Kategorie: Biznes / Rynek i gospodarka
Forum: VoIP dla firm (16 postów)
założyciel: alekontakt.pl_doradca | moderator: alekontakt.pl_doradca  | data utworzenia: 2011-05-11 00:41

Temat: centrale telefoniczne / VoIP (11 postów)
autor: alekontakt.pl_doradca
Liczba wpisów:
62
*
Na forum od: 2011-10-24
  zobacz wizytówkę
2011-05-26 12:21

Odp.: centrale telefoniczne / VoIP

czy rozbudowana centrala telefoniczna nie jest przypadkiem irytująca dla klienta? nie jest tak, że trzeba czekac na połączenie, ktoś to musi przełączyć ręcznie itd. ? klienci firm, które posiadają waszą centrale nie narzekają? robiliście jakieś ankiety, badania?

odpowiedz
Sortuj według:
  • alekontakt.pl_doradca , 2011-05-11 00:42
    centrale telefoniczne / VoIP

Witajcie,

Jestem doradcą online alekontakt.pl. Pojawiłem się na tym forum ponieważ razem z alekontakt.pl realizuję kampanię informacyjno-doradczą dla wszystkich osób zainteresowanych usługami telekomunikacyjnymi.

Jeśli macie jakiekolwiek pytania z tym związane lub prowadzicie działalność gospodarczą i zastanawiacie się jak w prosty sposób zastosować najnowsze rozwiązania telekomunikacyjne, jednocześnie tnąc koszty, zapraszam do dyskusji w tym temacie.

Jestem do Waszej dyspozycji.

--------------------

Grzegorz,

Doradca on-line alekontakt.pl

www alekontakt.pl

zgłoś do moderacji
    • Wrangler *, 2011-10-24 22:16

Tak, Ja także polecam iFON. Odpowiada mi ich niska cena, świetna obsługa online i telefoniczna, oraz połączenia o bardzo dobrej jakości.

zgłoś do moderacji
    • ~On1980, 2011-10-24 17:04

Tak. Ja także polecam iFON. Odpowiada mi ich niska cena, świetna obsługa online i telefoniczna, oraz połączenia o bardzo dobrej jakości.

zgłoś do moderacji
    • silna135 , 2011-10-22 23:23

Ja polecam firmę iFON (www.ifon.pl), która działa na rynku od samego początku istnienia voip w Polsce.

Firma działa w dogodnym systemie prepaid, nie ma żadnych abonamentów utrzymaniowych ani ukrytych kosztów, a środki wpłacane przez klienta nigdy nie przepadają.

do najważniejszych usług firmy należą połączenia głosowe voip, kodeki, połączenia faksowe, fax2email, połączenia wdzwaniane, bilingi online, nagrywanie połączeń, publiczny numer telefonu PSTN , automatyczna sekretarka, powiadamianie Jabber, to tylko niektóre z zalet iFON.

zgłoś do moderacji
    • ~maja, 2011-07-04 10:30

bardzo ważny jest wybór odpowiedniego operatora call center, u mnie w firmie korzystamy z usług sieci CEKONET, mają dobry pakiet usług teleinformatycznych

zgłoś do moderacji
      • ~arek, 2011-07-15 12:14

my w biurze też mamy własny call center, nam zainstalowała firma Cetekom, wszystko działa bardzo dobrze, nie ma echa(jak wcześniej), zapewniali nas że jak coś będzie nie tak mamy od razu zgłosić oni przyjadą sprawdzą, a jak narazie nic złego się nie dzieje, wszystko działa poprawnie, pełen profesjonalizm

zgłoś do moderacji
    • ~potul, 2011-05-19 19:19

to zapytam wprost- w jaki sposób zastosować najnowsze rozwiązania telekomunikacyjne?

zgłoś do moderacji
      • alekontakt.pl_doradca , 2011-05-23 02:02

Witam,

AleKontakt gorąco poleca zastosowanie w swojej firmie Wirtualnej Centrali AleKontakt, jest to telefoniczny system szyty na miarę, który usprawnia kontakt z klientem i sprawia, że Twoja firma jest postrzegana jako duża i profesjonalna organizacja.

Tradycyjne centrale telefoniczne wymagają zakupu drogiego sprzętu, jego instalacji i serwisowania. Rozwój technologii pozwolił na realizację funkcji centrali telefonicznej poprzez urządzenia umiejscowione u dostawcy usługi. Dzięki temu klient tanio uzyskuje dostęp do funkcji dotychczas zarezerwowanych tylko dla największych firm. Wszystko to bez zbędnych inwestycji.

Nasze usługi pod marką AleKontakt z powodzeniem funkcjonują już w kilku tysiącach firm: Barlinek S.A., Skandynawskie Linie Lotnicze SAS, Port Lotniczy Pyrzowice, Mennica Polska, Telewizja Silesia, Wirtualna Polska oraz w instytucjach m.in. w fundacji Anny Dymnej „Mimo wszystko”.

Pozdrawiam,

--------------------

Grzegorz,

www alekontakt.pl

zgłoś do moderacji
        • ridz **, 2011-05-26 12:21

czy rozbudowana centrala telefoniczna nie jest przypadkiem irytująca dla klienta? nie jest tak, że trzeba czekac na połączenie, ktoś to musi przełączyć ręcznie itd. ? klienci firm, które posiadają waszą centrale nie narzekają? robiliście jakieś ankiety, badania?

zgłoś do moderacji
          • alekontakt.pl_doradca , 2011-05-30 00:57

Witam,

wielkość centrali jest w zależności od potrzeb klienta, oczywiście konsultanci AleKontakt posłużą swoją wiedzą i doświadczeniem przy wyborze rozwiązań technicznych i funkcjonalnych.

System centrali powinien być łatwy i przejrzysty, a wybór połączenia odbywa się tonowo.

Pozdrawiam,

----------------------------------------------------

Grzegorz,

www.alekontakt.pl

zgłoś do moderacji
      • ridz **, 2011-05-26 12:16

jak na mój gust to wystarczy trochę poczytać, pooglądać i poszukać a zapewniam, że nowoczesne rozwiązania telekomunikacyjne nie omijają cię już teraz nawet.

zgłoś do moderacji
        • alekontakt.pl_doradca , 2011-05-30 00:53

Witam,

po to technologia się rozwija, aby móc skorzystać z jej możliwości, a tym samym wprowadzić u siebie nowoczesne rozwiązania czy np redukcję kosztów.

Pozdrawiam,

----------------------------------------------

Grzegorz,

www.alekontakt.pl

zgłoś do moderacji