Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Numerologia (681 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:50

Temat: 6 + 7 = ? (13 postów)
autor: ~7
~7
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-08-10 16:56 Temat: (13 postów)

6 + 7 = ?

Jak takie połączenie może współdziałać jest sens

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~7, 2009-08-10 16:56
    6 + 7 = ?

Jak takie połączenie może współdziałać jest sens

zgłoś do moderacji
    • ~geronimo, 2010-12-04 04:51
      Odp.: 6 + 7 = ?

No, to teraz "włóżcie hełmy, ukryjcie się w okopach i wtulcie głowy w kolana", bowiem nadchodzi WODNIK SZÓSTKA, który przetoczy się po Waszych teoriach na temat szóstek jak czołg! hehe

zgłoś do moderacji
    • ~ona 7, 2009-09-18 17:29

Szóstki są zbyt gwałtowne, zmienne i wybuchowe dla delikatnej siódemeczki. Brakuje im nieraz ogłady, dyplomacji oraz bywają chamskie i to je skreśla na wstępie (ale posiadają oczywiście też dobre cechy). Na początku znajomości OK ale dłuższą metę bliższa znajomość odpada

zgłoś do moderacji
    • ~gaja, 2010-03-22 19:03

6 nie może być chamska!!! to jakieś nieporozumienie- może jeszcze trzeba uwzględnić znak zodiaku- to istoty dążące do idealnej harmonii, opiekuńcze, może trudno zaakceptować im te "trudne "dni 7, a kiedy 6 powstaje z 33 to już ma przewagę nad 7- należy też pamiętać o negatywnych stronach każdej wibracji, które 7 tez ma. pozdrawiam.

zgłoś do moderacji
      • ~aja, 2010-03-28 06:15

Nikczemnik

zgłoś do moderacji
      • ~ja, 2010-04-14 19:37

Mam znajomego 6 z 33 zodiakalny lew, ma okropny charakter, inteligencja poniżej normy, chamski zapatrzony w siebie, wulgarny, brak szacunku wobec kobiet ale to raczej kwestia wychowania niż numerologii. Do tego typ bardzo fałszywy, wie komu się podlizywać, kłamie patrząc w oczy. leniwy, interesant, bardzo przyziemny i z pewnością nie wibruje wysoko. Wygląda na to, że dawno przestał się rozwijać i wręcz cofa się w rozwoju. Mam znajomą czysta 6 również lew ma podobne cechy, podobnego egoistę znałam też rybę numerologiczną 6 naprawdę wiele ich łączyło.

Osobiście dla mnie najgorsze wibracje o ile można w ogóle o takowych mówić to 11, 4, 5, 33, 6 i 8. Jako wrażliwa, spokojna i ugodowa 7 nie dogaduje się z nimi są zbyt gwałtowne, zmienne i władcze. Najlepszy kontakt mam za to z 1, 3, 9 i innymi 7.

zgłoś do moderacji
    • ~Seventin, 2009-08-17 18:41

Hmm, burza za burzą, wieczna walka w układach z mężczyzną numerologiczną szóstką Lwem ale moją najlepszą przyjaciółką jest szóstka Lew - dogadujemy się z nią super

zgłoś do moderacji
    • ~azia, 2010-01-16 03:22

jeśli 6 powstaje z 33 - to związek z 7 będzie super.

33 i 7 to wibracje bardzo uduchowione - dobrze się rozumieją- 7 potrzebują mieć swoje dni - kiedy zamykają się same w sobie- jest wrażenie - że ich nie ma w otaczającej rzeczywistości-ale one potrzebują tego- aby normalnie żyć.

zgłoś do moderacji
    • ~mała mysza, 2009-11-26 18:47

Razem jest nam fajnie i miło (ja 7 on 6), można liczyć na 6 ale za bardzo chce rządzić aby zawsze było po jej myśli czego 7 nie znosi :/ (przynajmniej ja nie znoszę czyjejś dominacji bo jestem za równowagą w związku). Poza tym uduchowienie 6 jest równe 0, jest nastawiona raczej na życie rodzinne i jest domatorem więc można z nią porozmawiać raczej tylko na przyziemne tematy. Ale w ogólnym rozrachunku w skali o 1 do 10 jak na razie po kilku tygodniach związku daje 6 + więc chyba nie jest aż tak źle :)

zgłoś do moderacji