swoje zyski. Nawet miłość musi przynosić im korzysci. Wiem coś o tym bo z jednym bylam w związku,a drugi to mój kolega. Ten mój był ze mną, ale też.... z inną kobietą i być moze jeszcze z jakąś. Wszystko na to wskazuje. Podobno mnie kochał, ale tamtą też-tak jej mówił. U mnie miał ciepły kąt a u niej pracę i niezłe dochody.
Mój przyjaciel tez otwarcie mowi (do mnie),że obecny zwiazek go irytuje. Spotyka się, podobno tylko na kawę, z kolezanka z pracy. Boi się odejść od tej pierwsze bo ... mieszka u niej. Poza tym ma żonę z która jest w separacji od 4 lat, ale rozwieść się nie chce.Po co?.
Inny ,mój dalszy znajomy Bliźniak, jak dowiedziałam sie miał żonę i 2 kochanki. Każdej mówił, że zona zostawiła go i jest za granica a on mieszka z mamusią.
Moze i taki charakterek nie zalezy od znaków zodiaku, ale to dziwny zbieg okoliczności, że najczęściej przytafia się to Bliźniakom. Może oni mają takie skłonności i większość z nich im ulega? Nie wiem.
Zgadzam sie, że tylko na krótką metę, bo w łóżku super, a potem to Ty kończ. Nie czekaj na bolesny finał. Będziesz cierpiec. Ciągle o tym myślę. Mężczyźni spod tego znaku mają szczególne skłonności do bycia socjopatą. Poczytajcie o ty. Pozdrawiam.
Niezłe jaja z tymi Bliźniakami!
Podsumowując: z Bliźniakiem tylko krótki, szalony epizodzik i szybciutko podziękować, zanim On odwróci się na pięcie! Szybciutko, żeby później nie bolało!:)
Jej, nie przerażajcie mnie...nie można oceniać człowieka po tym, kiedy się urodził, to nawet nie jest jego wina..
Ale sie naczytalam...swietej prawdy! Wlasnie jestem po burzliwym zwiazku z Blizniakiem! Cos naprawde pieknego i...bolesnego! Poczytalam sobie Wasze wypowiedzi i moze latwiej bedzie mi to wszystko zrozumiec! Zebralam w sobie wszystkie sily i zakonczylam ten zwiazek bez przyszlosci! Jestem zodiakalnym Bykiem, z poczatku Pan Blizniak byl dla mnie pokrewna dusza, teraz (po 6-ciu mies.) widze, ze to dokladne przeciwienstwo! Lubie miec wszystko poukladane po swojemu i wiedziec na czym stoje-niepewnosc to dla mnie najgorsza rzecz na swiecie... (Z Blizniakiem nigdy nie masz pewnosci-w zadnej sprawie!) Powiem tylko, ze jezeli ktos lubi przygody i to niezapmniane polecam(krotki) zwiazek z Blizniakiem, bo na dluzsza mete z takim facetem nie da sie zyc!
OJ,OJ,OJ!!! Trzeba jednak troche czasu i przemyslen, silnej woli i...trzeba sie nauczyc byc egoista-tak jak "oni"(Blizniaki). 3 m-ce temu pisalam o zalamaniu, koncu swiata i bolu-przemyslalam to, zawzielam sie i...dalam mu powod do walki! Nie wolno pokazac Blizniakowi, jak bardzo nam na nim zalezy, trzeba go doprowadzic do furii, byc obojetna, dac powod do staran! Moj Blizniak ma rodzine, ze mna to "tylko" romans, ale-ja rowniez jestem kobieta, potrzebuje czulosci i serdecznosci, pewnosci, ze jest, gdy go potrzebuje. Ustawilam wszystko tak, ze moge byc zadowolona. Teraz to on dzwoni i prosi o spotkanie, odbiera tel, odpisuje na sms... Takze dziewczyny- ci faceci musza zyc w wiecznej niepewnosci, trzeba im dawac powody do zazdrosci(ale z umiarem!), az sami wybuchna i sie okresla!
Powiem szczerze ze ten romans daje mi powera do zycia, umila poranki i wieczory, sex jest kosmiczny,swietnie spedzamy czas i...wszystko na "tak", ale...partnera do zycia-Blizniaka- nigdy bym nie chciala i nikomu nie zyczyla! z tym facetem to tylko dobra zabawa!pozdrawiam
Zaluje ze zwiazalam sie z zonatym i dzieciatym Blizniakiem.Jestem Rakiem i ni w zab nie dogadujemy sie a jezeli juz to w lozku jedynie.Jest typowym egoista ktory mysli o sobie i wygodzie.Zona siedzi za granica a zamiast niej ma mnie.Mam dosc tego zwiazku a jestem z nim 3 lata z hakiem juz.A jakie wyrzuty slysze za kazdym razem kiedy chce zakonczyc ten niby-zwiazek ze ho ho ho!Ze ja go nierozumiem,ze mysle tylko o sobie,ze nie kocham go tak naprawde...W tej chwili splywa po mnie to jak po kaczce slyszac kolejny raz jaka to jestem dla niego.A ja chce poprostu byc jego kobieta a nie jedynie kochanka.To tak duzo wymagam?Mam juz 26 lat i chec zalozenia rodziny.Ale im dluzej z nim obcuje tym bardziej zdaje sobie sprawe ze nie bedzie tak jak tego chcialam i chce...
Blizniak jest to czlowiek dwulicowy ktory mysli tylko o sobie egoista, flirciarz, zaklamany , zdradza kobiete z ktora jest po nim mozesz spodziewac sie najgorszych rzeczy , nie szanuje nikogo
U ciekaj jak najdalej od niego , znudzi sie toba po pewnym czasie - bo taki ma charakter inikt tego nie zmieni , jest bezwzgledny w dazeniu do swoich celow poswieci nawet kochana osobe
Kocha pieniadze , to typ drania kobieta cierpi przez niego potrafi ranic jak nikt inny i nic sobie z tego nie robi
Oto caly blizniak, zniknie z twojego zyciabez zadnych tlumaczen
Jest to czlowiek ktory nie umie kochac bo nudzi sie szybko i szuka dalej caly czas dowartosciowujac sie poprzez kolejne romanse
Kobieta z nim bedzie bardzo nieszczesliwa
zgadzam sie z odpowiedzią ikony 2009 na temat bliźniaka. Chodziłam już z 2 chłopkami spod tego znaku no i każdy z nich okazał sie taki sam jak tu w opisie.... Ale wcale nie sadze ze każdy chłopak spod tego znaku jest taki. Chłopaka można sobie "wychowac"
Dlatego nie warto "inwestowac" w uczucia do blizniaka!!! To typy niewychowywalne........