|
~Arek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-08-09 18:47
Temat: (309 postów)
Rodzenie dzieci to największa głupota.Przy obecnych warunkach bytowych, braku pracy, konieczności płacenia zawrotnych łapówek lekarzom, nauczycielom i wszystkim urzędnikom, tylko głupcy kierujący się wyłącznie zwierzęcym instynktem zakładają rodziny, wyłącznie do robienia dzieci. Większość dzieci rodzi się w skutek zawrotnej głupoty seksualnej kobiet, które przy tak wielkiej ilości środków antykoncepcyjnych nie umieją się zabezpieczyć a seks ograniczają do dni płodnych jak zwierzęta w lesie. Chłopacy uważajcie na łatwe dziewczyny i bez zabezpieczenia nie zbliżajcie się do babskich majtek. Zamiast robić dzieci z głupimi dziewczynami, które ograniczają seks do zrobienia dzieci, lepiej zwalcie konia albo jedźcie na TIRÓWKI. Lepiej zapłaćcie tirówkom zamiast płacić łapówki lekarzom, nauczycielom i innym wyzyskiwaczom. Każda baba po porodzie podobnie jak zwierzęta w lesie, seks ogranicza do zrobienia następnego dziecka a jeśli spróbujesz dobrać się do jej majtek w innym celu to oskarży Cię o molestowanie, napad i inne czyny. Więc jak już wpadłeś w to rodzinne bagno, to nie licz na seks bez robienia dzieci i pozostanie Ci tylko własna rączka, bo na tirówki nie będziesz miał pieniędzy. W końcu jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Pamiętajcie, Seks jest piękny i przyjemny ale tylko dla przyjemności i dla zdrowia, więc zamiast oddawać wszystkie pieniądze przyszłej żonie, która w zamian nawet nie da Ci pogłaskać, to lepiej od razu zwal sobie konia albo jedź na tirówki i nawet nie myśl o zakładaniu rodziny a na pewno będziesz niezależny, bogaty i wolny. Nikt Ci nie będzie rządził co masz oglądać w telewizji ani nie zabroni upić się czy zabawić się z tirówkami. Ja jestem sam mam małe mieszkanie w bloku, samochód i wiem, że żyję wolny jak ptak. Jak mam ochotę na seks to dzwonię do dziewczyn i wybieram tą, na którą mam ochotę i nie martwię się, że zostanę oskarżony o molestowanie lub inne czyny bo zawodowe dziewczyny nie oskarżą o takie czyny, za to przyjemność jest stokrotna. O starość reż się nie martwię bo lekarze każdemu podadzą pavulon, bez pieniędzy za nim dożyje do emerytury a starego dziada bez pieniędzy nawet najbliżsi wywiozą na śmietnik. Uważam, że jest konieczne natychmiast wprowadzić ustawę zakazu zbliżania się kobiet do mężczyzn i mężczyzn do kobiet na odległość mniejszą niż kilometr. Zakaz taki nie powinien dotyczyć płatnych prostytutek i kobiet po menopauzie aby te mogły uprawiać seks dla przyjemności i dla zdrowia. Czy popieracie moje zdanie i czy jesteście za wprowadzeniem zakazu zbliżania się kobiet do mężczyzn? |

Przy obecnych warunkach bytowych, braku pracy, konieczności płacenia zawrotnych łapówek lekarzom, nauczycielom i wszystkim urzędnikom, tylko głupcy kierujący się wyłącznie zwierzęcym instynktem zakładają rodziny, wyłącznie do robienia dzieci. Większość dzieci rodzi się w skutek zawrotnej głupoty seksualnej kobiet, które przy tak wielkiej ilości środków antykoncepcyjnych nie umieją się zabezpieczyć a seks ograniczają do dni płodnych jak zwierzęta w lesie. Chłopacy uważajcie na łatwe dziewczyny i bez zabezpieczenia nie zbliżajcie się do babskich majtek. Zamiast robić dzieci z głupimi dziewczynami, które ograniczają seks do zrobienia dzieci, lepiej zwalcie konia albo jedźcie na TIRÓWKI. Lepiej zapłaćcie