|
2011-04-07 13:18
Temat: (138 postów)
WitamyWitamy na oficjalnym forum serwisowym Forum.wp.pl. Tutaj możecie zadawać pytania i proponować własne zmiany w obrębie serwisu. Chcemy, aby serwis pomimo dość dokuczliwych usterek był Wam bardziej przyjazny i zrobimy wszystko, aby uprzyjemnić wam ten ciężki ostatnio czas :) Na forum będą również na bieżąco pojawiały się kwestie bieżących napraw trapiących was problemów technicznych serwisów, a także newsy. Zapraszamy was do udzielania się na forum i zadawania pytań. Jesteśmy tu dla Was, więc nie krępujcie się :) Dodatkowo pamiętajcie o innych płaszczyznach, na których możecie się kontaktować z administracją serwisu: forum@serwis.wp.pl forum.bloog.pl |

,
2011-04-07 13:18 Witamy na oficjalnym forum serwisowym Forum.wp.pl. Tutaj możecie zadawać pytania i proponować własne zmiany w obrębie serwisu. Chcemy, aby serwis pomimo dość dokuczliwych usterek był Wam bardziej przyjazny i zrobimy wszystko, aby uprzyjemnić wam ten ciężki ostatnio czas :)
Na forum będą również na bieżąco pojawiały się kwestie bieżących napraw trapiących was problemów technicznych serwisów, a także newsy.
Zapraszamy was do udzielania się na forum i zadawania pytań. Jesteśmy tu dla Was, więc nie krępujcie się :)
Dodatkowo pamiętajcie o innych płaszczyznach, na których możecie się kontaktować z administracją serwisu:
forum@serwis.wp.pl
forum.bloog.pl
odpowiedz
dlaczego nie mozna otworzyc wiadomosci? czy mozna cos z tym zrobic?
odpowiedz
Osobom, które uważają, że wszelkiego rodzaju kursy uwodzenia to oszustwo polecam skorzystanie z takich szkoleń w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Ogólnie, to te kursy polecam wszystkim bo naprawdę warto :) ja czuję się kobietą odmienioną, która ma cel w życiu i potrafi go osiągnąć. Przełamałam moje opory w stosunku do mężczyzn i w końcu potrafię ich uwodzić :) w moim mniemaniu szkoła ta zasługuje na najwyższą ocenę, inni uczestnicy także mają o nich pozytywne opinie
odpowiedz
Nie można wykasować wszystkich przeczytanych wiadomości. Czy można coś z tym zrobić?
odpowiedz
Czy jest jakaś szansa, żeby odblokować szybko moje konto na wp. zablokowane administr. z nieznanych mi przyczyn. BOK czynny był tylko do 18 i w dni powszednie a tu długi weekend... używam jednego z aliasów do pracy i bez natychmiastowego odblokowania nie będę mogła pracować aż do wtorku :(
odpowiedz
Witam ,dostalem taką samą wiadomość i żadnej odpowiedzi,mam nadzieje że Tobie pujdzie lepij niż mi powodzenia:)
odpowiedz
dlaczego tak ciężko oproznic skrzynke wiadomosci?
odpowiedz
W dupie nas mają,nawet nie racza odpowiadać już.
Wydaje mi sie że chodzi o to,żeby forum przestało istnieć.
Jeszcze nie tak dawno mogli wrzucac tematy z forum na główna więc cos z tego było.
Teraz wiekszośc uzytkowników pisze na forach zamkniętych,więc maja nas gdzieś:(
odpowiedz
Dlaczego przy moderacji wpisu na forum, WP nie podaje pkt. regulaminu, który wpis łamie? Trudno reklamować decyzję, nie znając jej podstawy...
odpowiedz
Co sie dzieje z ta poczta profilową??
odpowiedz
Kiedy wreszcie skonczą sie problemy z forum i wszystko bedzie działac normalnie?to juz trwa od kwietnia.ciągle cos fiksuje
odpowiedz
co jakis czas wyskakuje mi informacja,bym azktualizowała swoj profil.kiedy to robie,pojawia sie napis o problemach technicznych forum i "sprobuj za chwile".ta chwila moze trwac kilka godzin.co jest?
odpowiedz
,
2011-10-14 13:32 Już się tym zajmujemy. Sprawa została zgłoszona do wyjaśnienia i realizacji.
odpowiedz
Zastanawia mnie, kto moderuje posty w komentarzach, i czymś się kieruje moderator, jeżeli np, odrzuci post. Jak to wygląda w praktyce??
odpowiedz
Dlaczego na forum trzeba czekać godzinami na ukazanie się napisanej opinii?!
odpowiedz
Proszę o odpowiedź na pytanie : dlaczego moje posty pod artykułami WP są podpisywane moim loginem a nie nickiem ? Czy to nie jest naruszenie praw użytkownika ? Z poważaniem ...
odpowiedz
czy forum zostalo oddane calkowicie reklamo-spamowcom?czy oni za to Wam płacą?
odpowiedz
dlaczego posty sie"mieszają" i wskakuja gdzie indziej,a nie tam gdzie byly oddane?
odpowiedz
W innych przeglądarkach działa. Po kilkusekundowym przytrzymaniu spacji nagle kursor skacze do przodu. Jaka przyczyna i jak ją naprawić?
odpowiedz
Jeżeli w grę wchodzi zaliczenie przez forumowiczów ...kilkadziesiąt tysięcy postów na liczniku...to dowodzi to,iż REFORMA forum wp.podjęta przez REDAKCjĘ jest w pełni uzasadniona -wyrażając się w zmianie dotychczasowego Regulaminu jako ...virtualnego !Stąd autorzy postów winni otrzymać nagrodę od REDAKCJI w postaci conajmniej dyplomu vel orderu czy książkową?I licznik winien zostać nastawiony od początku!Jeżeli owe liczby zredagowanych postów nie mają ulec ...spotęgowaniu?zostać pobity rekord świata czy Europy?Celem organizacji jest wyprzedzenie forum konkurencyjnego dotąd nr 1 w RP ... ONE Tzn. udoskonalenie Regulaminu forum wp. przez -podział na Regulamin Ogólny i na Regulamin szczegółowy redakcyjny serwisowy ?
odpowiedz