Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Numerologia (681 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:50

Temat: 3 i 7 (12 postów)
autor: ~Trójka
~Trójka
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-05-29 21:30 Temat: (12 postów)

3 i 7

Czy Pani trójka i Pan 7 moga się dogadać? dodam że 3 jest rakiem a 7 bliżniakiem i starsznie nas do siebie ciągnie natomiast ciężko z komunikacją penie dlatego że jest chemia

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Trójka, 2009-05-29 21:30
    3 i 7

Czy Pani trójka i Pan 7 moga się dogadać? dodam że 3 jest rakiem a 7 bliżniakiem i starsznie nas do siebie ciągnie natomiast ciężko z komunikacją penie dlatego że jest chemia

zgłoś do moderacji
    • ~kuba, 2010-10-17 01:41
      Odp.: 3 i 7

~Może ja coś w tym temacie powiem. Jestem 7. moja żona jest 3.

Fakt, że 3. jest roztargniona, ciągle coś się jej przytrafia, np. zgubi klucze itp. - co doprowadza mnie do szału.

Kocham ją, chociaż tego tak nie pokazuję- jak robi to Ona.

Uważam, żeby dwoje ludzi było razem to obydwoje muszą tego bardzo chcieć i się starać.

Kiedyś moja Babcia mi mówiła: Uczucie jest jak bardzo delikatny kwiat - trzeba go pielęgnować codziennie, aby nie usechł ... i staram się o tym pamiętać.

Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz;

No i do tanga też trzeba dwojga ...

zgłoś do moderacji
    • ~moniq, 2010-02-20 22:43

to moze sie udac jezeli obie strony potraktuja siebie powaznie po 3 i 7 maja na ogol dobre porozumienie intelektualne i duchowe.

ja jestem 7 a moj mezczyzna 3 i chociaz czasem mamy zgrzyty i problemy w komunikacji, to na ogol porozumiewamy sie ze soba bez slow

zgłoś do moderacji
    • ~scorpio, 2009-06-06 17:01

Jestem w podobnej sytuacji . Coś ciagnie 7 do 3-czki !

zgłoś do moderacji
      • ~latototo, 2009-11-02 13:39

Też jestem 3 i również ciągnie mnie do 7 a 7 lgną do mnie;-) Myślę, że można się dogadać ale obydwie strony muszą być tego świadome. Poza tym mam również siostrę 7, mamy czasami gorszę dni ale generalnie żyjemy dobrze. Rzeczywiście na pozór wygląda,że kierujemy się innymi wartościami w życiu, ale przy głębszej analizie okazuje się,że chodzi nam o to samo i podobnie odbieramy otaczający nas świat i ludzi. w brew pozorom 3 i 7 nadają na tych samych falach, a że są od siebie różne to chyba dobrze- potrafią się uzupełniać, chociaż czasami muszą od siebie odpocząć ))))

zgłoś do moderacji
        • ~inna trójka, 2009-11-02 19:13

Tak jak przedmówczyni - sądzę, że mimo różnic 3 i 7 są tak naprawdę bardzo do siebie podobni pod wieloma względami. Do widocznych różnic należy jednak to, że 3 jest bardziej towarzyska, otwarta na świat i ludzi, natomiast 7 wybiera w świecie i ludziach to co jej odpowiada - podobnie dopiera sobie towarzystwo i ludzi do siebie podobnych i nie z każdym się zaprzyjaźnia. Ale obie liczby są w pewien sposób mistyczne i tajemnicze, zarówno trójki i siódemki (oraz jeszcze 9) interesują się ezoteryką i światem duchowym, przy czym 7 jest chyba najbardziej uduchowiona i "ezoteryczna" spośród tych trzech dróg życia. Poza tym 7 i 3 na ogół traktują siebie z szacunkiem i po partnersku, rzadko się kłócą bo zwyczajnie nie potrafią się ze sobą spierać, może dlatego, że też często czują i myślą podobnie ;] Poza tym często "doładowują" się wzajemnie energetycznie tj. nieświadomie wymieniają się dobrą energią, przez co dobrze się czują w swoim towarzystwie. Trójka podziwia siódemkę za jej inteligencję i system wartości,a siódemka ceni trójkę za jej ciepło i dobroć oraz to, jak doskonale potrafi sobie poradzić w każdej trudniej sytuacji. Tak wynika z moich spostrzeżeń :-)

zgłoś do moderacji
    • ~mała, 2009-10-17 13:15

Ale o kim teraz mowa? Bo jeśli chodzi o faceta siódemkę to popieram - dogadać się z nim może tylko inna siódemka :)

zgłoś do moderacji
    • ~adzia, 2009-10-17 12:34

NIE PASUJA!pobzykaj sie i uciekaj gdzie pieprz rosnie! na partnerow sie nie nadaja ,nie ma komunikacji i nie bedzie!wiem to z autopsji.pozdrawiam

zgłoś do moderacji
    • ~myszka, 2009-10-10 20:01

Trójeczki to fajnie ludzie, jednak bywają zapominalscy i niesłowni oraz zbytnio skupieni na sobie, wtedy trzeba ich przywoływać do porządku ;/ Jednak ja jako urodzeniowa siódemka bardzo dobrze czuje się w ich towarzystwie i doskonale umiemy się ze sobą dogadać - czasem to nawet porozumienie bez słów :) Ale partnera trójki nigdy nie miałam więc nie mogę nic powiedzieć o związku uczuciowym tych dwóch liczb, jednak mężczyzna 3 jest dla kobiety 7 bardzo atrakcyjny jako potencjalny partner

zgłoś do moderacji
    • ~doświadczona, 2009-08-03 15:03

Nic poza chemią Was nie połączy. Zarówno 3, jak i 7 są zmysłowe, jednak hierarchia wartości jest zupełnie inna. Typowy Bliźniak jest trochę pedantyczny, lubi pomniejszać problemy, jest optymistą i kocha towarzystwo. Rak z kolei jest domatorem, skupionym na sobie egocentrykiem, na ogół bałaganiarzem, nadwrażliwym histerykiem, który niezwykle często narzeka. Bliźniak - lekkoduch, Rak - wybitnie rodzinny.

Poza łóżkiem raczej się nie zrozumiecie kochani.. :)

zgłoś do moderacji
    • ~montee, 2009-06-10 12:00

Przestan czytac bzdury i zacznij zyc w realnym swiecie bez wzgledu czy jestes jakis tam 7 czy 9 czy 1500 100 900. Jak ci partner odpowiada to nie wnikaj w zadne tam przeznaczenia.........

zgłoś do moderacji
      • ~Trójka, 2009-07-17 05:34

To nie są żadne bzdury- numerologia jest pewniejsza niż jakakolwiek forma przekazu na temat charakteru i przyszłości człowieka. Liczby są stałe i niezmienne a karty mozna stawiać codziennie i za każdym razem mogą pokazać coś innego.

zgłoś do moderacji