|
~dancia
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Wiem, że było już tu wiele tematów o Wodnikach, ale tego chyba jeszcze nie było ... ;] Jakie kobiety lubi Pan Wodnik? Wpadł mi w oko taki jeden i nie wiem czy mam u niego szanse bo jest zabójczo przystojny i inteligentny oraz jak z nim postępować :) Z tego co zdążyłam zauważyć, to jest bardzo dumny, wybredny i zagadkowy, zupełnie nie wiem o czym myśli i jaki jest naprawdę stąd mój wątek na tym forum
He, he skad wiesz?? Ja też tak myślę. To samolub.
wodniki to straszne świnie, egoiści.zapatrzeni tylko w siebie. Ma się taki za niewiadomo kogo a bierze sobie zwykła dziweczkę z dwóką nieslubnych dzieci każde z innym facetem.gratulacje kondziu tak nisko upadłeś
Wodniki to takie troszki dziwne stworki inne niz reszta co niewiadomo co mysla i jakie sa naprawde. Sa nieprzewidywalni i zmienni - jednego dnia kochajacy, mili, towarzyscy a drugiego przeciwienstwem tego. A zeby zyskac milosc wodnika trzeba zostac jego przyjacielem i mu wszystko wybaczac, tylko czy warto?
Pan Wodnik jest nastawiony na realizację swoich ambicji życiowych i marzeń. Nie jest urodzonym adoratorem pań. Stąd rozczarowanie pań, takie piękne, pociągające, ślicznie ubrane, a tu nic. Prędzej koleżanka z pracy / szara myszka / zdobędzie uznanie w oczach Wodnika współuczestnicząc w jego zainteresowaniach, niż piękna kobieta.
Uważaj bo wodniki lubią pchać się w trójkąty a nawet wielokąty i nawet tego nie ukrywają .. Lubią też szybki seks, a poza tym nie nadają się do stałych związków, tylko unieszczęśliwiają kobiety. Kobieta jest dla nich istotą niższego pokroju, nie szanują ich i traktują jak zabawki. Potrafią pięknie ukrywać prawdę przed otoczeniem gdy chcą osiągnąć ukryty cel
Oni wszyscy tacy są (faceci) nie tylko wodniki ale ci w szczególności. Potrójne życie to u nich norma
Nie przesadzaj bo skorpiony i koziorożce są znacznie gorsze kłamliwe i egoistyczne... a wodniki to otwarte, szczere i sympatyczne "stworzonka" ceniące naturalność i ponad wszystko wolność.
Nie przeczę że wodniki takie są w przyjaźni - miłe, sympatyczne, otwarte ale w związku są takie jak opisałam poniżej. To dranie z dwiema i więcej twarzami, zmieniają się nie do poznania jak osiągną swój cel. Swego czasu moje życie (o zgrozo) kręciło się tylko wokół tego znaku. Ale skończyłam z nim mam nadzieje raz na zawsze. A o skorpionach i koziorożcach wiem niewiele ale słyszałam, że też niezłe z nich numerki, podobnie jak z baranów. Najlepszym partnerem podobno jest waga - nie wypróbowałam więc nie wiem
Krótko i na temat: lubimy kobiety kobiece:)))
Uwielbia trudne Kobiety!!! troszke miluskie ale i ostre .bynajmniej nie takie by sie z nim zgadzały TO WCIAZ WALCZACY FACET <:)
Wodniki chyba bardziej lubią kobiety-przyjaciółki, seks ma dla nich drugorzędne znaczenie. Lubią kobiety tolerancyjne, z którymi mogą o wszystkim pogadać, gdzieś wspólnie wyskoczyć a nie seksualne wampy lub typowe matki-polki. Jednocześnie dobrze by było, aby jego kobieta oprócz tego, że jest jego przyjaciółką, również dobrze wyglądała i była niezależna bo wodniki szufladkują ludzi na lepszych i gorszych - dla tych pierwszych mają szacunek tych drugich traktują z góry. Więc jeśli jesteś mało urodziwa,a do tego jeszcze biedna (choć uroda ma dla nich większe znaczenie niż kasa), nie ma szans na bycie jego przyjaciółką nawet jeśli masz fajny charakter i można z Tobą porozmawiać, to i tak prędzej czy później zostawi Cię dla innej - w jego mniemaniu lepszej gatunkowo (no chyba że sam jest okropnie brzydki)