Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: skorpion (153 posty)
autor: Foxyfire
~dana
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2010-03-14 23:34

Odp.: skorpion

POZDRAWIAM WSZYSTKIE SKORPIONY UR.21 LISTOPADA!!!!

odpowiedz
Sortuj według:
  • Foxyfire ***, 2008-08-05 10:54
    skorpion

Jestem skorpionem, ale nie wiedziałam, że w horoskopach uchodzą za takie.. "złośliwe" istoty.

Mój horoskop nigdy mi się nie sprawdził, jakikolwiek by nie był i gdziekolwiek bym go nie czytała.

nie jestem typowym skorpionem, bo wszystkie cechy z daleka odbiegają od stereotypu :P

zgłoś do moderacji
      • ~dana, 2010-03-14 23:34

POZDRAWIAM WSZYSTKIE SKORPIONY UR.21 LISTOPADA!!!!

zgłoś do moderacji
        • ~sculptor, 2011-04-10 23:39

musisz byc aktorka, my skorpiony szybko budujemy zbroje, pancerz - bo predko nasze serca i dusze rani ludzka chciwosc, zawisc, kłamstwo, oszustwo, WIAROŁOMSTWO. To straszne ale lepiej nie miec przyjaciol niz zyc iluzja że ktos kto Cie zawiodł, moze byc przyjacielem. Ja dla przyjaciela kosczyłbym w ogien bo to mam we kwi, on obrobił mi dupe z tego co sie zwierzyłem i kobieta moja sie dowiedziała :/ Potem sie odkuła na mnie, Ryby sa fałszywe uwazajcie, chłodne i zamkniete - moja liczyła na kase i poszła z szefem firmy w tango.

zgłoś do moderacji
    • ~Skorpion, 2011-02-11 17:14

Musi robic to co chce skorpion.

zgłoś do moderacji
    • ~wodnik, 2010-11-16 00:11

co innego facet skorpion,co innego kobieta.

zgłoś do moderacji
    • ~Tyg, 2010-11-13 10:24

Bzdury , ani to złośliwe ani mściwe , stereotypy i tyle

zgłoś do moderacji
    • ~skorpionA, 2010-11-12 22:36

Dobre :)

Dzięki .

zgłoś do moderacji
    • ~koza, 2010-06-18 17:19

Bezproblemowy człowiek, niezakłamany, aczkolwiek bywa uparty. Znam paru skorpionów, nie mam większych zastrzeżeń.

Z koziorożcami dobrze się dogadują.

zgłoś do moderacji
    • ~kola, 2010-04-06 20:36

Tak, skorpion to jeden z najlepszych znakow zodiaku. Uczciwy, lojalny, sprawiedliwy.

zgłoś do moderacji
    • ~skorpion79, 2010-05-09 00:20

To najbardziej pożądany znak, żaden mu nie dorówna,w tym nasz urok.

zgłoś do moderacji
    • ~skorpin78, 2010-04-24 15:45

Jesteśmy naj i tyle w temacie;)

zgłoś do moderacji
    • ~Anzelm, 2010-03-18 00:07

Skorpiony to najlepszy znak.

zgłoś do moderacji
    • ~lop, 2010-03-13 13:15

kobiety skorpiony fajne, mezczyzni roznie

zgłoś do moderacji
    • ~nieskorpiona, 2010-03-12 21:18

Są wporzo, nie mam nic do zarzucenia. Mężczyźni skorpiony powinni być bardziej wyluzowani, mniej zaborczy.

zgłoś do moderacji
    • ~prawda, 2008-08-22 20:45

Bo cechą charakteru skorpiona jest też nie zauważanie własnych wad. To ogromni EGOISCI!

zgłoś do moderacji
    • ~scorpio_85, 2008-08-30 21:30
      Ja też jestem skorpionem

Jestem skorpionem, i istnieje tyle opinii na mój temat ile jest chyba ludzi którzy mieli ze mną do czynienia. Ogólnie nienawidzony za obiektywizm który każe mi być sprawiedliwy nawet dla najbliższych ( jeśli nabroili ). Moi wrogowie mówią moim przyjaciołom dlaczego się ze mnę przyjaźnią, a moi przyjaciele to osoby które po prostu są uczciwymi ludźmi i nie wchodzą mi w drogę bo nie są chamscy. Jestem kontrowersyjny, cenię powagę u innych denerwuje mnie czyjaś arogancja i ironia. Lubię ludzi szczerych nawet do bólu, nie znoszę oszustów, takich ludzi odsuwam od siebie. Zamknięty w sobie, ostrożny, szybko się angażuję ale długo podejmuje wiążącą decyzję nie każdemu jest dane poznać moje serce. Dla przyjaciół cichy, skromny, skłonny do poświęceń. Dla wrogów cyniczny, nie dający sobie wejść na głowę, dumny. To jaki jestem dla otoczenia w dużej mierze zależy od osób wchodzących w moje życie i ich postępowania.

zgłoś do moderacji
      • Foxyfire ***, 2008-08-31 13:20
        Odp.: Ja też jestem skorpionem

No to mamy istny miks. Trudno mi opisać siebie tak jak ty, ale napewen nie znoszę kłamstw. Stąd to przekonanie" wszyscy kłamią". Lepiej się uprzedzić niż potem cierpieć. Wolę szczerych ludzi , a szczerość nieraz zaboli. Lepsze to, niż wysłuchiwanie sztucznych pochlebstw..

zgłoś do moderacji