|
~yogi
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-06-13 09:24
Odp.: Rozdzielenie mechanizmów Opinii i forum.wp.pl
Opinia była dla mnie:
użyteczna
nieużyteczna
Opinia nie została jeszcze oceniona
to co zrobiliście jest śmieszne i żałosne zarazem.Przestaję odwiedzać portal Wirtualna Polska. |

,
2011-04-14 13:40 Drodzy Użytkownicy,
Po oddzieleniu Opinii spod artykułów od forum.wp.pl pojawiły się wśród Waszych postów liczne pytania dotyczące tego jak działać będzie serwis i jego poszczególne funkcjonalności. Chcemy rozwiać wszystkie Wasze wątpliwości dotyczące tego co miało miejsce i co dalej będzie działo się z Opiniami oraz forum.wp.pl. Głównym założeniem zmian na serwisie było odseparowanie mechanizmu forum.wp.pl od Opinii pod artykułami. Dotychczas oba mechanizmy były ze sobą bardzo mocno zintegrowane i Opinie dodawane pod artykułami były również prezentowane na Waszych profilach w serwisie forum.wp.pl. Dzięki temu Wasze opinie i posty były razem zliczane do rankingu oraz licznika postów.
Od niedawna, Opinie są osobnym mechanizmem - nie ma już ich na forum.wp.pl. Wszystkie treści serwisowe – w tym Opinie – zostały odfiltrowane. Oznacza to, że Wasze Opinie dodawane pod artykułami zniknęły z Waszych profili. Nie zostały one jednak usunięte. Nadal istnieją pod artykułami, do których je dodaliście. W serwisie Forum, jednak już nie będą widoczne w związku z tym, że pomiędzy Opiniami i forum.wp.pl nie ma już żadnego powiązania. Rankingi i liczniki postów na Waszych wizytówkach zostały zaktualizowane.
Oznacza to, że dodane przez Was Opinie pod artykułami nie będą już prezentowane w serwisie forum.wp.pl na Waszych wizytówkach. Nie będą również dodawane do licznika postów, ani nie będą liczyły się do drabinki rankingowej. Jednak sam ranking z Forum zostaje nietknięty – będzie on obejmował tylko posty dodane w obrębie serwisu. Dla samych Opinii osobnego rankingu w tej chwili nie będzie (być może pojawi się w drugiej połowie roku).
Jeśli chcecie dodać Opinie i posiadacie konto portalowe, możecie je nadal dodawać z wyróżnionym Nickiem. Wasze awatary, które wcześniej były widoczne pod Opiniami nie są już prezentowane, ponieważ mechanizmy Forum i Opinii zostały rozłączone. W związku z tym zmieni się także wygląd Opinii. Nowemu mechanizmowi możecie przyjrzeć się na serwisie praca.wp.pl. Nowy moduł Opinii pojawi się na wszystkich serwisach tematycznych Wirtualnej Polski w przeciągu kilku następnych tygodni. Na forum.wp.pl treści serwisowe nie będą prezentowane w żadnej formie.
Jeżeli chodzi o moderację Waszych Opinii, zajmują się nimi nadal moderatorzy, a swoje reklamacje możecie zgłaszać na adres moderacja@serwis.wp.pl. Pracujemy nad poprawą systemu reklamacji i już niedługo powinny pojawić się w nim pewne udogodnienia, dzięki czemu będziemy mogli sprawniej informować Was o ich rozpatrzeniu. Niebawem umożliwimy również subskrybowanie powiadomień o nowych odpowiedziach do Waszych Opinii pod artykułami za pomocą konta portalowego. Moderacją forum.wp.pl nadal zajmuje się Zespół Forum. Reklamacje dotyczące postów na forum.wp.pl możecie kierować na adres forum@serwis.wp.pl
Za wszelkie utrudnienia najmocniej przepraszamy. Jeżeli macie jakieś pytania lub wątpliwości, możecie je zgłaszać w tym miejscu. Postaramy się odpowiedzieć każdemu, jednakże w przypadku dużej ilości zgłoszeń czas oczekiwania na odpowiedź może ulec wydłużeniu.
odpowiedz
to co zrobiliście jest śmieszne i żałosne zarazem.Przestaję odwiedzać portal Wirtualna Polska.
odpowiedz
silnej geobelsowskiej propagandy, nie da się ogłupić i Naród taczki Wam przygotuje.
odpowiedz
Zostało naruszone, przez moderatora PRAWO !!! MOJE PRAWO, DO SWOBODNEGO WYPOWIADANIA SIĘ NA FORUM. MOJE OPINIE SĄ SUBIEKTYWNIE, NIKOGO NIE OBRAŻAM !!! NIKOMU NIE GROŻĘ INIE UBLIŻAM., PROSZĘ ZATEM O ODPOWIEDŹ . !!! DLACZEGO MOJE UWAGI SA USUWANE?????? CZĘSTO CZYTAM OBELŻYWE GŁUPKOWATE ODRAŻAJĄCE POSY . NAJCZĘŚCIEJ MOŻNA SIĘ DOMYŚLAĆ<ZĘ TO 'ROBOTA JEDNYCH I TYCH SAMYCH." DZIWNYM TRAFEM LUB Z WYJĄTKOWEJ NIEUDOLNOŚCI ,JAKOŚ SĄ PRZEPUSZCZANE> JEST ŚMIESZNĄ I NIEDOPUSZCZALNĄ RZECZĄ, by bez powodu odsiewać opinie,które PODOBNO MAM PRAWO WYPOWIADAĆ!!!!!!
