|
~skorpion_85
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2008-08-31 13:40
Odp.: Ja też jestem skorpionemW pełni się z tobą zgadzam. Dla mnie istnieją wartości, którymi nie każdy może się pochwalić szczerość, wierność. Dlatego że w pierwszej kolejności to ja zostałem oszukany nigdy nie zrezygnuje z tych wartości. A poza tym te wartości to wg mnie klucz do prawdziwego szczęścia. Cześć. |

Jestem skorpionem, ale nie wiedziałam, że w horoskopach uchodzą za takie.. "złośliwe" istoty.
Mój horoskop nigdy mi się nie sprawdził, jakikolwiek by nie był i gdziekolwiek bym go nie czytała.
nie jestem typowym skorpionem, bo wszystkie cechy z daleka odbiegają od stereotypu :P
W pełni się z tobą zgadzam. Dla mnie istnieją wartości, którymi nie każdy może się pochwalić szczerość, wierność. Dlatego że w pierwszej kolejności to ja zostałem oszukany nigdy nie zrezygnuje z tych wartości. A poza tym te wartości to wg mnie klucz do prawdziwego szczęścia. Cześć.
Również jestem skorpionem-kobietą. Pozornie, na zewnatrz pewna siebie, śmiała,i bezkompromisowa, a jednak to tylko zewnętrzna powłoka. Tak naprawdę nieśmiała, zakompleksiona, wrażliwa i chyba mało kogo można tak łatwo zranić jak mnie, choć nigdy nie dam tego po sobie poznać. Nigdy nie pozwalam sobie na pokazanie swoich słabości , chociaż często cierpię z powodu chamstwa i braku wrażliwości innych ludzi . Dopiero w domowym zaciszu potrafię być naprawdę sobą. Kocham ludzi, a jednocześnie im nie ufam. Jeśli ktoś zdąbędzie moje zaufanie to ma we mnie przyjaciela na dobre i na złe, wiele potrafię zrozumieć i wybaczyć tylko nie zdrady. Zabawne jest to, że tak naprawdę nikt kto mnie zna nie jest w stanie uwierzyć w tą moją niepewną i wrażliwą naturę, czyżbym była aż tak dobrą aktorką ?
Zadko spotykam sie z przychylnosia ludzi jesli chodzi o znak zodiaku"skorpion".Kazdego czlowieka ksztaltuje zycie,doswiadczenia.Ja widze duze podobienstwo z autorka ~mamik.Wiele cech ktore napisalams mam i ja!!niestety ja nie potrafie sie maskowac!! wszystkie emocje uzewnetrzniam i ludzie czesto wykorzystuja to!!smutne...ale ludzie tacy juz sa!!milo wiedziec ze jest tam gdzies ktos z podobnymi odczuciami!!pozdro
Zgadzam sie z pania ze Scorpiony to dobrzy actorzy , nie pokazujemy uczuc Milosnych w 100% , zawsze mamy rozum i oczy otwarte na wszystko , pozorujemy ze przysypiamy ,lub nam na niczym nie zalezy i jest nam oboietnie, jednak jestesmy duzy krok do przodu przed caly " PELETONEM ".Jak kochamy to " az do bulu . W wiekszosci jestesmy dobrzy , kochamy dzieci i jestesmy dla nich bardzo wylewni ..... , pomagamy ludziom mniej zaradnym ,lub w kryzysie, uczciwi i wytrwali w zwiazkach, przebieglji i podstepni w dobrym tego slowa znaczeniu - by sie upewnic ,ze ZWIAZEK ,czy to przyiacielski ,czy malzenski jest czysty. Nie tracimy czasu dla ludzi ktory stracili nasze zaufanie , zdradzil, zawiedli , ale wybaczamy, jezeli sa ku temu okolicznosci wyzsze. Udaiemy silnych , grubo skorych ,a w zeczywistosci , cieko skornii wrazliwi na zlo z leska w oku , gdy nikt nie widzi.......czesciej niz by sie komus moglo wydawac. .........Jestesmy rowniez zaradni , dobrzy w business i umiemy zarobic pieniadze , nie chytrzy rozsadni , lubimy ladne zeczy i zyc w dobrym still ........................Jezeli sa gdzies SCORPIONY nie godne dobrej opinji, bez wartosi itd...... ( i to jest mozliwe) to z gory PRZEPRASZAM w imieniu nas DOBRYCH SCORPIONOW.....
Dziekuje za wasza chwile......
Mogl bym tu pisac ,wiecej ale mysle ze wyrazilem w wiekszosci moja mysl.
Heh..ciezko w to uwierzyc...kiedys wierzylma w to wasze drugie dno...ale teraz sama juz nei wiem...Mam synka ze skorpionem..Porzucil mnie w ciazy..mimo zepewnien wczesniejszych o gelbokiej misloci....i 3 letniego zwiazku...z dnia na dzien milosc uplynela...Co najmsieszniejsze sam chcial dziecka..a potems twierdzil nagle ze sie rozmylil! A my..czyli ja i moje kochanie zostalismy sami...Obojetny,..gruboskurny..bez uczuc...nie intersujacy sie niczym....mysoacy tylko o sobie...i wciaz zlosliwy...tak moge opisac Skorpiona...I naprawde ciezko mi uwierzyc ze tam w ogole cos jeszce drzemie....Bo czy jesli ktos kocha ..to tak postepuje?! dla mnei to POTWOR nie czlowiek....gdzie ta wrazliowsc???Sama jestem raczkiem..wiec zaczynma powatpiewac w to cale dopasownaie i horoskopy..
