Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Co myslicie o Panu Baranie? (188 postów)
autor: ~Mała
~xxxzawiedziona
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-04-28 16:41

Odp.: Co myslicie o Panu Baranie?

Wszystko co poniżej napisane to całkowita prawda Barany to mężczyźni którzy na początku związku są czuli ,mili a później pokazują swoje prawdziwe oblicze arogancy kłamcy zdradzają swoje kobiety udając niewiniątka nie wiedzą co to słowo kocham Cię chodź często to powtarzają później jednak szybko dochodzą do wniosku że tak tylko im się wydawało słabki kochankowie .... pozdrawiam wszystkich panów Baranów

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Mała, 2008-11-02 21:28
    Co myslicie o Panu Baranie?

Zwiazalam sie z Baranem, jest cieply i nawet bym powiedziala, ze czasami ulega, ale i tak na wlasna potrzebe zmienia swoje zasady jak w kalejdoskopie np. ustalilismy, ze skoro studiujemy w innych miastach to nie chodzimy po imprezach, bawimy sie dopiero w weekendy jak mozemy pojsc razem na impreze, a on jak na zawolanie zmienil te zasade. Wiecie nie bardzo wiem jak mam sie ustosunkowac do tego zwiazku, troche to zawile...w koncu jak jestesmy razem to jest bajecznie. Prosze o szczere odpowiedzi oparte na doswiadczeniu.

zgłoś do moderacji
    • ~xxxzawiedziona, 2011-04-28 16:41

Wszystko co poniżej napisane to całkowita prawda Barany to mężczyźni którzy na początku związku są czuli ,mili a później pokazują swoje prawdziwe oblicze arogancy kłamcy zdradzają swoje kobiety udając niewiniątka nie wiedzą co to słowo kocham Cię chodź często to powtarzają później jednak szybko dochodzą do wniosku że tak tylko im się wydawało słabki kochankowie .... pozdrawiam wszystkich panów Baranów

zgłoś do moderacji
    • ~NIKI, 2008-11-10 00:43

DZIECKO KOCHANE BARAN TO JEST TAKI CZKOWIEK DOPOKI CIE NIEZDOBEDZIE BEDZIE CIEPLY ,MILY ,WYROZUMIALY ALE JAK POCZUJE ZE JESTES MU CALKOWICIE ODDANA ZACZNIE NAZUCAC SWOJE ZASADY . BARAN JEST WYGODNY TO CHOLERNY DOMINATOR SKARBIE JESLI MOZESZ JESZCZE Z TEGO ZWIASKU ZREZYGNOWAC TO ZROB TO BO TO CHOLERNY DRAN WIEZ MI JESTEM Z NIM 13LAT I MAM JUZ DOSYC .MAM NADZIEJE ZE PODEJMIESZ WLASCIWA DECYZJE ZYCZE CI ABYS MIALA NA TYLE SILY ZEBYS Z NIEGO ZREZYGNOWALA BO KIEDYS BEDZIESZ BARDZO NIESZCZESLIWA;

zgłoś do moderacji
      • ~Baran, 2008-12-03 22:35

Jak chcesz rzaqdzic to nie z Baranem, a ze jest wygodny to fakt .Mnie juz zona zucila. Bylem zrozpaczony, a teraz po kilku latach BOGU DZIEKUJE, ze mam spokoj.Robie co chce i kiedy chce i nie wpuszczam bab do domu na dluzej jak na kilka godzin.Pieniadze umiem sam wydawac i pomocy w tym nie potrzebuje.BABA Z WOZU KONIOM LZEJ!!!!!!

zgłoś do moderacji
        • ~mila, 2008-12-06 17:23

Nic dziwnego, ze Cie zostawila. Sama bym to zrobila. Co Ty chlopie uczuc nie masz? Nie probowales sie poprawic? albo chociaz brac jej zdania i potrzeb pod uwage? na pewno ci wysylala jakies znaki ze cos jest nie tak. Ponad to nie masz dzieci? taki samolubny jestes, ze nawet dziecku bys kilka groszy nie dal? Jedno ci poweiem dobrze ta kobieta zrobila, a z drugiej strony dobrze, ze ty sie jakos z tego podniosles. Generalnie jestem calym sercem za twoja ex.

