Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Jakie kobiety lubi Pan Wodnik? (413 posty)
autor: ~kizia
~ernst
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2012-01-31 11:44

Odp.: Jakie kobiety lubi Pan Wodnik?

A kto byłby przy Tobie temperamentny??? czy w ogóle był ktoś taki?? WĄTPIĘ! skorpionice to ciężkie przypadki i znaki żywiołu wody, w ogóle nie pasują do lotnych wodników, więc jeśli niemają chociaż "walorów estetycznych" to lepiej niech zapomną o wodnikach.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~kizia, 2009-11-26 20:58
    Jakie kobiety lubi Pan Wodnik?

Wiem, że było już tu wiele tematów o Wodnikach, ale tego chyba jeszcze nie było ... ;] Jakie kobiety lubi Pan Wodnik? Wpadł mi w oko taki jeden i nie wiem czy mam u niego szanse bo jest zabójczo przystojny i inteligentny oraz jak z nim postępować :) Z tego co zdążyłam zauważyć, to jest bardzo dumny, wybredny i zagadkowy, zupełnie nie wiem o czym myśli i jaki jest naprawdę stąd mój wątek na tym forum

zgłoś do moderacji
                  • ~ernst, 2012-01-31 11:44

A kto byłby przy Tobie temperamentny??? czy w ogóle był ktoś taki?? WĄTPIĘ! skorpionice to ciężkie przypadki i znaki żywiołu wody, w ogóle nie pasują do lotnych wodników, więc jeśli niemają chociaż "walorów estetycznych" to lepiej niech zapomną o wodnikach.

zgłoś do moderacji
              • ~hetero, 2009-12-13 10:47

Tak jest! 75C/D to jest to co my wodniki lubimy najbardziej jeśli idzie o kwestie zewnętrzne ;)

zgłoś do moderacji
                • ~dmuchana lala, 2009-12-13 11:19

Typowy wodnik :P A silikony mogą być?

zgłoś do moderacji
                  • ~hetero, 2009-12-16 01:28

Nie, raczej nie. Na dłuższą metę sztuczny biust odpada.

zgłoś do moderacji
                    • ~Nick, 2011-08-28 11:10

trudno wszystkich wodnikow wrzucic do jednego worka,decyduje charakter,gust,itp,ja wole panie

szczuple,do 165,sam mam 182,interesuje mnie kobieta z charakterem,dobrze ulozona,nie daj boze

rozwodka/sam jestem wdowcem/,waga bardzo dobrze pasuje do wodnika,jezeli chodzi o seks,bardzo duzo

zalezy od partnerki,nie prawda jest,ze wodnik jest delikatny,dlatego,jak wspomnialem wczesniej,sa rozni.

zgłoś do moderacji
                  • ~aneto, 2010-01-13 09:28

wodniki to egoisci,kobieciarze,wulgarne typy,nienawidze wodników,zniszczył mi zycie!!!!!!!!!!!!!!!!

zgłoś do moderacji
                    • ~inny wodnik, 2010-01-16 12:56

jej skoro jesteśmy tacy źli i o tym wiesz to dlaczego pozwoliłaś by któryś poszedł aż tak daleko i zniszczył Ci życie? gdzie wówczas była Twoja nienawiść do nas?

zgłoś do moderacji
                      • ~mri487356, 2010-01-16 14:31

No bo pewnie go jeszcze wtedy kochała - nienawiść nie przychodzi przecież odrazu ... I zgadzam się z Tobą, że każdy facet niezależnie cod znaku zodiaku jest ok wobec partnerki dopóki ją jeszcze kocha lub odnosi dzięki niej jakieś korzyści a potem zmienia się nie do poznania. Zresztą w obecnych czasach kobiety też tak mają bo kiedyś w innych czasach wmawiano im że najważniejsza jest rodzina i że powinny się dla niej poświęcać, zresztą nie miały też innego wyboru bo pracy dla nich nie było. Teraz czasy się zmieniły, mamy równouprawnienie i kobiety zachowują się tak samo jak mężczyźni zatem nie ma co zwalać całej winy za zło tego świata na wodniki ....

