|
~dario1824
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2012-01-20 17:09
Temat: (2 posty)
Zablokowany DLACZEGO??????????????????dostalm sms na komórkeze z linkiem,wchodze na niego a tu przykra wiadomość dla mnie:( ,,Użytkownik zostal zablokowany przez administratora forum" Chociaż przyczyne byście podali a nie odrazu blokujecie konto.Może mi to wyjaśnicie, o ile to wam nie sprawi kłopotu.Czekam na odpowieć -przynajmniej mam taką nadzieje- |

dostalm sms na komórkeze z linkiem,wchodze na niego a tu przykra wiadomość dla mnie:( ,,Użytkownik zostal zablokowany przez administratora forum" Chociaż przyczyne byście podali a nie odrazu blokujecie konto.Może mi to wyjaśnicie, o ile to wam nie sprawi kłopotu.Czekam na odpowieć -przynajmniej mam taką nadzieje-
odpowiedz
,
2012-03-08 10:56 Witamy,
Pańska wizytówka została zablokowana w serwisie forum, prawdopodobnie z powodu rozpowszechniania treści niezgodnym z regulaminem. Spamowanie treściami zawierającymi linki do stron zewnętrznych, lub flood przez umieszczanie tych samych wpisów w kółko.
Pozdrawiamy,
Forum Team
odpowiedz
Te szmaty są umoczone jak wszystkie media w tym chorym kraju,więc nie dziw się że nie dali tobie dojść do głosu
odpowiedz