Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Jaki jest WODNIK w łóżku?? (373 posty)
autor: ~maja
~kasiula
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-02-23 21:51

Odp.: Jaki jest WODNIK w łóżku??

jestem zodiakalnym bykiem i najlepszy sex w moim życiu był właśnie z wodnikiem!!! niezapomniany.....

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~maja, 2009-02-23 16:34
    Jaki jest WODNIK w łóżku??

podzielcie sie dziewczyny swoimi doswiadczeniami bo wlasnie spotykam sie z takim jednym i jestem ciekawa jakim jest kochankiem :)

zgłoś do moderacji
    • ~kasiula, 2009-02-23 21:51

jestem zodiakalnym bykiem i najlepszy sex w moim życiu był właśnie z wodnikiem!!! niezapomniany.....

zgłoś do moderacji
      • ~NIKINKI, 2009-03-01 03:24

JESTEM BLIZNIAKIEM....I MAM OD 15 LAT WODNIKA W ŁÓZKU ...JEST CZASAMI GORACY A CZASAMI ZIMNY,,,ALE ZAWSZE ROZKRECA SIE KIEDY DAM MU SZANSE BYC SOBA I NIE OGRANICZAM JEGO FANTAZJI---WTEDY JEST WSPANIALYM I TEMPERAMENTNYM KOCHANKIEM.....:)

zgłoś do moderacji
    • paumik80 , 2009-02-28 20:17

wodnik jest cudooownyyy w łóżku :-) jestem bliźniakiem i dla mnie mój wodniczek to chyba druga połówka:-) w alkowie i nie tylko:-)

zgłoś do moderacji
    • ~maga, 2009-02-27 15:15

Cuuuuuuuuuuuudownyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zgłoś do moderacji
    • ~BABY80, 2009-02-26 12:22

Wodnik dużo mówiiiiiiiiiiii a mało robiiiiiiiiiii- tylko się przechwala a to z powodu kompleksów

zgłoś do moderacji
    • ~gośc, 2009-02-26 10:39

ja jestem blizniakiem i dla mnie wodnik to najlepszy kochanek,!

zgłoś do moderacji
    • ~KaŚ, 2009-02-25 19:03

zero wyobraźni, fantazji spotanicznoŚci...jednym słowem **ujowy

zgłoś do moderacji
    • ~ja, 2009-02-25 13:18

mój super, potrafi zadbać o kobietę, ale nie kieruj się komentarzami, spróbuj sama jeśli dojrzejesz do tego. Nie może być tak, że tylko wodnik jest super albo inny znak, bzdura, zależy to od samego faceta, dziewczyno obudz się, astrologia nie wystarczy.

zgłoś do moderacji
      • ~~maja, 2009-02-25 17:20

Dziewczyno wiem ze nie wystarczy z reszta trudno tylko same polozenie Slonca traktowac jak astrologie :/ ja tylko zbieram opinie bardziej jako ciekawostkę, wiadomo ze za popędowi seksualnemu odpowiada Mars w horoskopie a także jego aspekty ale raczej nikt kto głębiej nie interesuje się astrologia nie wiem w jakim znaku ma Marsa a co dopiero jego partner więc trudno uzuskać takie zestawienie a pozycja Slonca nadaje tylko ogolną tonacje ale też jest oczywiście przydatna. Z reszta chyba wszytskie posty na tym forum to bardziej zabawa, przeciez nikt tego śmiertelnie poważnie nie traktuje. A jak sprawdze jaki jest w łózku to na pewno napisze ale pewnie nie prędko bo mi się do tego nie spieszy. Pozdro

zgłoś do moderacji
    • ~bzyk, 2009-02-24 22:44

musisz spróbować, ja bzykam jak trzeba i jestem wodnikiem. Wyginam śmiało ciało ...

zgłoś do moderacji
    • ~kathia, 2009-02-24 19:42

Nie wykazuje inicjatywy...jest naprawde nudny i chyba po prostu beznadziejny....naprawde szkoda gadac ale nie sugeruj sie moze tylko my tak trafiłysmy....po prostu wyprobuj

zgłoś do moderacji
    • ~malinka, 2009-02-24 18:35

the best:))

zgłoś do moderacji