|
~józiafruzia
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2009-11-02 20:21
Temat: (11 postów)
Czy kobieta 3 pasuje do mezczyzny 8?Hello:) czy są tutaj jakies osoby, pary w ktorych panuje podobny układ jeżeli chodzi o dobór pod względem numerologicznym? Porsiłabym o wypowiedzi na temat stosunków jakie panują w takich związkach :) dziękuję serdecznie. |

Hello:) czy są tutaj jakies osoby, pary w ktorych panuje podobny układ jeżeli chodzi o dobór pod względem numerologicznym? Porsiłabym o wypowiedzi na temat stosunków jakie panują w takich związkach :) dziękuję serdecznie.
jestem 3ka i zawsze mialam szczescie do facetów 9tek.
http://www.astrosofa.pl/numerologia.htm sprawdź na astrosofie jaka jest Twoja liczba i co oznacza!, astrosofa.pl to najlepsza w sieci strona z horoskopami, tarotem, sennikiem i numerologią, polecam! polecam też horoskop partnerski na astrosofa.pl
witam.. jestem kobieta trojka moj facet byl osemka... w tym zwiazku bylam 5 lat.. strasznie toksyczny zwiazek.. klotnie,agresja itd. szczerze powiem,ze duzo przeszlam po tym zwiazku. nie jestesmy juz rok razem,ale dalej nas ciagnie do siebie.... chyba jeszcze nie mozemy zapomniec o sobie... dziwne,to jest!
,
2010-04-03 20:33 ja jestem numerologiczna trójka a partner nie wiem jak go obliczyc --7 luty 1946r---wegług mnie toksyczny zwiazek ---
sa to liczby toksyczne w stosunku do siebie.3 dobrze komponuje sie z 6,3 ,9 ale tez dobrze dogaduje sie z 1,2 i 5.pozostale to 8,7,4,tymi nie zawracaj sobie glowy bo nic z tego nie bedzie,albo bedzie koszmarny zwiazek.jestem 3 i spedzilam 10 lat z 7 ,to byl koszmar...
ja mam tak samo zyjemy juz razem 19 lat różnie bywało w naszym związku dużo kłótni cichych dni ale chyba cos w tym jest ze juz tyle jestesmy razem niewiem czy to strach przed byciem sama czy zapewnienie dzieciom pełnej rodziny ja sie mecze a ty jak masz mozliwosc szukaj czegoś lepszego nie polecam zycze szczescia
Potwierdzam powyższe.Jeśli stać Cię na absolutną uległość ,masz szanse na łaskawą akceptację,jeśli nie z 8- ą nie wygrasz.On ma z urzędu rację .Jeśli nie będziesz dla niego czymś atrakcyjnym ,co wymyka mu się z rąk ,masz sznse na to ,że będzie chciał Cię gonić .Twoja lojalność i oddanie są dla niego czymś oczywistym,co wcale nie znaczy,że odpłaci tym samym.Możesz spodziewać się zdrady ,agresjii -po czym dowiesz się ,że to Twoja wina. i on tak ma ,i nic na to nie może poradzić , bo to silniejsze od niego.Jeśli stać Cię na takie emocje ,to podejmij wyzwanie ,ale nie łódż się ,że on pod wpływem Twojego uczucia się zmieni .
doskonała wypowiedź......trafiona w sedno sprawy....mi nei chcialo się rozpisywać ale dokładnie tak jest!!!!!....uległość, dominacja, lojalność , oddanie, zawsez wina po twojej stronie, wszystko bierz na siebie....jeśli potrafisz...bierz to , wchodź w ten związek
nie!!!!!!!!....... zdecydowanie nie, nie poleca, właśnie jestem po taki związku....mam złamane serce i to tylko mi pozostało...teraz się zbieram do kupy....jestem kobietą 3 , facet był 8 mądry ale dominujący, uparty, bezkompromisowy....naprawde nie polecam..choc jesli tak to powodzenia życzę