tirówkom zamiast płacić łapówki lekarzom, nauczycielom i innym wyzyskiwaczom. Każda baba po porodzie podobnie jak zwierzęta w lesie, seks ogranicza do zrobienia następnego dziecka a jeśli spróbujesz dobrać się do jej majtek w innym celu to oskarży Cię o molestowanie, napad i inne czyny. Więc jak już wpadłeś w to rodzinne bagno, to nie licz na seks bez robienia dzieci i pozostanie Ci tylko własna rączka, bo na tirówki nie będziesz miał pieniędzy. W końcu jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Pamiętajcie, Seks jest piękny i przyjemny ale tylko dla przyjemności i dla zdrowia, więc zamiast oddawać wszystkie pieniądze przyszłej żonie, która w zamian nawet nie da Ci pogłaskać, to lepiej od razu zwal sobie konia albo jedź na tirówki i nawet nie myśl o zakładaniu rodziny a na pewno będziesz niezależny, bogaty i wolny. Nikt Ci nie będzie rządził co masz oglądać w telewizji ani nie zabroni upić się czy zabawić się z tirówkami. Ja jestem sam mam małe mieszkanie w bloku, samochód i wiem, że żyję wolny jak ptak. Jak mam ochotę na seks to dzwonię do dziewczyn i wybieram tą, na którą mam ochotę i nie martwię się, że zostanę oskarżony o molestowanie lub inne czyny bo zawodowe dziewczyny nie oskarżą o takie czyny, za to przyjemność jest stokrotna. O starość reż się nie martwię bo lekarze każdemu podadzą pavulon, bez pieniędzy za nim dożyje do emerytury a starego dziada bez pieniędzy nawet najbliżsi wywiozą na śmietnik. Uważam, że jest konieczne natychmiast wprowadzić ustawę zakazu zbliżania się kobiet do mężczyzn i mężczyzn do kobiet na odległość mniejszą niż kilometr. Zakaz taki nie powinien dotyczyć płatnych prostytutek i kobiet po menopauzie aby te mogły uprawiać seks dla przyjemności i dla zdrowia. Czy popieracie moje zdanie i czy jesteście za wprowadzeniem zakazu zbliżania się kobiet do mężczyzn?
"....Każda baba po porodzie podobnie jak zwierzęta w lesie, seks ogranicza do zrobienia następnego dziecka..." ???
Faktycznie głupich nie sieją,sami sie rodzą..Daj przeczytac swojej mamie te idiotyzmy ktore tu napisałeś,zapewne pomysli że faktycznie trzeba cię bylo wyskrobac lepiej..Sex za pieniądze sposobem na zycie? ..dopóki czegos nie złapiesz..
Rozumiem,że jestes singlem z wyboru-po prostu żadna cie nie wybrała.
".....Uważam, że jest konieczne natychmiast wprowadzić ustawę zakazu zbliżania się kobiet do mężczyzn i mężczyzn do kobiet na odległość mniejszą niż kilometr. Zakaz taki nie powinien dotyczyć płatnych prostytutek i kobiet po menopauzie aby te mogły uprawiać seks dla przyjemności i dla zdrowia..."
Nie lepiej od razu napisac że lubisz starsze panie bo młodsze nie lubia ciebie?
Wiesz,nie lubie obrażac ludzi,i staram sie tego nie robić,ale jeżeli to nie jest prowakacja a ty faktycznie tak myslisz to po przeczytaniu tych żałosnych wypocin nasuwa mi sie tylko jedno słowo:Debil.
Arek ty bezpłodny zapewne jestes.
Arek może tak..ale czemu do mnie to napisałes to pojęcia nie mam :)
arka musiala jakas kobieta na dziecko złapać..zrobilby sobie wazektomie i mialby spokój..
co ty tam wiesz o ciąży i porodzie ja urodzilam 1 dziecko i nie żałuje.
po porodzie kobiety ograniczają sex bo boją się kolejnej ciąży mimo wielu zabezpieczeń, no i jeszcze hormony.
ciesze się że mi przeszło, syn ma 5 lat a ja kocham się z mężem 3 lub4 razy na tydzień, czasami co dziennie.
w wielu pozycjach od 20min w górę obydwoje pracujemy mamy 3000zł co miesiąc.
