Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Jaki jest WODNIK w łóżku?? (373 posty)
autor: ~maja
~magda
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-07-09 07:50

Odp.: Jaki jest WODNIK w łóżku??

Gie mnie już obchodzi jaki jest i był

polecam zainteresować się innym,działa

zamiast się użerać z psycholem

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~maja, 2009-02-23 16:34
    Jaki jest WODNIK w łóżku??

podzielcie sie dziewczyny swoimi doswiadczeniami bo wlasnie spotykam sie z takim jednym i jestem ciekawa jakim jest kochankiem :)

zgłoś do moderacji
    • ~magda, 2009-07-09 07:50

Gie mnie już obchodzi jaki jest i był

polecam zainteresować się innym,działa

zamiast się użerać z psycholem

zgłoś do moderacji
    • ~lol, 2009-07-08 20:16

Mój brat jest wodnikiem, i wiem o nim prawie wszystko,bo mamy wspólny pokój.Gdyby jego dziewczyna wiedziała co wyprawia,wpadłaby w niezłą histerię.Siada przed kamerką prawie goły i ściemnia laski,ma stek nagich fotek koleżanek z którymi zdradza swoją dziewczynę.Kombinator jakich mało

zgłoś do moderacji
    • ~;(((, 2009-07-07 20:29

A gdzie się zapodział Szuwarek, buuuuu :(

zgłoś do moderacji
    • heterozja *, 2009-07-07 18:51

~do dowcipnis - musialbys spotkac mnie :P

zgłoś do moderacji
    • ~dowcipniś, 2009-07-04 15:22

jestem perfekcyjny w łóżku do tego stopnia, że każda pruderyjna kobieta przy mnie staje się rasową nimfomanką

zgłoś do moderacji
    • ~.Aga., 2009-06-02 14:03

do zawziętego sz.:o tak,będziesz sterczał na tym forum DO KOŃCA życia,jak napisałeś "po moim trupie"dokładnie,tylko po to żeby udowodnić sobie sam nie wiesz co,ZAWSZE musisz mieć ostatnie zdanie,dlatego tu siedzisz regularnie.

zgłoś do moderacji
      • ~Zuza, 2009-07-04 13:50

Szuwarku, zaintrygowałeś mnie taki jesteś nieugięty na tym forum ... :P Interesuje się ludzkimi osobowościami i astrologią - czy mógłbyś mi podać swoją datę urodzenia? :) Spróbuję Tobie zrobić analizę osobowości (to nie żart)

zgłoś do moderacji
    • heterozja *, 2009-06-26 17:30

kazda potwora znajdzie swego amatora :D oczywiscie, jezeli bedzie tego chciala ;]

zgłoś do moderacji
    • ~Mmadzia, 2009-06-03 16:47

Znałam takiego jak sz. dlatego z ręką na sercu odradzam bykom ,baranom.pannom,koziorożcom takie związki.Jego byłe dziewczyny miały depresję z tego co wiem :( Ja wyjechałam żeby zapomnieć o tym całym gó.....ku bagienku i jest wporzo .Widziałam na mieście jego ex i szkoda mi jej.Ostrzegam tylko z dobrego serca,odradzam uczuciowym kobietkom takie rzeczy

zgłoś do moderacji
      • ~inny wodnik, 2009-06-18 18:50

Zgadza się, byki są za słabe dla wodników i lepiej dla nich będzie jak w ogóle zapomną o istnieniu wodników.

zgłoś do moderacji
        • ~byczyca, 2009-06-20 10:18

Tak wodnik to trudny znak nie nadaje się do związku. odchodzi bez słowa nie czuje zobowiazania w zwiazku.

Jest tak prymitywny że nawet nie wie jak się zachowac i ucieczkę traktuje jak najlepsze rozwiązanie.

zgłoś do moderacji
          • ~też byczyca, 2009-06-20 13:01

Dokładnie. Mój wodnik, gdy tylko słyszy ode mnie słowa które nie pasuję jemu, natychmiast wyrzuca mnie z mieszkania lub gdy jest to neutralny grunt, odchodzi bez słowa z zaciśniętą ze złości szczęką. :)

Zero panowania nad sobą, nad emocjami i boi się że ktoś może to odkryć dlatego woli podkulić ogon i udawać że to ON rzucił, że ON jest panem sytuacji. Najbardziej niedojrzały facet z całego zodiaku.

zgłoś do moderacji
            • ~beatrixxx do~tez byczycy, 2009-06-20 17:07

ale cham...moj ex to w ogole twierdzil,ze wlasciwie to nie on mnie podrywal,tylko ja jego....wyobrazasz sobie,zeby ktorakolwiek byczyca podrywala faceta???my tylko akceptujemy lub nie...otwarte,ale na pewno nie na chamstwo i wulgaryzmy....na pewno nie pasuje im prawda,a my niestety jestesmy zbyt prawdomowne i zamiast wychwalac wodnikow pod niebiosa,nie zalujemy im slow krytyki....powinni byc nam za to wdzieczni....

zgłoś do moderacji
              • ~też byczyca, 2009-06-20 18:03

Nie ma ,że tak się wyrażę, bata ! Byczyce nie podrywają. I wcale nie wynika to z pychy.

zgłoś do moderacji
                • ~beatrixxx do ~tez byczycy, 2009-06-20 20:38

dokladnie tak samo ma z rzucaniem...laski same nie wytrzymuja jego humorkow i delikatnie daja mu do zrozumienia,ze to juz koniec...on na to rzuca z rozmachem i opowiada niestworzone historie,wyolbrzymiajac ich (wedlug niego) wady...i nie da sie przejsc z pozycji dziewczyny na pozycje kolezanki,bo obrazony wodnik nienawidzi swoich bylych...niewiadomo,dlaczego...

zgłoś do moderacji
          • ~job, 2009-06-23 14:57

jesli jestes wyjatkowa soba i nie jestes wredota dla wodnika

kulturalnie i bez nerwow jestes w stanie z nim porozmawiac to on rowniez wobec kazdej kobiety bedzie OK ! ale to nie jest mozliwe !

poniewaz to kobiety sa konfliktowe i datego jest tak jak jest !

facet sobie idzie bo jak tu wytrzymac z cholera!

zgłoś do moderacji
    • ~Ewa, 2009-06-23 15:42

W łóżku?Najlepiej by leżał i żeby za niego odwalić całą robotę.To poparu latach taki się robi,z początku jest inny

zgłoś do moderacji