|
~aga
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Drogie panie powiedzcie jakie macie skuteczne sposoby na bliźniaka ....a może panowie ... powiedzcie czym wam można w głowie zawrócic na długo i skutecznie....
U mnie jest identycznie tylko ja żyję z taką kreaturą,która jest nie tylko bliżniakiem ale też alkoholikiem,to dopiero jest horror,piekło po śmierci nie równa sie z tym za życia.Nie wiem tylko jak go wykurzyć,bo sam tego nie zrobi
,
2010-07-05 01:46 Skarbek@
A długo juz z nim jestes???
,
2010-07-05 01:46 Skarbek@
A długo juz z nim jestes???
BRAWO !!lepiej ja bym nie opisala swojego zwiazku z blizniakiem .Unikam ich jak ognia przeszlam swoj koszmar z mezem blizniakiem i teraz jak slysze ze ktos jest z pod blizniat urywam znajomosc na samym poczatku by nie cierpiec tak samo. To sa ludzie duzo mowiacy o milosci uczuciach ale nie umiejacy
kochac obludni zaklamani ciagli łowcy poszukiwacze i wciaz nieszczesliwi niedoceniani poprostu
duze dzieci !!!!!!!!
Hejka,dziwi mnie tylko jedno ...znasz swojego blizniaka tak dobrze i wiesz ze kiedys odejdzie,zostawi Cie!!!moje pytanie...po jaka cholere marnujesz swoj czas i mlodosc z Blizniakiem?????Odpowiedz podalas sama nam na tacy,sorry mozna kochac z rozsadkiem a nie slepo!!!!Pozd!!
Ja bylam z blizniakiem 4 lata i wszystko co tu napisalas jest prawda jak czytam to mam wrazenie ze z tym samym facetem bylam;) blizniaki nie nadaja sie do zwiazkow... ja w koncu sie przemoglam i zostawilam swojego i bardzo sie z tego ciesze...
Cała prawda.... Niestety. A do tego potrafią prowadzić równolegle dwa życia z dwoma partnerkami...
,
2012-03-20 21:21 Potrafią ..ponieważ jest ich dwóch...
I to jest trafna ocena bliżniaka. Bliżniak jest przecudowny, jeśli czuje miłość swojej partnerki, jeśli nie to nic z tego nie będzie.
bądź trochę kapryśna, trochę niedostępna, trochę uparta i niespodziewanie uległa - na mnie działa:-)
Po co owijać kogoś kto nie wie czym jest miłość???
Co za bzdury wypisujecie. Mam wrażenie,że jestem w średniowieczu. Noże jeszcze zaczniecie pisać o stosach! A ty "taka jedna" owiń sobie wokół palca sznureczek!
to dwulicowcy , widza jedynie czubek własnego noa, katastrofa faceci
Czytałam to jeszcze z Panem Bliźniakiem- śmialiśmy się , choć kilka rzeczy już wtedy mnie niepokoiło.
Zgadza się , na początku jedność dusz, a potem dystans , który sam budował chowając sie za murem.Cudowne chwile z Nim i bardzo bolesna obojętnosć gdy się znudzi. To moja druga znajomość z Bliźniakiem.Obie bardzo porywcze, namiętne i niezapomniane ale obie bardzo bolesne i to po krótkim czasie.Teoretycznie powinniśmy sie dogadywać idealnie (ja waga)i tak było tyle, że na początku.Te same myśli, gesty, poczucie humoru , wartości i wizja świata.A potem nagle niewytłumaczalna obojętność i zawziętość.Ucieczki w alkohol i pasje.Jak czułam na początku , że walczy o każdą minutę dla nas, tak potem walczył z uporem ....o każdą godzinę dla siebie.Pan Bliźniak dostrzegał i chwalił tylko swoje racje, wiecznie zagoniony , ambitny i egoistyczny.Choć drugi miesiąc potwornie boli , to wiem, że tak jest lepiej dla mnie samej , bo wszystko dobre co mogło mnie spotkać przy Nim mam już za sobą .
Pozdrawiam
trzeba aby on bliźniak zakochał się w tobie a potem ty tez powinnaś się w nim zakochać i tylko wtedy wytrzymacie, bez miłości żadne z was nie wytrzyma w tym związku ani w żadnym innym... nic na siłę
On myśli,że ja do niego należę i będę jak mama na wszystko pozwalać i wybaczać, a przy tym słuchać prze kolorowanych opowieści...mój syneczek kochany ojejujeju
Oni tak mają, chcą być synusiami swoich mam, a od partnerek oczekują ciągłej opieki. Na samą myśl zaczęłam ssać intuicyjnie swojego kciuka:)
Z Bliźniakami może być problem.Trzeba samemu znaleźć złoty środek.Nie ma czegoś dla nich w rodzaju cudownego lubczyku.http://poznajdate.com
Trzeba miec wyzszy cel zyciowy i pasje oraz natchnienie.
to jest nie mozliwe , jesli chcesz byc z nim , musisz zaakceptowac to jaki jest niestesty albo stety blizniaki to wyjatkowy znak , sama jestem blizniaczka i tylko gdy poczuje ze ktokolwiek probuje mnie ustawic,mam wewnetrzny bunt , nie i koniec .... ;) pozdrawiam