2 dziecka nie bedzie dlaczego a no dla tego bo ciężko jest się utrzymać wiecie kredyty i cała reszta z praca ciężko , wogule Polska daje marne szanse rozwoju jak masz plecy to masz dobrą pracę , a jak nie to zapier...... za 1100zł i się cieszysz że starczy ci do połowy miesiąca
Dla was rada rozbudzcie swoje żony sexualnie, a jak sie nie da to niech idą do ROBOTY- zaczna was szanowac. Ja jestym kobietą i wiem co mówię zawsze chciałam pracować moż specjalnie mnie nie namawiał ale z własnego doświadczania wiem że jak siedziałam w domu z młodym to nic mi się nie chciało. Powiedzą pracy nie ma --------- ja sprzątam w domach bogatych ludzi mam wykształcenie średnie.
1.Ja urodziłam dwoje.
2.Sexu nie ograniczlam po porodzie gdyz wiem co to jest ANTYKONCEPCJA.
3.kocham sie częsciej niz 3 razy w tygodniu.
4.Nie rozbudze zony bo jej nie mam z racji płci.
5.Jak widac mimo wykształcenia średniego robisz zbyt wiele błędów.
Tak myslalem ze Cie tu spotkam.Jednak nie zamierzam w najmniejszym stopniu,polemizowac z tym idiota.Rozmowy z ludzmi ktorzy nie maja zielonego pojecia o czym mowia,nie maja najmniejszego sensu.A ten tutaj,nie dosc ze glupi to jeszcze wyjatkowy cham.
Cholera..nie wiem czy sie cieszyc czy martwić :)))))))))))
Ale ja nawet nie pomyślałam o tym wtakim kontekscie że mógłbys mi zaszkodzić:))
A w jakim?Napisalas ze nie wiesz czy masz sie cieszyc,czy nie:)))
Tak się właśnie zastanawiam skąd Arek się wziąl na tym świecie?. Nic tylko go ktoś znalazł w kapuście na polu.,skoro twierdzi,że rodzenie dzieci to głupota. A jednak jego urodziła mama nie twierdziła,że to głupota.
Skad sie wzial to akurat wiadomo.Tak jak wszyscy.Tyle ze popisuje sie w taki sposob ze czasem mysle iz ludzie tego typu,nie zasluzyli na cud jaki ich spotkal.
Podwyszka wieku emerytalnego do 101 lat. Sami będziemy pracować do śmierci to dzieci są nam niepotrzebne. Koniec z rodzeniem dzieci. Zamiast wydawać na dzieci to lepiej odłożyć na starość to może chociaż rok przed śmiercią będziesz mógł sobie odpocząć za zaoszczędzone pieniądze.
Wstaję o 4 rano a wracam do domu o 20. Pracuję po 15 godzin dziennie i zarabiam 1800 zł. Z tego 900 zł. wydaję na paliwo żeby dojechać do pracy. Jak wracam do domu to nawet nie mam siły żeby się umyć i iść spać a żona ciągle ma mało pieniędzy i jeszcze chce drugie dziecko. Nie wiem jaki diabeł mnie pokusił do żeniaczki. Chyba odbiorę sobie życie ale co z moją córką którą bardzo kocham. Co czeka ją w życiu. Jak ona poradzi sobie w życiu. Muszę przyznać, że rodzenie dzieci to największa głupota ale ja już wlazłem w to bagno i muszę z tym żyć.
,
2012-01-15 09:03 Muszę ci przyznać trochę racji. Mam kobietę mam dziecko żyje u teściów muszę ciężko pracować by utrzymać rodzinę ona nie daje sobie rady z jednym grzecznym synkiem a już mi truje tyłek o następne dziecko!!! I zawsze powtarzam mojemu kumplowi
Brakuje ci miłości
- idź do mamy
Brakuje ci seksu
- weź go do ręki
I jeździ pięknym zabytkiem i ma pieniądze na wszystko i czas też na wszystko. Zazdroszczę mu tego. Ale kocham swojego synka. Chwilami mam takie uczucie że moja miłość do kobiety przelała się na syna a do niej to już czuje tylko szacunek bo jest matką mojego dziecka. Tu się dobrowolnie przyznam że dostałem kopa w tyłek od kobiety dlatego tak napisałem...