zgłoś do moderacji
                      • bety ... , 2010-01-17 00:34

....jesteś naiwny .. jak mogła wiedzieć wcześniej jaki jest wodnik jak go nie znała , poznała go wiec teraz mówi jaki jest i przyznam jej rację , bo są zarozumiali i zadufani w sobie,kłamią jak z nut i sami nie wiedzą czego chcą, uważają ,że każda kobieta za nim się ogląda i będzie chciała z nim być , na początku tak , bo potrafi oczarować swoją mową i zachowaniem i swoimi wymyślonymi bajeczkami ale jak się go pozna bliżej to niestety to tylko zasłona jaką na siebie zakłada chcąc zauroczyć swoja zdobycz a potem ja wykańcza psychicznie i porzuca jak znudzona zabawkę ... to tylko 1% z tego co można o nich powiedzieć ....i to co kobiety mówią na tym forum o wodnikach to jest niestety 99 % prawdy, mogę też dodać, że są bardzo wredni .... sami dobrze wiecie jacy jesteście i co robicie z kobietami i bardzo Was to cieszy....

zgłoś do moderacji
                        • bety ... , 2010-01-17 00:42

marzą o pięknych , mądrych , bogatych ( niekoniecznie ) księżniczkach z bajki -

zgłoś do moderacji
                        • ~inny wodnik, 2010-01-19 11:42

Gdyby do poznania jego używała swego mózgu a nie tego między nogami to w ogóle do takiej sytuacji by nie doszło bo porę by się zorientowała co jest warty tamten facet... ale nie bo po co? lepiej przez własną głupotę wleźć w bagno a potem obwiniać o to wszystkich wodników. Myślenie zawczasu naprawdę boli mniej niż odczuwanie nienawiści po fakcie. A jeśli ma się tyle słabości że ulega wodnikowi całkowicie to oznacza że to nie facet dla Ciebie kobieto.

zgłoś do moderacji
                        • ~inny wodnik, 2010-01-19 11:47

Gdyby do poznania jego używała swego mózgu a nie tego między nogami to w ogóle do takiej sytuacji by nie doszło bo porę by się zorientowała co jest warty tamten facet... ale nie bo po co? lepiej przez własną głupotę wleźć w bagno a potem obwiniać o to wszystkich wodników. Myślenie zawczasu naprawdę boli mniej niż odczuwanie nienawiści po fakcie. A jeśli ma się tyle słabości że ulega wodnikowi całkowicie to oznacza że to nie facet dla Ciebie kobieto.

zgłoś do moderacji
                          • ~beatrixxx, 2010-01-19 14:34

ehhh wiesz,jak to jest,inny wodniku,zyjemy w XXI wieku,wolne zwiazki to przeciez norma,wiec po blizszym poznaniu przychodzi moment na hehe uzycie hehe tego miedzy nogami...w moim przypadku wodnis czarowal mnie 4,5 roku,zanim osiagnal swoj cel...i wierz mi,w zyciu byl sie nie spodziewala,ze z tego milutkiego,przyjacielskiego faceta przemieni sie w zaborczego,zawistnego,kontrolujacego terroryste...cos mu odbilo ehhh

zgłoś do moderacji
                        • ~ania, 2012-01-11 19:46

Bylam z wodnikiem 20 lat. To co piszesz zgadza sie calkowicie. Na poczatku czaruja, szczegolnie mowa , a potem to..............nie wierzcie w to, ze sie zmienia. W glebi duszy nie respektuja kobiet

zgłoś do moderacji
                      • ~niepokorna5, 2010-03-18 08:45

A co Pan myśli o pani Byk?

zgłoś do moderacji
                    • ~typowa koziczka, 2010-01-25 21:54

ON UBOSTWIA JASNE BLONDYNY Z DUZYM BIUSTEM SPOD ZNAKU BARANKA !!!

zgłoś do moderacji
                    • ~gosc, 2011-05-08 18:32

ojojojjjjjjjj...strulas sie jednym grzybkiem i teraz chodzisz po lesie i wszystkie grzybki kopiesz i deptasz?widze ze masz problem ze soba bo wodniki sa w kazdej dziedzinie super-ja jestem z wodnikiem bardzo szczesliwa

zgłoś do moderacji
                    • ~gosc, 2011-05-08 18:32

ojojojjjjjjjj...strulas sie jednym grzybkiem i teraz chodzisz po lesie i wszystkie grzybki kopiesz i deptasz?widze ze masz problem ze soba bo wodniki sa w kazdej dziedzinie super-ja jestem z wodnikiem bardzo szczesliwa

zgłoś do moderacji