|
~2
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

konsekwentny,zorganizowany,troche szorstki w obejsciu
znam jedna numerologiczna 4 bardzo dobrze,sama jestem 5
Ten kto ma czwórke za przyjaciela,partnera życiowego,może śmialo stwierdzić,że wygral los na loteri.Oddanie polączone z sumiennością i pracowitoścą powoduje, że jest wiernym i odpowiedzialnym czlowiekiem! Nie cierpi na braki materialne.
ten kto jest z 4 to ma pecha to typowi zdrajcy i oszuści i napewno nie są odpowiedzialni !!!
ten kto ma partnera za czwórke niech uważa żeby mu nie narobił problemów w życiu i nie zawinąl się jak zaczną się kłopoty i zostanie z nimi sam jak palec
dobra para 4,6,7 ..4 i 6 juz sprawdzilam teraz kolej na 7
TO NIE ON - TO JA ( 03.01.1971 ) POZDRAWIAM !
Znam wiele czwórek i oprócz pochlebnych rzeczy, które zostały już niżej wymienione, często to mega interesowani materialiści nie liczący się z nikim, którzy wiecznie kalkulują i patrzą jak tu tylko na kimś zarobić. Ponadto bardzo przyziemni i mają wąskie horyzonty myślowe ale to co sobie u nich cenię to to, że można na nie liczyć
szorski w obejściu ale czwórki to bardzo lojalne i oddane osoby, mimozy wrażliwości, które ukrywają się pod szorstkością ze strachu przed zranieniem.. bardzo pracowite- perfekcjoniści.....
Doskonale znam 4, ponieważ znam ich w życiu dużo. Zwykle to z nimi mam świetne porozumienie. Czwórka jest odpowiedzialna, pracowita, ale też trochę nieśmiała i przez to nieco sztywna. Należy takiego osobnika ośmielać, podnosić jego ego i wprowadzać w jego życie radość. Czwórki są na ogół solidne więc cenią u innych lojalność. Najczęściej b.lubią muzykę i harmonię pod każdą postacią.
Mój chłopak jest 4, mogę powiedzieć że to nieprzeciętnie pracowita, sumienna i odpowiedzialna osoba. Bardzo lojalny i oddany partner, można na nim polegać
nr 4 - czy to kobieta czy meszczyzna, sa to wspaniali ludzie,odpowiedzialni, sumieni,sprawiedliwi.