Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: koziorozec + wodnik=? (31 postów)
autor: ~Jenifer
~Domina
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2010-02-17 17:18

Odp.: koziorozec + wodnik=?

Nikt nie wygra z wodnikiem.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Jenifer, 2008-11-14 20:41
    koziorozec + wodnik=?

co sadzicie?mam jakies szanse?wygrac z nim?

zgłoś do moderacji
    • ~tulipanna, 2008-11-17 12:16

Jestem w takim związku od dawna, bo już ponad 8 lat. Nie powiem, jest cięzko. Bardzo się kochamy, ale .. całkiem do siebie nie pasujemy. On lubi swobodę, wolność, niezależność. Dla mnie podstawą jest bycie razem, we dwójkę, dom. On nie moze usiedziec na miejscu, ja - typowa domatorka. Na pewno nie dasz rady go zdominować - ucieknie, wykręci się jak piskorz. Nawet po paru latach, kiedy będziesz myslała, że masz go w garści nagle fiknie kozła i wywinie ci się reki. Związek trudny, zwłąszcza dla Koziorozca, ktróry bardzo to będzie przeżywał. Nie rzecz w tym, że On Cię nie kocha. Kocha, ale na swój sposób, dla Ciebie będzie to trudne. Jeśli ma się udać - będzie wymagało bardzo wiele pracy. niestety - głównie Twojej.

zgłoś do moderacji
      • ~beatrixxx, 2008-12-17 22:20

To samo u byka,ciezko pracuje od lat nad wodnikiem i dalej nie wiem,kiedy sie wywinie i pod jakim pozorem.Dlatego powoli staje sie obojetna,po prostu przestaje mi zalezec.Bo do tanga trzeba dwojga!

zgłoś do moderacji
        • ~vivienne, 2010-02-17 02:21

Zgodzę się z Tobą w 100%. Zakochałam się właśnie w takim z pozoru zimnym, trochę draniowatym koziorożcu. Ode mnie w głównej mierze wymagało, żebym to ja robiła jak najwięcej, aby znajomość podtrzymać. Wiem, że czasem zrobiłam coś głupiego, co mogło zniechęcić go do mnie, a to wszystko przez niepewność, która mnie hamowała przed uczuciowym zaangażowaniem. Wcześniej miałam do czynienia z facetem spod znaku bliźniąt. Nigdy wcześniej w nikim się nie zakochałam, on był tym pierwszym. Okazało się jednak, że nie chciał usiedzieć w jednym miejscu i poszedł w siną dal, zostawiając mnie z krwawiącym sercem. Ta krew skapywała na moje powoli rozwijające się, acz cały czas niepewne i chwiejne uczucie do koziorożca. Mimo, że piszą wszędzie, że wodnik nie jest stały w uczuciach, szybko się nudzi i wyślizguje potencjalnemu partnerowi, jednak rozpatrując mój przypadek, gdy się zakocham, nie ma dla mnie nikogo innego, oprócz tego, w którym ulokowałam swoje uczucie i cierpię bardzo długo, gdy ktoś mnie zrani obojętnością czy wręcz odejściem, nie potrafiąc przez bardzo długi czas zauważyć nikogo innego, kto prawdopodobnie mógłby dać mi szczęście. Muszę czuć i być pewną, że chcę być z kimś, w przeciwnym wypadku byłoby to ranienie i okłamywanie drugiej osoby.

Nie mam pojęcia, czy koziorożce mają tendencję do zabawy innymi osobami, jak to mają czasem właśnie bliźnięta, czy ich intencja jest szczera, tylko nie zawsze uda im się trafić na odpowiednią osobę.

zgłoś do moderacji
    • ~kooza, 2009-06-17 14:37

Zależy czy on wodnik czy koziorożec, gościówa nie napisała.I co to znaczy wygrać,po rozstaniu nie ma wygranych ani przegranych...

zgłoś do moderacji
    • ~ALICJA, 2008-12-15 12:11

DZIEWCZYNO DAJ SOBIE SPOKÓJ ZMARNUJESZ SPORO ZYCIA ,WYJDZIESZ Z TEGO ZWIAZKU BARDZO OKALECZONA Z OGROMNA NIECHECIA DO NOWEGO ZWIAZKU. ROZWIODŁAM SIE PO 20 LATACH KOSZMARU , ZMUSZONA DO TAKIEJ DECYZJI PRZEZ SYNÓW .

zgłoś do moderacji
    • ~Pola, 2009-06-17 09:38

probowalam pol roku;p ale tak naprawde kazdy jest inny wiec...probuj;p

zgłoś do moderacji
    • ~kto k a kto w?, 2009-06-16 20:37

Kto jest koziorożec a kto wodnik bo to ma znaczenie.Pytanie trzeba formułować dokładnie.Facet wodnik jest inny niż wodniczka

zgłoś do moderacji