Kochana...przykro mi,ze tak sie stalo...ja tez jestem zer skorpionem i nadal nie wiem czemu z nim jestem...zero wrazliwosci cham...a z reszta sama wiesz...
Szukam zodiakalnego wolnego skorpiona. Czy znajdzie się ktoś taki?
ja tez bylam ze skorpionem... jestem zodiakalna koziczka... moge powiedziec ze jest czystym chamem!!!! mimo tego iz nie jestesmy razem to nadal mi zatruwa zycie i niszczy psychicznie!! a tez kochal ponad zycie i z dnia na dzien zostawil bez wyjasnienia
Skorpion tęskni a kozio cieszy sie w duchy..., myslę że skorpion już dawno zniknoł z twojego życia !!!, może dzieki temu że kozio cieszy się w duchu, a skorpion kompletna pomyłka szuka kogoś innego.
Mamik, też jestem kobietą-skorpionem i mam dokładnie tak samo. I przy tym czuję się skorpionem stuprocentowym. Bo z nami tak jest, że jak kochamy to na zabój, i jak walczymy to też ;) I kwestia nie w aktorstwie a w tym, że taka już nasza natura... cięzko nas rozgryźć ;)
Mam syna skorpiona. Świetny aktor i komik - żaden z braci mu w tym nie dorównuje, uzdolniony muzyk, wrażliwy artystka i esteta. Nieba przychyli kazdemu, ale... Ale nie daj Bóg, żeby mu ktoś za skórę zaszedł, nadużył zaufania. Nie spocznie az zniszczy do końca. A dowcip, kpina, satyra, cechy niby pozytywne pomogą mu w tym. I dlatego was się ludzie boją. Bo jesteście skrajni. Jak kochać to do końca, jak nienawidzić to tez do końca.
Witam! Ja też jestem skorpionicą i jestem dokładnie taka sama jak ty! twarda na zewnątrz a miękka w środku, dla kochanej osoby zrobiłabym wszystko ale jak ktoś by mi zrobił krzywdę to lepiej zeby przypadkowo nie wpadł mi w ręce bo nie ręczę za siebie!
tak, tylko że Skorpiony nie liczą się z tym, że jak atakują mogą dostać/ oberwać tak samo ... to jest dal Was nie do pojęcia... Potem to hm...
pozdrawiam, i obyście nie musieli się mścić
Wszystko jest prawdą do momentu w ktorym piszesz ze,skorpion jest msciwy,napewno nie.Krzywdy pamieta zawsze ale tylko jako wiedzę o czlowieku ktory mu ja wyrządzil,zawsze będzie zwacal na niego baczniejszą uwage.Bardzo dlugo pamięta dobro ktore okazali mu inni ludzie.
Z tą wewnętrzną, ukrytą wrażliwością, a nawet nadwrażliwością - to praaawda . Może otoczenie tego nie dostrzegać, ale domownicy i owszem. Przebywanie ze skorpionem, który ukrywa swoje wewnętrzne rozterki albo odwrotnie absorbuje cię nimi bez przerwy jest męczace.Nadwrażliwa raczyca.
jestem zoodiakalna panna,jak mam zyc z moim partnerem skorpionem?jesli mozesz napisz.wszystko co napisales jest prawda.Jest mi tak strasznie ciezko,jaki on jest trudny facet i tak strasznie Go kocham.nie jestesmy juz pierwszej mlodosci.Prosze o kontakt.
Nie znam waszej sytuacji osobistej ale skorpionowi czasem trzeba dać pełna swobodę w podejmowaniu decyzji, ale on musi wiedzieć że jak coś popsuje to ty nie koniecznie mu pomożesz. Jest takie powiedzenie jak sobie naważy piwa to niech on sam wypije je do dna. Nie możesz być od niego zależna w żadnym aspekcie, jeśli wyczuje że może cię mieć w garści wykorzysta to, a ty nie powinnaś liczyć tylko na miłość ale także na zdrowy rozsądek. Moja rada - przygotuj się do pójścia przez życie licząc wyłącznie na siebie, jak się maż nie opamięta niech poczuje smak samotności.
Dać mu trochę swobody. Sama nie lubię być więziona i czuć się jak w złotej klatce.
Jeśli to prawda co mówią horoskopy, skroppiony lubią się wyszaleć i czuć się niezależne.
witam jestem zodiakalna waga ze swoim skorpionem przezylam 25lat byly to lata wojny ktore postanowilam skrocic dla wlasnego dobra a poczatek byl wspanialy mialam do czynienia z najgorszym gatunkiem skorpiona bardzo zyczliwy dla obcych natomiast dla najblizszych terrorysta nie powinien wogole zakladac rodziny to wolne ptaki ktore nie licza sie z nikim i z niczym .uczucia najblizszych sa nieistotne liczy sie tylko on on onon reszta jest milczeniem.pozdrawiam
Sluchaj ~`waga& nierob z siebie ofiary!!Znajac twoja sytuacje musialeś dopiec skorpionowi i to nie jeden raz!! Po 2.Skorpion jak zakłada rodzine to jest dla nie go to na 1 miejscu ale wagai sa chwiejne i lubia imprezowac i smakowac wielu nowych experymentow a wiec zastanow sie co piszesz i przemyls ile blendow ty popelniles ze twoje pozycie z skorpionem sie rozpadlo aczkolwiek nawet nie potrafisz przyznac sie do swoich durnowatych blendow a wiec proponuje ci usiasc spokojnie i sie zasatanowic nad tym co robiles ico dalej zamierzasz hehehe pozdrawiam :D