zgłoś do moderacji
          • szalona myszka , 2011-04-28 13:33

przeczytalam wszystkie wypowiedzi na temat barana widze ze duzo kobiet zostalo zranionych ja tez do tej grupy naleze przezylam w malzenstwie 20 lat mam z tego zwiazku syna , dzisiaj wiem ze nigdy bym nie chciala wrocic do tego co bylo,nasz zwiazek byl od poczatku bardzo burzliwy, byly imprezy alkohol i zdrady moj ex nie dosc ze jest egoista to jeszcze alkoholikiem bedac ze mna zwiazal sie z kobieta ktora toleruje jego picie bo sama tez lubi wypic, ja przestalam walczyc z jego nalogiem i jego zdradami wolalam odejsc i miec spokuj czy jestem dzisiaj szczesliwa to sama nie wiem??????ja tez jestem z pod znaku barana wiem ze nie mam latwego charakteru ale zawsze szlam na kompromis nie chcialam widziec zlych stron charakteru mojego bylego meza nigdy nie zdradzilam go i nigdygo nie oszukalam dzisiaj wiem ze za dlugo to wszystko trwalo, moja krotka historia niech bedzie przestroga dla tych pan ktore sa w zwiazkach z baranami

zgłoś do moderacji
      • ~Baran, 2008-12-03 22:35

Jak chcesz rzaqdzic to nie z Baranem, a ze jest wygodny to fakt .Mnie juz zona zucila. Bylem zrozpaczony, a teraz po kilku latach BOGU DZIEKUJE, ze mam spokoj.Robie co chce i kiedy chce i nie wpuszczam bab do domu na dluzej jak na kilka godzin.Pieniadze umiem sam wydawac i pomocy w tym nie potrzebuje.BABA Z WOZU KONIOM LZEJ!!!!!!

zgłoś do moderacji
      • ~ikna, 2008-12-24 20:36

Zgadzam się z tą opinią całkowicie. Takie jest i moje doświadczenie. To, co przeżyłam, to był koszmar poniżenia.

zgłoś do moderacji
    • ~Mala, 2011-04-27 13:29

Zakładałam ten topic cztery lata temu i byłam święcie przekonana, że coś zdziałam, że go zmienię. Ale zerwałam z nim i powiem, że czuję ulgę. Traktował mnie jak przedmiot, kazał czesać dwa kucyki kiedy byłam po drugiej zmianie, bo twierdził, że już go nie podniecam. Zmuszał mnie do robienia rzeczy, na które nie miałam ochoty. I to nie było tak, że prosił, aż uprosił, tylko delikatnie powiedziawszy dosadną perswazją. Typu, jak Ty mnie nie obetniesz to pójdę do koleżanki fryzjerki, ona to zrobi lepiej itp. Wiecie takie głupoty, a tak potrafił życie uprzykrzyć, że sobie nie wyobrażacie. Zresztą cała jego rodzinka jest tak samo pojebana. W każdym bądź razie czuje się jak bym przez rozwód przechodziła a nie przez rozstanie. Najgorsze jest to, że jego brat, gorszy i mega głupszy od niego, podchodzi do mnie i grozi mi, że mam wypieprzać, bo ja nie będę mojemu eksowi zabawy psuła. Pierdolnięci oni wszyscy.

zgłoś do moderacji
    • ~Alicja76, 2011-03-22 05:11

Przy Baranku fatycznie nie mozna sie nudzic i trzeba byc na to psychicznie przygotowanym.Lubi rzadzic i cos zmieniac,robic niespodzianki -ktore nie zawsze moga sie partnerce podobac.Podejmuja wazne zyciowe lub finansowe decyzje bez konsulatacji z malzonka,twierdzac ze sa nie omylni-a pozniej obydwoje maja powazne klopoty.Jesli komus zalezy na zatrzymaniu przy sobie pana Barana to trzeba mu dac do zrozumienia,ze owszem jest sie tylko jego kobieta ale moze w 75%.Wtedy on sie bedzie staral i zdobywal.Ale jesli juz poczul ze zdobyl,przestanie partnerke doceniac,potrafi ja traktowac z rezerwa lub jak smiecia.Przy nim nie mozna sie zatracic,trzeba miec wlasne hobby,byc indywidualistka i byc przygotowanym,ze dorosly Baranek potrafi tupnac noga jak male dziecko gdy mu sie cos nie podoba.

zgłoś do moderacji
    • ~dejzy, 2009-01-13 18:00

jestem z baranem od 2 lat,ja jestem lwicą.To prawda że jst czuły,lubi robić prezenty ale jego słowo w każdej sprawie musi być najważniejsze,jest upary i ja też,trzeba nad nim popracować i będzie dobrze.