odpowiedz
Zostało naruszone, przez moderatora PRAWO !!! MOJE PRAWO, DO SWOBODNEGO WYPOWIADANIA SIĘ NA FORUM. MOJE OPINIE SĄ SUBIEKTYWNIE, NIKOGO NIE OBRAŻAM !!! NIKOMU NIE GROŻĘ INIE UBLIŻAM., PROSZĘ ZATEM O ODPOWIEDŹ . !!! DLACZEGO MOJE UWAGI SA USUWANE?????? CZĘSTO CZYTAM OBELŻYWE GŁUPKOWATE ODRAŻAJĄCE POSY . NAJCZĘŚCIEJ MOŻNA SIĘ DOMYŚLAĆ<ZĘ TO 'ROBOTA JEDNYCH I TYCH SAMYCH." DZIWNYM TRAFEM LUB Z WYJĄTKOWEJ NIEUDOLNOŚCI ,JAKOŚ SĄ PRZEPUSZCZANE> JEST ŚMIESZNĄ I NIEDOPUSZCZALNĄ RZECZĄ, by bez powodu odsiewać opinie,które PODOBNO MAM PRAWO WYPOWIADAĆ!!!!!!
odpowiedz
bryś, jak nie mógł, tak dalej nie może dodawać opini na wp. Zasztyt dodawania mają zwolennicy z koła UW,=PO, SLD=SDPL. Trudno, Bryś nie czyta wyborczej i lubi historę prawdziwą.
odpowiedz
uczyniliście nas beezbronnymi pod nadzorem kłamcy tuska
odpowiedz
PROSZE O WYJASNIENIE SYTUACJI DLACZEGO NIE POJAWIAJA SIE MOJE KOMENTARZE NA FORUM?
MIN CZEMU NIE UKAZAL SIE KOMENTARZ DO MTEJ PORY W SPRAWIE ARTYKULU DOT NANGAR KHEL I ARTRYKULU WKROTCE WYROK SADU....
MICH-KUL@WP.PL
odpowiedz
Bardzo słuszna decyzja. Bo po zliczeniu opinii pozytywnych i negatywnych o danej sprawie można się zorientować o tendencjach społecznych.
odpowiedz
Dlaczego opinie bez wulgaryzmów i przyzwoicie merytoryczne nie pojawiają się na Waszym forum? Kto dał prawo cenzurowania? Czy celem jest przekrzykujący się folwark polityczny? Bez urazy ale moderatorów wyślijcie na dłuższe wakacje; może coś ciekawego się prześliźnie. Pozdrawiam i dobrego samopoczucia życzę :)
odpowiedz
debile myślicie że jak będziecie blokować moje wpisy to prawda o której pisze nie dojży światla dziennego ?
odpowiedz
Nie znaleziono postu ? Nie znaleziono postu ? Nie znaleziono postu ? tak mam cały czas ?
odpowiedz
A niby kto ma rozdzielać te wpisy? Jaki iloraz inteligencji mają ci, którzy będą rozdzielać te wpisy? Czy mają wytyczne od kogoś ... w tej sprawie? Czy sami będą decydować, co jest co? Dla mnie to jest odpowiedź na szum wokół strony "Anty..."!!!
odpowiedz
napisze tak !!!! cenzura mnie interesuje w waszym wydaniu LATWO JEST PISAC I GADAC O KOMUNIE JAKA BYLA I BLE BLE BEL ALE TO CO ROBICIE OCZYWISCIE UWAZACIE ZA DOBRE (NIE PISZE PRZELKENSTw ANI NIE NASKAKUJE NA NIKOGO PISZE TO CO WIDZE I ) ALE NIESTETY U WAS JUZ NIC NIE NAPISZE BO SZKODA MI CZASU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POWOSZENIA CENZORZE (byl taki zawod w PRL
odpowiedz
nie ma jak to wolnosc slowa w Polsce, oni nas okradaja a my pysk w kubel. garatulacje rzadzacym od mieszka I nic sie nie zmienilo. Jestem za bede kandydowac moze wreszczcie czegos w Polsce sie dorobie, limuzyny, obiadku u obamy, willi w lesie tyle mozliwosci, a ja mam honor i nic wspolnego z cholota. Nie mam bulu glowy tylko nerwy zszarpane moze przez te filtry.
odpowiedz
Tusek/kłamcusek dobrał się do internetu i wprowadza CENZURĘ.
Precz z Tyranem Tuskoszenką !!!
odpowiedz
Widzę że moderatorzy WP brali lekcje u prezesa bo nic mojego nie przepuszczają .Cenzura jak za komuny ,przez takich jak oni tracimy wartości nie dziwię się dziki kraj.
odpowiedz
cenzura PO'paprańców wlazła do forum.wp
odpowiedz
RZUCAM KLĄTWĘ NIECH ZIEMIA ROZSTĄPI SIĘ I POCHŁONIE ........ tu Ziemia zaprotestowała mówiąc,NIE! bo się porzygam!!!
odpowiedz
witaj komuno dawno ciebie nie bylo wraca cenzura prawda pisana na forum klula w oczy nawoluje do bojkotu serwisu
odpowiedz
DLACZEGO NIE MA OPCJI WYŁĄCZENIA TYCH IDOTYCZNYCH OPINII/KOMENTARZY/SPAMU/WYRZALEŃ IDIOTÓW CZY JAK TO SIĘ U WAS NAZYWA?
odpowiedz