zgłoś do moderacji
    • ~doswiadczona, 2009-01-07 13:24

Moja droga ,mam 40l ,moim mezem był Baran mam brata z pod tego samego znaku ,paru przyjacioł i nawet koleżanke .Więc chyba mogę cos powiedzieć .Co do zasad to hmm ...to są ludzie [sorry za uogolnienia] ale tak jest w moim wypadku ktorych jedyną zasadą JEST BRAK JAKICH KOLWIEK ZASAD .Jeśli z koleżanka możesz jakoś sobie ulozyc "wspołpracę " od brata nie jesteś zalezna to z chłopakiem mezem mozna sie po prostu wykonczyć ,jeśli człowiekowi zalezy na czym kolwiek stałym .Po 10 l sie rozwiodłam bo juz dłuzej bym nie wytrzymała ,a na sprawie rozwodowej powiedziałam że najgorszą wadą mojego męza jest to ,że nie mogę na niego liczyć ,albo raczej nie wiem kiedy mogę -bo raz jest dobrze a innym razem się obraża i nie wazne co obiecał przed -to juz jest nie aktualne .Oczywiście zawsze [albo prawie] przeprasza ,obiecuję zmiane i ...na tym sie konczy .Gdyby 20 lat temu ktos choć raz mnie przestrzegł to moze nie mogłam bym mieć pretensjii bo nie posłuchałam ,ale tak sie nie stało .Wiele lat jeżdziłam windą emocjonalna raz w gorę raz w doł ,az wreszcie zrozumiałam że musze z niej wysiąść !!!!!! pozdrawiam serdecznie

zgłoś do moderacji
      • ~barbara, 2009-01-08 00:10

Szanowna Pani Doświadczona, serdecznie popieram i pozdrawiam. Przeżywałam z moim wybrankiem też jego ciągłe zmiany nastroju. W poniedziałek uzgodniliśmy jedno a w piątek miał już inne zdanie. Popieram.

zgłoś do moderacji
        • ~zebra, 2009-01-08 22:06

Ogromna hustawka nastrojow. Jak wszystko idzie po jego mysli to jest ok, jak cos nie wychodzi to ma fochy jak baba w ciazy. i zgadzam sie z tym ze ciagle zmienia swoje zdanie. Ale za to sa cholenie mescy.Jestem od roku z barankiem, klocimy sie po pare razy dziennie ale zaraz sie godzimy.Mamy bardzo burzliwy zwiazek, ale i tak go bardzo kocham.

Blizniaczka:)

zgłoś do moderacji
        • ~j. - do Barbary, 2009-01-11 23:36

ale doswiadczona nie pisze o zmianach nastroju, które baran ma, niestety czesto, ,ale o czyms znacznie poważniejszym, a o tym, że NA BARANA NIGDY NIE MOŻNA LICZYC. To egoiści i za nic maja potrzeby innych. Dla nich liczy się tylko, aby ich potrzeby były stale zaspakajane.

zgłoś do moderacji
    • ~O., 2008-11-10 12:53

niestety taka prawda Barany to dupki ; /

bylam z takim jednym, bylo cudownie wrecz niczego lepszego sobie nie moglam wyobrazic. Wiedzial jak sie ze mna obchodzic, jak doknac, pocalowac, co powiedziec. Az do czasu kiedy zaczal mnie unikac i powiedzial ze sie mna znudzil ; o. To byl szok. Mowil jak bardzo mnie kocha, ze jestem jedyna, jego i w ogole a na koniec zwiazku rzucil mi tekst ze ' najwazniejsze sa czyny a nie slowa '. dziekuje ;/

zgłoś do moderacji
      • ~REDhair, 2008-12-01 22:59

Rozstalam sie z baranem po 8 latach wspolnego zycia to dupek i letkiewicz, owszem umie zdobyc kobiete, mowi kocham, kwiaty prezenty dla cibeie dri=oga wybranko i dla kochanek tez jest czuly. To niestaly i rozrzutny znak. Na towarzysza imprez i kochankam bardzo polecam bo to krol zycia ale na meza zdecydowanie odradzam. Osiem lat traumy i znoszenia zrad.

zgłoś do moderacji
        • ~gosc, 2010-03-15 20:16

Ja jestem baranica:) Mialam najlepszy zwiazek w zyciu z Baranem choc rozstanie bylo bolesne. Treaz mam kochanka:P Barana...lazi,zdradza;)bawi sie ale w lozku jest niezastapiony. Nie chce juz zwiazkow,wiec to mi odpowiada. Nie wiem czy polecilabym na partnera zyciowego.Nudy nie ma ale oni laza swoimi drogami:)

zgłoś do moderacji